-
Ο φορτηγατζής, μεγάλη οδηγάρα.
-
Αυτο το ΠΡΑΓΜΑ ουτε να μου το χαριζανε δεν υο επαιρνα. Κριμα στην εταιρεια που σχεδιασε το stinger να μας παρουσιαζει αυτο το εκτρωμα.
-
@fenderiarhs said in KIA SPORTAGE 2021:
Αυτο το ΠΡΑΓΜΑ ουτε να μου το χαριζανε δεν υο επαιρνα. Κριμα στην εταιρεια που σχεδιασε το stinger να μας παρουσιαζει αυτο το εκτρωμα.
Άμα στο χαρίσουν εγώ είμαι εδώ! Δώσε το σε εμένα που μου άρεσε!!!
-
Μάλλον ξεχάσανε να βγάλουν τιμές δεν λέγανε μέσα Οκτωβρίου θα είχαν ανακοινώσει τιμοκατάλογο; Λες τα τσιπάκια να έκαναν και εδώ τι ζημιά;
-
Μέσα προς τέλος Δεκεμβρίου η νέα ενημέρωση.
-
Ωραίο πάντως το sportage, όπως και το xceed άλλωστε. Έχει κάνει πρόοδο η Kia.
-
@netgeo said in KIA SPORTAGE 2021:
Θα καεί στο ζεσταμα. Πάνω από χρόνο διαφορά θα έχουν από το τουσον. Δεν το βλέπω να εμφανίζεται πριν από την άνοιξη.
-
@tkin73 said in KIA SPORTAGE 2021:
Θα καεί στο ζεσταμα. Πάνω από χρόνο διαφορά θα έχουν από το τουσον. Δεν το βλέπω να εμφανίζεται πριν από την άνοιξη.
Μέχρι τέλος του χρόνους μπορώ να το περιμένω μετά πάμε γι'αλλα
-
Η ερώτηση μου στην Βελμαρ ήταν ποτέ θα έχουμε τιμές και αν ξέρουν τι θα εισαχθεί στην Ελλάδα. Όταν το ρώτησα αυτό αρχές Σεπτέμβρη (όταν ανακοινώθηκε) μου είπαν τέλος Οκτωβρίου. Τέλος Οκτωβρίου κάνοντας την ίδια ερώτηση που είπαν μέσα με τέλος Δεκεμβρίου.
Αμφιβάλλω αν θα έχουν αυτοκίνητα για πώληση μέχρι τέλος του έτους. Όπως λέει κ ο tkin73 ζήσε Μάη μου.
-
Η ερώτηση μου στην Βελμαρ ήταν ποτέ θα έχουμε τιμές και αν ξέρουν τι θα εισαχθεί στην Ελλάδα. Όταν το ρώτησα αυτό αρχές Σεπτέμβρη (όταν ανακοινώθηκε) μου είπαν τέλος Οκτωβρίου. Τέλος Οκτωβρίου κάνοντας την ίδια ερώτηση που είπαν μέσα με τέλος Δεκεμβρίου.
Αμφιβάλλω αν θα έχουν αυτοκίνητα για πώληση μέχρι τέλος του έτους. Όπως λέει κ ο tkin73 ζήσε Μάη μου.
Οι χρόνοι παράδοσης πλέον σε όλες τις εταιρείες είναι στο νερό 5-6 μήνες.
Για να το έχουμε το καλοκαίρι θα πρέπει να το δούμε μέχρι τέλος του χρόνου. Να έχουν και κάποιο μοντέλο για test drive. Οπότε να δώσεις προκαταβολή να περιμένεις μετά το 6μηνο σου
-
@ggeorg10 said in KIA SPORTAGE 2021:
Με το θέμα είναι ότι για να το έχουμε το καλοκαίρι θα πρέπει να το δούμε μέχρι τέλος του χρόνου. Οι χρόνοι παράδοσης πλέον σε όλες τις εταιρείες είναι στο νερό 5-6 μήνες.
Σωστά λέγοντας την άνοιξη εννοω να το δούμε στις εκθέσεις , ίσως να έχουν και λιγα ετοιμοπαραδοτα και κανονικες παραδόσεις σε κάνα χρόνο από τώρα...
-
Στο τέλος θα πάμε για f/l αγορά να είμαστε και μέσα στα πράγματα(τεχνολογικά) όχι ότι να'ναι.
-
Εδώ εμείς περιμέναμε να το δούμε και δεν είχε ξεκινήσει καν η παραγωγή του...
-
Πιο πάνω αναφέρθηκε ότι τιμές θα έχουν μέσα με τέλος Δεκεμβρίου, τα πρώτα που θα κατασκευαστούν θα είναι τα εκθεσιακά οπότε θα μπαίνουν και οι παραγγελίες. Αρχές του χρόνου πιστεύω θα υπάρχουν εκθεσιακά Ελλάδα για παραγγελίες, πότε θα παραληφθούν αυτό είναι ένα πρόβλημα.
-
πολυ ομορφο το ευρωπαικο. Αλλα ρε παιδια, οχι αλλοι κινητηρες που καινε τον κωλο τους.....η βενζινη καλπαζει για το 2€/λτ
-
Τιμοκατάλογός Γαλλίας - αλμυρός...
-
Τα ίδια και Ολλανδία, το HEV από 40κ έως 46κ
-
Τα ίδια και Ολλανδία, το HEV από 40κ έως 46κ
H Ολλανδία, γενικά έχει υψηλούς τιμοκαταλόγους σε όλες τις μάρκες πανευρωπαϊκά. Πιθανόν παίζει κάτι με τη φορολογία τους.
-
Άμα οι τιμές είναι έστω και κοντά στις Γαλλίας θα πάει άπατο. Ουσιαστικά μιλάμε για το ίδιο αμάξι με το Tucson με διαφορετική αισθητική. Δεν μπορεί να είναι 10k πάνω η GT Line από την Distinctive του Tucson. Άντε μέχρι 2k να πεις ότι το κοστολογούν παραπάνω για τον Χ, Ψ λόγο.
-
Εάν δούμε την τιμή του Distinctive Tucson στις αντίστοιχες χώρες μάλλον θα έχουμε καλύτερη εικόνα που θα παίξει στην Ελλάδα.
KIA SPORTAGE 2021