-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Έτσι σκέφτηκα και εγώ τις δηλώσεις του Σκυλακάκη , φαντάστηκα τον γείτονα μου με το lada samara να πηγαίνει στο βενζινάδικο με ύφος 1000 καρδιναλίων επειδή είναι "πλούσιος" που έχει αμάξι...μλκ μου πως τα σκέφτονται αυτά και τα λένε κιόλας πφφφ
-
Μόλις αντιλήφθηκα πως θα καίγομαι στη κόλαση αιωνίως, ΕΚΤΟΣ κι αν προλάβω να εξομολογηθώ να γίνει reset!
Γιατί ρε παιδιά το 1/3 των αμαρτιών, να μη πω οι μισές, έχουν σχέση με το σεξ;
Και πολύ περισσότερο, γιατί υπάρχουν σεξουαλικες αμαρτίες "κανονικές" και ξεχωριστά οι αμαρτίες "του κώλ@υ";
Κι ένα άλλο εντυπωσιακό, καλά οι Αναρχικοί θα καίγονται στη κόλαση μαζί με τις περιπεσούσες γυναίς, οι (άκρο)Δεξιοί θα κάθονται εκ δεξιών του Πατρός μαζί με τις κυρίες με τον κότσο που μας μοίραζαν το Προς την Νίκην (όχι στη Κλούβα) και τις καλόγριες, αλλά φαίνεται στα αριστερά Του θα βολευτούν και οι Κομμουνισταί, γιατί δε βλέπω να περιλαμβάνεται στα αμαρτήματα.
Ενώ για τους άναρχες είναι σαφές!Το νου σας κι οι θαυμαστές του Κούλη, είναι μεγάλο αμάρτημα και μάλιστα διπλό, αν τον καμαρωνετε και για το πόσο Γκόμενος είναι. ..
-
Ηλιολουστη μερα η σημερινη. Βγες εξω να ξελαμπικαρεις
-
@spi_duster said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Edit. Διεγράφησαν απαράδεκτες εκφράσεις. Με λύπη μου σας επιβάλλω ποινή αποκλεισμού (ban) για μια (1) μέρα. Δεν μας έχετε συνηθίσει σε τέτοιες εκφράσεις. Η ποινή είναι ελαφριά επειδή θεωρώ ότι ήταν μια κακή στιγμή σας. Μην επαναληφθεί παρακαλώ. {Admin}
-
@piliourits said in [Γελοιογραφία & Χιούμορ ](/post
Ρε συ πως εκφράζεσαι έτσι;
Ντροπή ρε συ. Πραγματικά δηλαδή.
-
-
Πάντως παλιά τότε στα 70 , κάτι μπροσούρες του κκε, τις ίδιες αμαρτίες ανέφεραν...
Για αυτό δεν έχει τους κομμουνιστές στις αμαρτίες...
Ακριβότερη στέγη από που προκύπτει ότι έχουμε ?
Μάλλον την φτηνότερη στην Ευρώπη έχουμε αναλογικά με τα εισοδήματα μας...Μια βόλτα στο ΙΚΕΑ που είχε σπιτάκια του τύπου ζούμε σε 12 τμ ή σε 20 τμ , εδώ και δεκαετίες και τα βιβλία της οικοδομικής του Νοιφερτ, που έλεγαν τα 80άρια διαμερίσματα ως 3 υπνοδωμάτια για μεγάλες οικογένειες στην Δύση του 60 , μάλλον δείχνει πόσο ανόητος και άσχετος είναι αυτός που έφτιαξε το κειμενάκι.
Βασικά μάλλον πασοκ θα είναι . Το ορθόδοξο...
Η κκε . Επίσης το ορθόδοξο... -
@yem said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Έτσι σκέφτηκα και εγώ τις δηλώσεις του Σκυλακάκη , φαντάστηκα τον γείτονα μου με το lada samara να πηγαίνει στο βενζινάδικο με ύφος 1000 καρδιναλίων επειδή είναι "πλούσιος" που έχει αμάξι...μλκ μου πως τα σκέφτονται αυτά και τα λένε κιόλας πφφφ
Ως φοιτητής είχα Lada Samara.
Σκάω μια φορά στο βενζινάδικο:
+Καλημέρα, τι να του βάλω;
-Φωτια! -
αχαχαχχαχα
-
Είσαι λίγο μαλάκας και τις καθημερινές ή μόνο όταν μπαίνεις στο φόρουμ τα Σαββατοκύριακα αντί να ξελαμπικάρεις;
Είναι αμαρτία η προσωπική επίθεση συνέχεια, όπως κι ο αυνανισμός.Συγχαρητηρια για μια φορα ακομη. Φασιστα! Δε σε ραπορταρω. Ολοι πρεπει να ξερουν τι εισαι εσυ και οι ομοιοι σου.
-
Πφφ μπαίνω σε πειρασμό..
-
Του την είπες πρώτος, φταις. Σε έβρισε, φταιει (για τη βρισιά). Τον ξαναεβρισες (δικαίωμα σου) και βάζεις και άλλους στο κάδρο ως φασίστες (από πού και ως πού;)
Μάθετε να αντέχετε την άλλη άποψη και να μην ακυρώνετε ανθρωπους. Απλο είναι.
-
Είσαι λίγο μαλάκας και τις καθημερινές ή μόνο όταν μπαίνεις στο φόρουμ τα Σαββατοκύριακα αντί να ξελαμπικάρεις;
Είναι αμαρτία η προσωπική επίθεση συνέχεια, όπως κι ο αυνανισμός.Συγχαρητηρια για μια φορα ακομη. Φασιστα! Δε σε ραπορταρω. Ολοι πρεπει να ξερουν τι εισαι εσυ και οι ομοιοι σου.
Ούτε εγώ έκανα ρεπόρτ, όταν για να επιβληθείς βάζεις (και άλλοι) στη συζήτηση γυναίκες, γονείς, πατρονάρισμα προσβλητικό και λοιπά τέτοια που έτσι νομίζεις πως κάνουν οι Κύριοι...
Μπορούμε να συρθούμε όσο χαμηλά θέλετε, το έχω ξαναγράψει, ή να μάθετε να έχετε ένα μίνιμουμ αξιοπρέπειας, όσο δύσκολο κι ασυνήθιστο κι αν σου είναι.Να συζητάμε ανθρώπινα, κι αν πειραζόμαστε μεταξύ μας να είναι μόνο μεταξύ μας, εγώ θα είμαι πιο κύριος από σένα, όπως συνήθως. Όταν καταργείς τα όρια της αξιοπρέπειας, θα εισπράττεις το ανάλογο. Είναι πολύ απλό και σαφές, και στους ανθρώπους με αξιοπρέπεια αυτονόητο.
edit: αν θέλεις να σβήσω το σχόλιο μπορώ να το κάνω, και να περιοριστεί ο διάλογος σε ανθρώπινο επίπεδο από δω και πέρα.
Αν θα συνεχίσεις τα ίδια, άστο να φαίνεται όπως λες, και με μπαν αν "τιμωρηθώ" επειδή σου ανταποδίδω τη συμπεριφορά σου, δεν θα χάσω κάτι σημαντικό, δηλαδή το να βρίζομαι (περιφραστικά ή "αντρίκεια") με έναν άγνωστο γιατί του έθιξα το κόμμα και τον αρχηγό. -
Συνεχισε το παραλληρημα εσυ και ο δικηγορος σου. Να ξερουν ολοι ποιοι ειστε οταν ζωριζεστε.
-
Για νιοστη φορα επαναλαμβανω πως δεν δηλωσα ποτε ΝΔ. Ομως ως γνωστο στο ειδος σου οποιος δεν ειναι μαζι ειναι με τους αλλους. Τετοιος εισαι για αυτο δε σε ραπορταρω.
Κλειδώνει για να ηρεμήσετε. mod
-
Ούτε εγώ έκανα ρεπόρτ, όταν για να επιβληθείς βάζεις (και άλλοι) στη συζήτηση γυναίκες, γονείς, πατρονάρισμα προσβλητικό και λοιπά τέτοια που έτσι νομίζεις πως κάνουν οι Κύριοι...
Μπορούμε να συρθούμε όσο χαμηλά θέλετε, το έχω ξαναγράψει, ή να μάθετε να έχετε ένα μίνιμουμ αξιοπρέπειας, όσο δύσκολο κι ασυνήθιστο κι αν σου είναι.Να συζητάμε ανθρώπινα, κι αν πειραζόμαστε μεταξύ μας να είναι μόνο μεταξύ μας, εγώ θα είμαι πιο κύριος από σένα, όπως συνήθως. Όταν καταργείς τα όρια της αξιοπρέπειας, θα εισπράττεις το ανάλογο. Είναι πολύ απλό και σαφές, και στους ανθρώπους με αξιοπρέπεια αυτονόητο.
edit: αν θέλεις να σβήσω το σχόλιο μπορώ να το κάνω, και να περιοριστεί ο διάλογος σε ανθρώπινο επίπεδο από δω και πέρα.
Αν θα συνεχίσεις τα ίδια, άστο να φαίνεται όπως λες, και με μπαν αν "τιμωρηθώ" επειδή σου ανταποδίδω τη συμπεριφορά σου, δεν θα χάσω κάτι σημαντικό, δηλαδή το να βρίζομαι (περιφραστικά ή "αντρίκεια") με έναν άγνωστο γιατί του έθιξα το κόμμα και τον αρχηγό.Είναι φανερό ότι έχεις στρεβλή/άρρωστη αντίληψη της πραγματικότητας. Κάθε μέρα επιτίθεσαι λεκτικά με χαρακτηρισμούς και ύβρεις σε δημόσια(κλάιν) και μη πρόσωπα. Ο μόνος διαχωρισμός είναι αν συμφωνείς ή όχι μαζί τους και φυσικά θα τους προσάψεις τίτλους και φανταστικές κατηγορίες.
Και έρχεσαι και να κουνήσεις το δάχτυλο λέγοντας να συζητάμε ανθρώπινα κάτι που δεν τηρείς εσύ ο ίδιος.. έχεις όμως το θράσος να αυτό-παρουσιάζεσαι σαν θύμα. Λές ότι δεν είσαι προσβλητικός, όταν τα λεγόμενα σου θίγουν και φωτογραφίζουν συμφορουμίτες.
Δε σου γράψανε τίποτα που να σε προσβάλει με τον τρόπο που επικαλείσαι εκτός και αν στο "Ηλιολουστη μερα η σημερινη. Βγες εξω να ξελαμπικαρεις" είδες κάτι που δικαιολογεί την απάντηση "όταν για να επιβληθείς βάζεις (και άλλοι) στη συζήτηση γυναίκες, γονείς, πατρονάρισμα προσβλητικό και λοιπά τέτοια"...
Εδώ λοιπόν ένας νοήμων σηκώνει ψηλά τα χέρια. Μπορείς να συρθείς όσο χαμηλά θέλεις κατα τα λεγόμενα σου αλλά θα έχεις και ανάλογο αντίλογο όταν υπάρχει όρεξη, ή #mono_koulis όταν δεν..
Αυτά! Δε βρίζω να περάσει !
-
Mε τρελή διάφορα απ'τα υπόλοιπα, το κάτω αριστερά.
-
-
Αγόρια ετοιμαστείτε να πρωτοτυπήσετε φέτος στου αγίου (λέμε τώρα) Βαλεντίνου .
-
Μάλιστα βγήκαν οι ολοκληρωτικοί γελοίοι-γράφοι και προσπαθούν να μας πουν ότι οι χουλιγκάνοι είναι φασίστες , οπότε τους υπόλοιπους χουλιγκάνους τους ξεπλένουνε...
Βέβαια τώρα μετανάστες και φασίστες όπως τους παρουσιάζουν τους δράστες, τους χαλάει το άλλο αφήγημα της χρήσιμης ηλιθιότητας της αριστεράς.
Προφανώς υπάρχουν ΚΑΙ φασίστες στους χούλιγκαν. Λιγότεροι όμως από τους αριστερούς χούλιγκαν.
Είδαμε και την 13 που τάχα έδιωξε την νοπο από μέσα εδώ και χρόνια. Χουλιγκάνια ήταν και πριν , χουλιγκάνια και τώρα είναι.Στις άλλες ομάδες δε είναι ακόμα χειρότερα. Και χουλιγκάνια και προσωπικοί στρατοί των προέδρων.
Στον ΠΑΟ κατάφεραν και έδιωξαν και τις δύο οικογένειες , γιατί δεν υπέκυψαν στις απαιτήσεις τους.
Αλλά η αριστερά αντί να ζητήσει το αυτονόητο, να κλείσουν οι σύνδεσμοι , πάει να πετάξει πάλι το μπαλάκι ότι πάντα οι άλλοι είναι οι κακοί, προφανώς για να αθωώσει τον ένοχο εαυτό της.
Τέτοιες πρακτικές είναι μία ακόμη μαχαιριά στα άψυχα κορμιά των θυμάτων και των οικογενειών τους , αν και είναι κλασσική αριστερή πρακτική και δεν πρέπει να μας κάνει καμία εντύπωση.
Πίσσα και πούπουλα λοιπόν στους γελοίους-γράφους που υπογράφουν τα παραπάνω φασιστικά σκίτσα..
Γελοιογραφία & Χιούμορ