30κ λέει το manual 150ps mh βενζίνης. Με μπακαλίστικα μαθηματικά λογικά το manual mh βενζίνης Gt-line 180ps θα πιάσει 33,5κ με 34κ καθώς το Tuscon κατά αντιστοιχία κοστίζει 3,5κ επιπλέον. Τα αυτόματα φοβάμαι να σκεφτώ πόσο θα φτάσουν.
Μια τέτοια διαφορά σε δύο οχήματα ομόσταυλα τα οποία μοιράζονται όλα τα μηχανικά μέρη, όλα τα υλικά και όλες τις τεχνολογίες "δικαιολογείται" μόνο από ένα προϊόν το οποίο αποδίδει πολύ καλύτερα σε πολλούς τομείς.
Θα πρέπει το Tuscon εκτός από πιο όμορφο μέσα/έξω (υποκειμενικό, για εμένα εύκολα ναι) να είναι και καλύτερο εργονομικά. Είναι; Είδα πολλά παράπονα ότι το τιμόνι μπλοκάρει ποσοστό του digital cockpit ή/και του pad στο οποίο μοιράζονται τα ψηφιακά χειριστήρια clima/ηχοσύστημα αν και αρχικά μου φάνηκε πιο εργονομικό.
Είδα σε reviewers που οδήγησαν αμφότερα να λένε ότι μεν στο Sportage είναι πιο ομαλή η λειτουργία του DCT αλλά το τιμόνι στο Tuscon έχει καλύτερο βάρος. Δυστυχώς τα παράπονά για έντονους αεροδυναμικούς θορύβους υφίστανται και για το Sportage σε ταχύτητες πάνω από 130 χαω.
Από εκεί και πέρα να δούμε πως θα αποδόσει σε σχέση με το Tuscon σε τάρανδο/EuroNCAP αλλά και τι σχόλια θα λάβει απ' τους υπόλοιπους reviewers.
Το Sportage ομολογώ ότι προσωπικά με έχει εμφανισιακά μέσα/έξω αλλά για όλα υπάρχει μέτρο. Δεν ξέρω αν μπορεί να δικαιολογήσει την διαφορά τιμής. Σίγουρα όχι μόνο με την εμφάνιση. Ίσως λέω ίσως να γίνει κάποιο θαύμα (γιατί περί τέτοιου θα πρόκειται) και η εξοπλιστική διαμόρφωση να αφήνει παράθυρο για ελπίδα. Να δούμε λοιπόν και τι θα φέρει κάθε έκδοση αναλυτικά.