-
@drenie said in KIA SPORTAGE 2021:
@cirus said in KIA SPORTAGE 2021:
ριμένω το ΚΙΑ.
Δεν θέλω με τίποτα να πληρώσω το service και τα λάστιχα του yaris και καλά να είμαστε το επόμενο καλοκαιράκι να πάμε άνετα τις βόλτες μας.
Φοβάμαι μήπως καθυστερήσει κι άΑυτό το οριακά πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να λάβεις σωστές απαντήσεις
να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!!
Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση το KUGA είναι το καλύτερο από τα υπολοιπα (γνώμη μου)
φοβεροι χώροι και εξαιρετικη οδηγική συμπεριφορά
ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!
Κάνω τους υπολογισμούς μου και θα είμαι ΟΚ μεχρι το ΠΑΣΧΑ από θέμα χιλιομέτρων και την (μη) ανάγκη του service.
όσο και να ξενερώνω , κλείνω στο να περιμένω το ΚΙΑ, εκτός αν καταφέρω να μου δώσουν για μερικούς μήνες κάποιο άλλο (έχουν πάρει ένα ποσό ως προκαταβολή για το SPORTAGE).Το KUGA ρε γαμώτο δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
ουτε εμενα και πολύ, παρολα αυτα ειναι πολυ καλό αμαξι με τεραστιους χώρους και κορυφαια οδηγική συμπεριφορα.
προτιμω και γω το κια απλά το προτεινα από αυτα που είπες σαν εναλλακτική
-
Μόνο Sportage, το πήρε ένας συνεργάτης. Περιμένει το PHEV και του έδωσαν άλλο Sportage μέχρι να έρθει, ίδια έκδοση με τα 180 νομίζω.
-
Εγώ θα πήγαινα με το kuga
-
@cirus said in KIA SPORTAGE 2021:
ριμένω το ΚΙΑ.
Δεν θέλω με τίποτα να πληρώσω το service και τα λάστιχα του yaris και καλά να είμαστε το επόμενο καλοκαιράκι να πάμε άνετα τις βόλτες μας.
Φοβάμαι μήπως καθυστερήσει κι άΑυτό το οριακά πρέπει να το ξεκαθαρίσεις για να λάβεις σωστές απαντήσεις
να σας ζήσει ο μπεμπάκος!!!
Αν εξαιρέσεις την εμφάνιση το KUGA είναι το καλύτερο από τα υπολοιπα (γνώμη μου)
φοβεροι χώροι και εξαιρετικη οδηγική συμπεριφορά
ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές!
Κάνω τους υπολογισμούς μου και θα είμαι ΟΚ μεχρι το ΠΑΣΧΑ από θέμα χιλιομέτρων και την (μη) ανάγκη του service.
όσο και να ξενερώνω , κλείνω στο να περιμένω το ΚΙΑ, εκτός αν καταφέρω να μου δώσουν για μερικούς μήνες κάποιο άλλο (έχουν πάρει ένα ποσό ως προκαταβολή για το SPORTAGE).Το KUGA ρε γαμώτο δεν μου αρέσει εμφανισιακά.
Δεν σου δίνουν αυτοκίνητο αντικατάστασης; Δεν αξίζει να πάρεις Kuga σε σύγκριση με το Sportage..
-
Δεν έχω πάρει ακόμη κάτι.
Έχω δώσει μια προκαταβολή για το Sportage, το οποίο παίρνει συνέχεια μια παράταση ως προς την παράδοση του.
Είπαμε ποίες είναι οι εναλλακτικές που μου δίνουν (καινούρια Χ2, KUGA - μεταχειρισμένα GLA, RAV4 προηγούμενο μοντέλο).
Αν διαλέξω ένα από τα παραπάνω, ξεχνάω το sportage- ακυρώνουν την παραγγελία.
Αν μου έδιναν ένα από τα παραπάνω μέχρι να έρθει το Sportage θα το σκεφτόμουν
Ή
Αν μου έδιναν ως εναλλακτικές κάτι από Tuscon,3008,X1,RAV4 νέο,Tiguan αντί για το KIA.
@gatoz τι λες ;
-
Δεν έχω πάρει ακόμη κάτι.
Έχω δώσει μια προκαταβολή για το Sportage, το οποίο παίρνει συνέχεια μια παράταση ως προς την παράδοση του.
Είπαμε ποίες είναι οι εναλλακτικές που μου δίνουν (καινούρια Χ2, KUGA - μεταχειρισμένα GLA, RAV4 προηγούμενο μοντέλο).
Αν διαλέξω ένα από τα παραπάνω, ξεχνάω το sportage- ακυρώνουν την παραγγελία.
Αν μου έδιναν ένα από τα παραπάνω μέχρι να έρθει το Sportage θα το σκεφτόμουν
Ή
Αν μου έδιναν ως εναλλακτικές κάτι από Tuscon,3008,X1,RAV4 νέο,Tiguan αντί για το KIA.
@gatoz τι λες ;
αν οχι φεβ, ξεκαθαρα tiguan!
-
Ξέρει κανείς αν στις τιμές του σπορτατζ περιλαμβάνουν το χρώμα; Στο τουσον είναι σίγουρα χωρίς χρώμα. Εδώ; Πάντως και το σπορτατζ από την κυκλοφορία έχει πάρει +2Κ , βλέπω το hev από 41.9 πήγε 43.9 μέσα σε 10 μήνες...
-
Αράχωβα και Δελφούς που κινήθηκα αυτές τις μέρες πάρα πολλά νέα σπορτατζ είδα στον δρόμο πολύ περισσότερα από την προηγούμενη γενιά. Φαίνεται παρά την αλμυρή τιμή σε σχέση ακόμα και με το δίδυμο μηχανολογικά τουσον το αμάξι πουλά καλά. Εννοείται Αράχοβα έπαθα πλάκα πόσα πολλά range/land rover είδα! Περισσότερα από merc bmw! Σουπα τα ροβερ στην Αράχωβα!
-
Και εγώ καθημερινά Παλαιό Φάληρο - Κορωπί . βλέπω πάρα πολλά .
Αυτό που είχα παραγγείλει εγώ βέβαια δεν ήρθε ποτέ και νιώθω λιγάκι "ρηγμένος" αλλά ΟΚ.
Το ακυρώσαμε και πάμε παρακάτω. -
Και εγώ καθημερινά Παλαιό Φάληρο - Κορωπί . βλέπω πάρα πολλά .
Αυτό που είχα παραγγείλει εγώ βέβαια δεν ήρθε ποτέ και νιώθω λιγάκι "ρηγμένος" αλλά ΟΚ.
Το ακυρώσαμε και πάμε παρακάτω.Τι είχες παραγγείλει; Τι χρόνο σου είχαν δώσει και σε τι φάση το ακυρωσες;
-
το είχα παραγγείλει τέλος Μαρτίου.
το 1.6 πετρέλαιο με τα 136 άλογα , αυτόματο Titanium, μέσω εταιρείας leasing.
Η αρχική ενημέρωση ήταν για τον Οκτώβριο που μας πέρασε.
τον Σεπτέμβριο με ενημέρωσαν ότι πάει για Δεκέμβριο και τον Οκτώβριο μου είπαν ότι πάμε για αρχές Μαΐου.οπότε και το ακύρωσα .
πιστεύω ότι δεν θα φέρουν και ποτέ την συγκεκριμένη έκδοση. -
Γιατί να μην φέρουν ποτέ την συγκεκριμένη έκδοση;
-
Αν έχει 14 μήνες το ντίζελ το φουλ υβριδικό πόσο κάνει; Εκτός αν το ντίζελ πάει πιο πίσω λόγω άλλων λόγων
-
Και γω προχθες που περασα απο αντιπροσωπεια να βαλω λασπωτηρες οταν ρωτησα πως πανε οι δουλειες μου ειπαν ..πολυ καλα αυτοκινητα δεν εχουμε να δωσουμε στον κοσμο ειδικα diesel αυτοματα.Αφου τους ειπα αν θελετε σας δινω το δικο μου
-
Για το υβριδικό έχει πάρει κανείς χρόνο παράδοσης; Πάντως σε αυτή την έκδοση του hev είναι νομίζω και η μόνη που το σπορτατζ είναι πιο vfm από το τουσον παρότι κοστίζει 2600 παραπάνω. Αυτό λόγω του ότι είναι αισθητά πιο εξοπλισμένη η gt line από την distinctive από το ότι περιλαμβάνει 5 χρόνια σέρβις που μπορείς να το αφαιρέσεις από την τιμή , και φυσικά από την πιο αναβαθμισμένη εικόνα εσωτερικού με τις μεγαλύτερες οθόνες, την ποιοτικότερη καμπίνα, πιο σύγχρονη, πιο hi-tech καθίσματα και τις 18αρες ζάντες αντί για 19 του τουσον.
-
Εγώ πάντως δεν το πολύ βλέπω στο δρόμο, σε αντίθεση με τα τουσόν.
Καλά χρυσά, ανέβηκαν ποιότητα, αλλά πιστεύω long term θα πέσουν γιατί έχουν φτάσει (και προσπεράσει) σε τιμές τα υπόλοιπα, χωρίς κατά τη γνώμη μου να έχουν ξεπεράσει κάποιο συνολικά. -
το Tucson κυκλοφορεί και 2 χρόνια.
το Sportage δεν έχει ούτε χρόνο που έχει βγει στην αγορά.πιστεύω ότι είναι καλές επιλογές και τα 2.
-
@xenos said in KIA SPORTAGE 2021:
Εγώ πάντως δεν το πολύ βλέπω στο δρόμο, σε αντίθεση με τα τουσόν.
Καλά χρυσά, ανέβηκαν ποιότητα, αλλά πιστεύω long term θα πέσουν γιατί έχουν φτάσει (και προσπεράσει) σε τιμές τα υπόλοιπα, χωρίς κατά τη γνώμη μου να έχουν ξεπεράσει κάποιο συνολικά.στα φουλ υβριδικα νομιζω οτι το πακετο του ειναι ανταγωνιστικο. Το σπορτατζ εκει εχει ανταγωνισμο το ραβ και το crv. To πρωτο πληρωνει φορο 665 τον χρονο το χοντα 440 εχοντας και τα cvt κιβωτια χωρις να ειναι γρηγοροτερα ή με μεγαλυτερους χωρους αποσκευων. Αντιθετα το πιο συγχρονο εσωτερικα ειναι το κια με διαφορα. το σπορτατζ ειναι το γρηγοροτερο απο τα αλλα 2 εχοντας και τον ταπεινο σε κυβικα 1600αρι. Το κκ δεν μπαινει στην συγκριση οντας μικροτερο παντου. Σιγουρα τα 43Κ που ζητα ειναι πολλα εχει ανεβει σκαλες απο το προηγουμενο και ακριβηνε οπως ολα.
-
Ίσως είναι η αίσθηση μου, αλλά οι λιγότερο premium (χωρίς να θέλω να τις υποτιμήσω) μάρκες ανέβασαν τιμές περισσότερο από τις Α και τα ψιλοέφτασαν. Ακόμα και αν είναι καλύτερα αυτοκίνητα, ο μέσος αγοραστής θα το σκεφτεί να τα επιλέξει όταν έρθει η ώρα.
Τώρα στα ηλεκτρικοειδή δεν έχω καθόλου γνώμη, νομίζω θα ασχοληθώ σε καμιά 10ριά χρόνια και αν... -
τα πριμιουμ δεν φορτωσαν πολυ τις τιμες τους στις αρχικες εκδοσεις και εκει πραγματι τα μη πριμιουμ μπορει και να τα βρεις ακριβοτερα , συνηθως ομως ειδικα αν μιλαμε για γιαπωνεζικα ή κορεατικα ειναι φορτωμενα
KIA SPORTAGE 2021