-
ΚΑΠΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΟΥ ΚΕΦΤΕ, Η ΓΝΩΣΤΗ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ Κ.ΑΝΝΑ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΕΑ, ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΡΕΙΛΕΡ (ΧΩΡΙΣ ΤΡΟΧΟΥΣ) ΟΤΙ
ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ
ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ**ΕΝ ΛΕΥΚΩ**!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ 'ΔΙΚΟ ΜΑΣ' ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ
ΑΚΟΥΩ ΤΟΝ 'ΔΙΚΟ ΜΑΣ' ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΤ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ,
ΕΠΕΙΔΗ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ 'ΕΝ ΛΕΥΚΩ' ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ
ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ Κ.Κ., ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΗΛΩΝΩ ΟΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΩΡΑ
Ο ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΜΟΥ ΔΕΚΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
ΑΛΙΘΩΡΑ. ΕΣΕΙΣ??? -
ΥΠΕΡΠΑΡΑΓΩΓΗ ΜΕ ΤΙΤΛΟ**ΕΝ ΛΕΥΚΩ**!!!!!!!!!!!!!!! ΕΠΕΙΔΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΔΥΟ ΣΥΝΑΠΤΑ ΕΤΗ, ΚΑΘΕ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΜΗΝΑ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΟ 'ΔΙΚΟ ΜΑΣ' ΕΝ ΛΕΥΚΩ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ
ΑΛΙΘΩΡΑ. ΕΣΕΙΣ??? -
ΑΛΙΘΩΡΑ. ΕΣΕΙΣ??? -
Κλειστά Χρήστο...και για αυτήν!!!
Τι λέτε?Στέλνουμε και email?(Πρέπει να είναι η 1η δημοσίευση που κάνεις στο ΄Περί Αυτοκίνησης'! Τιμή μας!!!)
-
Παρόμοιο σχόλιο έγραψε κι ο Σταθης σήμερα νομίζω (ή χτές?) στην Ελευθεροτυπία.
Δυστυχώς ή ευτυχώς δεν έβλεπα ποτέ την Παναγιωταρέα, οπότε απο αυτή την άποψη δεν με αφορά. Κατα τη γνώμη μου καλυτερα να βλέπει κάποιος στην τηλεόραση ένα ανοιχτό και τίμιο ξεκατίνιασμα (του στύλ τατιάνα) παρά την κυρία αυτή με την επίπλαστη σοβαροφάνεια να σκύβει πάνω απο τα προβλήματα του πολίτη.
Αυτό που θα ήθελα να ξέρω βέβαια (και ίσως κάποιος γνώστης της νομολογίας εδω μέσα μπορεί να βοηθήσει) είναι κατα πόσον έχει νομική βάση (εάν ήθελε που δεν το πιστεύω) ο Κ.Κ. να της τραβήξει μια ξεγυρισμένη μήνυση.
-
Ίσως η κυρία με την άσπρη τούφα και την ακατάπαυστη ομιλία, να μην είχε καμία ιδέα ποτέ στην ζωή της για τον ΚΚ και τα αρθρα του, παρόλο την θητεία της στην συναδελφική δημοσιογραφία αλλά και στην πανεπιστημιακή έδρα. Λογικά (!!??) αν το ήξερε μάλλον δεν θα το έκανε. Νομίζω ότι αν της κάνουμε μία ενημέρωση με μία ωραιοτάτη επιστολή δεν θα βγάψει καθόλου, κατ'αρχήν για να ενημερωθεί. Νομικά δεν πιστευω να υπάρχει θέμα παρά μόνο αν είναι κατοχυρωμένο σαν όνομα.
-
H κα Παναγιωταρέα, σε εμένα τουλάχιστον, είναι ιδιαίτερα αντιπαθής λόγω του ύφους του σπουδαίου δημοσιογράφου και βάλε...
-
δηλαδή έστω και αν δεν είχε τον -προκλητικό όντως- τίτλο 'εν λευκώ' υπάρχει κάποιος που θα άντεχε να παρακολουθήσει αυτό το ψευδό τερατούργημα με την άσπρη τούφα ?
-
Την έχουμε θάψει ήδη και εδώ (περίπου στο μέσο της σελίδας) http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... c&start=15
αλλά δεν κάνει κακό συνεχίστε μήπως και πιάσει τίποτα το αυτάκι της από σπόντα -
μήπως υπερβάλλουμε λιγάκι?
όση συναισθηματική φόρτιση και αν έχει το 'εν λευκώ' για μια μερίδα ανθρώπων δεν παύει να αποτελεί μια κοινή και διαδεδομένη έκφραση και ως τέτοια δεν αποκλείεται η χρήση της από κανέναν
μην παρεξηγηθώ (αν και στα πλαίσια της ελευθερίας και της πολυφωνίας δεν θα έπρεπε), είμαι αναγνώστης του περιοδικού και ακόμη φανατικότερος αναγνώστης της ΠΤΗΣΗΣ από τη δεκαετία του '80..εκτιμώ πρόσωπα και συμπεριφορές αλλά δεν θα κάνω τον ιεροεξεταστή να ρίξω στην πυρά κάποιον επειδή δεν συμβαδίζει με την αισθητική μου..πιστεύω πάντως πως σας ενδιαφέρει περισσότερο το ηθικό σκέλος..και καλά κάνετε..πιθανόν και να συμφωνούσα μαζί σας αλλά όχι με την ιερή οργή που διαγράφεται
νομικά πάντως, το θέμα αν υπάρχει θα είναι λόγω του διακριτικού ονόματος του ραδιοφωνικού σταθμού και μόνο στην περίπτωση που αυτό είχε κατοχυρωθεί..και στην περίπτωση αυτή όμως πρέπει να γίνει κίνηση από τον φέροντα τον διακριτικό τίτλο και να αποδειχθεί πως δυσφημείται αυτός από την σύνδεση του ονόματος με την εν λόγω εκπομπή..το να χρησιμοποιηθεί διακριτικός τίτλος ΔΕΝ απαγορεύεται αρκεί να κρίνει ο φορέας που χορηγεί την άδεια πως 'δεν δημιουργείται σύγχυση' μεταξύ των δραστηριοτήτων 2 επιχειρήσεων που φέρουν τον αυτό διακριτικό τίτλο
-
ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΗΘΙΚΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣΚΟΥΚ.......
-
Το φαντάζεστε να την πείσουμε να αλλάξει όνομα και να δούμε νέα διαφήμιση με ονομασία «Αντίλογος». Από τους ανθρώπους της εν λόγο συνομοταξίας όλα είναι πιθανά.
Βρε τι σκέφτηκα ο άνθρωπος?? -
Ο χρήστης platis έγραψε:
ΚΑΤΑΦΑΝΩΣ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΜΕΡΟΣ. ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΟΥ ΔΑΣΚΑΛΟΥ ΠΟΥ ΦΕΡΕΙ Η
ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ. ΠΟΥ ΦΟΡΤΙΖΕΙ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
ΗΘΙΚΑ ΤΙΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΗΣ. Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ
ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣΚΟΥΚ.......
Μάλλον , ναί , είσαι ρομαντικός , και ίσως μας χαρακτηρίσουν , μαζί
με την αφεντιά μου σαν γραφικούς. Δικαίωμα !.Εν λευκώ , είναι μια φράση , 'Εν Λευκώ' είναι η Ιστορία του Κώστα
Καββαθά στον χώρο του Ελληνικού Τύπου.Ο Κ.Κ. δημιούργησε ότι δημιούργησε , και ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ
με την βοήθεια των συνεργατών του .Η κυρία με το άσπρο τσουλούφι , ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ ΩΣ ΓΥΡΩΛΟΓΟΣ ΝΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΕΙΣ ΚΑΝΑΛΙΟΝ , ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΤΥΠΟΥ ΕΙΣ
ΕΝΤΥΠΟΝ, έχοντας επιδοθεί σε ένα ατέλειωτο κυνήγι μαγισσών και
πλουτισμού , άν και Πανεπιστημιακός ( αλήθεια , τί , πού και ΠΟΤΕ
διδάσκει ??? )Πιστεύω να σε κάλυψα , σε ότι αφορά το ΗΘΙΚΟ μέρος .
Αποστόλης.
-
Ο χρήστης EMMANOYHL έγραψε:
Το φαντάζεστε να την πείσουμε να αλλάξει όνομα και να δούμε νέα διαφήμιση με ονομασία «Αντίλογος». Από τους ανθρώπους της εν λόγο συνομοταξίας όλα είναι πιθανά.
Βρε τι σκέφτηκα ο άνθρωπος??Ρε σύ Μανώλη, επειδή τώρα με τα πρωτοβρόχια , οι πυροσβέστες δουλειά δεν έχουν , εσένα τί σε έπιασε και βάζεις , έστω και υποθετικές , φωτιές ???
Θα σε πούμε εμπρηστή , και δεν θα έχουμε άδικο.......
Αποστόλης. -
Αν είναι πανεπιστημιακός (αν και έχουν δει τα μάτια μου πανεπιστημιακούς που μπροστά τους ένας μπράβος νυχτερινού μαγαζιού είναι ΚΥΡΙΟΣ) η εν λόγω 'κιουρία', θα έπρεπε να γνωρίζει ότι είναι μέγα ατόπημα η ΛΟΓΟΚΛΟΠΗ.
Θάψιμο και κράξιμο λοιπόν στην ασπροτσουλούφα! Αλήθεια, προσέξατε ότι το τσουλούφι της έχει σχεδόν το χρώμα της κοκαΐνης;
-
[list:3g0qsik5]Αυτη η αχωνευτη και αντιπαθητικη? [/list:u:3g0qsik5][list:3g0qsik5]Αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι και η συζυγος του αρχαιολογου εκλησιαστικων συμφεροντων, Παντερμαλη Ρε κατι αρχαιολογοι και δημοσιογραφοι της κακιας ωρας [/list:u:3g0qsik5]
-
...Ναι...πανεπιστημιακός στα χαρτιά ίσα ίσα να πληρώνεται....Τα βάζει με όλο τον κόσμο, αλλά τον εαυτό της δε τον κοιτά που είναι πανεπιστημιακή και ασχολείται με την τηλεόραση επαγγελματικά.
Δε λέω...κάνε ό,τι θες γίνε διπλοθεσίτης,τριπλοθεστίτης,παίξτο καθηγητής & δημοσιογράφος ταυτόχρονα...ό,τι θελεις τέλος πάντων,αλλά ΜΗ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΙΔΙΑ! -
Τωρα ξερω οτι θα ξεσηκωσω θυελλα μ΄αυτα που θα πω αλλα το θεμα τα επιβαλλει!! Να σημειωσω βεβαια πως ειμαι τρελα αντιθετος με τη συγκεκριμενη επονομαζομενη δημοσιογραφο που ελεω της φυγης απο το Μεγκα εχει παρει παλι το δασκαλιστικο υφος
-
Δηλαδη η εκφραση 'εν λευκω' ειναι πατεντα των 4 τροχων; Γιατι ετσι που γραφετε μου θυμιζετε τις εταιριες βιοτεχνολογιας που καθιερωνουν πατεντες γιατι μεταλλαξαν το 1 απο τα 15.000 γονιδια της ντοματας και κανενας πια δεν μπορεσει να χρησιμοποιησει την ντοματα, δηλαδη την πατεντα τους...
-
Αυτο που δε μου αρεσει σ΄αυτο το site ειναι οτι οι περισσοτεροι προβαλουν τον ΚΚ σαν ενα απομακρο και υπερ-καθιερωμενο συμβολο! Και να μου επιτρεψετε να πω οτι τοσα χρονια περαν των γνωστων 'ωραιων εκφρασεων' δεν εχω δει και κανενα αποτελεσμα. Επισης οι εμφανισεις του στην ΤV μπορω να πω οτι ειναι εξοχως μετριοπαθεις, σε βαθμο αδιαφοριας.
Εννοω δηλαδη, οτι μεσα σ΄αυτο το φορουμ τον καιρο που ασχολουμαι διαβαζοντας το, εχω εντοπισει πολλους ανθρωπους, που μπορει να μη λεγονται ΚΚ, αλλα αυτα που γραφουν ειναι εξοχως σωστα και εξισου ενδιαφεροντα. Εχω μια δυσκολια να κατανοησω την 'εξυψωση'. Μπορει να φταιω και εγω...
Αυτα, παντα φιλικα...
-
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Αν είναι πανεπιστημιακόςΝαι, δυστυχώς για τους φοιτητές της είναι... Στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ στο Αριστοτέλειο, εδώ στην Θεσσαλονίκη. Θυμάμαι πριν από κανά 2 χρονάκια είχα βγει με ένα παιδί που ήταν φοιτητής της και μου έλεγε πως επειδή μια φορά αρπαχτήκανε στο μάθημα, δεν τον δέχεται καν στις εξετάσεις. Ούτε καν να τον αφήσει να γράψει!!!!!!!!!!!
Και δεν το έχει κάνει μόνο σε αυτόν...Είναι επειδή αυτή είναι τόσο καλή δημοσιογράφος και υπηρετεί τις αρχές της τόσο πιστά...
Όσο για το όνομα, δεν νομίζω να το έχει 'πατεντάρει' ο ΚΚ, αλλά πιθανό να το έχει πατεντάρει ο ραδιοφωνικός σταθμός.
Φίλε μου cadm8 συμφωνώ ως έναν βαθμό μαζί σου, αλλά είναι επειδή μιλάμε για ένα περιοδικό που μας έχει μεγαλώσει, που κάποιοι υπερβάλλουν λίγο. Χωρίς να θέλω να γίνω δικηγόρος κανενός, έτσι... Απλά υποθέτω...
-
cdm8 Έχεις απόλυτο δίκιο!!
Απλά, είναι πολύ προκλητικό για εμάς να υπάρχει ο τίτλος Εν ΛΕυκώ στην εκπομπή μιας τραγικής, σπουδαιοφανούς, ξερόλας,'αυστήρής' και ενίοτε αγενέστατης νεανίζουσας wannabe περσόνας και βλέποντας τον τίτλο της να θυμόμαστε τον ΚΚ.
Πάντως, όσοι έχουν μεγαλώσει με τους 4Τ της δεκαετίας του 80 μεχρι 97-98 (όχι του 2000....) έχουν διαμορφώσει χαρακτήρα ΚΑΙ με βάση το Εν Λευκώ του ΚΚ, που τότε είχε διαφορετικό, πιο 'μαγικό' και φιλικό τρόπο γραφής.
ΕΝ ΛΕΥΚΩ...ΑΣΕΒΕΙΑ.