-
Έγινε επίσημα η παρουσίαση του νέου ΚΙΑ SPORTAGE
https://www.drive.gr/news/nea-montela/episimo-neo-kia-sportage
-
Έγινε επίσημα η παρουσίαση του νέου ΚΙΑ SPORTAGE
https://www.drive.gr/news/nea-montela/episimo-neo-kia-sportage
-
Παρα-μοιάζει με το Tuscon, είναι άσχημο και πολύ μακρύ. Μου αρέσει σαφώς περισσότερο από το απερχόμενο (που είναι χάλια), αλλά και αυτό πολύ 'Αμερικάνικο', No No για εμένα.
-
1α ξαδέρφια είναι άλλωστε..Ίδια κινητήρια σύνολα θα έχει. Κα θα ξεκινά από τα 26000 και αυτό
-
Το θετικό του νέου Sportage σε σχέση με το 'αδελφάκι' του της Hyundai, είναι πως η οθόνη του infotainment είναι πιο ψηλά τοποθετημένη,σε καλύτερη θέση για τον οδηγό.
-
Λοιπόν είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο από το Tuscon. Καμία σχέση. Και μέσα και έξω. Το ΛΑΤΡΕΥΩ! Μπράβο στην ΚΙΑ!
Φοβόμουν ότι το μπροστά μέρος θα ήταν too much αλλά είναι πολύ πιο πετυχημένο από την προσπαθεια του Tuscon!
-
Εμενα μου αρεσει μπροστα ποιο πολύ το Tucson πίσω μέρος ποιο πολύ το KIA
μεσα για ελάχιστα το KIA
παντως και τα 2 ομορφα τα βρίσκω, ελπίζω το KIA να είναι λίγο ποιο σπορτιφ
-
Λοιπόν είναι ΠΟΛΥ πιο όμορφο από το Tuscon. Καμία σχέση. Και μέσα και έξω. Το ΛΑΤΡΕΥΩ! Μπράβο στην ΚΙΑ!
Φοβόμουν ότι το μπροστά μέρος θα ήταν too much αλλά είναι πολύ πιο πετυχημένο από την προσπαθεια του Tuscon!
+1000 ακριβώς! ήμουν σίγουρος ότι θα ήταν καλύτερο, αν θυμάσαι το έγραφα κι' όλας.
-
Η εμφάνιση και στα δύο ξαδέρφια για εμένα είναι εκκεντρική με αυτή του Sportage να παραπέμπει ακόμα περισσότερο σε εκτός Ευρώπης στόχευση. Στο εσωτερικό του εκ πρώτης όψεως θεωρώ ότι θα είναι πιο εργονομικό από το αντίστοιχο του Tuscon.
Εξωτερικά μου βγάζει και εμένα, όπως του Φάνη, την αίσθηση ότι είναι πιο μακρύ σκάφος. Ίσως όμως να οφείλεται στο γεγονός ότι πλέον τα ξαδέρφια θα βγαίνουν με δύο διαφορετικά μήκη εκ των οποίων τα long δεν θα έρχονται Ευρώπη. Ίσως λοιπόν αυτό που βλέπουμε στις πρώτες εικόνες να είναι US SPEC.
Αυτό που περιμένω κατά βάση είναι καλύτερη οδική συμπεριφορά και σαφέστερο σύστημα διεύθυνσης από αυτά που βλέπω και διαβάζω για το Tuscon.
Τέλος επειδή δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του Έλληνα εισαγωγέα αναμένω με επιφύλαξη το πώς θα καταλήξει να εισαχθεί το όχημα με το καλό στην Ελλάδα καθώς καιρό τώρα έχω καταλάβει ότι 'ο Βασιλάκης έχει πάθει Θεοχαράκη'. Ήτοι η Nissan του τελευταίου είναι ξεκάθαρα η Hyundai του πρώτου. Συνεπαγόμενα όπως ακριβώς 'θέλει' από την Renault να πουλάει κατά προτίμηση Clio/Captur κάπως έτσι από την Kia θέλουν να πουλάει μόνο Stonic! Το αντίστοιχο του QQ είναι το Tuscon στην εδώ εξίσωση οπότε φοβάμαι μην πάθει το Sportage Kadjar. Οψόμεθα...
-
Μόνο εγώ βλέπω ως πρόχειρο τον σχεδιασμένο στο μπροστινό μέρος.
Πολλες γραμμές χωρίς κάποια λογική συνέχεια μεταξύ τους.
Άκυρο από εμένα στον εμπρόσθιο σχεδιασμό.
Πιο καλό το tuscon με πιο συγκεκριμένο μοτίβο με ταυτότητα και χαρακτήρα
-
Μου αρέσει και εμένα πολύ!
Ίσως πιο πολύ από κάθε άλλο ανταγωνιστή του. Για να το δούμε βέβαια και από κοντά όταν έρθει.
-
Sabas_Thess είχα δει κάτι σχέδια που πραγματικά το αυτοκίνητο δεν βλεποταν (σαν να το είχε σχεδιάσει 12χρονος Ταιβανεζος ήταν!) οπότε ηρέμησα με το κανονικό!
Επίσης όντως βλέπουμε την Αμερικανικη έκδοση, το Ευρωπαϊκό θα είναι 4.5μ.
Το εσωτερικό του όπως το έκοψα, είναι μάλλον το καλύτερο στην κατηγορία και φαίνεται ότι διορθώνει τα άπειρα εργονομικά ερωτηματικά του Tucson.
Όπως το βλέπω, άνετα θα έδινα 1.500-2.000€ πάνω από την αντίστοιχη έκδοση του QQ, απλά μου φαίνεται καλύτερο αυτοκίνητο και σχεδιαστικά πιο ενδιαφέρον.
Μην ξεχνάμε συνολικά την δυναμική των Κορεατών, 3η δύναμη στην Ελλάδα η Hyundai. Από το καλό στο καλύτερο.
-
Sabas_Thess είχα δει κάτι σχέδια που πραγματικά το αυτοκίνητο δεν βλεποταν (σαν να το είχε σχεδιάσει 12χρονος Ταιβανεζος ήταν!) οπότε ηρέμησα με το κανονικό!
Ρε ψηλέ δεν νομίζεις ότι έχουμε μιλήσει αρκετά, 'μοιραζόμαστε' από ένα λεονταράκι, ένα πάθος σπάνιο για τον μπασκετικό Ολυμπιακό (είμεθα καθαρά ποδοσφαιρικός σύλλογος) και σε πολλά θέματα συμφωνούμε απόλυτα για να με λες απλά Χρήστο; Sabas_Thess λες και είναι Δεκέμβριος του 2019 και μόλις μπήκα...
-> Disclaimer προς admin: αν το post αυτό βαράει pick στο gaydar plz delete asap!
-
Dublin wrote:
Ρε ψηλέ δεν νομίζεις ότι έχουμε μιλήσει αρκετά, 'μοιραζόμαστε' από ένα λεονταράκι, ένα πάθος σπάνιο για τον μπασκετικό Ολυμπιακό (είμεθα καθαρά ποδοσφαιρικός σύλλογος) και σε πολλά θέματα συμφωνούμε απόλυτα για να με λες απλά Χρήστο; Sabas_Thess λες και είναι Δεκέμβριος του 2019 και μόλις μπήκα...
-> Disclaimer προς admin: αν το post αυτό βαράει pick στο gaydar plz delete asap!
Χαχα! Όταν το έγραφα το σκέφτηκα, απλά δεν έχω αναφέρει το δικό μου όνομα οπότε θεώρησα 'πρέπον' να βάλω το nick σου.
Ελπίζω να έγινε του Walkup.. σπουδαία κίνηση.
-
Για να δούμε με το καλό πως θα έρθει στην Ευρώπη και κυρίως πως θα το εισάγει ο Βασιλάκης...
-
Δεν είναι κάπως η μούρη του;
-
Ολόϊδιο με το Τουσόν με άλλο σήμα...και άσχημο!
-
Ίδιο οδηγικά με το Tuscon να μην είναι και ας είναι άσχημο λέω εγώ...
Τουλάχιστον έχει τα φλας εκεί που πρέπει και όχι στα....κορδόνια των παπουτσιών!!
-
Χμ.. τώρα που το προσέχω καλύτερα, έχει διάφορες Κορεατιες και τελικά δεν είναι τόσο ξεκάθαρα πρακτικό μέσα. το προτιμώ σίγουρα από το Tucson, αλλά μάλλον και αυτό δεν θα είναι ξεκάθαρα η κορυφαία επιλογή.. λέτε τελικά το καλύτερο να είναι όντως το QQ πάλι και το 3008 fl;;!!
-
Ασιατοαμερικανία όσον αφορά το σχεδιαστικό κομμάτι.
Προφανώς βέβαια και στοχεύει περισσότερο σε αυτές τις αγορές, αλλά προσωπικά δεν με ελκύει τόσο πού αυτού του είδους η σχεδίαση.
KIA SPORTAGE 2021