-
@miro said in Toyota Yaris Cross:
Πολύ ανοιχτό το γκρι...🧐
ναι ειναι τόσο ανοιχτό, θα το προτιμούσα κι εγώ πιο σκούρο.
Ναι φίλε είναι πολύ ανοιχτό!!
-
Σχεδόν λευκό είναι, έχω στην Κορόλα την διχρωμία. Αλλά είναι πολύ ωραίο και ο βασικός λόγος που πήρα Active+, ήθελα ανοιχτό εσωτερικό και δεν το μετάνοιωσα ούτε μια στιγμή.
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
Σχεδόν λευκό είναι, έχω στην Κορόλα την διχρωμία. Αλλά είναι πολύ ωραίο και ο βασικός λόγος που πήρα Active+, ήθελα ανοιχτό εσωτερικό και δεν το μετάνοιωσα ούτε μια στιγμή.
Μου αρέσουν πολύ τα ανοιχτά εσωτερικά, αλλά πως καταφέρνεις να το κρατάς καθαρό δίχως να έχει λεκέδες;
-
@famas said in Toyota Yaris Cross:
Μου αρέσουν πολύ τα ανοιχτά εσωτερικά, αλλά πως καταφέρνεις να το κρατάς καθαρό δίχως να έχει λεκέδες;
-
Δεν το βρίσκω καθόλου δύσκολο (και έχω και ένα γιο 7.5 ετών), γιατι να έχει λεκέδες. Από τον Ιούλιο που το έχω δεν έχει λερωθεί ποτέ.
-
Για κάθε ενδεχόμενο έχω πάρει ένα καλό καθαριστικό εσωτερικού χώρου και με το που δω λεκέ ή λίγο να αλλα΄ζει το χρώμα θα το καθαρίσω αμέσως.
-
-
@fanis75 said in Toyota Yaris Cross:
-
Δεν το βρίσκω καθόλου δύσκολο (και έχω και ένα γιο 7.5 ετών), γιατι να έχει λεκέδες. Από τον Ιούλιο που το έχω δεν έχει λερωθεί ποτέ.
-
Για κάθε ενδεχόμενο έχω πάρει ένα καλό καθαριστικό εσωτερικού χώρου και με το που δω λεκέ ή λίγο να αλλα΄ζει το χρώμα θα το καθαρίσω αμέσως.
Χαίρομαι καταρχάς που το διατηρείς έτσι, αλλά επιμένω...Πάντα με καθαρά χέρια μπαίνουν όλοι οι επιβάτες στο αυτοκίνητο πχ; ο μικρός άθελα του μπορεί με το παπούτσι να πατήσει κάπου και να λερώσει...
-
-
Χαίρομαι καταρχάς που το διατηρείς έτσι, αλλά επιμένω...Πάντα με καθαρά χέρια μπαίνουν όλοι οι επιβάτες στο αυτοκίνητο πχ; ο μικρός άθελα του μπορεί με το παπούτσι να πατήσει κάπου και να λερώσει...
Δεν μπαίνουν και πολλοί επιβάτες...αχαχα! Με τα παπούτσια έχεις δίκιο, αλλά το καλό είναι ότι οι ανοιχτόχρωμες επιφάνειες είναι ψηλά οπότε τα παπούτσια δεν με απασχολούν. Πίσω μόνο μπορεί να λερωθεί από την πλευρά που κάθεται ο γίος μου, ψυλά στην πόρτα εεε εκεί το καθαρίζω με ένα βρεγμένο πανάκι microfiber.
-
Ηχοσυστημα? Τι λεει?
@miro πες μας σε παρακαλω για το ποσο δυσκολο ειναι να τοποθετεις στο καθισματακι το παιδι με τις τοσες λιγες μοιρες που ανοιγει η πορτα. Θεωρεις 'καλη κινηση' την αγορα ενος περιστρεφομενου? Η ολα ΟΚ?Η φωτογραφια που ανεβασες αργοτερα απο το εσωτερικο ειναι 'πειραγμενη'? Δε φαινεται τοσο η διχρωμια με το εντονα ανοιχτο γκρι που εχουν τα active και active plus. Θα μπορουσε να βγαλεις και αλλες μελλοντικα? Σε διαφορες φασεις της ημερας με διαφορετικο φωτισμο? Οι πρωτες απο την αντιπροσωπεια σου ηταν πολυ φωτεινες... Βεβαια σε καποια αυτοκινητα οπως του Captur σε ανωτερη εκδοση, του παει, εδω δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει, εχοντας ζησει σε σκουρη ομοιομορφια για χρονια. Κριμα που πουθενα δε παραλαβανε τις απλες εκδοσεις, που απο οτι διαβασα εδω, ειναι μαλλον και οι best seller...
Ευχαριστώ!
Το ηχοσύστημα είναι μέτριο θα έλεγα, 4 ηχεία.
Το περιστρεφόμενο καθισματάκι είναι σωτήριο, ο μικρός είναι 1.5 χρονών και τον βάζω εύκολα, τον έχω επίσης ακόμα να κοιτάει πίσω, σε λίγο καιρό θα τον γυρίσω.
Η διχρωμία φένεται έντονα την μέρα, την συνηθίζεις όμως και δεν ενοχλεί. Θα βάλω φωτό να το δεις καλύτερα.Χμμ... 4... Οχι σαν το ACTIVE PLUS... Δεν εχει πισω δηλαδη? Κριμα...
Ναι... Εισαι οριακα νομιζω... Νομιζω και εγω καπου στον 1,5 χρονο τη γυρισα... Αλλα με τα lockdown δε εκανε και πολλες βολτες πριν...
Ευχαριστω, οποτε βολεψει... Ειδα και μια παρακατω απο τον χρηστη Nikitas 0 (που δεν εχω καταλαβει αν παρελαβε η ειναι απο dealer - μιας και εχει το χαρτινο 'πατακι'). Θελει κανεις ανοιχτο γκρι να το αλλαξουμε? Χα χα χα? Ιδεες? Μπορουμε να επεμβουμε απο πανω? Ειδα σε κατι Ιαπωνες κατι 'βελτιωσεις'... Ανοιχτο γκρι σε οροφη ηθελα αλλα εκει τοσο ανοιχτο γκρι ακομα δε μπορω να το 'χωνεψω'...Αληθεια τα FALKEN τι λενε? Bεβαια ειχες και εσυ 5θυρο κανονικο πριν και σιγουρα εχει διαφορα... Eγω εχω ερωτα με YOKOHAMA... Θα το δω με την 1η αλλαγη ελαστικου το θεμα...
-
Χμμ... 4... Οχι σαν το ACTIVE PLUS... Δεν εχει πισω δηλαδη? Κριμα...
Ναι... Εισαι οριακα νομιζω... Νομιζω και εγω καπου στον 1,5 χρονο τη γυρισα... Αλλα με τα lockdown δε εκανε και πολλες βολτες πριν...Αληθεια τα FALKEN τι λενε? Bεβαια ειχες και εσυ 5θυρο κανονικο πριν και σιγουρα εχει διαφορα... Eγω εχω ερωτα με YOKOHAMA... Θα το δω με την 1η αλλαγη ελαστικου το θεμα...
Έχει 2 μπροστά και 2 πίσω ηχεία χαμηλά στα καθίσματα.
Τα FALKEN χωρίς να είμαι γνώστης δείχνουν μια χαρά, έχουν Α στην οικονομία καυσίμου και 69db δείκτη θορύβου
-
Χμμ... 4... Οχι σαν το ACTIVE PLUS... Δεν εχει πισω δηλαδη? Κριμα...
Ναι... Εισαι οριακα νομιζω... Νομιζω και εγω καπου στον 1,5 χρονο τη γυρισα... Αλλα με τα lockdown δε εκανε και πολλες βολτες πριν...Αληθεια τα FALKEN τι λενε? Bεβαια ειχες και εσυ 5θυρο κανονικο πριν και σιγουρα εχει διαφορα... Eγω εχω ερωτα με YOKOHAMA... Θα το δω με την 1η αλλαγη ελαστικου το θεμα...
Έχει 2 μπροστά και 2 πίσω ηχεία χαμηλά στα καθίσματα.
Τα FALKEN χωρίς να είμαι γνώστης δείχνουν μια χαρά, έχουν Α στην οικονομία καυσίμου και 69db δείκτη θορύβου
Tα twitter λειπουν βασικα. Η μικρη οθονη στο καντραν της active σε βολευει? Είναι εγχρωμη? Το μενου ειναι ευκολο?
-
Tα twitter λειπουν βασικα. Η μικρη οθονη στο καντραν της active σε βολευει? Είναι εγχρωμη? Το μενου ειναι ευκολο?
Ναι έγχρωμη είναι, το μενού χρειάζεται εξοικείωση γτ είναι κάπως περίπλοκο. Η απογοήτευση είναι στην φωτεινότητα της 8άρας οθόνης, λες και είναι τέρμα χαμηλά ρυθμισμένη, δεν έχω βρει ακόμα αν αυξάνεται από κάπου.
Έχει βάλει κάποιος usb splitter, έτσι ώστε να αυξάνονται οι θύρες usb? Θα δουλεύει το android auto μετά?
Παράδειγμα αυτό
-
Ηχοσυστημα? Τι λεει?
@miro πες μας σε παρακαλω για το ποσο δυσκολο ειναι να τοποθετεις στο καθισματακι το παιδι με τις τοσες λιγες μοιρες που ανοιγει η πορτα. Θεωρεις 'καλη κινηση' την αγορα ενος περιστρεφομενου? Η ολα ΟΚ?Η φωτογραφια που ανεβασες αργοτερα απο το εσωτερικο ειναι 'πειραγμενη'? Δε φαινεται τοσο η διχρωμια με το εντονα ανοιχτο γκρι που εχουν τα active και active plus. Θα μπορουσε να βγαλεις και αλλες μελλοντικα? Σε διαφορες φασεις της ημερας με διαφορετικο φωτισμο? Οι πρωτες απο την αντιπροσωπεια σου ηταν πολυ φωτεινες... Βεβαια σε καποια αυτοκινητα οπως του Captur σε ανωτερη εκδοση, του παει, εδω δεν ειμαι σιγουρος αν μου αρεσει, εχοντας ζησει σε σκουρη ομοιομορφια για χρονια. Κριμα που πουθενα δε παραλαβανε τις απλες εκδοσεις, που απο οτι διαβασα εδω, ειναι μαλλον και οι best seller...
Ευχαριστώ!
Το ηχοσύστημα είναι μέτριο θα έλεγα, 4 ηχεία.
Το περιστρεφόμενο καθισματάκι είναι σωτήριο, ο μικρός είναι 1.5 χρονών και τον βάζω εύκολα, τον έχω επίσης ακόμα να κοιτάει πίσω, σε λίγο καιρό θα τον γυρίσω.
Η διχρωμία φένεται έντονα την μέρα, την συνηθίζεις όμως και δεν ενοχλεί. Θα βάλω φωτό να το δεις καλύτερα.Προσπάθησε να τον κρατήσεις περισσότερο προς τα πίσω, διάβασε και κάποιες μελέτες. Εμείς άνετα βγάλαμε τα 4 χρόνια με καλά iSize.
Από ότι καταλαβαίνω είναι πολύ basic το ηχοσύστημα.
-
Ναι έγχρωμη είναι, το μενού χρειάζεται εξοικείωση γτ είναι κάπως περίπλοκο. Η απογοήτευση είναι στην φωτεινότητα της 8άρας οθόνης, λες και είναι τέρμα χαμηλά ρυθμισμένη, δεν έχω βρει ακόμα αν αυξάνεται από κάπου.
Έχει βάλει κάποιος usb splitter, έτσι ώστε να αυξάνονται οι θύρες usb? Θα δουλεύει το android auto μετά?
Παράδειγμα αυτό
Εμένα πάντως σε Hyundai Kona δεν δούλεψε το συγκεκριμένο...
Καλόταξίδο να είναι! -
έκδοση active!!
-
@nikitas-0 said in Toyota Yaris Cross:
έκδοση active!!
Binoculars όργανα και το περιβόητο γκρι στο ταμπλό!!!! -
Εγώ έχω έναν ανταπτορα που μπαίνει στον αναπτήρα κ βγάζει δύο usb συν μία που έχει, αρκούν για να φορτίσεις 4 κινητά, (μαζί με το wireless charge)
-
έκδοση active!!
Binoculars όργανα και το περιβόητο γκρι στο ταμπλό!!!!@nikitas-0 'εχεις να δωσεις'! Εδω η διχρωμια φαινεται οχι μονο υπεροχη αλλα και Pacific... Eξωτικη... Και βεβαια ξεχασα να αναφερω οτι τη προτιμω ετσι παρα με εκεινη την αποχρωση της χαλαζιακης αμμου που εχουν τα δεξιοτιμονα....
Υπαρχουν λυσεις απο οτι βλεπω... Απο Ιαπωνες 'μερακληδες'
Αν ειδα καλα σε απλο Υaris δεν υπαρχει...
Και ουτε προσεξα οτι υπαρχει σε Corolla...
Θα το κοιταξω... -
-
@quentino said in Toyota Yaris Cross:
Δοκιμή από DRIVE
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-toyota-yaris-cross-15-hsd-awd-i
4,3kwh η μπαταρία;; Μάλλον λάθος κάνανε...
-
@panormus772 said in Toyota Yaris Cross:
@quentino said in Toyota Yaris Cross:
Δοκιμή από DRIVE
https://www.drive.gr/test-drives/dokimi/test-drive-toyota-yaris-cross-15-hsd-awd-i
4,3kwh η μπαταρία;; Μάλλον λάθος κάνανε...
0.76kwh είναι κάνα 5κιλο ζυγίζει, νομίζω το κινητό μου έχει μεγαλύτερη.
Μου αρέσει που γράφουν ακόμα καταναλώσεις στις δοκιμές, συγνώμη πόσο καθυστερημένοι; Πραγματικά όμως έχει κανένα νόημα αυτό που κάνουν; από εκεί καταλαβαίνεις την σοβαρότητα των δοκιμών. Και το suzuki του lap να είχα με τέρμα γκάζι φρένο το φτάνω άνετα 12 λίτρα, τι να λέει; Τεσπα αυτό είναι το επίπεδο μας (πιο καλύτερα) και άλλα τέτοια ωραία.
-
Βαρβαρε!
Toyota Yaris Cross