-
Καλησπέρα στην ομάδα είμαι ανάμεσα σε αυτά τα τρία αυτοκίνητα, ξέρω πως το Peugeot και το golf δεν έχουν καμία σχέση με το sportage αλλά δεν ζητάω κάτι συγκεκριμένο κοιτάω ότι μου κινεί το ενδιαφέρον...
-
προφανώς και το golf το κοιτάω λόγω ομορφιάς και στο ότι η πλούσια έκδοση προσφέρει πολλά έξτρα
-
Για το 308 δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη όπως και για το sportage βέβαια από τιμές που έχω δει στο site είναι κοντά στο golf δηλαδή σχεδόν 30Κ... Αλλά ο ένας μεγάλος λόγος που κοιτάω τα άλλα δύο(308-sportage) είναι ότι βγαίνουν σε πετρέλαιο προφανώς λόγω καύσης και τιμής, αυτός είναι και ο σημαντικότερος λόγος που περιμένω να έρθουν και στην Ελλάδα
-
-
Το τελευταιο γκολφ ειναι το καλυτερο και ποιοτικοτερο που φτιαχτηκε. Εχει ανεβει σκαλι και δεν απευθυνεται μονο σε πιτσιρικαδες. Κυριλε προταση. Το 308 επισης εξαιρετικο. Το σπορτατζ χειροτερο για την πολη, καλυτερο για χωματοδρομο και με χωρους. Οπωσδηποτε με αυξημενη καταναλωση που αν στο ταξιδι ακολουθησει τον ρυθμο των αλλων 2 θα καταστει πληγη. Εβαλες τα δυο στριτ, βγαλε το κια και στη θεση του βαλε φοκους. Ετοιμο ενα υπεροχο συγκριτικο αναλογο αρθρου 4τ
-
@spi_duster said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
Το τελευταιο γκολφ ειναι το καλυτερο και ποιοτικοτερο που φτιαχτηκε. Εχει ανεβει σκαλι και δεν απευθυνεται μονο σε πιτσιρικαδες. Κυριλε προταση. Το 308 επισης εξαιρετικο. Το σπορτατζ χειροτερο για την πολη, καλυτερο για χωματοδρομο και με χωρους. Οπωσδηποτε με αυξημενη καταναλωση που αν στο ταξιδι ακολουθησει τον ρυθμο των αλλων 2 θα καταστει πληγη. Εβαλες τα δυο στριτ, βγαλε το κια και στη θεση του βαλε φοκους. Ετοιμο ενα υπεροχο συγκριτικο αναλογο αρθρου 4τ
Το golf είναι βενζίνη δεν νομίζω να καεί παραπάνω από το sportage…το golf τουλάχιστον που διαβάζω καίει μέσο όρο 6.5-7 πιστεύω το sportsge το πολύ 6,5 θα καίει συν ότι είναι και πιο φθηνό το πετρέλαιο
-
Αν θέλεις ανθρωπομεταφορεα με χώρους τότε Sportage.
Αν θέλεις hatch με ολίγη οδηγική απόλαυση, τότε ένα από τα αλλα δυο.
-
@vene24 said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
@spi_duster said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
Το golf είναι βενζίνη δεν νομίζω να καεί παραπάνω από το sportage…το golf τουλάχιστον που διαβάζω καίει μέσο όρο 6.5-7 πιστεύω το sportsge το πολύ 6,5 θα καίει συν ότι είναι και πιο φθηνό το πετρέλαιο
Στο 7αρι σιγουρα. Το σπορτατζ ειναι βαρυ αυτοκινητο. Σιγουρα ομως το ντιζελ ειναι οικονομικη επιλογη. Χρυση τομη τοτε το 308 αν μιλησουμε για οικονομια και εξαιρετικη οδικη συμπεριφορα. Ναι εκει δε θα δυσκολευτει να καιει περιξ των 5,5
-
Άσχετο με το ερώτημα που θέτει ο φίλος αλλά επειδή αναφέρθηκε, το καλύτερο Golf ever ήταν το MK 7,5..
-
@sabas_thess said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
Άσχετο με το ερώτημα που θέτει ο φίλος αλλά επειδή αναφέρθηκε, το καλύτερο Golf ever ήταν το MK 7,5..
Γιατί όμως για αιτιολόγησε…από απορια ρωτάω
-
@vene24 said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
Γιατί όμως για αιτιολόγησε…από απορια ρωτάω
Building quality, υλικά κατασκευής εσωτερικού, άριστο infotainment, άριστη εργονομία. Όλα τα υπόλοιπα είναι πανομοιότυπα οπότε στο σύνολο το 7,5 κατά την προσωπική μου άποψη είναι σαφώς ανώτερο του 8. Έπεσε cost cutting στο 8 ενώ το infotainment είναι σαφώς αρκετά βήματα πίσω για την εργονομία και την ασφάλεια χρήσης του οχήματος.
-
Focus σε hatch , Sportage σε SUV.
τα αλλα 2 δεν θα εμπαιναν καν στην λίστα μου. Ειδικά το Golf 100 χρόνια το ίδιο βαρετο design. Τουλάχιστον το 308 είναι όμορφο.
-
@cirus said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
τα αλλα 2 δεν θα εμπαιναν καν στην λίστα μου. Ειδικά το Golf 100 χρόνια το ίδιο βαρετο design. Τουλάχιστον το 308 είναι όμορφο.
Καλό αμάξι το Focus (όχι βέβαια όσο καλό ξεκίνησε όταν παρουσιάστηκε το 2019) αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος στην άφεση αμαρτιών της Ford. Εκτός από τους πολλαπλούς, τα καλά κιβώτια (μηχανικό και αυτό αυτόματο) αλλά το clima με τους φυσικούς διακόπτες σε συνδυασμό με την γενναία αύξηση τιμών τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να πει κάποιος "αρκετά";! Ξαναλέω παραμένει πολύ καλό αλλά κάπου έλεος δηλαδή....
-
@sabas_thess said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
@cirus said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
Καλό αμάξι το Focus (όχι βέβαια όσο καλό ξεκίνησε όταν παρουσιάστηκε το 2019) αλλά πρέπει κάποια στιγμή να μπει ένα τέλος στην άφεση αμαρτιών της Ford. Εκτός από τους πολλαπλούς, τα καλά κιβώτια (μηχανικό και αυτό αυτόματο) αλλά το clima με τους φυσικούς διακόπτες σε συνδυασμό με την γενεά αύξηση τιμών τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή για να πει κάποιος "αρκετά"! Ξαναλέω παραμένει πολύ καλό αλλά κάπου έλεος δηλαδή....
Αδικό δεν έχεις αλλά ακόμα και έτσι (συμφωνώ σε όλα) το προτιμώ σε σχεση με τα άλλα στην κατηγορία του.
-
Αν η εμφάνιση και το design είναι προτεραιότητα, φυσικά κάποιος δεν πάει σε golf, για να μην πω γενικά σε vw. Δεν είναι αυτό που πουλάνε οι Γερμανοί. Σου δίνουν ένσ συνολικά εκπληκτικό αυτοκίνητο. Πουθενά τέλειο, αλλά παντού πολύ καλό. Κατά τ' άλλα μην ανοίξουμε κουβέντα focus vs golf. Δεν έχει νόημα.
-
@andya3 said in peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022):
Αν η εμφάνιση και το design είναι προτεραιότητα, φυσικά κάποιος δεν πάει σε golf, για να μην πω γενικά σε vw. Δεν είναι αυτό που πουλάνε οι Γερμανοί. Σου δίνουν ένσ συνολικά εκπληκτικό αυτοκίνητο. Πουθενά τέλειο, αλλά παντού πολύ καλό. Κατά τ' άλλα μην ανοίξουμε κουβέντα focus vs golf. Δεν έχει νόημα.
Δεν λέει κανένας ότι το golf δεν είναι καλό αυτοκίνητο. Μόνο στο εκπληκτικό έχω ένσταση. Είναι ένα συνολικά πολύ καλό αυτοκίνητο.
-
Πολύ εκπληκτικό;
Συμβιβάζεσαι;;;;
peugeot 308(2022) vs golf 8 vs kia sportage(2022)