-
Δεν έχω οδηγήσει το Tucson αλλά το αυτόματο του Ioniq (όχι του καινούργιου) με ζάλισε λίγο. Ωραια επιτάχυνση και ξαφνικά μένεις μετέωρος. Είχα συνηθίσει την Corolla με τις ομαλές επιταχύνσεις και δεν το περίμενα.
Συμπερασμα, το test drive θα σου πει πολλά. Η κορολλα θέλει πάτημα το γκάζι, μην το φοβάσαι. Είναι σπιρτοζα αλλά πρέπει να συνηθίσεις να το πατάς. Αν επιλέξεις δε λειτουργία sport γίνεται αρκετά νευρικό.
-
Εκανες κι ενα παιδι, πιθανο γρηγορα να ακολουθησει κι αλλο. Παρε αναμεσα στα δυο μια κορολλα. Δευτερο γαμο τι τον θες?
-
Τον τρελανατε τον άνθρωπο.
Πάρε tuscon να βαζεις εύκολα το καθισματακι.
... Αν και η corolla είναι πολύ καλη.
Μηπως να δεις κάνα suzuki. Αυτό ταιριάζει με ολα
-
-
Δε βγαίνει σε αυτόματο. Άσε που είναι επικίνδυνα αργό όταν βρεθείς σε σαλ που δεν έχει τουρμπίσει, ουσιαστικά κάτω από τις 2000. Κι ο χώρος αποσκευών είναι 282 λίτρα ΧΩΡΙΣ ρεζέρβα.
Στο FB στην ομάδα cng ετοιμάζεται ένας να αγοράσει αυτόματο Kamig Gtec. Τώρα μπορεί μα κάνει λάθος αφού πήγε ρώτησε λέει και τιμή? Βλακεία να μην έχουν αυτόματο μου φαίνεται.
Πορτ-μπαγκάζ 400 λίτρα έχει το cng
Κατανάλωση 3 λεπτά το χιλιόμετρο
Το έχει ένας στην ομάδα και πάνω από 2000 στροφές φορτωμένο σε ταξίδι δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα. Το αναφέρω γιατί ο άνθρωπος θέλει τη μέγιστη οικονομία σε 10 χρόνια αποσβενει την τιμή αγοράς και βγάζει και κέρδος
-
Ε πως 400 λτ ; Που μπαίνει η δεξαμενή; Στην οροφή; Κλασικά κρατάνε τα λτ του κανονικού ενώ παρουσιάζουν το φυσικό αέριο. Newsauto είναι μην δίνεις σημασία! Τα μεγαλύτερα παπαγαλάκια του χώρου
-
Ε πως 400 λτ ; Που μπαίνει η δεξαμενή; Στην οροφή; Κλασικά κρατάνε τα λτ του κανονικού ενώ παρουσιάζουν το φυσικό αέριο. Newsauto είναι μην δίνεις σημασία! Τα μεγαλύτερα παπαγαλάκια του χώρου
Δίκιο έχεις 400 έχει με τα άλλα καύσιμα.
Το. G-Tec αν δεν κάνω λάθος έχει 280 λίτρα
Απαγορευτικό για οικογένεια με 2 παιδιά
-
Έχω δει τον χώρο αποσκευών του gtec kamiq είναι τραγικός βαλίτσες καλά δεν παίρνει μόνο σάκκους στριμώχνεις.
Το μόνο φυσικό αέριο που αξίζει για οικογένειες είναι η οκταβια εκεί έχεις 450 λτ.
Και το οποίο ειδικά στην βαγκον εκδοχή έχεις κορυφαίους χώρους , οικονομία.
-
Θα σου πρότεινα αντί για σεντάν κορολλα να δεις το touring sports (station wagon). Χώρος αποσκευών αεροδρόμιο, χωράει το καρότσι κάθετα μέσα.
Πρεπει οπωσδήποτε να πας να τα δεις από κοντά και να δοκιμάσεις το μπες βγες. Εγώ στο κορολλα ΤΣ με παιδί 18 μηνών και με περιστρεφόμενο καθισματάκι δε ζορίζομαι αλλά το σκύψιμο υπάρχει. Δε γνωρίζω σε 2-3 χρόνια που θα πάμε σε άλλου τύπου κάθισμα πως θα είναι. Υπ'οψιν ότι πίσω από τη θέση του οδηγού ενδεχομένως ένα κάθισμα που κοιτάει πίσω να μη χωράει ανάλογα το ύψος σου και τη θέση οδήγησης.
Αν κινείσαι σε πόλη με τακτικά δρομολόγια για δουλειά σχολεία παιδικούς το κορολλα είναι όνειρο, σαν να έχεις ηλεκτρικό.
oresris82 σ΄ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! ναι φυσικά θα πάω να το δω φαίνεται πολύ λογική περίπωση! Πραγματική κατανάλωση πόσο σου καίει καθημερινά μέσα στη πόλη και πόσο όταν το πας ταξίδι? Το 2.0L με τα 184hp φαίνεται ενδιαφέρον αρκετά. Εσύ το 1.8L έχεις ή το 2.0L? Πέρα από την ερώτηση για τη κατανάλωση, θέλεις να μου πεις σε παρακαλώ και 2 λόγια για την οδηγική του συμπεριφορά και τι αίσθηση αφήνει στον οδηγό? Στο ταξίδι όταν είναι φουλ φορτωμένο το αμάξι, όταν χρειαστεί να κάνεις μία προσπέραση για λόγους ασφαλείας θα τη κάνει αεράτα ή θα ζοριστεί και θα το διπλοσκεφτείς?
Ευχαριστώ!
-
Μια και πας για μεγαλύτερη οικογένεια με κλειστά μάτια Corolla touring Sport active plus. , θα σε βολέψει αφάνταστα και θα σε ξεκουράσει όταν πρέπει να κινείς την φαμιλία που θα μεγαλώνει.
To μόνο μειονέκτημα είναι οτι εαν οδηγάει η γυναίκα σου θα το αγαπήσει και θα στο κλέβει σε κάθε ευκαιρία.
george1977 σ'ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Και ο orestis82 μου πρότεινε το ίδιο ακριβώς και φαίνεται ότι είναι ένα αμάξι που πρέπει να δω οπωσδήποτε πριν πάρω κάποια τελική απόφαση προς το Tuscon! Έχεις προσωπική γνωση για το touring sports πόσο καίει (πραγματική κατανάλωση) μέσα στη πόλη και πόσο στο ταξίδι? Στο 2.0L με τα 184hp συγκεκριμένα αναφέρομαι.
Ευχαριστώ!
-
Μπράβο τους στο περιοδικό που γράφουν τέτοια βαρβατα λάθη για το χώρο αποσκευών.
Συγγνώμη από μενα
-
Εγώ το οδηγώ το αυτοκίνητο τακτικά ως ενοικιαζόμενο με την ώρα εδώ στη Δανία. Μιλάω για το 1.8. Η έκδοση που έχω διαθέσιμη έχει ρεζέρβα άρα ο χώρος αποσκευών είναι επίπεδος αλλά οι εκδόσεις γενικά δεν αντιστοιχούν στις ελληνικές.
Δεν έχω κάνει ακόμα ταξίδι φουλ φορτωμένος και εδώ δεν έχει ανηφόρες! Δε μου έχει λείψει το γκάζι αλλά τα όρια εδώ είναι χαμηλά (ως 110 έχω πάει).
Μέσα στην πόλη το μέγιστο που έχω δει είναι 4.9 σε παρά πολύ μικρές διαδρομές, ας πούμε 5 χιλιόμετρα μέχρι παιδικό και πίσω, με πολύ κίνηση. Αν έχεις λίγο ανοιχτό δρόμο πέφτει στο 4.2. Για ταξίδι αν πας με τα όρια και δεν το πιέζεις θα δεις γύρω στο 5.5-6, δες στο νήμα της Corolla για παραπάνω πληροφορίες. Νομιζω ότι η WLTP κατανάλωση είναι αντιπροσωπευτική στους διάφορους κύκλους.
Οσον αφορά την αίσθηση και την οδηγική συμπεριφορά, πατάει το αμάξι παρά πολύ καλά. Το συγκρίνω με ένα Leon 1.4 tsi που είχα! Είναι αρκετά πιο άνετο σε λακούβες κλπ και λίγο πιο μαλακό, αλλά σε δυο-τρεις περιπτώσεις που το πίεσα σε στροφές πάει πολύ καλά. Βέβαια με το μωρό μέσα τα ξεχνάς αυτά... περιμένω να έρθει το δικό μου (πήρα το χατσμπακ για λόγους μεγέθους) να βρεθώ μόνος μου σε κανένα βουνό να το χαρώ.
-
Φίλε μου καλό, χρυσό και οικονομικό το corolla αλλά επειδή αγοράζεις αυτοκινητο και όχι smartphone πάρε το tuscon που σε φτιάχνει. Αν ζορίζεται οικονομικά στη κατανάλωση, μετά από 2-3 χρονια δες την επιλογή εγκατάστασης αερίου αν το παίρνει το συγκεκριμένο μοτερ
-
Εγώ το οδηγώ το αυτοκίνητο τακτικά ως ενοικιαζόμενο με την ώρα εδώ στη Δανία. Μιλάω για το 1.8. Η έκδοση που έχω διαθέσιμη έχει ρεζέρβα άρα ο χώρος αποσκευών είναι επίπεδος αλλά οι εκδόσεις γενικά δεν αντιστοιχούν στις ελληνικές.
Δεν έχω κάνει ακόμα ταξίδι φουλ φορτωμένος και εδώ δεν έχει ανηφόρες! Δε μου έχει λείψει το γκάζι αλλά τα όρια εδώ είναι χαμηλά (ως 110 έχω πάει).
Μέσα στην πόλη το μέγιστο που έχω δει είναι 4.9 σε παρά πολύ μικρές διαδρομές, ας πούμε 5 χιλιόμετρα μέχρι παιδικό και πίσω, με πολύ κίνηση. Αν έχεις λίγο ανοιχτό δρόμο πέφτει στο 4.2. Για ταξίδι αν πας με τα όρια και δεν το πιέζεις θα δεις γύρω στο 5.5-6, δες στο νήμα της Corolla για παραπάνω πληροφορίες. Νομιζω ότι η WLTP κατανάλωση είναι αντιπροσωπευτική στους διάφορους κύκλους.
Οσον αφορά την αίσθηση και την οδηγική συμπεριφορά, πατάει το αμάξι παρά πολύ καλά. Το συγκρίνω με ένα Leon 1.4 tsi που είχα! Είναι αρκετά πιο άνετο σε λακούβες κλπ και λίγο πιο μαλακό, αλλά σε δυο-τρεις περιπτώσεις που το πίεσα σε στροφές πάει πολύ καλά. Βέβαια με το μωρό μέσα τα ξεχνάς αυτά... περιμένω να έρθει το δικό μου (πήρα το χατσμπακ για λόγους μεγέθους) να βρεθώ μόνος μου σε κανένα βουνό να το χαρώ.
orestis82 σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για όλη τη βοήθεια συνολικά! Σίγουρα θα το κάνω test drive to touring sports (το 2.0L) πριν πάρω κάποια απόφαση για το tuscon!
-
orestis82 σ'ευχαριστώ πολύ φίλε μου για όλη τη βοήθεια συνολικά! Σίγουρα θα το κάνω test drive to touring sports (το 2.0L) πριν πάρω κάποια απόφαση για το tuscon!
Δες και το 1.8 πάντως. Δεν είναι πύραυλος αλλά η ροπή του ηλεκτροκινητήρα το βοηθάει πάρα πολύ. Υποψιν το 2.0L βγαίνει γύρω στα 27500 ευρω, η πρωτη διαθέσιμη έκδοση είναι η active plus.
-
Λεωνίδα, δες και αυτό: https://traction.gr/proti-dokimi-stin-ellada-suzuki-swace-hybrid-e-cvt/ -- είναι το Corolla Touring Sports που λέμε, με άλλο σηματάκι. Θα έχει μικροδιαφορές στις εκδόσεις και στις τιμές αλλά ειναι 100% το ίδιο αυτοκίνητο. Μπορείς να διαβάσεις τη δοκιμή με τον κινητήρα 1.8.
-
Λεωνίδα, δες και αυτό: https://traction.gr/proti-dokimi-stin-ellada-suzuki-swace-hybrid-e-cvt/ -- είναι το Corolla Touring Sports που λέμε, με άλλο σηματάκι. Θα έχει μικροδιαφορές στις εκδόσεις και στις τιμές αλλά ειναι 100% το ίδιο αυτοκίνητο. Μπορείς να διαβάσεις τη δοκιμή με τον κινητήρα 1.8.
Ορέστη σ'ευχαριστώ πολύ!! Πραγματικά είναι το ίδιο αυτοκίνητο σε όλα τα επίπεδα! Τεχνικά και εμφανισιακά!
-
Επειδή πρόκειται για το ίδιο αμάξι με άλλο σήμα εξοπλιστικά ή σε τιμή συμφέρει αυτό ή μια η άλλη με το κορολλα?
-
Επειδή πρόκειται για το ίδιο αμάξι με άλλο σήμα εξοπλιστικά ή σε τιμή συμφέρει αυτό ή μια η άλλη με το κορολλα?
Είναι πιο φτηνό από την αντίστοιχη Corolla, με μικρότερη εγγύηση και μάλλον χειρότερη εισαγωγική.
-
25.100 και 27.100 οι 2 εκδόσεις γράφει το άρθρο. Το κορολλα δλδ πόσο βγαίνει κάνα 500 άρι παραπάνω ή περισσότερο.
Hyundai Tuscon Hybrid 2022 ή Τoyota Corolla Hybrid Sedan