Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2
    • 1
    • 2
    • 551
    • 552
    • 553
    • 554
    • 555
    • 1985
    • 1986
    • 553 / 1986
    Αντίλογος
    117
    39706
    729012
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • mastoras78
      mastoras78 last edited by mastoras78

Μα πόσο γνήσια κομπλεξικός μπορεί να είναι κάποιος που χαρακτηρίζει κομπλεξικούς όσους πρήζει να τον πάρουν στα σοβαρά με το στανιό ... για γέλια 😊, δε θέλουμε λέμε ώχουυυ! Ευτυχώς γλιτώσαμε και από τη Βουλή..

"Έκανες το λάθος να του δώσεις ότι του άξιζε.. αυτό δεν έπρεπε γιατί δεν το άντεξε"
      #tsekourato_ksevrakoma

1 Reply Last reply Reply Quote 3
      • L
        lap last edited by lap

Αν μιλάς για εμένα δεν έχω κάποιο άγχος για να με πάρετε στα σοβαρά.
        Δεν έχω ανάγκη την κριτική, την επιβράβευση, ούτε την όποια βαθμολογία ανθρώπων που δεν γνωρίζω. Δεν έφτασα ακόμα στο επίπεδο να επιβεβαιώνομαι ως προσωπικότητα μέσα από likes και κακεντρέχεια απέναντι σε διαφόρους αγνώστους στο ίντερνετ.

Εσύ δεν γράφεις πλέον στο τοπικό παρά μόνο όταν είναι να προσβάλεις μέλη. Δεν εκφέρεις άποψη, δεν παραθέτεις πηγές, δεν παραθέτεις στοιχεία που ψάχνεις με σκοπό τον εμπλουτισμό της συζήτησης που πιάνουμε με βάση την πολιτική και τεκμηρίωση μιας άποψης. Ποσταρεις στο τοπικό αυτό μόνο όταν νιώθεις μια έντονη ανάγκη ειτε να προσβάλεις κάποιον είτε να του απευθύνεις κεκαλυμμένες ύβρεις, επειδή ίσως δεν συμφωνείς μαζί του ή με τις επιλογές του.

Όποτε έχεις μιλήσει σε σοβαρό επίπεδο βρίσκεις ανθρώπους να συμφωνούν ή να διαφωνούν και να κάνουν έναν διάλογο μαζί σου. Εγώ πάντως όποτε μιλάς με σεβασμό στον ανταποδίδω και μάλιστα σε μεγαλύτερο βαθμό γιατί σε θεωρώ πολύ έξυπνο άνθρωπο.

Το σχόλιο μου έχει να κάνει για τον ίδιο λόγο που και εσύ εντοπίζεις μια κατάχρηση κάποιων τοπικών από μη σχετικά με τον τίτλο ποστς, και μάλιστα και εσύ όπως εγώ το θίγεις. Και μπορώ να πω πως ως έναν βαθμό συμφωνώ.
        Η πλάκα είναι ότι κάνεις ακριβώς αυτό που θίγεις, σε αυτό το τοπικό!
        Το ίδιο έκανες επικαλούμενος προς τη διαχείριση προσβλητικά ποστς κατά εσού όταν σε χαρακτήρισαν με ήπιο αρνητικό χαρακτηρισμό ενώ εσύ ο ίδιος εβριζες άλλα μέλη με χυδαιοτατο τρόπο και επίπεδο.

Ξαναλέω είναι κρίμα διότι είσαι αξιοθαύμαστο μέλος με πολλές γνώσεις και εμπειρίες και αναλώνεσαι σε τέτοιες συμπεριφορές.

Σε αυτό το τοπικό αναλύουμε την πολιτική και τις εκλογές. Δεν κάνουμε διαγωνισμό ποιος θα πει την εξυπνότερη προσβολή, σαν να είμαστε γυμνασιοπαιδα. Αυτό έθιξα τονίζοντας τον κομπλεξισμο των τρόλς ανάμεσα σε πόστς με απόψεις, πηγές και στοιχεία.
        Σε αυτό πήγαινε η κριτική μου. Εσύ θίχτηκες πρώτος από την κριτική αυτή, κανένας άλλος.

Αν ξαφνικά εκπροσωπείς όλους όσους συμμετέχουν στο forum και δεν θέλετε να γράφω στο τοπικό την άποψη μου πείτε το μου. Ότι ζητήσει η πλειοψηφία.

Τεσπά, ελπίζω να κατανοήσεις και τον ειλικρινή σεβασμό μου στο ιντερνετικό σου πρόσωπο αλλά και τις ενστασεις μου στην συμπεριφορά που έχεις απέναντι μου. Προσωπικά δεν έχω όρεξη και ενέργεια να αναλώνομαι σε πόστς με χροιά τρολ ούτε να κάνω και εγώ ο ίδιος, ( άλλο πράγμα τα πειράγματα ). Προτιμώ τα σταρατα και ξεκάθαρα λόγια καθώς και την ευθύτητα όταν απευθύνομαι σε κάποιον. Εύχομαι να μην μαλώνουμε και να βρίσκουμε κοινές επαφές συμφωνίας ακόμα και αν διαφωνούμε κάθετα σε άλλα θέματα.

☺

Υ.γ Δεν πήγαινε για εσένα ότι είπα, αλλά εσύ θίχτηκες και είπα να γράψω νουβέλα...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• G
          getzman @vagkirk last edited by getzman

@vagkirk said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Έγινε ο Κανάκης ο πρώτος άνθρωπος που έκραξε δημόσια από μέσο μαζικής εμβέλειας την λογοκρισία και την προπαγάνδα της ΝΔ στα μέσα και έπεσε όλος ο μηχανισμός πάνω του;;;;

καλα ο αντενας ενα πετσωμενο μέσο επετρεψε να κραξουν τη νδ? τοτε γιατι τον πετσωσανε?ειμαι σιγουρος πως καποιος αριστερος θα εχει καταλαβει αυτα που εμεις οι υπόλοιποι αδυνατουμε να κατανοήσουμε

στην Κούβα αδερφες μου στην Κούβα
          μακαρι το 2022 να καταφερουμε να γινουμε Κούβα ας βαλουμε ολοι ενα χερακι

1 Reply Last reply Reply Quote 2
          • storm
            storm @realzeus last edited by

@realzeus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@storm said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ο Ριζοσπάστης έκλεισε

Ο Ριζοσπάστης βγαίνει κανονικά κάθε μέρα. Η ιδιόκτητη εκτυπωτική μονάδα (Τυποεκδοτική) έκλεισε και μαζί ο ραδιοφωνικός και τηλεοπτικός σταθμός του ΚΚΕ.

Σωστά. Έχεις δίκιο. Αναφερόμουν στο κανάλι και στον ραδιοφωνικό σταθμό.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
            • storm
              storm last edited by storm

@johanndelta said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Kατα τα άλλα, ο Στούμπος που τον σέβονται για τα προσχήματα (όπως και καθετί "ακίνδυνο" οι (άκρο)δεξιοι/anything but ΣΥΡΙΖΑ φίλοι μας) παραιτήθηκε το '20. Τώρα παραιτήθηκε άλλος.

Άλλος Στούμπος είναι αυτός;

https://www.avgi.gr/authors/dimitris-stoympos

Εδώ διάβασα ότι παραιτήθηκαν ταυτόχρονα:
              http://www.typologies.gr/paraitiseis-tsekeri-kai-stoympoy-stin-quot-aygi-quot/

1 Reply Last reply Reply Quote 0
              • storm
                storm last edited by

Πάντως ούτε ο Κούλης πούλησε κανένα ακίνητο για να κρατήσει τον φιλελεύθερο ανοικτό, ούτε αντίστοιχα τα μέλη της ΝΔουλας πρέπει να τα σκάνε για να στηρίζουν κάποιο φιλικό της μέσο. Ειδικά το δεύτερο γίνεται είτε μέσω των πρόθυμων εκδοτών που εξαργυρώνουν την στήριξη είτε μέσω αμεσης κρατικής στήριξης που αλλού πετάει κόσμο εκτός πολιτικής.
                Το liberal συνεχίζει δίχως τον Φιλελεύθερο, το ίδιο θα κάνει το left και το avgi αντίστοιχα.

Αν θεωρείς ότι ιδεολογικά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ είναι τα ίδια πράγματα και αντιπροσωπεύουν τις ίδιες αξίες και αρχές τότε έχεις δίκιο.

• mastoras78
                  mastoras78 last edited by

@lap Όσον αφορά το υστερόγραφο σου η δράση φέρνει αντίδραση.. Είτε λοιπόν το έγραψες για εμένα είτε όχι πάλι το ίδιο θα απαντούσα.

Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει αρκεί να μην είναι προσβλητικός όπως έκανες στο προηγούμενο σου post και αυτό το κομμάτι έθιξα μόνο. Από εκεί και πέρα και εφόσον τηρείται κάποιο επίπεδο το τι λέει κάποιος είναι δικαίωμα του. Το που, πώς, πότε, αν, γιατί κτλ θα γράψω κάτι θα μου επιτρέψεις να το κάνω όπως.. επιθυμώ! Τέλος, όσον αφορά την συμπεριφορά, έχεις τιμωρηθεί για δίκαιους λόγους και κακώς το σκαλίζεις αφήνοντας εντυπώσεις και ξανακάνοντας χαρακτηρισμούς. Αλλά ο χρόνος τελείωσε και έχουμε και δουλειές για να το ξαναπάμε από την αρχή 😳

Ίσως να μην καλύπτω τα στάνταρ σου με τον τρόπο που γράφω αλλά αυτός είμαι 😊 ! Σου επιβεβαιώνω ότι τα likes από αγαπητικούς με αφήνουν παγερά αδιάφορο και για να στο αποδείξω θα σου κάνω και εγώ με τη σειρά μου επειδή ξενύχτησες να γράψεις όοολοοοο αυτό!

ΥΓ Α! και επειδή έγραψες ότι "Σε αυτό το τοπικό αναλύουμε την πολιτική και τις εκλογές" επέτρεψε μου να διαφωνήσω...

"Έκανες το λάθος να του δώσεις ότι του άξιζε.. αυτό δεν έπρεπε γιατί δεν το άντεξε"
                  #tsekourato_ksevrakoma

L 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                  • L
                    lap @mastoras78 last edited by lap

@mastoras78 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

@lap Όσον αφορά το υστερόγραφο σου η δράση φέρνει αντίδραση.. Είτε λοιπόν το έγραψες για εμένα είτε όχι πάλι το ίδιο θα απαντούσα.

Ο καθένας έχει κάθε δικαίωμα να εκφράζεται όπως θέλει αρκεί να μην είναι προσβλητικός όπως έκανες στο προηγούμενο σου post και αυτό το κομμάτι έθιξα μόνο. Από εκεί και πέρα και εφόσον τηρείται κάποιο επίπεδο το τι λέει κάποιος είναι δικαίωμα του. Το που, πώς, πότε, αν, γιατί κτλ θα γράψω κάτι θα μου επιτρέψεις να το κάνω όπως.. επιθυμώ! Τέλος, όσον αφορά την συμπεριφορά, έχεις τιμωρηθεί για δίκαιους λόγους και κακώς το σκαλίζεις αφήνοντας εντυπώσεις και ξανακάνοντας χαρακτηρισμούς. Αλλά ο χρόνος τελείωσε και έχουμε και δουλειές για να το ξαναπάμε από την αρχή 😳

Διαφωνώ!
                    Το δικαίωμα του καθενός να λέει ότι θέλει υπάρχει στην γενικότερη ζωή. Τα ποστς όμως που προσπαθούν να προκαλέσουν σε άλλους τον θυμό, την έντονη αντίδραση κτλ χαρακτηρίζονται ως flame baiting ή γενικότερα ως τρόλς και απαγορεύονται απο τους κανόνες του forum.
                    Επειδή, μ αρέσουν τα σταρατα λόγια, ζητήθηκε από εσένα να αποδοθεί ποινή για τον χαρακτηρισμό "θα σε πουν άσχετουλη" και πως "σταδιακά θα αποδομηθεις ως γνωστής" και όπως λες έκανες αναφορά προσβολής και δικαιως κατ'εσε αποδόθηκε η ποινή της αποβολής. Αντίστοιχα ομως εσύ σε άλλα μέλη έγραφες κατά την διάσταση απόψεων "βάλε το κεφάλι σου στον κωλο σου", "γελοιε" κτλ μαζί και άλλες παρόμοιες ομορφιές.... και δεν αποβλήθηκες.

Αντίστοιχα αποβλήθηκες για τρολαρισμα στη διαχείριση για άσχετο θέμα!!! Η αλήθεια είναι ότι υπάρχει στους κανονισμούς πως οποιαδήποτε τρολαρισμα στην διαχείριση επιφέρει ποινή.

Όπως γράφεις ήρθε νέα χρονιά. Ας μηδενίσει το κοντέρ. Όλοι μας έχουμε λάθος στιγμές και είναι ανθρώπινο και φυσικό. Το έθιξα, αν και όπως λες ίσως κακώς, για να σου επισημάνω τις αντιθέσεις που έχεις κατά καιρούς στα ποσταρισματα σου!

Λες πως πρωτος ήμουν προσβλητικός... Πώς θα χαρακτήριζες ανθρώπους που μπαίνουν με σκοπό να κάνουν flame baiting και να τρολαρουν άλλα μέλη και τη συζήτηση όταν αυτό γνωρίζουν πως απαγορεύεται. Δεν θεωρείς ότι όσοι τρολαρουν, και αφιερώνουν χρόνο για να φέρουν σε δύσκολη θέση αγνώστους ανθρώπους έχουν κάποια κόμπλεξ που τους οδηγούν σε τέτοιες συμπεριφορές; Αυτό εννοώ! Όχι φυσικά την άποψη τους!!! Τον τρόπο τους!

Ίσως να μην καλύπτω τα στάνταρ σου με τον τρόπο που γράφω αλλά αυτός είμαι 😊 ! Σου επιβεβαιώνω ότι τα likes από αγαπητικούς με αφήνουν παγερά αδιάφορο και για να στο αποδείξω θα σου κάνω και εγώ με τη σειρά μου επειδή ξενύχτησες να γράψεις όοολοοοο αυτό!

Και εγώ αυτός είμαι, δεν ζητώ να με αποδεχτεί κάποιος. Δεν με ενδιαφέρει. Ζητώ να έχουν έναν αξιοπρεπή τρόπο αντιμετώπισης. Δέχομαι πειράγματα αλλά καταλαβαίνω την κακεντρέχεια
                    Είμαι πολυλογας. Όταν ξεκινάω να γράφω κάτι θέλω να έχει μια κάποια δομή και λεπτομερεια και πλατιαζω. Άλλωστε μόλις είχα τελειώσει δουλεια γραφείου ...τα ξημερώματα!

ΥΓ Α! και επειδή έγραψες ότι "Σε αυτό το τοπικό αναλύουμε την πολιτική και τις εκλογές" επέτρεψε μου να διαφωνήσω...

Δεκτή η ένσταση σου.

Υ.γ Μετά από ένα έτος με τη νέα πλατφόρμα, κατάφερα να κάνω σωστό quoting από κινητό. Τελικά ήθελες να αφήνεις μια σειρά!!!!! Απίστευτο πόσο εύκολο ήταν!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• G
                      getzman last edited by

η φάση με τον Κανάκη που λέει ο,τι θέλει

για κατσε στακα περιμενε
                      Ειναι σε πετσωμενο μεσο και λεει ότι θελει?

στην Κούβα αδερφες μου στην Κούβα
                      μακαρι το 2022 να καταφερουμε να γινουμε Κούβα ας βαλουμε ολοι ενα χερακι

• F
                        fiverg last edited by fiverg

Πάνε οι αρβύληδες να ξεπλυθούν και για να το σώσουν αποφάσισαν να το παίξουν "αντίσταση κατά της κυβέρνησης", "όλα έγιναν γιατί θέλει να μας φιμώσει ο Κούλης" κλπ. Θα έκαναν βέβαια ακριβώς το ίδιο αν ήταν άλλος στην εξουσία, αλλοίμονο... Και απ' ότι βλέπω υπάρχουν κάποιοι που τσιμπάνε εκεί έξω...

Θα μου πεις, εδώ επειδή βρέθηκε ένας από τον σκάι να πει κάτι κατά του "don't look up" η ταινία εβαπτίσθη "αντισασιακή κατά του Κούλη"!

• mastoras78

@lap Για ακόμα μια φορά τρυκιμία εν κρανίο, παραραχάραξη της αλήθειας και βιασμός της λογικής.. Όσο δελεαστικό κι αν είναι να ξανακάνω χαβαλέ απαντώντας σου, θα το προσπεράσω γιατί δεν υπάρχει χρόνος..

#tsekourato_ksevrakoma

• L
                            lap last edited by

Έγραψα κάποια πράγματα αλλά οπως λες θα πράξω αυτό που κατηγορώ, δηλαδή θα πόσταρω άσχετα πράγματα με τον τίτλο.

Ότι θέλεις να μου πεις με χαρά θα τα διαβάσω στο τσατ. Καλή συνέχεια!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• mastoras78

Ρε συ γράφεις τόσα ψέμματα και μετά τα σβήνεις... Έχεις φάει σκάλωμα μαζί μου, δε ξέρω τι έχω προκαλέσει στον ψυχισμό σου αλλά είναι προφανές ότι κάτι δε πάει καλά.

Ειλικρινά δεν έχω την άνεση της αεργιάς για να ασχοληθώ περισσότερο αλλά και να την είχα είναι τόσο μάταιο και αντιπαραγωγικό που δεν ξέρω αν θα το έκανα.

Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι η συγκεκριμένη πλατφόρμα έχει κατά τη γνώμη μου εξοκείλει για αυτό και την αντιμετωπίζω analογως.. Καλή συνέχεια σου εύχομαι 😳

#tsekourato_ksevrakoma

• L
                                lap last edited by lap

Καθόλου ψέματα... Αν μου λείπει κάποια λεπτπμερεια οκ, απλά αυτά που ανέφερα μου έκαναν εντύπωση και είναι τα πιο χτυπητά, αλλά η γενική εικόνα είναι αυτη. Και είπες ότι είπες (άλλοτε αδίκως άλλοτε δικαίως) και ξεφεύγεις κάποιες φορές γράφοντας με οργή και αν θυμάμαι καλά αποβλήθηκες για λίγες μέρες λόγω τρολαρισματος ακόμα και στην διαχείριση.

Όχι ρε συ μάστορα δεν έχεις προκαλέσει κάτι. Αν με παρατηρήσεις τις ίδιες αντιδράσεις έχω με οποιον υπερτρολαρει. Δεν έχει να κάνει με εσένα. Έχει να κάνει με το ότι χαλάει η συζήτηση και ότι δεν τηρείται ο κανονισμός του forum σε αυτό το κομμάτι.

Μου αρέσει η ευγένεια ή έστω ένα κανονικό επίπεδο συννενόησης εσένα σ αρέσει το τρολαρισμα τουλάχιστον σε αυτό το τοπικό. Εκεί χάνουμε την επαφή πιστεύω και χαλάμε τις καρδιές μας.

Πάντως σε κάθε ποστ που μου απαντάς αναφέρεις τον όρο "εργασία" σαν αν θέλεις να μου δηλώσεις κάτι. Προφανώς και εργάζεσαι όπως όλοι μας. Ίσως σε διαφορετικές ώρες αλλά όλοι μας εργαζόμαστε εδώ μέσα. Μπράβο σου που εργάζεσαι και μπράβο σου που είσαι ανταγωνιστικός και ζεις με τα εισοδήματα από την εργασία σου. Δεν νομίζω όμως πως πρέπει να θίγουμε στο τοπικό αυτό και σε κάθε παρόμοια συζήτηση το ότι εσυ εργάζεσαι σαν να είναι κάποιο υπερατου!

Ότι έσβησα το έχω αποθηκεύσει, αν θέλεις στο ποστάρω σε τσατ για να μη νομίζεις ότι μετανιώνω, άλλωστε δεν είναι ύβρεις. Απλά όπως είπα και είπες βγαίνουμε εκτός θέματος.

Τεσπά άντε.....πολλά είπαμε...δουλειά τώρα. Τις καλημέρες μου!!!☺

Εγώ θα προσπαθήσω να μη σε προσβάλλω και αν απαντώ σε τρολποστς. Άντε να δούμε, εσύ θα κρατηθείς να μη τρολαρεις;
                                Θα λέω για το ΠΑΣΟΚ και ότι σε ενοχλεί. Θα κρατηθείς;....χαχαχα
                                Σε πειράζω....
                                Τεσπά, πάμε παρακάτω με καλη καρδιά!

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• I
                                  insanedriver last edited by

Ωραίος ο Ζαραλίκος και καλά κάνει και βαράει κυβέρνηση. Έτσι πρέπει.
                                  Μου θυμίζει όμως Λαζόπουλο που χτυπούσε τους εχθρούς(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Κούγια πχ) των φίλων του(ΣΥΡΙΖΑ-Κοντομηνάς) και μετά ο κόσμος τον πήρε χαμπάρι και του γύρισε την πλάτη.
                                  Αντίστοιχα ο Ζάρα δεν λέει κουβέντα για τους κολλητούς του(Μελισσανίδης κτλπ).

F 1 Reply Last reply Reply Quote 4
                                  • F
                                    fiverg @insanedriver last edited by

@insanedriver said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #2:

Ωραίος ο Ζαραλίκος και καλά κάνει και βαράει κυβέρνηση. Έτσι πρέπει.
                                    Μου θυμίζει όμως Λαζόπουλο που χτυπούσε τους εχθρούς(ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και Κούγια πχ) των φίλων του(ΣΥΡΙΖΑ-Κοντομηνάς) και μετά ο κόσμος τον πήρε χαμπάρι και του γύρισε την πλάτη.
                                    Αντίστοιχα ο Ζάρα δεν λέει κουβέντα για τους κολλητούς του(Μελισσανίδης κτλπ).

Τι είπες τώρα... Μα έχει δηλώσει ο άθρωπος ότι δεν είναι φίλος του Μελισσανίδη και οι αναφορές του σε Μαρινάκη/Μητσοτάκη έχουν να κάνουν μόνο με αγνή καθαρή σάτυρα, κριτική, αντιπολιτευτική διάθεση κλπ.

• C
                                      civil357 last edited by

Πολιτική η αρβύλα, ήμαρτον , μια χαζοχαρούμενη εκπομπούλα είναι που σπανιότατα μπορεί να βγάλει και λίγο χιούμορ.
                                      Παρατηρώ πάντως , από όλες τις πλευρές , είτε αρβύλα (ποιοι; οι αρβύλα αντιπολίτευση......ήμαρτον και πάλι) είτε λαζόπουλος , είτε βουλαρινός ή αρκας , ότι αναγάγουμε τη σάτιρα σε εκφραστή της εκάστοτε αντιπολίτευσης. Ο κόσμος πλέον δίνει περισσότερη αξία στις σατιρικές εκπομπές και περιμένει αντιπολιτευτικό λόγο από αυτούς, γιατί; προφανώς γιατί ο θεσμός της δημοσιογραφίας σε αυτή τη χώρα έχει πιάσει πιο κάτω και από πάτο. Επικρατεί πλήρης απαξίωση για οποιαδήποτε δημοσιογράφο και μέσο. Οπότε εκάστοτε κυβέρνηση , νιώθει ( και δίνει) μεγαλύτερη "αξία" στη σάτιρα από αυτή που της αναλογεί. Η σάτιρα είναι εδώ για να "χτυπάει" πρωτίστως τον κυβερνώντα, καλά κάνει , αν φτάσαμε να μας "ανοίγει" τα μάτια η σάτιρα ή να είναι η μόνη που τα "λέει" ( κακώς) , δε φταίει αυτή, η απουσία σωστής δημοσιογραφίας φταίει.
                                      Και μιας και μιλάμε για δημοσιογραφία , περιμένω το βράδυ τον τιτάνα της δημοσιογραφίας να "εξοντώσει" τον πρωθυπουργό μας και να μάθουμε επιτέλους εκτός του αγαπημένου του φαγητού και ποιο ήταν το αγαπημένο του παιδικό παιχνίδι.
                                      Ο ζαραλίκος δεν έκρυψε ποτέ τι κόμμα υποστηρίζει , είχε ανέκαθεν το θάρρος να το φωνάζει.

• L
                                        lap last edited by lap

Παιδιά αρχίζω να πιστεύω πως θα ζήσουμε ενεργειακή φτώχεια την επόμενη δεκαετία.
                                        Δεν φαίνεται να αλλάζει κάτι άμεσα...
                                        Σίγουρα κάποιες τιμές θα έρθουν σε ισορροπία αλλά αυτό το θέμα με την ενέργεια με φοβίζει. Δεν είναι ίδια τα δεδομένα με πριν την πανδημία.
                                        Εγώ αγχώνομαι από τώρα....

Σαφέστατα η ενέργεια από διάσπαση νερού με απε είναι κάτι πολύ θετικό αλλά από ότι καταλαβαίνω επειδή έγινε η στροφή σε επενδύσεις τέτοιου είδους δεν υπάρχει γυρισμος. Θα πέσει φτώχεια μέχρι να έχουμε σταθερή ενέργεια.
                                        Και αντε καλά οι άλλες χώρες έχουν λίπος να φάνε και να χρεωθούν κατά την μετάβαση.
                                        Εμείς; Μετά από 12 έτη λιτότητα λόγω μνημονίων και πανδημίας;
                                        Αν μας πάρει αλλά 10-15 έτη που τόσο θα πάρει, όπως φαντάζομαι, μιλάμε για 22με 27-30 έτη ξύλο.
                                        Ξέρετε υπάρχει μια μια γενιά που ενηλικιώθηκε σε εποχές οικονομική κρίσης. Δεν έζησε την ανάπτυξη της χώρας. Η ανεργια στους νέους φτάνει σε απίστευτα νούμερα.
                                        Πάει χαμένη μια ολόκληρη γενιά.

Κάτι πρέπει να γίνει με την ενέργεια. Δεν ξέρω τι και πώς, καλά κάτι πρέπει να αποφασιστεί που να μας καλύπτει στο ενδιάμεσο.

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

cirus 1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • L
                                          lap last edited by lap

Χαχαχα τώρα το είδα.
                                          Πηγέ ο άλλος λεει στη σχολή να ανοίξει τρύπα με μηχάνημα και όντως ξεκίνησε το γκρεμοσμα και διαμαρτύρεται που τον πειραν σηκώτο. Τον σβερκωσαν και οξω!!!

Σε δημόσιο κτήριο πήγε να ανοίξει τοίχους ..γιατί έτσι!!!
                                          Αχαχαχαχα...πραγματικά είναι κάπως αστείο το όλο θέμα.

Ρε είναι τελειως τρελοι;;;; Τι σκατα έχουν στο κεφάλι τους;;;

Πες αυτοί είναι 25 ετών. Αν στα 25 είσαι τόσο γκάου και έχεις σκατα στο κεφάλι σου πόσο χρόνο θα χρειαστεί για να γίνεις ενήλικος;
                                          Στα 45-50;;;

ΔΕΝ ΕΧΩ ΟΞΥΓΟΝΟ

• K
                                            kkostask last edited by

Το ότι ο Μαρκάτος το πρωί έλεγε ότι «τα παιδιά» πήγαν να κρεμάσουν ένα κάδρο που το βάζεις? Βέβαια μετά είπε ότι «τα παιδιά» πήγαν απλά να αποκαταστήσουν την αυθαιρεσία του πρύτανη που έβαλε να φτιάξουν τον τοίχο. Είπε και κάτι του στυλ ότι διώκεται η ιδεολογία, τα παιδιά είχαν απλά φτιάξει ένα στέκι για να πίνουν καφέ και άλλες αρλούμπες που δεν έχω συγκρατήσει. Αυτός δεν ήταν πρύτανης όταν κάηκε ολοσχερώς το ΕΜΠ?

• First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 551
                                            • 552
                                            • 553
                                            • 554
                                            • 555
                                            • 1985
                                            • 1986