-
Νεράκι σκέτο και απαλά με μικροίνες. Έτσι κ αλλιώς μόνο σκόνη πιάνει εκεί.
-
@m3rlin Η δικιά μου "τακτική" με τις οθόνες αλλά και το τζάμι του καντράν μή σου πώ και piano black γυαλιστερές επιφάνειες είναι η αποφυγή οποιουδήποτε υγρού καθαρισμού. Προτιμώ ένα πέρασμα με σουίφερ να πάρεις τις πρώτες σκόνες ήπια και μετά ένα στεγνό ή πολύ πολύ ελαφρά νοτισμένο πανάκι μικροίνας μαλακό και με τη μικρότερη δυνατή πίεση εώς ότου καθαρίσει.
Αν η οθόνη έχει πολύ σκόνη και ακαθαρσίες με ένα στεγνό πανί τρίβοντας τες μπορεί να προκαλέσει έστω και πολύ απαλές αμυχές. Σε αυτή την περίπτωση θα το προσέγγιζα με ένα ελαφρά νοτισμένο όπως σου έγραψα παραπάνω. Στο τέλος σκουπίζεις με στεγνό να πάρεις την υγρασία που μπορεί να αφήνει λεκέδες.
Δεν κάνω κάτι σπέσιαλ όπως διαπιστώνεις.. μόνο κοινή λογική χρησιμοποιώ
Ο Δημήτρης το έγραψε πιο απλά από πάνω..
-
Δεν αντιλεγώ! Απλα διαβάζω για υπερευαισθησία και αλλαγές ταμπλό στην εγγύηση!! Γενικά στο 2008ownersclub εχει διάφορα. Φαντάζομαι όμως ότι όλο και έβαλαν το χεράκι τους με κάνα περίεργο καθαριστικό. Δεν πιστεύω ένα απλο λίγο υγρό με νερό microfiber να κάνει ζημιά.
-
@m3rlin Ναί όπως το λές, με λογική και προσοχή.. Ας πούμε δε θα έπιανα ένα άζαξ να την ψεκάσω απευθείας και όποιον πάρει ο χάρος..
-
Καθότι δεν έχω επαφές με οτιδήποτε εκτός Ford τα τελευταία χρόνια, υπάρχει πρόταση για αντιπρόσωπεία Αττική? Στο Google βλέπω τις καλύτερες αξιολογήσεις σε Γκαλλο και Κουτλας!
-
@m3rlin said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Καθότι δεν έχω επαφές με οτιδήποτε εκτός Ford τα τελευταία χρόνια, υπάρχει πρόταση για αντιπρόσωπεία Αττική? Στο Google βλέπω τις καλύτερες αξιολογήσεις σε Γκαλλο και Κουτλας!
Γκάλλο θα έλεγα.
-
@m3rlin ...και απο εμενα γκαλλο, τον θυμαμαι πολυ σοβαρο....
-
@m3rlin Εγώ δεν ξέρω πολλά από Αθήνα (από Ηπειρο ότι θες) αλλά γνωρίζω πως στην autoone δουλεύει σαν πωλητής το βαπτιστήρι του Σ.
Όχι ο δουβλις
Υ. Γ Δουβλι ξέρεις πως αστειευομαι -
Ποια άλλα μοντέλα/εταιρίες φοράνε το αυτόματο της Αισιν εκτός από psa?
-
@gianniss07 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ποια άλλα μοντέλα/εταιρίες φοράνε το αυτόματο της Αισιν εκτός από psa?
Ολα τα PSA. Επίσης Mazda & Suzuki, για το συγκεκριμένο.
Γενικά AISIN έχουν όλα τα Τογιότα (αφού η AISIN είναι θυγατρική της!), αρκετά BMW & Mini κάποιες Porsche κλπ.
-
Ποια Porsche έχει Aisin? Καμιά παλιά με Tiptronic?
-
Ελπίζω μόνο να είναι αρκετά ποιοτικότερα σε σχέση με τα DSG γιατί έχω πικρές και ακριβές εμπειρίες από αυτά!
-
@realzeus said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Ποια Porsche έχει Aisin? Καμιά παλιά με Tiptronic?
Oι πρώτες 2 γενιές της Cayenne. Η 1η γενιά φόραγε το 6άρι Aisin TR-60SN και η 2η γενιά το 8αρι Aisin TR-80SD. Το Τiptronic (κορυφαία καμία σχέση με την μετέπειτα βλακεία) νομίζω ήταν ZF αλλά μπορεί να κάνω και λάθος και να φόραγε Aisin για εγκάρσια διάταξη.
Επίσης και το Saab 9-3 φόραγε 4αρι Aisin.
-
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Το Τiptronic (κορυφαία καμία σχέση με την μετέπειτα βλακεία)
Δεν πας καλά...
@fanis75 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
Επίσης και το Saab 9-3 φόραγε 4αρι Aisin.
Το τελευταίο 9-3 φορούσε ένα 5άρι και ένα 6άρι (αναλόγως με την έκδοση), αμφότερα της Aisin.
-
Παράκληση κάποιος ένα link από Peugeot forum γιατί δεν το βρίσκω ή αν ξέρετε πως κάνω search στο forum;
-
-
καλησπερα ειχε κανεις θεμα με το χρωμα; ξεθωριασε μπροστα σε σημεια το πορτοκαλι μου. απο ζεστη; απο νερο με σαπουναδα σε κανενα πλυντηριο;
υπαρχει εγγυηση χρωματος; τι να κανω;; -
@stef4 said in PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019):
καλησπερα ειχε κανεις θεμα με το χρωμα; ξεθωριασε μπροστα σε σημεια το πορτοκαλι μου. απο ζεστη; απο νερο με σαπουναδα σε κανενα πλυντηριο;
υπαρχει εγγυηση χρωματος; τι να κανω;;Σιγουρα εχεις εγγηυση χρωματος τουλαχιστον 2 χρονια....ψαξε τα χαρτια της εγγυησης να δεις αναλυτικα....
-
Σήκωσε καμία φωτογραφία να το δούμε πως είναι και όταν πας στην αντιπροσωπεία να μας πεις τι θα σου πούνε. Θυμάμαι μετά από αγορά καινούργιου οχήματος έφαγα κουτσουλιά στο 6μηνο η οποία όταν την καθάρισα (μόνο νερό και μαλακό πανί) σχεδόν ξεφλούδισε. Το αμάξι φυσικά εντός εγγύησης χρώματος. Απάντηση της αντιπροσωπείας "ο όμιλος χρησιμοποίησε πρώτος υδατοδιαλυτά χρώματα environment friendly αλλά είναι ευαίσθητα σε διάφορες εντάσεις όπως οι όξινες κουτσουλιές". Φυσικά δεν μου το επισκεύασαν και στον χρόνο επάνω είχε ανοίξει σε μέγεθος παλάμης ενήλικου άνδρα. Εύχομαι να έχεις καλύτερη τύχη.
Σαν το ανέκδοτο:
- Γιατρέ ζαλίζομαι...
- Η γη γυρίζει, 50€!
-
https://ibb.co/VVQsfJP
https://ibb.co/wp3Cpkk
https://ibb.co/ySBgsP2
https://ibb.co/p0FRCYSκαποιος εριξε σαπουνι οταν ειχε καυσωνα μαλλον και ξεθωριασε
εγω να πω οτι εγινε απο τον ηλιο; να αρνηθω εμπλοκη;
PEUGEOT 2008 (Μοντέλο 2019)