-
Καλησπέρα
Πρωτου παραγγείλω το αυτοκίνητο έπεσε στην αντίληψη μου πως το sandero gpl se ξένα review δίνουν 328 λίτρα πορτπαγκαζ σε σχέση με τοθς δικούς μας εδώ που δίνουν 410? Το έχει προσέξει κανένας?.άμα ξέρετε τι παιζει -
Είναι θέμα μονάδα μέτρησης. Το ένα νούμερο βγαίνει με όγκο σαν να έριχνες μέσα νερό. Και το άλλο με κάποια ορθογώνια τουβλάκια.
Οι Γερμανοί μετρούν με τα τουβλάκια, οι Γάλλοι με τα υγρά. Με το σύστημα των Γάλλων βγαίνει μεγαλύτερο νούμερο....
Στα άλλα ....το sad error....Ωπ σόρρυ το sandero great news πούλησε σχεδον 227 χιλ αυτοκίνητα το 2021...
Που είναι κρυμμένα;;;
https://www.autoblog.gr/2022/01/17/h-dacia-poulhse-to-2021-sxedon-540-000-autokinhta/ -
Πολλα εχουν πουληθει στην Ευρωπη. Στην Ελλαδα η φιρμα θεωρειται τχε μπαναλ για πολλους. Κατανοητο. Ειμαστε πλουσια χωρα και με μεγαλο μπακραουντ στην αυτοκινηση. Που πας με 3 αστερια διχως αυτοματο φρεναρισμα δεκαιντση οθονη και 18αρες, αναδιπλουμενους καθρεπτες με φλας στη βασικη εκδοση?
-
Γι αυτό κι ο χριστιανός άλλαξε σήματα, δεν άντεξε να ζει στην περιφρόνηση...
Δεν έβαζε κανα σήμα renault τουλάχιστον να ειναι πιο σχετικός;;;;;;;;
-
Χαχαχα!!!! Τα χρωματα και τα εξτρα παραπεμπουν σε γνωστη συμπαθη ομαδα συμπολιτων μας. Παιζει να μη θυμαται ο ... οδηγος του και απο ποια... αντιπροσωπεια το... προμηθευτηκε.
-
Κοίτα μπούκες το MG.
-
2 αστέρια έχει ως συνολική βαθμολογία το saderror λόγω της μη ύπαρξης κάμερας. Σε βαθμολογία όμως της παθητικής ασφάλειας έχει βαθμολογία ίση ή παραπλήσια με άλλα σύγχρονα αυτοκίνητα και πολύ ακριβότερα, για παράδειγμα το νέο opel mokka.
Κατά τα άλλα αυτά που αναφέρετε, ο νεοέλληνας έχει έναν έντονο κομπλεξισμο για πολλούς λόγους και προσπαθεί να προσποιηθεί μια ευμάρεια που δεν είναι αυθεντική με σκοπό να καλύψει τις προσωπικές του αποτυχίες. Όλοι μας περάσαμε από αυτό το στάδιο και θα περάσουμε. Πρέπει να ξέρουμε πότε να πατάμε φρένο σε τέτοιες συμπεριφορές.
Δεν το λέω για το dacia. Εχει καθε δικαίωμα να μην του αρέσει. Το αναφέρω για την τάση του να αγοράζει αυτοκίνητα πολύ μακρυά από τις πραγματικες οικονομικές του δυνατότητες.
Τεσπά τα έχουμε ξαναπεί αυτά.
-
Εν τω μεταξύ το site μου βγάζει συνέχεια banner διαφήμιση του Duster.
https://ibb.co/Nx4zDKY
https://ibb.co/2yp37yy
Τι ωραίο αυτοκίνητο σε αυτό το πορτοκαλοκόκκινο και ακριβώς έτσι όπως φαίνεται στην έκδοση prestige μπορείς να το βρεις από 100 άλογα Lpg και λογική τιμή μέχρι 150 tce 4Χ4 το πολύ μέχρι 23.000 ή δικινητο Tce 150 αυτόματο στα ίδια χρήματα αν θυμάμαι Δεν βρίσκω τιμοκατάλογο στο site αλλά τόσο δεν είχε τελευταία; Μόνο το diesel 1.5 ξέφευγε στα 25κ . Όσοι το πρόλαβαν το 2019-2020 prestige πετρέλαιο AWD παίζει σε κάνα 2 χρόνια να το πουλάνε ακόμη όσο το πήραν το 2019-2020.
Εκεί που έχουν πάει οι τιμές τελευταία θεωρώ τεράστιο λάθος όποιος ψάχνει για BSUV να μην το έχει 1ο στη λίστα τού σε σχέση με Mokka , Puma , Capture , 2008 που χρειάζονται 3-4κ παραπάνω και χωρίς την δυνατότητα AWD.
Βασικά κατά την άποψη μου η επιλογές σε αυτή την κατηγορία θα έπρεπε να είναι μόνο 2 δηλαδή οι εξής 3:
Vitara (αν υπάρχει ακόμη στις τιμές που ξέραμε)
Duster
Yaris Cross αν θες γκεικο που λέει ο Γάτος (καλή τιμή , εμφάνιση , κορυφαία οικονομία καυσίμου, αυτόματο) -
Και το duster έχει πάρει πολύ τα πάνω του, συγκεκριμένα το prestige lpg κοστιζε 16.500€ και τώρα έχει 19.200€.
-
Καλό το duster αλλά δεν ξέρω. Παλιά παλτφορμα, με επεμβάσεις βέβαια.
-
Εγώ γιατί νομίζω ότι είναι csuv ?
Περιμένω το bigster , αυτό θα είναι "θέμα" -
@spi_duster said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Πολλα εχουν πουληθει στην Ευρωπη. Στην Ελλαδα η φιρμα θεωρειται τχε μπαναλ για πολλους. Κατανοητο. Ειμαστε πλουσια χωρα και με μεγαλο μπακραουντ στην αυτοκινηση. Που πας με 3 αστερια διχως αυτοματο φρεναρισμα δεκαιντση οθονη και 18αρες, αναδιπλουμενους καθρεπτες με φλας στη βασικη εκδοση?
Τα φουλ λεντάκια ξέχασες. Απαραίτητος εξοπλισμός.
υ.γ. ελπίζω τώρα να μην ξεκινήσει πάλι η αντιπαράθεση με τους οπαδούς.
-
@georgemit said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Κοίτα μπούκες το MG.
MG ZR Suv edition? Μάλλον...
-
Α και μιας λέμε για Dacia ένα Jogger έτσι πολυμορφικό με SUV πινελιές που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες που είναι;
Ξέρουμε τίποτα; -
@yem said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Εγώ γιατί νομίζω ότι είναι csuv ?
Περιμένω το bigster , αυτό θα είναι "θέμα"Εντάξει τυπικά ναι , αλλά με τις διαστάσεις κάποιων B να πλησιάζουν τόσο πολύ κοντά του , το βλέπω ως άμεσο ανταγωνιστή τους .
Όπως και το Vitara ίσως και το SX4 Scross ακόμη και το CHR , δεν μου πάει να τα βάλω δίπλα σε Kuga, 3008 , Tiguan ,Kadjar , QQ κλπ. -
@vagkirk said in Dacia Sandero III & Sandero Stepway III:
Α και μιας λέμε για Dacia ένα Jogger έτσι πολυμορφικό με SUV πινελιές που παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες που είναι;
Ξέρουμε τίποτα;Έβαλα στο τοπικό του. Έρχεται.
Αν και όποιος θέλει αληθινό c suv ......έρχεται.....
Η έκδοση παραγωγής.https://it.motor1.com/news/508233/dacia-bigster-suv-foto-anteprima/
-
-
Μετά τους ημιάκαμπτους και τα ταμπούρα καιρός να γυρίσουμε και στα 4άρια κιβώτια….για το καλό του οδηγού φυσικά, μην κουράζεται αλλάζοντας ταχύτητες.
-
Μεγάλο ξεστοκάρισμα των αποθηκών...των εργοστασιών μου φαίνεται.
-
Πραγματικά. Και δεν ρίχνουν την τιμή οι άντε μη πω Τα πουλάνε ίδια τιμή. Τι ίδια; Ακριβότερα.
Πραγματικά αν δεν βρίσκεστε σε ανάγκη. Μην αγοράζετε.
Να μου δώσεις 5 αρι χειροκίνητο αλλά να πέσει η τιμή. Όχι να αυξηθεί. Έλεος δηλαδή
Dacia Sandero III & Sandero Stepway III