-
Είναι προφανές ότι η λοβοτομή που έχεις υποστεί στο αριστερό ημισφαίριο του εγκεφάλου σου, σου έχει αφήσει τέτοιο κουσούρι που πλέον αδυνατείς να κατανοήσεις τι έιναι όντως αστείο και τι προσφέρεται για προπαγάνδα και εκμετάλλευση. Κοινώς κάπου υπάρχει ένα όριο αν έχεις ιερό και όσιο.
Edit. Διεγράφη προσβλητική αναφορά. {Admin}
-
Διακρίνω έναν κάποιο εκνευρισμό;
Μα γιατί; -
Δεν είναι τίποτα, το σύνδρομο Koolen δημιουργεί τις συγκεκριμένες αντιδράσεις, τα έχουμε πει...
-
Λυσσάρες Αμερικάνες, κάτω τα χέρια απ' τον Πρωθυπουργό μας!
-
Βάλε μια πηγουλα να ξερουμε, γιατι αυτό το λες assτειο (υπό μη νηφαλιες συνθήκες πάντα).
Όταν το κείμενο απο tokoulouri το στήσει ωραία ο υλατζης -μπλε-ασπρο φόντο-, γίνεται σανό Α' πχοιότητος...
-
@johanndelta said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Βάλε μια πηγουλα να ξερουμε, γιατι αυτό το λες assτειο (υπό μη νηφαλιες συνθήκες πάντα).
Όταν το κείμενο απο tokoulouri το στήσει ωραία ο υλατζης, γίνεται σανό Α' πχοιότητος...
Είναι στην έντυπη έκδοση των Νέων (μόνο για συνδρομητές) το πρωτότυπο, δεν έχω το λινκ, δεν ξέρω αν αναδημοσιεύτηκε.
-
A, δλδ κάποιος πληρωνει για να τα διαβάσει αυτά...
-
-
-
Βραβεύτηκε?? Γιατί? Από ποιον? Ποια προσφορά? Ελεος...Γιάννης κερνάει Γιάννης πινει...ο ατάλαντος, κατάπτυστος!
-
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Βραβεύτηκε?? Γιατί? Από ποιον? Ποια προσφορά? Ελεος...Γιάννης κερνάει Γιάννης πινει...ο ατάλαντος, κατάπτυστος!
https://www.newsit.gr/media/nikos-eyaggelatos-vraveio-apo-to-idryma-mpotsi/3532457/
-
@piliourits said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
@fanis75 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
https://www.newsit.gr/media/nikos-eyaggelatos-vraveio-apo-to-idryma-mpotsi/3532457/
Δεν έχουν τι να κάνουν και δίνουν βραβεία σε άχρηστους που προωθούν τα συμφέροντά τους!
-
Ναι, αλλά θα ελέγξουν τα social media για να μη διαδίδονται σχόλια περί της γεννετήσιας ορμής και της καλλιπυγίας του υπέρκομψου Αυτοκράτορός μας.
Τι ποιο σύνηθες, θα μου πείτε... -
Evangelacher...ο άνθρωπος που έγινε θέμα στο αθλητικό δελτίο του σταθμού του το 1997 επειδή ήρθε 3ος σε αγώνα Φόρμουλα 3 στην Τρίπολη. 3 τερμάτισαν λόγω εντονοτατης βροχης, η 2η γυναίκα. (Δεν υποννοω κάτι κακό για την Ισμήνη προς θεού, ίσα ίσα που θέλει κάποια φυσική κατάσταση για να κουμαντάρεις φορμουλακι υπό τέτοιες συνθήκες σε μια "μη πίστα" όπως η Τρίπολη)
2-3 χρόνια αργότερα στα Μέγαρα ήταν τόσο αργος (θα μου πειτε "ε και;", θα σας πω ότι με την καλύτερη ομάδα και μονοθέσιο της εποχης είναι θέμα) που στον τερματισμό μπήκε θεατής εντός πίστας να του κάνει νόημα λες και ήταν ταξί φωνάζοντας "Κολιάτσου"
Τι πιο σύνηθες...
-
Ας ήταν σωστός δημοσιογράφος και άνθρωπος και για τις αγωνιστικές του επιδόσεις χεστήκαμε.
-
Μια ψιλοσχεση την έχουν. Αν ήταν καλός άνθρωπος δε θα έτρωγε γιουχαισμα ακόμα και ήταν πιο κουλός και απ' τον Stephen Hawking, ούτε θα έβαζε εαυτόν στο prime time αθλητικο δελτίο, δεν σκοτώθηκε κανένας σε ελληνικό αγώνα αυτοκινήτου να αξίζει τον κοπο να γίνει είδηση...
-
Μα γιατί;Προέκυψε από την ηθική σου αναπηρία όταν εργαλειοποίησες ένα φρικτό γεγονότος στο οποίο χάθηκαν οι ζωές 19 παιδιών. Αλλά δεν θα έπρεπε να μου έκανε εντύπωση από εσένα.. Τι πιο σύνηθες !
-
@mastoras78 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Welcome back...
-
@mastoras78 said in Γελοιογραφία & Χιούμορ :
Μα γιατί;Προέκυψε από την ηθική σου αναπηρία όταν εργαλειοποίησες ένα φρικτό γεγονότος στο οποίο χάθηκαν οι ζωές 19 παιδιών. Αλλά δεν θα έπρεπε να μου έκανε εντύπωση από εσένα.. Τι πιο σύνηθες !
Καλώς τα παιδιά!
Παραμένει ο εκνευρισμός και δεν βλέπω το λόγο...Αν δεν μπορείς να κατανοήσεις κάποια πράγματα, μη βρίζεις ρε φίλε
Δεν μπορείς να κατανοήσεις, πως μια γελοιογραφία που δεν έφτιαξα εγώ, γελοιοποιεί τους Τεξανούς (και όχι μόνο) που προσεύχονται τάχα για τα νεκρά παιδάκια, ενώ υποστηρίζουν την ανεξέλεγκτη κυκλοφορία βαρέων όπλων, η οποία είναι και ο λόγος που τόσα παιδιά δολοφονούνται από όποιον του γυρίσει η βίδα.
Στις ΗΠΑ οι θάνατοι από πυροβολισμούς ξεπερνούν τους θανάτους από τροχαία, που είναι η πρώτη αιτία θανάτου στις άλλες χώρες.Κι επαναλαμβάνεις και την έλλειψη "χιούμορ", σαν να μην έχουμε ξαναματαναφερθεί στη διαφορά ΓΕΛΟΙΟΥ και ΓΕΛΙΟΥ.
Τα δίφθογγα είναι βασική γραμματική δημοτικού, δεν θέλει πτυχία...https://btaxi.wordpress.com/2015/07/03/δίψηφα-φωνήεντα-και-δίψηφα-σύμφωνα/
Κι αφού δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις 2-3 βασικά πράγματα, βρίζεις φτύνεις και χτυπιέσαι...
Ελπίζω πάντως να καλοτρώτε αυτήν την εποχή οι Κούλης-λόβερς και να πλένετε τα δόντια σας, μην μας φτύνεις με χνώτα που βρομάνε ή τίποτα σκορδαλιές, δεν αντέχω τη μπόχα...
-
Γελοιογραφία & Χιούμορ