-
Σε αυτό έχεις δίκιο. Αλλά μην περιμένεις ότι ο Γάλλος και δη ηλεκτρικός θα είναι χωρίς προβλήματα, μάλλον το ανάποδο.
-
Ο Γαλλος ειναι πιο δοκιμασμένος. Δεν είναι Ιάπωνας αλλά στατιστικά θα σε αγχώσει λιγότερο απο το group.
-
@george1977 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Ο Γαλλος ειναι πιο δοκιμασμένος. Δεν είναι Ιάπωνας αλλά στατιστικά θα σε αγχώσει λιγότερο απο το group.
Όχι στα ηλεκτρικά...εκεί το ίδιο αδοκίμαστος είναι. Και εαν κρίνω από τις βλάβες τις τωρινές αλλά και το παρελθόν του γκρουπ με τα ηλεκτρικά των αυτοκινήτων, δεν είναι ευοίωνα το προγνωστικά! Μακάρι να το έχουν πετύχει!
-
Τα iD3 εχουν θεματα αξιοπιστιας ακομα. Θα τα απεφευγα για την ωρα και οσο δεν ειναι και σε θεση οι μαστορες εδω να βοηθησουν. Αυτη τη στιγμη μονο η Καρεντα Αμαρουσιου εχει 4-5 καθηλωμενα εδω και βδομαδες στο συνεργειο τους στο υπογειο και απλα εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα και περιμενουν.
-
@stefan147 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Τα iD3 εχουν θεματα αξιοπιστιας ακομα. Θα τα απεφευγα για την ωρα και οσο δεν ειναι και σε θεση οι μαστορες εδω να βοηθησουν. Αυτη τη στιγμη μονο η Καρεντα Αμαρουσιου εχει 4-5 καθηλωμενα εδω και βδομαδες στο συνεργειο τους στο υπογειο και απλα εχουν σηκωσει τα χερια ψηλα και περιμενουν.
Ουαο!!! Δεν το ήξερα αυτό!
Την σιχαίνομαι που την σιχαίνομαι την εταιρεία αυτή, διαβάζω και τέτοια και μακριά...να κλείσει να ησυχάσουμε!! Η χειρότερη εταιρεία αυτοκίνήτων μακράν... -
@fanis75 said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Την σιχαίνομαι που την σιχαίνομαι την εταιρεία αυτή, διαβάζω και τέτοια και μακριά...να κλείσει να ησυχάσουμε!! Η χειρότερη εταιρεία αυτοκίνήτων μακράν...
αχαχαχχαχαχαχα κλασσική ατάκα
Θα στην πέσουν οι Vagέληδες τώρα...
-
Περιμένω τον Νίκο, έχει ειδοποίηση όταν γράφω για VAG ή Ford....αχαχαχα!!
-
Η Βαγκ επιμένει να διατηρεί παλιό σχεδιασμό. Πως το γκόλφ είναι ίδιο 4-5 γενιές...
Ετσι και στο λογισμικό...
Εχει πεντιουμ 80386 μέσα και δισκέτες...
-
Φίλος από τα παλία , είχαμε και δυο golf 4, τυχερός στην εμπειρία με το γκρουπ , καθώς ούτε το golf 4 του έβγαλε θέματα , ούτε το τιγκουαν, την πάτησε με το id3.
Έχει φάει δυο καθηλώσεις εως τώρα και δεν έχει τετράμηνο.
-
Μια του κλέφτη , δυό του κλέφτη , τρείς και την κακή του μέρα...
Το δις εξαμαρτείν, ουκ ανδρός σοφού....
Πόσο μάλλον το τρις...
-
@criuser said in Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας:
Πόσο μάλλον το τρις...
του το λέγαμε αλλά δεν το πίστευε πως τυχερός ήταν.
Τα ζει όλα μαζεμένα τώρα.
Από την άλλη το id3 είναι όμορφο με τις ζάντες, παρότι μοιάζει με γκολφ.
-
Πόσο μάλλον το τρις...
Πατρίδα εσένα σκέφτηκα μόλις κατέληξα στον Γάλλο.
Δεν θέλει που δεν θέλει η γυναίκα μου να πηγαίνουμε στην Κύμη, τώρα θα μου λεει οτι δεν έχει φορτιστές στην περιοχή -
Ασε εκεί που έγραφα για την γελοιογραφία της Ικάρων , διάβασα ότι ο Δαίδαλος μετά την Ικαρία , πήγε στην Κύμη...
Οπότε τώρα μετά την αρχαία πόλη , θα ψάχνουμε και τον ναό του Απόλλωνα που έφτιαξε ο Δαίδαλος.
Ετσι πες της ότι πρέπει να πηγαίνει και μάλιστα με τον προσήκοντα σεβασμό....
-
Ασε εκεί που έγραφα για την γελοιογραφία της Ικάρων , διάβασα ότι ο Δαίδαλος μετά την Ικαρία , πήγε στην Κύμη...
Οπότε τώρα μετά την αρχαία πόλη , θα ψάχνουμε και τον ναό του Απόλλωνα που έφτιαξε ο Δαίδαλος.
Ετσι πες της ότι πρέπει να πηγαίνει και μάλιστα με τον προσήκοντα σεβασμό....
ξέρει μυθολογία και θα καταλήξουμε στην Κύμη της Σικελίας του βασιλιά Κωκάλου.
-
Τα διάβασα και εγώ , αλλά μιλάει για την Καμικό της Σικελίας.
Το Κύμη που κολλάνε δεν έχει σχέση . Γιατί η Ιταλική Κύμη ιδρύθηκε 500 χρόνια μετά και 500 χλμ πιο βόρεια. -
Σε μια εβδομάδα παραλαμβάνω το e-2008.
Αρχική επιλογή ήταν το yaris cross hybrid style bitone 4wd αλλά πάτησε πόδι η leasing λόγω του χρόνου παράδοσης και επειδή μας είχε εξυπηρετήσει πολύ με το rav4 hybrid του συνεργάτη τους ακούσαμε.
Το UX ήταν τρομερά ποιοτικό ,δεν υπάρχει σύγκριση εσωτερικά με κανένα στην κατηγορία του αλλά
α)δεν χωράγανε τα παιδιά πίσω!!!!
β)το infotainment ήταν μέτριο
γ)σου κάνει και ένα φορολογικό πακέτο έξτρα εισοδήματος το όποιο θα μου έριχνε ένα γενναίο τετραψήφιο ετήσιο έξτρα φόρο.Το ID3 είναι το πιο τεχνολογικά άρτιο με την καλύτερη ποιότητα κύλισης αλλά είχε 18 ατσάλινη ζάντα και την εγγύηση προβλημάτων του γκρούπ. Έαν έλειπε το σήμα θα το σκεφτόμουν σοβαρά.
Το CHR Chic Bitone JBL είχε το γνωστό σχήμα και τρομερό ήχο απο το JBL, αλλα προσωπικά δεν μου άρεσε η αίσθηση μέσα και όλη η εσωτερική αισθητική. και εαν είναι να φάμε τετραψήφιο ετήσιο επιπλεον φόρο ας τον φάμε από το lexus ή το rav4 και όχι από το chr.
To 2008 ήταν μάλλον η χρυσή τομή. Διασκεδαστικό και ποιοτικό μέσα. Ωραία ποιότητα κύλισης και η τρομερή αίσθηση του ηλεκτρικού. Δεν είναι Ιάπωνας αλλά φαίνεται να έχει βελτιωθεί αρκετά στην αξιοπίστια .Ρισκο εδώ όμως από την άλλη όσο μελετάς την ηλεκτροκίνηση για αστικό αυτοκίνητο τόσο περισσότερο σε αρέσει. Όχι μόνο δεν τρως φορολογικό χαράτσι αλλά μάλλον παίρνει και η εταιρία λεφτά πίσω με το νεο πρόγραμμα. Η τιμή leasing στα επίπεδα του yaris cross hybrid.
Με ένα τηλέφωνο εαν βαρίεσαι να περιμένεις το κινούμε ηλεκτρικά και λίγη ταλαιπωρία με το Δήμο σου βγάζει και δυο θέσεις φόρτισης η watt&volt με το σύστημα chargepot στην εταιρία. -
Αναμένω εντυπώσεις τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από την χρήση του. Γιατί το δίνουν σε φανταστική τιμή leasing και είναι δελεαστικό και ετοιμοπαράδοτο! Τι χρώμα το βρήκες?
-
Αναμένω εντυπώσεις τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από την χρήση του. Γιατί το δίνουν σε φανταστική τιμή leasing και είναι δελεαστικό και ετοιμοπαράδοτο! Τι χρώμα το βρήκες?
Γκρι artense. Λευκό ήθελα αλλά μου το φάγανε όσο ξενοκοίταζα το id3.
Yπηρχε και σε μπλέ και σε μαύρο.Έχουν βάλει και φορτιστές με δωρεαν φόρτιση δίπλα στην Κανέλλα για όλο το 2022, όποτε μου έδιωξε και το τελευταίο δισταγμό
-
Yπηρχε και σε μπλέ και σε μαύρο.Έχουν βάλει και φορτιστές με δωρεαν φόρτιση δίπλα στην Κανέλλα για όλο το 2022, όποτε μου έδιωξε και το τελευταίο δισταγμό
Ωραίο...αυτό μου αρέσει και το μπλε που είναι το αγαπημένο μου μαζί με το κόκκινο.
Τι είναι η Κανέλλα??
-
Ωραίο...αυτό μου αρέσει και το μπλε που είναι το αγαπημένο μου μαζί με το κόκκινο.
Τι είναι η Κανέλλα??
Μαγειριο διπλα στην εταιρεία.
Επιλογή αυτοκινήτου για leasing πενταετίας