-
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
μαλλον δεν ημουν κατανοητος, την ιδια μερα, μεσα σε ιδια ωρα που ειχα παρει το αμαξι, να το το κανω reset 5+ φορες και να ξαναβγαινει, αυτο λεω δεν ειναι λογικο.
Καθόλου λογικό!! Μάλλον για σφάλμα του αισθητήρα μου κάνει.
-
@fanis75 said in Toyota Corolla 2019:
@s2000 said in Toyota Corolla 2019:
μαλλον δεν ημουν κατανοητος, την ιδια μερα, μεσα σε ιδια ωρα που ειχα παρει το αμαξι, να το το κανω reset 5+ φορες και να ξαναβγαινει, αυτο λεω δεν ειναι λογικο.
Καθόλου λογικό!! Μάλλον για σφάλμα του αισθητήρα μου κάνει.
ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ όταν μου άναψε δεν το έδωσα σημασία.
Τη δεύτερη φορά το ίδιο,την τρίτη βρήκα το λάστιχο πλάκα ,είχε φάει ένα καρφί...!!
Αν τώρα είχε θέμα στο ένα και μετά στο άλλο λάστιχο,είναι πολύ πιθανό να άναψε γιαυτό.Ρησέτ έκανε..?? Μήπως το λαμπάκι σβήνει και χωρίς ρησέτ,όταν απλά ανοίξεις και κλείσεις το ρεύμα..??
Έτσι όπως το περιγράφεις εσύ,σίγουρα είναι πρόβλημα αισθητήρα,ο φίλος μας όμως αυτό το θέμα είχε..??
Συμβουλή μου επειδή την πάτησα,όταν δείτε τον αισθητήρα αναμμένο ελέγξτε την πίεση των ελαστικών σας.Με το μάτι εύκολα δε φαίνεται αν πάει από το 35 στο 28 για παράδειγμα..!! -
Σήμερα παρέλαβα το αμαξάκι
Τέλειο απλά!Σας δημιούργησε πρόβλημα όταν πήγατε να ενεργοποιήσετε το myt? Έχω βάλει αριθμό πλαισίου και όλα είναι οκ, αλλά για να δω διαδρομές πρέπει να κάνω όπως λέει μια διαδικασία όπου βάζεις μπροστά το αμάξι αλλά δε μου προχωρά. Τη πρώτη φορά άρχισε να κάνει κάτι στο αμάξι με on/off σε 2 συστήματα ασφαλείας αλλά από εκεί και μετά δε προχώρησε και όταν το επαναλαμβάνω απλά δεν προχωρά καν
-
@georpapa said in Toyota Corolla 2019:
Τέλειο απλά!Σας δημιούργησε πρόβλημα όταν πήγατε να ενεργοποιήσετε το myt? Έχω βάλει αριθμό πλαισίου και όλα είναι οκ, αλλά για να δω διαδρομές πρέπει να κάνω όπως λέει μια διαδικασία όπου βάζεις μπροστά το αμάξι αλλά δε μου προχωρά. Τη πρώτη φορά άρχισε να κάνει κάτι στο αμάξι με on/off σε 2 συστήματα ασφαλείας αλλά από εκεί και μετά δε προχώρησε και όταν το επαναλαμβάνω απλά δεν προχωρά καν
Μεγεια να το χαρείς! Καλά χιλιόμετρα!
VIN σου δωσαν κατα την παράδοση έτσι?
Για αποπληρωμή πότε σε ειδοποίησαν και από πότε ήταν είχε γίνει παραγγελία αν επιτρέπεται? -
@kos9120 said in Toyota Corolla 2019:
Για αποπληρωμή πότε σε ειδοποίησαν και από πότε ήταν είχε γίνει παραγγελία αν επιτρέπεται?Σε ευχαριστώ!
Ναι στη παράδοση το πήρα. Αποπληρωμή έκανα όταν έφτασε στο τελωνείο. Το είχα παραγγείλει μέσα Σεπτέμβρη αλλά νομίζω έπαιξε ρόλο ότι αλλάξανε τη περλα και επειδή είχα βάλει την 070 παρήγαγαν νωρίτερα όσα είχαν αυτό το χρωμα -
Για αποπληρωμή πότε σε ειδοποίησαν και από πότε ήταν είχε γίνει παραγγελία αν επιτρέπεται?Σε ευχαριστώ!
Ναι στη παράδοση το πήρα. Αποπληρωμή έκανα όταν έφτασε στο τελωνείο. Το είχα παραγγείλει μέσα Σεπτέμβρη αλλά νομίζω έπαιξε ρόλο ότι αλλάξανε τη περλα και επειδή είχα βάλει την 070 παρήγαγαν νωρίτερα όσα είχαν αυτό το χρωμαΌντως ήταν πολύ γρήγορα
Εγώ κάπου στην αλλαγή των χρώματων έπεσα προς τα τέλη Οκτώβρη, αλλά πάει μακριά η βαλίτσα, πρέπει να φούλαραν μετά.Με το MyT εβγαλες άκρη τελικά?
Διαβάζω ότι αρκετά features είναι μη λειτουργικά. Αλλά ίσως να παίζει ρόλο και καμιά αλλαγή εσωτερικά στους επεξεργαστές/software του αμαξιού που δεν
είναι ορατά στους καταναλωτές ανά παρτίδες παραγωγής. -
Ναι στη παράδοση το πήρα. Αποπληρωμή έκανα όταν έφτασε στο τελωνείο. Το είχα παραγγείλει μέσα Σεπτέμβρη αλλά νομίζω έπαιξε ρόλο ότι αλλάξανε τη περλα και επειδή είχα βάλει την 070 παρήγαγαν νωρίτερα όσα είχαν αυτό το χρωμαΌντως ήταν πολύ γρήγορα
Εγώ κάπου στην αλλαγή των χρώματων έπεσα προς τα τέλη Οκτώβρη, αλλά πάει μακριά η βαλίτσα, πρέπει να φούλαραν μετά.Με το MyT εβγαλες άκρη τελικά?
Διαβάζω ότι αρκετά features είναι μη λειτουργικά. Αλλά ίσως να παίζει ρόλο και καμιά αλλαγή εσωτερικά στους επεξεργαστές/software του αμαξιού που δεν
είναι ορατά στους καταναλωτές ανά παρτίδες παραγωγής.Θέμα τύχης ήταν η περίπτωσή μου. Και η αλήθεια είναι ότι η περλα είναι υπέροχο χρώμα.
Έχω σπάσει τα νευρα στους άλλους οδηγούς για να πιάσω eco κατανάλωσηΜε το MyT δυστυχώς τίποτα. Δεν ενεργοποιούνται οι συνδεδεμένες υπηρεσίες. Μου είπαν να κάνω κάποια χιλιόμετρα πρώτα και να ξαναδοκιμάσω....
Πάντως τη θέση του τη δείχνει. Τις διαδρομές δε μόνα δω γιατί θέλει το παραπάνω να ενεργοποιηθεί που πιστοποιεί ότι είμαι ο κάτοχος!
-
Καλορίζικο το αυτοκίνητο. Να το χαρείτε με υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα. Για το MyT μπορείς να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία και να στο ενεργοποιήσουν αυτοί, ίσως και χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Είχα το ίδιο πρόβλημα και απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία και σε 5 λεπτά είχαν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες.
-
Αλήθεια το νέο αναβαθμισμένο infotainment έχει πλέον εγκατεστημένους χάρτες ή πρέπει ακόμα να πληρώσεις 750€+εγκατάσταση για να έχεις το navi;
-
@izz said in Toyota Corolla 2019:
Αύξηση τιμής 770€ στην active και σε κάποια αξεσουάρ..
Έχω παραγγείλει πριν ένα μήνα. Μου είπαν τότε ότι η τιμή έχει κλειδώσει. Ισχύει σίγουρα αυτό, γνωρίζετε;
-
@ipapagi21 said in Toyota Corolla 2019:
Έχω παραγγείλει πριν ένα μήνα. Μου είπαν τότε ότι η τιμή έχει κλειδώσει. Ισχύει σίγουρα αυτό, γνωρίζετε;
Ναι ισχύει, η τιμή κλειδώνει κατά την παραγγελία (εκτός εαν η αύξηση είναι από φόρους).
-
@skyrider1981 said in Toyota Corolla 2019:
Καλορίζικο το αυτοκίνητο. Να το χαρείτε με υγεία και ασφαλή χιλιόμετρα. Για το MyT μπορείς να απευθυνθείς στην αντιπροσωπεία και να στο ενεργοποιήσουν αυτοί, ίσως και χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Είχα το ίδιο πρόβλημα και απευθύνθηκα στην αντιπροσωπεία και σε 5 λεπτά είχαν ενεργοποιηθεί οι υπηρεσίες.
Ευχαριστώ!
Λοιπόν μόλις πέρασα τα 100 κάτι χιλιόμετρα (122 για την ακρίβεια) ολοκλήρωσα την διαδικασία.
Οπότε όλα καλά!Είναι απόλαυση ειδικά μεσα στην κίνηση
-
Ναι ισχύει, η τιμή κλειδώνει κατά την παραγγελία (εκτός εαν η αύξηση είναι από φόρους).
Λέω να πάω να ρωτήσω πάλι αύριο γιατί βλέποντας την πίσω σελίδα με τα ψιλά γράμματα αναφέρει ότι πληρώνεις τη διαφορά όταν αυξηθεί, με παράδειγματα όπως αύξηση φόρων, τελών ταξινόμισης ΚΑΙ αύξηση εργοστασιακής τιμής. Η αλήθεια είναι ότι δεν το είχα προσέξει γιατί ο πωλητής μου έλεγε σε κάθε επίσκεψη ότι η τιμή κλειδώνει και ήταν σημαντικό ώστε να πάρω την απόφαση ώστε να περιμένω 1 χρόνο (!) να το παραλάβω...
-
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ μου είπαν ότι θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα για την παράδοση,ζήτησα να γραφεί σαν όρος πως αν αλλάξει η εργοστασιακή τιμή θα έχω το δικαίωμα να πάρω πίσω την προκαταβολή και να ακυρώσω την παραγγελία αν ήθελα.
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι αρνήθηκαν...!!!
Τώρα γιατί θα έπρεπε εγώ να επιβαρυνθώ,αν άλλαζε κάτι σε φόρους ΦΠΑ και λοιπά,επειδή αυτοί δεν μπορούν να παραδώσουν αυτό είναι για γέλια...!!!
Σε ερώτηση μου στην Τογιότα για το Γιάρις κρος η απάντηση ήταν πως παράδοση θα έχω μετά από
13 ΜΗΝΕΣ...!! Υπάρχει κανείς που θα δέσμευε τα λεφτά του για τέτοιο χρονικό διάστημα..??!!
Φερράρι με 300 χιλιάρικα θέλω..??!!
Συμβουλή μου,μην αγοράζετε ΠΟΤΕ αυτοκίνητο που δεν είναι ήδη μέσα στο τελωνείο,όσο και να θέλετε κάτι. -
@terryp117 said in Toyota Corolla 2019:
ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΦΟΡΑ μου είπαν ότι θέλει μεγάλο χρονικό διάστημα για την παράδοση,ζήτησα να γραφεί σαν όρος πως αν αλλάξει η εργοστασιακή τιμή θα έχω το δικαίωμα να πάρω πίσω την προκαταβολή και να ακυρώσω την παραγγελία αν ήθελα.
Τώρα γιατί θα έπρεπε εγώ να επιβαρυνθώ,αν άλλαζε κάτι σε φόρους ΦΠΑ και λοιπά,επειδή αυτοί δεν μπορούν να παραδώσουν αυτό είναι για γέλια...!!!
Σε ερώτηση μου στην Τογιότα για το Γιάρις κρος η απάντηση ήταν πως παράδοση θα έχω μετά από
13 ΜΗΝΕΣ...!! Υπάρχει κανείς που θα δέσμευε τα λεφτά του για τέτοιο χρονικό διάστημα..??!!
Φερράρι με 300 χιλιάρικα θέλω..??!!
Συμβουλή μου,μην αγοράζετε ΠΟΤΕ αυτοκίνητο που δεν είναι ήδη μέσα στο τελωνείο,όσο και να θέλετε κάτι.Ε καλά γι αυτο ζητάνε 500 ευρώ για προκαταβολή και όχι παραπάνω... Δεν είναι και κανένα τρελό κεφάλαιο να δεσμεύσεις...
-
@terryp117 said in Toyota Corolla 2019:
Συμβουλή μου,μην αγοράζετε ΠΟΤΕ αυτοκίνητο που δεν είναι ήδη μέσα στο τελωνείο,όσο και να θέλετε κάτι.-
Στην Τογιότα μια χαρά επιστρέφουν την προκαταβολή, εαν ακυρώσεις για οποιοδήποτε λόγο. Δεν σε ρωτάνε, απλά σου επιστρέφουν τα χρήμα.
-
Για το 2022 (και μάλλον και το 2023) αυτό που λές δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει δλδ να υπάρχει αυτοκίνητο στο τελωνείο, είναι τόσο μεγάλη η ζήτηση σε σχέση με την πραγωγή που δεν υπάρχει στοκ.
-
-
καλησπέρα σας, τα corolakia μας έχουν ένδειξη service;
εγώ είμαι στον δεύτερο χρόνο και την άλλη εβδομάδα πάω για το 2ο ετήσιο αλλά χωρίς καμία ένδειξη στο ταμπλό.
Corolla Sedan Hybrid 1.8 '19 είναι το μοντέλο που έχω.ευχαριστώ,
Ιωάννης -
Απο ότι ξέρω δεν έχουν κάποια ένδειξη. Πάς με βάση τα χιλιόμετρα ή τον χρόνο.
-
Απο ότι ξέρω δεν έχουν κάποια ένδειξη. Πάς με βάση τα χιλιόμετρα ή τον χρόνο.
διάβασα τώρα ότι πατώντας το button εκκίνησης 2 φορές χωρίς να έχεις το πόδι στο φρένο ενεργοποιούνται κάτι ρυθμίσεις και ότι εκεί μπορείς να το ενεργοποιήσεις. Δεν ξέρω αν ισχύει για τα δικά μας μοντέλα.
Θα το τεστάρω και θα επανέλθω.ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.
-
@cherouvim1977 said in Toyota Corolla 2019:
διάβασα τώρα ότι πατώντας το button εκκίνησης 2 φορές χωρίς να έχεις το πόδι στο φρένο ενεργοποιούνται κάτι ρυθμίσεις και ότι εκεί μπορείς να το ενεργοποιήσεις.
Ενδιαφέρον! Θα το ψάξω....
Toyota Corolla 2019