-
Τι εκδόσεις έχετε παραγγείλει..;;;;;
-
εγω style hybrid δεν μου αρεσει που σε ολες τισ σελιδες εχουν adventure awd
-
@rid said in Toyota Yaris Cross:
Και εγω style! Λευκό περλέ!! Αξίζει λες τα 3000€ παραπάνω από την βασικη active??????
-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
Και εγω style! Λευκό περλέ!! Αξίζει λες τα 3000€ παραπάνω από την βασικη active??????
ακριβως το ιδιο και εγω, λευκο περλε, τωρα αν αξιζε, τι να πω, πιστευω πως ναι, πηγα στην πιο ακριβη εκδοση λογο led, smart entry, smart εκκινιση, εχει και το νεο infotaiment συστημα που ειναι ανώτερο απο το παλιο
ειχε καμια προσφορα η δωρα?
παραλαβη 12/22 -
ακριβως το ιδιο και εγω, λευκο περλε, τωρα αν αξιζε, τι να πω, πιστευω πως ναι, πηγα στην πιο ακριβη εκδοση λογο led, smart entry, smart εκκινιση, εχει και το νεο infotaiment συστημα που ειναι ανώτερο απο το παλιο
παραλαβη 12/22@rid said in Toyota Yaris Cross:
παραλαβη 12/22 -
παραλαβη 12/22@rid said in Toyota Yaris Cross:
παραλαβη 12/22Αυτές είναι η διάφορες! Δώρο συναγερμό!
-
https://www.autotriti.gr/data/news/preview_news/Dokimh-Toyota-Yaris-Cross-Hybrid_224233.asp?a=6
Για σου ρε autotriti φυσικά το wltp το μετράει στο 4,5 αλλά αυτοί ξέρουν ότι καίει 5,3
-
Πέρα από τα λεντ και την οθόνη όλα τα άλλα θα τα ξεχάσετε στην πρώτη εβδομάδα.
Η καλύτερη έκδοση είναι η active plus
-
@lap said in Toyota Yaris Cross:
Πέρα από τα λεντ και την οθόνη όλα τα άλλα θα τα ξεχάσετε στην πρώτη εβδομάδα.
Η καλύτερη έκδοση είναι η active plus
H πανέμορφη 17αρα ζάντα δεν νομίζω να ξεχαστεί με το continental το λάστιχο!! Ούτε τα φιμέ!!
-
Τα φιμε με 300 ευρώ τα βάζεις και έξω.
Οι 17αρες οκ καλές είναι αλλά...όταν θα έχουν λάσπες πάνω τους, γρατσουνιές κτλ τις ξεχνάς. Είναι για τον πρώτο καιρό μετά ούτε που θα τις δινεις σημααια. Ίσα ίσα θα πληρώνεις το ακριβότερο ελαστικό στις αλλαγές.
Αν το λες όμως από την άποψη της αμεσότητας στις στροφές με μεγαλύτερη ζάντα τότε οκ να το δεχτώ.Βρε αν τα έχεις πάρε το ακριβότερο!!!! Αλλά αν δυσκολεύεσαι δεν χάνεις και πολλά.
-
Αρκετά λιγότερα, ειδικά εαν μιλάμε μόνο για μέση και πίσω (γιατί έτσι είναι εργοστασιακά). Άσε που και σε αυτά θα πληρώσεις μεμβράνες έτσι και αλλιώς.
-
Οι 17αρες οκ καλές είναι αλλά...όταν θα έχουν λάσπες πάνω τους, γρατσουνιές κτλ τις ξεχνάς. Είναι για τον πρώτο καιρό μετά ούτε που θα τις δινεις σημααια. Ίσα ίσα θα πληρώνεις το ακριβότερο ελαστικό στις αλλαγές.
Αν το λες όμως από την άποψη της αμεσότητας στις στροφές με μεγαλύτερη ζάντα τότε οκ να το δεχτώ.Βρε αν τα έχεις πάρε το ακριβότερο!!!! Αλλά αν δυσκολεύεσαι δεν χάνεις και πολλά.
Φίλε lap η αρχική μου παραγγελία ήτανε active! Την ακύρωσα και πήρα style!! 3000 ευρώ διαφορά για αυτά που σου προσφέρει η style αξίζει τα κευτα της!!
-
Αν δεν είσαι στα όρια σου τότε μια χαρά επιλογή έκανες.
Πάντα να αγοράζεις κατω από τα όρια σού.Όλα είναι σχετικά δηλαδή. Γενικά για τους περισσότερους η active plus είναι το όριο σε πολλά τικς.
Για παράδειγμα εγώ μπορεί να αγόραζα την ακτιβ Πλας και με τη διαφορά από την style, να έβαζα μεμβράνες σαν αυτές του cirus σε όλο το αμάξωμα -
Η style είναι το ελάχιστα αποδεκτό αν έχεις οδηγήσει κάποιο καλό ποιοτικό αυτοκίνητο στη ζωή σου.
Αν προερχεσαι από μικρα ή παλιά μια χαρά είναι και η ακτιβ.
Η πληρέστερη είναι η adventure αλλά και ανεβαίνει ανεπίτρεπτα για αμάξι αυτης της κατηγορίας και έρχεται με 18αρες κάνοντας το αμάξι πρακτικά άχρηστο για κάθε μέρα. -
@iceman7 said in Toyota Yaris Cross:
Η style είναι το ελάχιστα αποδεκτό αν έχεις οδηγήσει κάποιο καλό ποιοτικό αυτοκίνητο στη ζωή σου.
Αν προερχεσαι από μικρα ή παλιά μια χαρά είναι και η ακτιβ.
Η πληρέστερη είναι η adventure αλλά και ανεβαίνει ανεπίτρεπτα για αμάξι αυτης της κατηγορίας και έρχεται με 18αρες κάνοντας το αμάξι πρακτικό άχρηστο για κάθε μέρα.Σωστός!!
-
Αν δεν είσαι στα όρια σου τότε μια χαρά επιλογή έκανες.
Πάντα να αγοράζεις κατω από τα όρια σού.Όλα είναι σχετικά δηλαδή. Γενικά για τους περισσότερους η active plus είναι το όριο σε πολλά τικς.
Για παράδειγμα εγώ μπορεί να αγόραζα την ακτιβ Πλας και με τη διαφορά από την style, να έβαζα μεμβράνες σαν αυτές του cirus σε όλο το αμάξωμαΕξαρτάται Βέβαια και ποσά χρήματα Την αγοράζεις την έκδοση!! Εγώ πχ την πήρα την style ως τρίτεκνος!!!
-
ΕΣΥ δε είχες παραγγηλει active και έλεγες οτι ειναι vfm? Και αν δε κανω λάθος δε παραλάμβανεις Φεβρουάριο;
-
Κι εγώ όπως ο Λαπ το βλέπω, στα 21 το λες και οικονομικό και vfm, μετά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά 3 χιλιάρικα. Τα LED είναι το σημαντικό, πιστεύω όμως πως εύκολα μπαίνει καλό λεντ και μεμβράνες με ένα 500ρικο ή λιγότερα, ενώ οι 16" έχουν και τα πλεονεκτήματα τους.
-
@tgk said in Toyota Yaris Cross:
ΕΣΥ δε είχες παραγγηλει active και έλεγες οτι ειναι vfm? Και αν δε κανω λάθος δε παραλάμβανεις Φεβρουάριο;
Εάν διαβάσεις παραπάνω έχω πει ότι έχω αλλάξει έκδοση!! Και ναι δεν είπα ότι η active δεν είναι VFM!!!!
-
@piliourits said in Toyota Yaris Cross:
Κι εγώ όπως ο Λαπ το βλέπω, στα 21 το λες και οικονομικό και vfm, μετά είναι πολύ μεγάλη η διαφορά 3 χιλιάρικα. Τα LED είναι το σημαντικό, πιστεύω όμως πως εύκολα μπαίνει καλό λεντ και μεμβράνες με ένα 500ρικο ή λιγότερα, ενώ οι 16" έχουν και τα πλεονεκτήματα τους
Εάν έχει κάποιο και δώσεις 1700€ παραπάνω από την active plus θα πάρει: σύστημα πολυμέσων toyota smart connect
Ασύρματη σύνδεση smart phone
Σύστημα έξυπνης εισόδου
Φιμέ πίσω τζάμια
Οθόνη πολυμέσων 9 ιντσών
Μαύρη εσωτερική οροφή
Κουμπί εκκίνησης κινητήρα
Ζάντες 17 ιντσών
Προβολείς λεντ
Foul led μπρος πίσω + οδηγοί led-flash
Και το κυριότερο δεν θα έχουν την άσπρη δυχρομια στο ταμπλό!! Εάν όλα αυτά δεν αξίζουν 1700€ καλά κάνατε και πήρατε τηνactive plus!!!
Toyota Yaris Cross