-
Pop ups είναι του Chrome.
Ξεκίνα από εδώ: https://support.google.com/chrome/answer/95472?co=GENIE.Platform%3DDesktop&hl=en
και βάλε και αυτό: https://chrome.google.com/webstore/detail/adblock-plus-free-ad-bloc/cfhdojbkjhnklbpkdaibdccddilifddb
και ότι χρειαστείς ρωτάς ελεύθερα.
-
Τα Pop ups/διαφημίσεις είναι του Chrome web browser/φυλλομετρητής με το οποίο βλέπεις το ιντερνετ και το πρόσθετο του Storm (2ο λινκ με το adblock-plus-free) εμποδίζει τις διαφημίσεις ότι λειτουργικό και αν έχεις (windows7 ή 10, Linux κλπ)
Κάποια στιγμή πρέπει να καθαρίσεις το ιστορικό γιατί τόσους μήνες θα έχεις και πολλά cookies (τα περίεργα) με την εφαρμογή/πρόγραμμα CCleaner.
-
Καλημέρα,
Πέρασαν αρκετές μέρες και ίσως ο φίλος να βρήκε λύση στο πρόβλημά του. Αν όχι, υπάρχει περίπτωση από όσο κατάλαβα οι διαφημίσεις που βγαίνουν να είναι pop up-ενημερώσεις από διάφορα sites. Αυτό συμβαίνει σε windows 10 στην περίπτωση που όταν σου βγάζει ο browser (google chrome στην συγκεκριμένη περίπτωση) ένα παραθυράκι που γράφει να επιτρέποντια οι ειδοποιείσεις από το τάδε site και έχει επιλογές Επιτρέπεται ή Αποκλεισμός. Πιθανόν ο φίλος πατούσε Επιτρέπεται.
Αν ισχύει αυτή η περίπτωση πρέπει να πας στις επιλογές του εκάστοτε browser και να αναιρέσεις την 'άδεια' που έχεις δώσει στο κάθε site να σου στέλνει τέτοιες ειδοποιήσεις. Ανάλογα τον browser με ένα ψάξιμο στο google, εύκολα βρίσκεις το πως γίνεται αυτό.
-
Μετά από πολά χρόνια κυκλοφορίας τους, έβαλα ssd. Βασικά έπεσαν οι τιμές και για 500gb που ήθελα αυτόν με το λειτουργικό ήταν μία καλή συγκυρία. Αλλιώς είναι να διαβάζεις τις διαφορές και αλλιώς να τις ζεις. Γρηγορότερο φόρτωμα των win κλπ και μεταφορά αρχείων. Χάρηκα για τα χρήματα που έδωσα που δεν είναι πλέον πολλά. Τον black της wd τον 500άρη τον είχα πάρει πριν 7 χρόνια κοντά στα 80 ευρώ και τώρα πήρα σε προσφορά τον 500άρι της Samsung κοντά στα 60ευρώ αν θυμάμαι καλά.
-
Έχουν πέσει οι τιμές στους ssd σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά ένας 120 απλά να τον έχεις για boot και σερφάρισμα δεν ξεπερνάει τα 40€.
Ειδικά κάτι παλιά λαπτοπ ανασταίνονται.
-
Έχουν πέσει οι τιμές στους ssd σε μεγάλο βαθμό. Ειδικά ένας 120 απλά να τον έχεις για boot και σερφάρισμα δεν ξεπερνάει τα 40€.
Ειδικά κάτι παλιά λαπτοπ ανασταίνονται.
Ποια 40€. Έβαλα ένα Kingston A400 120GB με 20€ στο χρέπι που μου είχαν στην δουλεία και σερνόταν και τώρα πετάει.
-
Ξεθάβω και θα ήθελα για άλλη ια φορά τα φώτα σας, αν και δεν είναι ακριβώς on topic.
Σπίτι 175 τετραγωνικά σε 3 επίπεδα έβαλα ίντερνετ από τον ΟΤΕ. 50mps ήταν το μέγιστο πακέτο που μπορούσα να πάρω. Η πιο καλή σύνδεση που είχε η περιοχή. Έβαλα το ρούτερ στο μεσαίο επίπεδο. Πως μπορώ να έχω το καλύτερο σήμα? Ο ΟΤΕ μου πουλάει κάτι Adaptorάκια που μπαίνουν λέει στη πρίζα και βελτιώνουν το σήμα τα οποία κάνουν κάπου στα 30 ευρώ που δεν είναι και λίγα. Επίσης μου πρότειναν να βάλω και δεύτερη σύνδεση στο κάτω επίπεδο κάτι που θα εγγυόταν πολύ καλύτερο σήμα αλλά να δίνω το μήνα 50 τόσα ευρώ μου φαίνονται απίσης πολλά. Υπάρχει άλλη επιλογή?
-
Αν είναι δυνατόν δοκίμασε να βάλεις το ρούτερ σε ψηλότερο όροφο και βάλε στο ισόγειο μια άλλη συσκευή, ίσως ένα παλιότερο ρούτερ που να έχει τη δυνατότητα αναμετάδοσης του σήματος. Ή αντίστροφα, αν πχ. δεν γίνεται σύνδεση σε ψηλότερο όροφο. Επίσης κάνε δοκιμές στρέφοντας τις κεραίες του ρούτερ σε διάφορες γωνίες, μήπως διαχυθεί καλύτερα το σήμα.
-
Σίγουρα θα χρειαστείς powerline (googlαρε το), έχεις απώλειες και εξασθένηση λόγω τοίχων και απόστασης
Αλλιώς δοκίμασε να επιλέξεις το 5G wifi εάν υπάρχει τέτοια ρύθμιση στο ρούτερ,αλλά θα πρέπει και η συσκευή σου να υποστηρίζει wifi σε αυτήν την συχνότητα
Άμα το ρουτερακι έχει κεραία εξωτερική,δοκίμασε να βάλεις λίγο αλουμινόχαρτο σαν πιάτο γύρω γύρω αλλά δεν νομίζω να δεις και μεγάλη διαφορά
-
Wifi Repeater λένε οι οτετζήδες. Ψάξε στο skroutz εχει με κάνα 20άρι κάποια καλά.
Αν δεν χρησιμοποιήσεις repeater τότε δοκίμασε να έχεις το ρούτερ στον όροφο που περνάτε περισσότερη ώρα, που συνδέονται οι περισσότερες συσκευές. Δες τις ρυθμίσεις του router αν έχει επιλογή για την ισχύ του σήματος wifi αν και νομίζω θα είναι στο φουλ.
-
Θα βάλεις απλά ένα repeater, 20-30 Ευρώ κάνει, και τέλος.
-
Ξεθάβω και θα ήθελα για άλλη ια φορά τα φώτα σας, αν και δεν είναι ακριβώς on topic.
Σπίτι 175 τετραγωνικά σε 3 επίπεδα έβαλα ίντερνετ από τον ΟΤΕ. 50mps ήταν το μέγιστο πακέτο που μπορούσα να πάρω. Η πιο καλή σύνδεση που είχε η περιοχή. Έβαλα το ρούτερ στο μεσαίο επίπεδο. Πως μπορώ να έχω το καλύτερο σήμα? Ο ΟΤΕ μου πουλάει κάτι Adaptorάκια που μπαίνουν λέει στη πρίζα και βελτιώνουν το σήμα τα οποία κάνουν κάπου στα 30 ευρώ που δεν είναι και λίγα. Επίσης μου πρότειναν να βάλω και δεύτερη σύνδεση στο κάτω επίπεδο κάτι που θα εγγυόταν πολύ καλύτερο σήμα αλλά να δίνω το μήνα 50 τόσα ευρώ μου φαίνονται απίσης πολλά. Υπάρχει άλλη επιλογή?
https://www.skroutz.gr/s/7970026/Ubiquiti-UniFi-AP-AC-LR.html
βαζεις αυτο να μοιραζει wifi και οχι το router του οτε, αυτο το μπριζωνεις πανω στο router του οτε.
τα extenders και τα repeaters ριχνουν την ταχυτητα του wifi και εκτοξευουν το latency
ok, εχει ενα 100ρικο αλλα ειναι για παντα
-
όντως το repeater το κανει όλα χάλια, ισχυει.
Αυτό γάτε τι ειναι ακριβώς δεν κατάλαβα., ρουτερ ειναι;
-
βαρύ θενξ, θα το ψάξω πολύ καλό φαίνεται.
Μπράβο ρε Γατε, δεν το γνωριζα.
Λεγε και άλλα τέτοια που τα ξέρεις να μαθαίνουμε.
-
όντως το repeater το κανει όλα χάλια, ισχυει.
Αυτό γάτε τι ειναι ακριβώς δεν κατάλαβα., ρουτερ ειναι;
access point = παρεχει το wifi. Το συγκεκριμενο ειναι κορυφαιο, σε επαγγελματικη κατηγορια, POE και εχει λογισμικο που κανει ρυθμισεις-παπαδες. Απο μαμα ειναι εξαιρετικα ρυθμισμενο να σηκωσει μεχρι και 50-100 συσκευες ταυτοχρονα. Βασικα οτι router εχω κατα καιρους, αν και γατος αγαπαει vigor, κλεινω τα wifi και βαζω ενα ή περισσοτερα τετοια. Σχεδον σε καθε μεγαλο καφε, επαγγελματικο χωρο κλπ εχουν τετοια, ειναι σαν ιπταμενος δισκος σε σχημα και αναβει στη μεση ενας πρασινος ή μπλε κυκλος αναλογα με την εκδοση. Δεν ειναι router, συνδεεται σε router. Στην εταιρεια που ομως εχω μια πενταδα, πιανουν στα 300 μετρα μακρυα και βαλε, με μερικα ακομη μπορω να συνδεσω ολο το περιστερι
-
βαρύ θενξ, θα το ψάξω πολύ καλό φαίνεται.
Μπράβο ρε Γατε, δεν το γνωριζα.
Λεγε και άλλα τέτοια που τα ξέρεις να μαθαίνουμε.
...απλα αυτο που εγω ζευγαρωνω τα ubiquiti στο σπιτι https://www.skroutz.gr/s/15016708/Draytek-Vigor-2762n-Annex-A.html
φθηνο, εξαιρετικα αξιοπιστο, ευκολορυθμιζομενο και με δυνατοτητες που θες cisco και πανω για να τις βρεις. Κανει και για επαγγελματικη χρηση αλλα αν δεν βαλεις cisco σου τη λενε οι και καλα 'γνωστες'
-
Αυτό θέλει ρύθμιση σωστά, ή έρχεται με προεγκατασταση presets από την ελληνική αντιπροσωπεια για τους δικούς μας παροχους;
-
Αυτό θέλει ρύθμιση σωστά, ή έρχεται με προεγκατασταση presets από την ελληνική αντιπροσωπεια για τους δικούς μας παροχους;
ποιο?
-
το μοντεμ
-
το μοντεμ
οχι, το ρυθμιζεις, δεν ειναι κατι δυσκολο, αρκει να παρακαμψεις τον μαλακα στην υποστηριξη και καλα 'εμεις μονο τα δικα μας', να εχεις username/password της συνδεσης και εισαι οκ σε 10' την πρωτη φορα και 5' μετα
Περί Η/Υ (+ ηλεκτρ. gadgets και νέας τεχνολογίας) [#17]