-
25.100 και 27.100 οι 2 εκδόσεις γράφει το άρθρο. Το κορολλα δλδ πόσο βγαίνει κάνα 500 άρι παραπάνω ή περισσότερο.
Δεν είναι τόσο απλό, γιατί ο εξοπλισμός είναι κάπου στην μέση οπότε δεν είναι άμεσα συγκρίσιμες οι εκδόσεις. Εαν δεν κάνω λάθος συγκρίσιμη στο περίπου είναι η Lounge που έχει €28.350.
-
Καλησπέρα σε όλους,
Ως πολύ νέος οικογενειάρχης με ένα μωράκι 2 μηνών και με διάθεση (πρώτα ο Θεός) να κάνουμε κι άλλο, θα πρέπει ως το τέλος του έτους να αγοράσω ένα καλό οικογενειακό αμάξι.
Μετά από πάρα πολύ έρευνα έχω καταλήξει ότι αυτό που θα πάρω θα είναι είτε το Hyundai Tuscon Hybrid 2022 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στα 150hp υποδύναμη (turbo) είτε το Toyota Corolla Hybrid 1.8L με 122hp υποδύναμη (ατμόσφαιρα) με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και αυτό.
Η τελική απόφαση θα παρθεί τον επόμενο μήνα που θα πάω να τα κάνω test drive. Πέραν αυτού όμως είμαι στο εξής μεγάλο δίλημμά.
Στην πραγματικότητα είναι 2 αυτοκίνητα που γενικώς καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειας. Άλλο κάπου καλύτερα άλλο κάπου χειρότερα, άλλο λίγο λιγότερο άλλο λίγο περισσότερο, αλλά στο τέλος η δουλειά γίνεται.
Όμως εκείνο που πραγματικά γουστάρω σαν αυτοκίνητο από πλευράς αίσθησης, αισθητικής και δύναμης είναι το Tuscon.
Φυσικά όταν το βλέπω μπροστά μου το corolla με κρατάει σχετικά χλιαρό. Δε με ελκύει ιδιαίτερα. Απλά βλέπω ένα ομορφούλικο sedan με μία λυτή/φτωχή καμπίνα εν έτη 2021 (αλλά αποδεκτή) και νιώθω μόνο καλά μέσα μου γιατί είναι η καλύτερη επιλογή από θέμα οικονομίας με top ασφάλεια και ικανοποιητικούς οικογενειακούς χώρους. Ενώ το Tuscon όταν το βλέπω μαγνητίζομαι και είναι αυτό που πραγματικά γουστάρω παρέχοντάς μου φυσικά ακόμα καλύτερους χώρους για την οικογένεια, εξίσου καλή ασφάλεια, μεγαλύτερη υποδύναμη (άρα και πιο διασκεδαστική οδήγηση) αλλά με μεγαλύτερη κατανάλωση...
Αλλά από την άλλη το Tuscon είναι εκείνο που πραγματικά γουστάρω! Το corolla απλά θα το έπερνα για να εξυπηρετήσει την οικογένεια ως γνώμονα την maximum οικονομία όντας ένα συμπαθητικό αμάξι από άποψη αισθητικής/αίσθησης.
Το δίλημμά δηλαδή είναι στο τι λέει η λογική και στο τι μου αρέσει πραγματικά το οποίο είναι σεβαστά πιο ακριβό αλλά όχι απαγορευτικό για να μπορώ να το υποστηρίξω. Αλλά φυσικά όχι αμελητέο..
Ποιά είναι η γνώμη σας?
Ευχαριστώ πολύ!
Τα γράφεις όλα και σωστά. Η προσωπική επαφή με τα δύο αυτοκίνητα (και το test drive φυσικά) ας είναι αυτό θα δώσει την τελική απόφαση.(Η σύζυγος; τι λέει άραγε;) Μπορεί να εντοπίσεις ενοχλητικά για το στυλ σου πράγματα που ούτε υποψιάζεσαι. Να ξέρεις πάντως ότι σε προβληματίζει στην αρχή, δεν αλλάζει. Μπορεί να το συνηθίσεις και αποδεχτείς, αλλά, δεν αλλάζει.
Σαν προσωπική γνώμη (αφού αναζητάς γνώμες), θα πρότεινα το Hyundai, με βάση τις δικές σου προδιαγραφές όπως τις περιγράφεις. Οταν πλησιάζεις να γίνεις απόμαχος και κουραστείς από όλα, κάποιο Toyota της τότε εποχής θα είναι ετοιμοπαράδοτο...
Υ.Γ. Να χαίρεσαι την οικογένεια και να τη μεγαλώσεις όσο επιθυμείται! Τώρα που είστε νέοι.
-
Leonidas26 wrote:
Καλησπέρα σε όλους,
Ως πολύ νέος οικογενειάρχης με ένα μωράκι 2 μηνών και με διάθεση (πρώτα ο Θεός) να κάνουμε κι άλλο, θα πρέπει ως το τέλος του έτους να αγοράσω ένα καλό οικογενειακό αμάξι.
Μετά από πάρα πολύ έρευνα έχω καταλήξει ότι αυτό που θα πάρω θα είναι είτε το Hyundai Tuscon Hybrid 2022 με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων στα 150hp υποδύναμη (turbo) είτε το Toyota Corolla Hybrid 1.8L με 122hp υποδύναμη (ατμόσφαιρα) με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων και αυτό.
Η τελική απόφαση θα παρθεί τον επόμενο μήνα που θα πάω να τα κάνω test drive. Πέραν αυτού όμως είμαι στο εξής μεγάλο δίλημμά.
Στην πραγματικότητα είναι 2 αυτοκίνητα που γενικώς καλύπτουν τις ανάγκες της οικογένειας. Άλλο κάπου καλύτερα άλλο κάπου χειρότερα, άλλο λίγο λιγότερο άλλο λίγο περισσότερο, αλλά στο τέλος η δουλειά γίνεται.
Όμως εκείνο που πραγματικά γουστάρω σαν αυτοκίνητο από πλευράς αίσθησης, αισθητικής και δύναμης είναι το Tuscon.
Φυσικά όταν το βλέπω μπροστά μου το corolla με κρατάει σχετικά χλιαρό. Δε με ελκύει ιδιαίτερα. Απλά βλέπω ένα ομορφούλικο sedan με μία λυτή/φτωχή καμπίνα εν έτη 2021 (αλλά αποδεκτή) και νιώθω μόνο καλά μέσα μου γιατί είναι η καλύτερη επιλογή από θέμα οικονομίας με top ασφάλεια και ικανοποιητικούς οικογενειακούς χώρους. Ενώ το Tuscon όταν το βλέπω μαγνητίζομαι και είναι αυτό που πραγματικά γουστάρω παρέχοντάς μου φυσικά ακόμα καλύτερους χώρους για την οικογένεια, εξίσου καλή ασφάλεια, μεγαλύτερη υποδύναμη (άρα και πιο διασκεδαστική οδήγηση) αλλά με μεγαλύτερη κατανάλωση...
Αλλά από την άλλη το Tuscon είναι εκείνο που πραγματικά γουστάρω! Το corolla απλά θα το έπερνα για να εξυπηρετήσει την οικογένεια ως γνώμονα την maximum οικονομία όντας ένα συμπαθητικό αμάξι από άποψη αισθητικής/αίσθησης.
Το δίλημμά δηλαδή είναι στο τι λέει η λογική και στο τι μου αρέσει πραγματικά το οποίο είναι σεβαστά πιο ακριβό αλλά όχι απαγορευτικό για να μπορώ να το υποστηρίξω. Αλλά φυσικά όχι αμελητέο..
Ποιά είναι η γνώμη σας?
Ευχαριστώ πολύ!
Τα γράφεις όλα και σωστά. Η προσωπική επαφή με τα δύο αυτοκίνητα (και το test drive φυσικά) ας είναι αυτό θα δώσει την τελική απόφαση.(Η σύζυγος; τι λέει άραγε;) Μπορεί να εντοπίσεις ενοχλητικά για το στυλ σου πράγματα που ούτε υποψιάζεσαι. Να ξέρεις πάντως ότι σε προβληματίζει στην αρχή, δεν αλλάζει. Μπορεί να το συνηθίσεις και αποδεχτείς, αλλά, δεν αλλάζει.
Σαν προσωπική γνώμη (αφού αναζητάς γνώμες), θα πρότεινα το Hyundai, με βάση τις δικές σου προδιαγραφές όπως τις περιγράφεις. Οταν πλησιάζεις να γίνεις απόμαχος και κουραστείς από όλα, κάποιο Toyota της τότε εποχής θα είναι ετοιμοπαράδοτο...
Υ.Γ. Να χαίρεσαι την οικογένεια και να τη μεγαλώσεις όσο επιθυμείται! Τώρα που είστε νέοι.
Manast φίλε μου σ' ευχαριστώ πολύ!
Η σύζυγος παρ' όλο που αναγνωρίζει την οικονομία του corolla και γενικά δεν την ενδιαφέρουν τα αμάξια και τα λούσα καθώς είναι πολύ απλή και προσγειωμένη κοπέλα και υπέρ της οικονομίας, με στηρίζει για το Tuscon καθώς βλέπει ότι θυσιάζομαι καθημερινά για την οικογένεια οπότε λέει ότι 'σου αξίζει ένα αμάξι που να σου αρέσει και να το χαίρεσαι γιατί ξέρω και βλέπω ότι δίνεις τη ψυχή σου σε εμένα και το παιδί κάθε μέρα. Δουλεύεις ως τα βράδια και μετά γυρνάς σπίτι. Τουλάχιστον να χαίρεσαι πραγματικά το αμάξι που σε πηγαινοφέρνει'. Οπότε το O.K. από το μεγάλο boss το έχουμε και με πολύ όμορφο τρόπο! Θα πάω να τα κάνω και τα 2 αμάξια από ένα σοβαρό test drive και θα αποφασίσω. Τελικά πριν από το test drive το φαβορί είναι το Tuscon προς αγορά. Αν αλλάξει κάτι τελευταία στιγμή θα φανεί μετά το test drive και των 2, όπως πολύ σωστά αναφέρεις κι εσύ!
Υ.Γ: Σ'ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Ότι καλύτερο εύχομαι και σε 'σένα και τους δικούς σου πάνω απ όλα με υγεία!!
-
Καλά test drive σου εύχομαι Λεωνίδα και να πάρεις τελικά αυτό που σε ευχαριστεί, αφου κατάλαβα ότι το οικονομικό δεν είναι ο πρώτος παράγοντας! Ως νέος οικογενειάρχης κι εγώ με παιδί 18 μηνών, το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να μη βιαστείς! Μέχρι 10-12 μηνών το μωρό θα το έχεις στο μικρό κάθισμα που χωράει παντού, και δε θα έχεις αυξημένες ανάγκες από χώρους. Κάνε καμπόσα τεστ ντράιβ σε διαφορετικές συνθήκες, σκέψου και άλλα μοντέλα που έρχονται και έχεις χρόνο μέχρι να αποφασίσεις -- πάντα με το σκεπτικό ότι καινούριο αμάξι θα κάνει σιγουρα 3-4 μήνες να σου έρθει!
-
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύεις λιγότερο, ώστε να απολαμβάνεις περισσότερο την οικογένεια; Κι ας πάρεις Dacia Sandero αντί για Tuscon.
-
Καλά test drive σου εύχομαι Λεωνίδα και να πάρεις τελικά αυτό που σε ευχαριστεί, αφου κατάλαβα ότι το οικονομικό δεν είναι ο πρώτος παράγοντας! Ως νέος οικογενειάρχης κι εγώ με παιδί 18 μηνών, το μόνο που θα σε συμβούλευα είναι να μη βιαστείς! Μέχρι 10-12 μηνών το μωρό θα το έχεις στο μικρό κάθισμα που χωράει παντού, και δε θα έχεις αυξημένες ανάγκες από χώρους. Κάνε καμπόσα τεστ ντράιβ σε διαφορετικές συνθήκες, σκέψου και άλλα μοντέλα που έρχονται και έχεις χρόνο μέχρι να αποφασίσεις -- πάντα με το σκεπτικό ότι καινούριο αμάξι θα κάνει σιγουρα 3-4 μήνες να σου έρθει!
Ορέστη φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο!! Δε το συζητώ τα σχόλιά σου ήταν από τα πιο βοηθητικά, ευχάριστα και ίσως έδειξαν το περισσότερο πραγματικό-ανθρώπινο ενδιαφέρον προς τη περίπτωσή μου!! Έτσι ακριβώς είναι! Σκοπεύω για παράδειγμα να περιμένω και το νέο DS4 Cross που θα έρθει ως τον Οκτώβριο. Άμεση βιασύνη δεν υπάρχει. Το αμάξι θα το έχω πραγματική ανάγκη να το έχω στα χέρια μου με το κλειδί στο χέρι τον Ιανουάριο όπου η σύζυγος θα επιστρέψει στη δουλειά (άδεια ανατροφής τέκνου) και θα χρειαζόμαστε καθημερινά 2 αυτοκίνητα. Ως τότε βολευόμαστε με το μικρό αυτοκίνητο (ένα Hyundai i20 του 2013 της συζύγου) που έχουμε. Αλλά σίγουρα ως τον Σεπτέμβριο βαριά Οκτώβριο θα πρέπει να έχω βάλει παραγγελία! Κρατάω στην εξίσωση Tuscon, Corolla Touring Sports και πιθανόν να δω και κάποιο καινούργιο ακόμα (όπως DS4, αν και φοβάμαι ότι η τιμή αγοράς του θα ξεπεράσει το φράγμα των 30k όπου δεν θέλω να το ξεπεράσω) αν έχει βγει ως το Σεπτέμβριο - Οκτώβριο!
Θυμάμαι που μου είπες ότι είσαι στη Δανία! Κι εγώ Έλληνας του εξωτερικού είμαι, στο Λονδίνο ζω. Μετά από 9 χρόνια στο εξωτερικό (Χιλή, Σκωτία και κατά βάση Αγγλία) επιστρέφω μόνιμα πίσω στην Ελλάδα τέλος Ιουλίου σε 2 εβδομάδες. Και γενικώς κοιτάμε να στηθούμε (σπίτι και αμάξι)
-
Κι εγώ επιστρέφω 15 Αυγούστου μόνιμα! Θα με περιμένει η κορολλα γιατί το προηγούμενο αμάξι το πούλησα πριν φύγω για Δανία
-
Κι εγώ επιστρέφω 15 Αυγούστου μόνιμα! Θα με περιμένει η κορολλα γιατί το προηγούμενο αμάξι το πούλησα πριν φύγω για Δανία
Τέλεια!! Άντε να μαζευόμαστε σιγά σιγά οι ξενιτεμένοι μετά από τόσα χρόνια! Θα ενημερώσω μετά τα test drives ποιο είναι τελικά το εκλεκτό!!
-
Δεν υπάρχει η δυνατότητα να δουλεύεις λιγότερο, ώστε να απολαμβάνεις περισσότερο την οικογένεια; Κι ας πάρεις Dacia Sandero αντί για Tuscon.
Δυστυχώς φίλε μου αυτό θα ήταν το ιδανικό σε έναν καλύτερο κόσμο που δεν υπάρχει! Γι αυτό κι εγώ όταν επιστρέφω από τη δουλεια καθώς και απο Παρασκευή απόγευμα ως Δευτέρα πρωί είμαι αυστηρά 100% αφοσιωμένος στη γυναίκα μου και το παιδί μου.
-
dimsabas wrote:
Δυστυχώς φίλε μου αυτό θα ήταν το ιδανικό σε έναν καλύτερο κόσμο που δεν υπάρχει! Γι αυτό κι εγώ όταν επιστρέφω από τη δουλεια καθώς και απο Παρασκευή απόγευμα ως Δευτέρα πρωί είμαι αυστηρά 100% αφοσιωμένος στη γυναίκα μου και το παιδί μου.
Αυτοί που έχουν αυτή την πολυτέλεια να δουλεύουν όσο θέλουν είτε δεν έχουν την δυνατότητα όχι για αμάξι αλλά ούτε για πατίνι ή δεν προβληματίζονται για τουσον των 30Κ αλλά ποιο χρώμα ταιριάζει στην Χ6!
Δυστυχώς έτσι είναι ο καπιταλισμός! Αν δουλεύεις οσο λίγο θες απλά ψωμολυσας , ή αν πράγματι το κάνεις είσαι πολύ φραγκατος που δεν δουλεύεις για τα προστοζειν.
-
Συντώμως εχεις ένα αυτοκίνητο (TUCSON) που σου αρέσει και σε καλύπτει απόλυτα απλά καίει παραπάνω αλλά μπορείς να το συντηρήσεις.
Εχεις και ενα δεύτερο (COROLLA) που καίει λιγότερο δεν σου πολυαρέσει αλλά σου αρέσει που είναι τόσο οικονομικό και σε καλύπτει επίσης.
Εγω δεν βλέπω καν δίλημμα. Το TUCSON είναι πολύ καλύτερο σε όλα πλην της οικονομίας και εφόσον αρέσει και μπορείς να το συντηρεις βουρ στον πατσα ειναι η γνώμη μου. Επίσης η τιμη του TUCSON γενικότερα στην κατηγορία του είναι πολύ καλή με πολύ καλό εξοπλισμο. Τέλος να πω ότι και εγω το βρίσκω πολύ όμορφο το tucson , αν έψαχνα C-SUV με ανεση αυτό και το επερχόμενο KIA SPORTAGE θα ήταν στις πρώτες επιλογές μου. Αν δεν βιάζεσαι πολυ κοίτα και το νεο sportage που θα έρθει σύντομα. Είναι στο ίδιο πάτωμα με Tucson με διαφορετική σχεδίαση και είναι και αυτό πανεμορφο κατα την ταπεινη μου άποψη
ΥΓ. Στο test drive συμφωνω απόλυτα όπως είπαν και ποιο πριν από μενα. Επίσης αν μπορείς να τα οδηγήσεις και τα 2 σε εθνική πάνω από 120 γιατι για το corolla έχω ακούσει για πολύ αεροδυναμικό θόρυβο να δεις αν σε ενοχλεί.
-
O θόρυβος στην κορόλλα είναι από τα εργοστασιακά λάστιχα. Το έχουν επιβεβαιώσει και εδώ σε ξένα φόρα, όταν αλλάζεις οδόστρωμα είναι τεράστιες οι αλλαγές.
-
Συντώμως εχεις ένα αυτοκίνητο (TUCSON) που σου αρέσει και σε καλύπτει απόλυτα απλά καίει παραπάνω αλλά μπορείς να το συντηρήσεις.
Εχεις και ενα δεύτερο (COROLLA) που καίει λιγότερο δεν σου πολυαρέσει αλλά σου αρέσει που είναι τόσο οικονομικό και σε καλύπτει επίσης.
Εγω δεν βλέπω καν δίλημμα. Το TUCSON είναι πολύ καλύτερο σε όλα πλην της οικονομίας και εφόσον αρέσει και μπορείς να το συντηρεις βουρ στον πατσα ειναι η γνώμη μου. Επίσης η τιμη του TUCSON γενικότερα στην κατηγορία του είναι πολύ καλή με πολύ καλό εξοπλισμο. Τέλος να πω ότι και εγω το βρίσκω πολύ όμορφο το tucson , αν έψαχνα C-SUV με ανεση αυτό και το επερχόμενο KIA SPORTAGE θα ήταν στις πρώτες επιλογές μου. Αν δεν βιάζεσαι πολυ κοίτα και το νεο sportage που θα έρθει σύντομα. Είναι στο ίδιο πάτωμα με Tucson με διαφορετική σχεδίαση και είναι και αυτό πανεμορφο κατα την ταπεινη μου άποψη
ΥΓ. Στο test drive συμφωνω απόλυτα όπως είπαν και ποιο πριν από μενα. Επίσης αν μπορείς να τα οδηγήσεις και τα 2 σε εθνική πάνω από 120 γιατι για το corolla έχω ακούσει για πολύ αεροδυναμικό θόρυβο να δεις αν σε ενοχλεί.
Cirus σ'ευχαριστώ πολύ!!!
-
ισως η χοντρη με τα ξυγκια που διπλωνουν στη κοιλια να μαγειρευε καλα. πολυ καλα. αλλη πηρες ομως. χάιουντάι. το γουσταρεις αφου.
-
Γάτε εσύ πήρες την Laetitia Casta σε αυτοκίνητο. Αυτό μου βγάζει το καλό 3008 που έχεις. Καμπύλες, φινέτσα , ομορφιά, εμπνέει και για σπίτι και παιδιά.
Αλλά και η corolla σε κάτι τουμπανες εκδόσεις , με τις ωραίες ζαντουλες , διχρωμία κλπ βγάζει κάτι σε σε όμορφη ευρωπαια που φοράει ένα αισθησιακό κιμονό.
Το τουσον από την άλλη μου μοιάζει με μια ομορφούλα κορεατισα βόλεϊμπολίστρια του ΠΑΟΚ , πολύ καλή αλλά λίγο ξενερωτη
-
Εδώ να προσθέσουμε ότι η Corolla παίζει χωρίς αντίπαλο εντός αστικού ιστού. Και δεν το λέω για την κατανάλωση αλλά για το πόσο χαλαρή, ξεκούραστη κι αγχολυτική είναι. Επίσης, προσφέρει μια πρώτη εμπειρία ηλεκτροκίνησης.
Άρα δεν είναι μόνο προσόν της η χαμηλή κατανάλωση.
-
Φίλε στο είπε και η γυναίκα σου σκίζεσαι για την οικογένεια σου δικαιούσαι ένα καλό αυτοκίνητο ...μην κάνεις το λάθος και πάρεις το Tuscon μόνο , θα αναγκαστείς να δουλεύεις υπερωρίες να λείπεις από το σπίτι πολλές ώρες και όταν γυρνάς σπίτι το λίγο ελεύθερο χρόνο θα ασχολείσαι με το αυτοκίνητο πλυσίματα αλοιφές κλπ
να ξέρεις αυτά τα παρατηρούν οι γυναίκες και οι γυναίκες να ξέρεις κάνουν το μαύρο άσπρο σε χρόνο dt... '' εγώ σου είπα να πάρεις ότι σου αρέσει, ΕΣΥ δεν μου είπες ότι καίει σαν δίλιτρο 20ετίας ' και θα ψάχνεις τα μηνύματα της μήπως μιλάει με κανέναν αρχαιολάγνο του φόρουμ ...
έτσι χαλάνε τα σπίτια δες και την ταινία με τον Ντάγλας και την Τέρνερ , ο Πόλεμος των Ρόουζ, όλα έτσι ξεκινάνε από μια ασήμαντη αφορμή και το κόκκινο MG ήταν ...
TOYOTA COROLLA κρατάει τα ζευγάρια ενωμένα !
-
Toyota Corolla, κρατάει τα ζευγάρια... κοιμισμένα!
-
Εντάξει μην υπερβαλουμε! Δεν είναι ότι όλα τα υπόλοιπα είναι τοσο σέξι και αγωνιστικά και ανεβάζουν την λίμπιντο και από την άλλη το κορολα είναι για συνταξιούχους!
Εγώ που το οδηγησα όπως και πολλά άλλα c hatch kai suv οκ δεν κατέληξα ότι το Τογιότα δεν θα έπαιρνα γιατί είναι του συνταξιούχου!
Εντάξει δεν είναι εμφανίσιμο και μπανικο αλλά οδηγικά είναι αρκετά ευχάριστο και πάντως δεν υστερεί.
Υστερεί σε χώρους κυριως και σε εξωτερική εμφάνιση.
-
Εντάξει μην υπερβαλουμε! Δεν είναι ότι όλα τα υπόλοιπα είναι τοσο σέξι και αγωνιστικά και ανεβάζουν την λίμπιντο και από την άλλη το κορολα είναι για συνταξιούχους!
Εγώ που το οδηγησα όπως και πολλά άλλα c hatch kai suv οκ δεν κατέληξα ότι το Τογιότα δεν θα έπαιρνα γιατί είναι του συνταξιούχου!
Εντάξει δεν είναι εμφανίσιμο και μπανικο αλλά οδηγικά είναι αρκετά ευχάριστο και πάντως δεν υστερεί.
Υστερεί σε χώρους κυριως και σε εξωτερική εμφάνιση.
Δεν είπα εγω κάτι τέτοιο μια χαρά παρα πολύ καλό αυτοκίνητο είναι η corolla δεν είναι για συνταξιουχους
και το TUCSON δεν είναι καθολου σπορτιφ και αγωνιστικο το αντιθετο μαλιστα, είναι απλά ενα πολύ άνετο SUV.
απλα για τα ΔΙΚΑ μου γούστα είναι καλύτερο απο την corolla
για πολλούς ισχύει το ανάποδο και είναι σεβαστο
Hyundai Tuscon Hybrid 2022 ή Τoyota Corolla Hybrid Sedan