-
@alex-mix said in Οδήγησα....:
Εγώ έχω μια μεγάλη απορία. Τελικά τι οδηγήσατε?
Τον πλανήτη στην καταστροφή.
-
VW Beetle
Κατσαριδάκι αγάπη μου που επιβιώνει και μετά από πυρηνική καταστροφή
-
Εμείς οδηγούμε την γη αγαπητέ.... Τι suv και crossover μας λέτε;
Χαχαχαχα
Εντωμεταξυ κάτι πείρε το αυτί μου πώς αλλάζει το μαγνητικό πεδίο της γης σταδιακά αλλά εκθετικά. Κρατάει πολλά έτη αλλά προσφέρει και αλλαγές που δεν τις ξέρουμε. Φυσικό φαινόμενο είναι αλλά πραγματικά.....Όλα μαζί μας πέφτουν!!!!
Άλλωστε τα ορυκτά καύσιμα τι είναι ;
Άνθρακας που υπήρξε στην γη και εγκλωβίστηκε στα έγκατα της . Άρα υπήρχε και πρίν τα βγάλουμε εμείς.
-
@lap said in Οδήγησα....:
Εμείς οδηγούμε την γη αγαπητέ.... Τι suv και crossover μας λέτε;
Χαχαχαχα
Εντωμεταξυ κάτι πείρε το αυτί μου
Αστυνομία ορθογραφίας. Πείρε????? Πείρε????? αλήθεια και σε πειράζει το ποιο χαχαχαχαχαχα
-
Όντως μας έβγαλα τα μάτια έτσι όπως το έγραψα. Πρέπει να είμαι ΠΟΙΟ προσεκτικός!!!!
-
Οδήγησα το ιδανικό ηλεκτρικό!
Μικρό , όμορφο, οικονομικό (σχετικά) στην αγορά, φτιαγμένο για την πόλη, όπου και η θέση των ηλεκρικών τώρα και για καιρό ακόμη. Πιο σβέλτο από ότι πραγματικά χρειάζεται, σε παίρνει για μικρές περιαστικές βόλτες και χαίρεσαι να το οδηγείς! Νομίζω απαιτεί ένα "κανονικό" αυτοκίνητο στο σπίτι (υπάρχει σε πολλά) και μια "δική του" βάση για να φορτίζει (δεν υπάρχει σε πολλά στις πόλεις). Μου είπαν θέλει λίγη ώρα για το 85%. Δεν το διασταύρωσα. Μετά από αυτές τις προυποθέσεις, δώσε του αστικά (καλύτερα περιαστικά) χιλιόμετρα και αυτό θα σου δώσει χαμόγελα!
Αυτή τη λεπτομέρεια τη βλέπει μόνο ο οδηγός! Ούτε οι γείτονες ούτε καν οι επιβάτες! Κάποιος είχε πολύ καλή διάθεση όταν το σκέφτηκε!Παρ'όλα αυτά επιμένω ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι για όλους.
-
@manast said in Οδήγησα....:
ορά, φτιαγμένο για την πόλη, όπου και η θέση των ηλεκρικών τώρα και για καιρό ακόμη. Πιο σβέλτο από ότι πραγματικά χρειάζεται, σε παίρνει για μικρές περιαστικές βόλτες και χαίρεσαι να το οδηγείς! Νομίζω απαιτεί ένα "κανονικό" αυτοκίνητο στο σπίτι (υπάρχει σε πολλά) και μια "δική του" βάση για να φορτίζει (δεν υπάρχει σε πολλά στις πόλεις). Μου είπαν θέλει λίγη ώρα για το 85%. Δεν το διασταύρωσα. Μετά από αυτές τις προυποθέσεις, δώσε του αστικά (καλύτερα περιαστικά) χιλιόμετρα και αυτό θα σου δώσει χαμόγελα!
πολύ ωραιο και πολύ όμορφο το συγκεκριμενο. φανταστικο για μεσα στην πολή. μονο η τιμη ειναι too much για 2ο αυτοκίνητο όπως όμως σε όλα τα ηλεκτρικά.
-
@cirus said in Οδήγησα....:
πολύ ωραιο και πολύ όμορφο το συγκεκριμενο. φανταστικο για μεσα στην πολή. μονο η τιμη ειναι too much για 2ο αυτοκίνητο όπως όμως σε όλα τα ηλεκτρικά.
Μου είπαν ξεκινάει από τα 19,000, δεν το έψαξα αλλά σίγουρα αρκετοί δίνουν για δεύτερο πάνω από 15,000.
-
@cirus said in Οδήγησα....:
Μου είπαν ξεκινάει από τα 19,000, δεν το έψαξα αλλά σίγουρα αρκετοί δίνουν για δεύτερο πάνω από 15,000.
ναι φίλε μου και καλά κάνουν. Για μένα είναι πολλά τόσα για 2ο αυτοκίνητο. (2ο δικό μου, 3ο συνολικά γιατί έχει και η γυναίκα μου)
Όταν δεν θα είναι το ποσό ανώτερο από ότι επιτρέπω εγώ στον εαυτό μου θα πάρω και γω. αλλά το ποσό πρέπει να κατέβει αρκετά για να γίνει αυτό. Τα 19000 είναι too much για μένα
-
Το έχω αυτές τις μέρες για δοκιμή,, επιβεβαιώνω ότι είναι πολύ καλό και συμφωνώ με όσα γράφει ο συνάδελφος.
-
Μικρό , όμορφο, οικονομικό (σχετικά) στην αγορά, φτιαγμένο για την πόλη, όπου και η θέση των ηλεκρικών τώρα και για καιρό ακόμη. Πιο σβέλτο από ότι πραγματικά χρειάζεται, σε παίρνει για μικρές περιαστικές βόλτες και χαίρεσαι να το οδηγείς! Νομίζω απαιτεί ένα "κανονικό" αυτοκίνητο στο σπίτι (υπάρχει σε πολλά) και μια "δική του" βάση για να φορτίζει (δεν υπάρχει σε πολλά στις πόλεις). Μου είπαν θέλει λίγη ώρα για το 85%. Δεν το διασταύρωσα. Μετά από αυτές τις προυποθέσεις, δώσε του αστικά (καλύτερα περιαστικά) χιλιόμετρα και αυτό θα σου δώσει χαμόγελα!
Αυτή τη λεπτομέρεια τη βλέπει μόνο ο οδηγός! Ούτε οι γείτονες ούτε καν οι επιβάτες! Κάποιος είχε πολύ καλή διάθεση όταν το σκέφτηκε!Παρ'όλα αυτά επιμένω ότι τα ηλεκτρικά δεν είναι για όλους.
Ποιο είναι αυτό ρε παιδιά. Επίσης είδα πως το kia e soul το παίρνεις από 36 κάτι στα 27
-
Ποιο είναι αυτό ρε παιδιά.
-
Για το 500e μιλάνε τα παιδιά!
-
-
Jeep Renegade από Χανιά για Ηράκλειο. Αρκετά μεγάλη και απολαυστική διαδρομή. Δεν άνοιξα το καπώ να δω τι μοτέρ φορούσε αλλά κρίνοντας από το αυτόματο κιβώτιο και τη δύναμη, μάλλον το 1,3 ήταν. Μάλλον ξανά λέω.
Πολύ άνετη οδήγηση, σταθερό στο δρόμο και στις στροφές. Πολύ καλή η απόκριση του γκαζιού, ήπιες οι αλλαγές ταχυτήτων ακόμα κι όταν πατούσα το γκάζι να επιταχύνω. Δεν είχα ξανα οδηγήσει κάτι παρόμοιο βέβαια για να έχω μέτρο σύγκρισης αλλά με εντυπωσίασε στις αλλαγές τόσο προς τα πάνω όσο και προς τα κάτω.
Έχοντας οδηγήσει στο παρελθόν ένα δίλιτρο πετρέλαιο μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι η προσπέραση γίνεται εξίσου "άνετα" και γρήγορα τόσο με το χειροκίνητο πετρέλαιο οσο και με το 1,3 βενζίνη αυτόματο.
Πάμε τώρα στα... νέα. Σε αυτά που δεν είχα ξαναζήσει. Το αυτοκίνητο ήταν εφοδιασμένο με το σύστημα, δεν ξέρω πως το λένε, που όχι απλά σε ενημερώνει αν πας να βγείς έξω από τις γραμμές αλλά το τιμόνι το ίδιο διορθώνει μόνο του. WTF μου έφυγε η μαγκιά, ένιωσα σαν τον Άρμστρονγκ όταν πάτησε στη Σελήνη. Ε ρε τι έχει φτιάξει ο άνθρωπος. Η πλάκα είναι ότι δεν ήξερα ότι είχε αυτό το σύστημα. Κάποια στιγμή σε μια στροφή πλησίασα την γραμμή έκτακτης ανάγκης και ένιωσα το τιμόνι να "κόβει" αντίθετα. Στην αρχή σκέφτηκα ότι έχει κάποιο πρόβλημα το τιμόνι.
Όταν κατάλαβα τι γίνεται έπαιξα λίγο με το αυτοκίνητο. Ανακάλυψα ότι το τιμόνι κάνει διόρθωση όταν πλησιάζω τη γραμμή ήπια. Δεν κάνει διόρθωση ή τουλάχιστον εγώ δεν την κατάλαβα αν πάρω μια στροφή με "σχετικά" πολλά και με τον τρόπο της formula 1. Εκεί πατώντας τις γραμμές δεν καταλάβαινα κάποια διόρθωση. Διόρθωση επίσης δεν γινόταν σε καμία περίπτωση που θα πατούσα γραμμή (είτε διπλή είτε διακεκομμένη) έχοντας ανάψει φλας.
Ένα μεγάλο και τολμώ να πω επικίνδυνο, αρνητικό ήταν όταν μπαίνοντας σε μια μεγάλη ευθεία με σχετικά μεγάλη ταχύτητα βλέπω από απέναντι ένα Ναβάρα να επιχειρεί προσπέραση σε μεγάλη νταλίκα/ τράκτορα. Ήταν βέβαια μεγάλη η ευθεία αλλά ασυναίσθητα επειδή ο τύπος όσο να ναι βρέθηκε μπροστά μου πήρα το πόδι μου από το γκάζι και έκοψα το τιμόνι λίγο δεξιά για να είμαι σίγουρος. Τότε λοιπόν το τιμόνι αντέδρασε και έκανε διορθωτική κίνηση αριστερά επειδή πάτησα τη γραμμή κι εκεί λίγο ένιωσα "κάπως"Σε γενικές γραμμές το σίγουρο είναι ότι αυτό το σύστημα θέλει εξοικείωση στο δρόμο και έχω την εντύπωση ότι στη γρήγορη οδήγηση θέλει... απενεργοποίηση στανταράκι!!!
-
Λοιπόν προχθές οδήγησα Βέροια Άρτα βράδυ το πεζω 2008 βενζινη 100ps χειροκίνητο. Τελικά έχουν δίκιο που λένε πως με ένα τεστ ντραϊβ δεν καταλαβαίνεις τίποτα. Θα ξεκινήσω με τα αρνητικά. Γενικά μου φάνηκε πολύ ψηλό μπροστά και με δυσκόλεψε λίγο σε κάτι στενά (ίσως επειδή ήταν ξένο να αγχώθηκα), το τιμόνι όμορφο αλλά πρέπει να οδηγείς με τα 2 χέρια γιατί με το ένα δεν με βόλεψε όταν ήθελα να στριψω σαν να έβρισκε το χέρι μου στα γόνατα, στο δρόμο από τα 130 άρχισε να κουνάει ελάχιστα αλλα κουνουσε σε στροφές, κιβώτιο ταχυτητων έχω οδηγήσει καλύτερα.
Ανετα καθίσματα κατέβηκα και ήταν σαν να οδηγούσα 5 λεπτά, αθόρυβος για μένα ο κινητήρας, ωραία άρπαγματα, κατανάλωση σε Εγνατία και Ιόνια οδό με ταχητυτες μέσο όρο 110 και 148(μετα μου έβαλε χέρι ο ιδιοκτήτης και δεν το πήγα παραπανω) είχα 7λιτρα.Φωτα παααααρα πολύ καλα
-
Φαίνεται ότι σου άρεσε πολύ , αφού έγραψες το παίζω 2008...
-
@criuser said in Οδήγησα....:
Φαίνεται ότι σου άρεσε πολύ , αφού έγραψες το παίζω 2008...
Χαχα crui τώρα το είδα. Δεν φταίω εγώ το t9.
Επίσης ξέχασα να γράψω πριν πως όντως το κενό που αφήνει η οθονη με τον καθρέπτη είναι πολύ μικρο -
Θα το αγόραζες;
-
@lap said in Οδήγησα....:
Θα το αγόραζες;
Να σου πω την αλήθεια Lap δεν ξέρω, αυτό που ξέρω να σου πω με σιγουριά είναι πως κατέβηκε κάποια σκαλοπατια από εκεί που το είχα.
Οδήγησα....