-
Πω ρε Πηλιου. Τα έχουμε πει δεκάδες φορές, έχουμε ποσταρει μελέτες, έχουμε κάνει συζήτησεις. Και να το ξανακάνουμε τι θα βγει;
Εσύ θα καταλάβεις αυτά που φαντάζεσαι.Πάμε άλλη μια φορά.....
https://get-green-now.com/environmental-impact-electric-vehicle-batteries/
Overall, it takes about 19,000 miles (16 months) of driving to offset the increased emissions from the production of an EV equivalent to the Tesla Model S. For smaller EVs like the Nissan Leaf, this time is even less (~4,900 miles).
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Για εξήγησε μας και μας, απόδοση μετρουμενη από-μέχρι;
Εννοείς από τη φόρτιση μέχρι τον τροχό;Και ρυπαινουν λιγότερο σε σύγκριση με τι, από ποιο μέχρι ποιο στάδιο;
Εχεις υποψη σου το αμερικανικο EPA ;
https://www.epa.gov/greenvehicles/electric-vehicle-myths#Myth1
εχει και εφαρμογη για δυναμικο υπολογισμο (μονο για Ηπα)
-
Ναι αλλά ρυπαίνουν....τι δεν καταλαβαίνεις?
Ρυ-παί-νουν.
-
-
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Πω ρε Πηλιου. Τα έχουμε πει δεκάδες φορές, έχουμε ποσταρει μελέτες, έχουμε κάνεις συζήτησεις. Και να το ξανακάνουμε τι θα βγει;
Εσύ θα καταλάβεις αυτά που φαντάζεσαι.Οι μελέτες που επικαλείσαι εστιαζουν στα σημεία που θέλουν.
Τα αυτοκίνητα αφού δεν έχουν εξάτμιση προφανώς ρυπαίνουν λιγότερο ανά χιλιόμετρο όταν κινούνται.
Αυτό που δεν λαμβάνεται υπόψιν σε αυτές τις "μελέτες" είναι οι υποδομές.
Σήμερα που τα ηλεκτρικά αποτελούν το 2% όλων των οχημάτων, είναι αμελητέα η συμμετοχή τους. Όταν θα τριπλασιάσουν+ που. χου. την οικιακή κατανάλωση, όλες οι απαιτούμενες υποδομές παραγωγής και διανομής του ρεύματος, υπολογίζονται στις μελέτες; όχι ε; -
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@lap said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Πω ρε Πηλιου. Τα έχουμε πει δεκάδες φορές, έχουμε ποσταρει μελέτες, έχουμε κάνεις συζήτησεις. Και να το ξανακάνουμε τι θα βγει;
Εσύ θα καταλάβεις αυτά που φαντάζεσαι.Οι μελέτες που επικαλείσαι εστιαζουν στα σημεία που θέλουν.
Τα αυτοκίνητα αφού δεν έχουν εξάτμιση προφανώς ρυπαίνουν λιγότερο ανά χιλιόμετρο όταν κινούνται.
Αυτό που δεν λαμβάνεται υπόψιν σε αυτές τις "μελέτες" είναι οι υποδομές.
Σήμερα που τα ηλεκτρικά αποτελούν το 2% όλων των οχημάτων, είναι αμελητέα η συμμετοχή τους. Όταν θα τριπλασιάσουν+ που. χου. την οικιακή κατανάλωση, όλες οι απαιτούμενες υποδομές παραγωγής και διανομής του ρεύματος, υπολογίζονται στις μελέτες; όχι ε;Μήπως εσύ εστιάζεις στα σημεία που φαντάζεσαι;
Διαβάζεις ποτέ αυτά που ποσταρουμε για τις μελέτες αυτές ή παραμένεις σε ότι θέλεις να πιστεύεις;
Ναι διότι είναι κατά αναλογίαν η σύγκριση. Ακόμα και στο χειρότερο σενάριο μίξης άνθρακα και ΑΠΕ στα σημερινά ποσοστά.
Δεν μιλάμε για απόλυτα νούμερα, πιστεύω είναι ευκόλως κατανοητό αυτό.
-
-
-
-
-
-
-
-
Πάντα ήθελα αυτήν την τηλεόραση με το βίντεο αλλά δεν μου την έπαιρναν διότι έλεγαν πως αν χαλάσει το βίντεο πρέπει να ανοίξουν και τη τηλεόραση. Τελικά δεν μου πηραν ούτε βίντεο ούτε τηλεόραση. Όλες τις παλιατζουρες μου έδιναν πριν τις πετάξουν.
Κάδος ανακύκλωσης συσκευών το δωμάτιο μου.
-
Τα ίδια και σε εμένα @lap , με τα πρώτα λεφτά μου πήρα μία watson 24" τέρας για το υπνοδωμάτιο μου να παίζω ps one (μεταχειρισμένο και αυτό) .
Λέγανε τότε ότι η Watson ήταν της sony ή Phillips rebrand
-
Τι μου θύμισες…την είχε ο γείτονας το μακρινό 1989 και πήγαινα και έβλεπα τα ιδιωτικά στα πρώτα τους βήματα….
-
Eγώ θυμάμαι τότε έπαιζε πολύ η 14αρα της Philips (τέλη 90s). Tις έδιναν δώρο ακόμα και με συμβόλαιο κινητού.
-
Ναι πολύ διάσημο μοντέλο.
Εγώ είχα τηλεόραση που άλλαζα κανάλια με το χέρι. Δεν ειχε τηλεχειριστήριο. Ήταν παλια και κάπου στις 12 ιντσών αν θυμάμαι καλά.
Δεν έβλεπες τίποτα.
-
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ