-
@nikos_sty said in Ford Puma 2019:
Βρήκα τον τιμοκατάλογο της Ford που ήταν σε ισχύ όταν αγόρασα το δικό μου St Line X 155 τον Ιούνιο φέτος. 6 μήνες μετά η διαφορά στον κατάλογο είναι 2300€ πάνω....κρίμα κρίμα κρίμα γιατί θεωρω ότι με αυτές τις τιμές θα μειωθεί πολύ η ζήτηση
εννοειται θα μειωθει, έγινε πάρα πολύ ακριβό ενώ και πριν δεν το έλεγες και φτηνό ήταν απλά οκ.
Το θέμα όμως είναι ότι σχεδόν ολά ακριβηναν πολύ. Το Yaris cross μου φαίνεται δεν θα έχει αντιπαλο από το 22 λόγω ότι ξεκινάει πολύ χαμηλά στην βασική έκδοση. Θα πουλήσει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. θα βαρεθούμε να τα βλέπουμε προβλέπω. Απο το 23 βασικά γιατί θέλουν και ένα χρονο να έρθουν από την παραγγελία
-
Γειά σας... Εχω δει πως η οθόνη του Puma και του Focus δεν υποστηρίζει Ελληνικά... Να υποθέσω ότι στην πλοήγηση με τις φωνητικές λειτουργίες θα ισχύει το ίδιο....?
-
Πολύ αμφιβάλλω αν υποστήριζουν φωνητικές εντολές στα Ελληνικά και τα άλλα αυτοκίνητα.
Τα PSA πάντως δεν υποστηρίζουν. -
@kostastsi said in Ford Puma 2019:
ποστηρίζει Ελλ
Φωνητικές εντολές στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΣΤΟ ANDROID AUTO σε ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ δεν έχει να κάνει
Τα ford δεν έχουν Ελληνικά γενικά όλα στα μενου δυστηχώς ενώ άλλα αυτοκίνητα έχουν
Φωνητικές εντολές στα ελληνικά δεν υοστηρίζει ακόμα η google δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο
-
@piliourits said in Ford Puma 2019:
Πολύ αμφιβάλλω αν υποστήριζουν φωνητικές εντολές στα Ελληνικά και τα άλλα αυτοκίνητα.
Τα PSA πάντως δεν υποστηρίζουν.To CX30 υποστηρίζει. Δουλεύει ικανοποιητικά.
-
Επίσης το SYNC 3 της Ford δεν υποστηρίζει φωνητικές εντολές στο Navigation (στα αγγλικά) ενώ τις αναγνωρίζει σε άλλα μενού (πχ αλλαγή από FM σε bluetooth ή τηλεφωνικές κλήσεις). Στο Navigation ότι και να πω μου λέει Navigation is busy.
-
@regresso said in Ford Puma 2019:
Επίσης το SYNC 3 της Ford δεν υποστηρίζει φωνητικές εντολές στο Navigation (στα αγγλικά) ενώ τις αναγνωρίζει σε άλλα μενού (πχ αλλαγή από FM σε bluetooth ή τηλεφωνικές κλήσεις). Στο Navigation ότι και να πω μου λέει Navigation is busy.
Αυτό είναι bug που εμφανίστηκε στο 2ο update της 3.4 και συμβαίνει μόνο όταν είσαι στην Ελλάδα. Ελπίζουμε να διορθωθεί στο μέλλον...
Πιο πριν δούλευε σωστά.
-
@kostis20 said in Ford Puma 2019:
το σύστημα του αυτοκινήτου μπορεί όπως και σε κάποιες άλλες μάρκες.
Στο android auto όμως όχι
εγώ ποτε δεν χρησιμοποιω το navigation του αυτοκινήτου γιατι θεωρώ το google πολυ πιο ευκολόχρηστο και καλό για μένα
-
Δε νομίζω οτι έγραψα πουθενά για android Auto.
-
Δε νομίζω οτι έγραψα πουθενά για android Auto.
Μα δεν ήταν απάντηση σε σένα φίλε μου που προφανώς το γνωρίζεις. Διαβάζουν και άλλοι και γιαυτό το διευκρίνισα για να μην έχουν απορίες.
-
@cirus said in Ford Puma 2019:
εγώ ποτε δεν χρησιμοποιω το navigation του αυτοκινήτου γιατι θεωρώ το google πολυ πιο ευκολόχρηστο και καλό για μένα
Μίας και χρησιμοποιείς το android διευκρίνισε μου εάν είναι εφικτό να χειρίζεσαι το menu του navi από το τιμόνι; Δηλαδή να επιλέγεις previous destinations - favourites κτλ ή δεν σε αφήνει να μπεις?
-
@regresso said in Ford Puma 2019:
@cirus said in Ford Puma 2019:
Μίας και χρησιμοποιείς το android διευκρίνισε μου εάν είναι εφικτό να χειρίζεσαι το menu του navi από το τιμόνι; Δηλαδή να επιλέγεις previous destinations - favourites κτλ ή δεν σε αφήνει να μπεις?
οχι δεν μπορείς. μόνο από την οθόνη.
Τα χειριστήρια στο τιμόνι παίζουν παράλληλα ομως αλλάζεις σταθμούς στο ραδιόφωνο , φωνή κτλ
δηλαδή να μπορείς να αλλαζεις σταθμούς και φωνή την ώρα που στην οθόνη βλεπεις το android auto και όχι το sync 3
-
-
Δεν χρειάζονται βίδες...καθυστερούν την παραγωγή, τα κουμπωτά είναι πολύ πιο γρήγορα.
-
Ακόμη ψάχνω να βρω ΓΙΑΤΙ να υπάρχουν βαμμένα πλαστικα φρύδια κουμπωμένα εκεί, μόνο και μόνο για να χαλάνε την αεροδυναμική;
-
Ακόμη ψάχνω να βρω ΓΙΑΤΙ να υπάρχουν βαμμένα πλαστικα φρύδια κουμπωμένα εκεί, μόνο και μόνο για να χαλάνε την αεροδυναμική;
Υπάρχουν και άβαφα στις πιο απλές εκδόσεις και είναι για ομοροφία, να τονίζουν το "δυναμικό, offroad look".
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Υπάρχουν και άβαφα στις πιο απλές εκδόσεις και είναι για ομοροφία, να τονίζουν το "δυναμικό, offroad look".
Ε ναι γιατι είναι και OFFROAD ANIMAL χαχαχαχαχαχαχχ
-
νομίζω μόνο στη βασική που δεν διατίθεται πλέον ήταν άβαφα.
-
@fanis75 said in Ford Puma 2019:
Δεν χρειάζονται βίδες...καθυστερούν την παραγωγή, τα κουμπωτά είναι πολύ πιο γρήγορα.
Το αρπακολλα ειναι παντα πιο γρηγορο...
Ειδα πολλα video του συγκεκριμενου...
στα περισσοτερα αυτοκινητα στα φτερα εχουν βαλει και δυο τρεις βιδες δεξια αριστερα.....Και για να μην παρεξηγηθω....ειμαι κατοχος....
-
Εμένα πάλι τα βαμμένα μου αρέσουν περισσότερο. Δε βλέπω τον λόγο να είναι άβαφα. Άσε που το άβαφο αν γρατσουνιστεί δε διορθώνεται. Θα είναι πάντα γρατσουνισμένο.
Ford Puma 2019