-
Δεν θυμαμαι ποσα λαπτοπ εχουν περασει απο τα χερια μου. Ειναι εργαλεια δουλειας για εμενα και τη συζυγο. Τα ντελ παντα ηταν καλυτερα ποιοτικα και σε περφορμανς . Τα sony επισης αριστα. Το μηλο με αφηνει παγερα αδιαφορο και επειτα οτι αλλο ειναι του συρμου. Τα λενοβο ειναι σαν την τουοτα. Κανεις τη δουλεια σου και αυτο μονο. Αυτη την στιγμη ενα acer το εχω στησει σαν σταθερο, ενα hp σαν πηγη στην Aux ενος μικρου στερεωφονικου στο γραφειο και ενα lenovo στην καθημερινοτητα της δουλειας. Ενα asus T150 το χω σαν ταμπλετ ενω ενα ντελ που κοστισε οσο τα υπολοιπα εχει η συζυγος. Η χειροτερες εμπειριες μου με 2 τοσιμπα. Για την πρεσα#μονο.
-
Τα HP Probook είναι η επαγγελματική σειρά. Γενικά οι σειρές business όλων των κατασκευαστών είναι ποιοτικές αλλά και πανάκριβες ταυτόχρονα.
Οι σειρές gaming διαβάζω ότι είναι και αυτές ποιοτικές, αλλά έχουν περίεργους σχεδιασμούς και είναι πολύ εφετζίδικα.
Εγώ κοιτώ τις σειρές του Λαού...χα!χα!...
Έπεσα σε αυτό που είναι και σε 12 άτοκες και ψάχνω να βρω αν θα αντέξει ή αν θα τα φτύσει στο 6μηνο...
https://www.unimax.gr/hp-17-notebook-i5-10210u-12gb-1tb-256gb-fhd-silver-eos-12-atokes-doseis.html
-
@spi_duster said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Δεν θυμαμαι ποσα λαπτοπ εχουν περασει απο τα χερια μου. Ειναι εργαλεια δουλειας για εμενα και τη συζυγο. Τα ντελ παντα ηταν καλυτερα ποιοτικα και σε περφορμανς . Τα sony επισης αριστα. Το μηλο με αφηνει παγερα αδιαφορο και επειτα οτι αλλο ειναι του συρμου. Τα λενοβο ειναι σαν την τουοτα. Κανεις τη δουλεια σου και αυτο μονο. Αυτη την στιγμη ενα acer το εχω στησει σαν σταθερο, ενα hp σαν πηγη στην Aux ενος μικρου στερεωφονικου στο γραφειο και ενα lenovo στην καθημερινοτητα της δουλειας. Ενα asus T150 το χω σαν ταμπλετ ενω ενα ντελ που κοστισε οσο τα υπολοιπα εχει η συζυγος. Η χειροτερες εμπειριες μου με 2 τοσιμπα. Για την πρεσα#μονο.
Και γω λόγω δουλειάς απειρα
Τα dell στην Ελλαδα πολύ καλά γιατί έχουν καλή εξυπηρέτηση και support, αν χρειαστεις ανταλακτικο το στέλνουν άμεσα. καλές σειρές και μέτριες σειρές. Εχω ακόμα ενα XPS
Τα sony ΜΑΚΡΙΑ και αγαπημένοι, και πριν εξαγοραστει απο κινέζο αν πάθαινε κάτι έπρεπε να στο στείλουν εξωτερικό. Αθλιο service.
Τα lenovo πολύ value for money , ειδικά με τα δοκιμασμένα case της IBM thinkpad πολυ καλά.
ASUS μακρια επίσης, service εξωτερικό
TOSHIBA πολύ καλά και καλο service. Αν είχες δουλέψει την σειρα TECRA που ήταν απίστευτα καλή δεν θα έλεγες αυτό. Δεν μπορείς να μου συγκρίνεις τις φτηνές σειρες sattellite με την TECRA
HP και αυτή τα ίδια έχει μάπα σειρές και έχει κορυφαίες σειρές. Η HP παγκοσμίως είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστης σε Pc/laptop.
-
Παιδιά υπάρχει ακόμη η DELL στην Ελλάδα;
Όπου βρίσκω DELL φορητό είναι παραεισαγωγή με 1 χρόνο εγγύηση (αντί 2).
Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα; Ψάχνω πληροφορίες και δεν βρίσκω τίποτα. Που πουλάνε φορητούς της DELL με επίσημη Ελληνική εγγύηση; -
@storm said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα; Ψάχνω πληροφορίες και δεν βρίσκω τίποτα. Που πουλάνε φορητούς της DELL με επίσημη Ελληνική εγγύηση; -
Πω πω ρε παιδιά νιώθω τυχερός που δεν πολύ νιώθω από υπολογιστές, έχω ένα Lap top turboX από το πλαίσιο το είχα πάρει πριν από 4-5 Χρόνια κοντά στα 650 και ακόμα παίζει μια χαρά... Μόνο ο δίσκος βάρεσε και τον άλλαξα σε ssd. Έχει πέσει 2-3 φορές κάτω και έχουν χαλάσει λίγο οι μεντεσέδες του και το βύσμα φόρτισης ψιλό παίζει που πάει να πει ότι σε λίγο δεν θα κάνει καλή επαφή κατά τα αλλα όλα κομπλέ.
Βέβαια δεν δουλεύω από τον υπολογιστή, μόνο browsing - ταινίες και τέτοια Light πράματα. -
Χαχαχα την καλύτερη δουλειά κάνεις.
Πάντως τα τούρμπο Χ είναι ...τα χειρότερο -
@katafractos17 said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα; Ψάχνω πληροφορίες και δεν βρίσκω τίποτα. Που πουλάνε φορητούς της DELL με επίσημη Ελληνική εγγύηση;Το Dell.gr δεν βοηθά καθόλου. Στην ουσία ελέγχεται από Αμερική. Εγώ ψάχνω να βρω δίκτυο πωλήσεων ή κάποιο τρόπο για αγορά φορητού που να μην είναι παραεισαγωγή.
-
@yem said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Πω πω ρε παιδιά νιώθω τυχερός που δεν πολύ νιώθω από υπολογιστές, έχω ένα Lap top turboX από το πλαίσιο το είχα πάρει πριν από 4-5 Χρόνια κοντά στα 650 και ακόμα παίζει μια χαρά... Μόνο ο δίσκος βάρεσε και τον άλλαξα σε ssd. Έχει πέσει 2-3 φορές κάτω και έχουν χαλάσει λίγο οι μεντεσέδες του και το βύσμα φόρτισης ψιλό παίζει που πάει να πει ότι σε λίγο δεν θα κάνει καλή επαφή κατά τα αλλα όλα κομπλέ.
Βέβαια δεν δουλεύω από τον υπολογιστή, μόνο browsing - ταινίες και τέτοια Light πράματα.Turbo X, 500euro. Το αγόρασα.
Στο 9μηνο άρχισε να τα παίζει η εικόνα στην οθόνη (έτρεμε, έβγαζε οριζόντιες γραμμές) και κόλλαγε εντελώς το λάπτοπ. Το πήγα για φτιάξιμο. Υποτίθεται ότι το έφτιαξαν. Μπούρδες. Μου το έδωσαν πίσω, μετά από τρεις μήνες ξανά το ίδιο. Το ξαναπήγα. Εκτός εγγύησης. Μου είπαν να αγοράσω καινούριο.
Τελικά δεν είχε καεί η κάρτα. Είχε πρόβλημα η μητρική (Clevo). Ψυχρές κολλήσεις. Το έχω ακόμη στο κουτί του,στην αποθήκη, σχεδόν αχρησιμοποίητο.
-
Το ίδιο στο hp που σου είπα. Ξεκολαγε η κάρτα onboard!!!!! Έβλεπα youtube στα 1080p ζεσταίνονταν και τσουπ ξεκολαγε.
1000ευρω το πείρα τότε.
Έχει και δεύτερη κάρτα ge force αλλά δεν εκανε bypass οπότε έβγαινε σε αχρηστία.
Τζάμπα λεφτά. Και το είχα όλη μέρα πάνω σε ανεμιστηρακια μη ζεσταθεί...
Σκατουλες -
Υπάρχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα; Ψάχνω πληροφορίες και δεν βρίσκω τίποτα. Που πουλάνε φορητούς της DELL με επίσημη Ελληνική εγγύηση;Το Dell.gr δεν βοηθά καθόλου. Στην ουσία ελέγχεται από Αμερική. Εγώ ψάχνω να βρω δίκτυο πωλήσεων ή κάποιο τρόπο για αγορά φορητού που να μην είναι παραεισαγωγή.
Εδώ αναφέρει τρεις εταιρείες που είναι:
Authorized to sell
Client Servers Storage and Networking
Find a Dell Partner https://is.gd/5gHDHpΠαλιά είχε και εταιρείες για λιανική...
-
@liakoni said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Εδώ αναφέρει τρεις εταιρείες που είναι:
Authorized to sell
Client Servers Storage and Networking
Find a Dell Partner https://is.gd/5gHDHpΠαλιά είχε και εταιρείες για λιανική...
Παλιά πούλαγε και μέσα από το Dell.gr. Τώρα φαίνεται ότι το έκλεισαν το "μαγαζί".
Μετά από ατελείωτο ψάξιμο διαπίστωσα ότι μάλλον πουλάνε μόνο μέσα από το https://www.exclusivestores.gr/dell/index.asp
το οποίο υπολειτουργεί αφού παίζει με ελάχιστα κομμάτια και πολλά είναι και εκθεσιακά. -
@lap said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Το ίδιο στο hp που σου είπα. Ξεκολαγε η κάρτα onboard!!!!! Έβλεπα youtube στα 1080p ζεσταίνονταν και τσουπ ξεκολαγε.
1000ευρω το πείρα τότε.
Έχει και δεύτερη κάρτα ge force αλλά δεν εκανε bypass οπότε έβγαινε σε αχρηστία.
Τζάμπα λεφτά. Και το είχα όλη μέρα πάνω σε ανεμιστηρακια μη ζεσταθεί...
ΣκατουλεςΤο κλασσικό πρόβλημα που έχουν πολλά "φτηνιάρικα".
-
@bassstarlet said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Στα 10άρια πως απενεργοποιείς αυτή την ηλιθιότητα στην αλλαγή γλώσσας;(QAA).
Πρόσθεσε τη γλώσσα με το χέρι "qaa-latn" (ψάξτη έτσι ακριβώς), κάνε reboot, βγάλτη, ξανακάνε reboot.
-
Πάντως τα τούρμπο Χ είναι ...τα χειρότεροΝαι το έχω διαβάσει... Τι να πω, ίσως είμαι τυχερός. Προχτές ο μικρός το βρήκε πάνω στο καναπέ και το πέρασε για καρεκλάκι και έκατσε να φάει το σνακ του... Όλα καλά χαχαχαχ,
-
Μέσα από το site βλέπεις ότι ένας από τους βασικούς διανομείς για Ελλάδα είναι η Infoquest.
Τώρα το δίκτυο λιανικής είναι τεράστιο οπότε κάπως δύσκολο να βρεις συγκεκριμένη λίστα.
Από εκεί και πέρα, λογικά όλες οι μεγάλες ελληνικές αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών, από Infoquest προμηθεύονται και δίνουν κανονικά 2 χρόνια επίσημη εγγύηση. -
Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω 17άρι και σε DELL δύσκολα τα πράγματα.
Οπότε επικεντρώνομαι στους άλλους κατασκευαστές γιατί με την DELL δεν βγάζω άκρη.
-
Το θέμα είναι ότι εγώ θέλω 17άρι και σε DELL δύσκολα τα πράγματα.
Οπότε επικεντρώνομαι στους άλλους κατασκευαστές γιατί με την DELL δεν βγάζω άκρη.
alienware
τετοιο εχω
κορυφη
ολα τα αλλα ειναι λαιτ -
https://www.skroutz.gr/s/26981438/Dell-Inspiron-7706-i7-1165G7-8GB-256GB-QHD-W10.html
Το πιο φθηνόΣε σκεφτόμουν τις προάλλες για το πρόβλημα στα μάτια. Μήπως έχεις πολύ έντονο saturation στην οθόνη. Όταν είναι πολύ έντονη τα μάτια δακρύζουν. Δηλαδή λίγη θολούρα κάνει καλό.
-
@yem said in Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]:
Πάντως τα τούρμπο Χ είναι ...τα χειρότεροΝαι το έχω διαβάσει... Τι να πω, ίσως είμαι τυχερός. Προχτές ο μικρός το βρήκε πάνω στο καναπέ και το πέρασε για καρεκλάκι και έκατσε να φάει το σνακ του... Όλα καλά χαχαχαχ,
Μα για καρέκλακι το είχαν στο μυαλό τους απλά είπαν να του βάλουν οθόνη και πληκτρολόγιο και να το πουλάνε και για laptop.:-D
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]