-
@mastoras78 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@nasosto said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Ξέρει κανείς αν παίζει με Samsung? (tizen λειτουργικό)
Να το δοκίμαζα δλδ χωρίς box
Βεβαίως παίζει.
Ενδιαφέρον.. Μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες? Η έστω κάποιο link για μελέτη.
Παιδιά, περισσότερα σε π.μ.
-
Εγώ το stremio προσπαθώ να το βάλω να παίζει είτε σαν εφαρμογή είτε σαν ιστοσελίδα στην LG αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Στο play store της LG δεν το βγάζει
-
@yem said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Εγώ το stremio προσπαθώ να το βάλω να παίζει είτε σαν εφαρμογή είτε σαν ιστοσελίδα στην LG αλλά δεν το βλέπω να γίνεται. Στο play store της LG δεν το βγάζει
Το stremio δεν γίνεται, είναι για windows, macOS, Android, linux. Οι τηλεοράσεις LG και Samsung όμως μπορούν να παίξουν iptv.
-
Το stremio εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σωστά, παρ ότι έχω όλα τα addons δεν λειτουργούν υπότιτλοι.
-
@panos2171 said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Το stremio εγώ πάντως δεν έχω καταφέρει να το δουλέψω σωστά, παρ ότι έχω όλα τα addons δεν λειτουργούν υπότιτλοι.
Δες αν έχεις εγκατεστημένο το πρόσθετο OpenSubtitles. Αν όχι εγκατέστησέ το και μετά θα τους βγάλει.
-
Το έχω κανονικά. Αλλού μου βγάζει επάνω δεξιά σφάλμα, αλλού μου έχει κανονικά υπότιτλους αλλά μαζί με αυτούς εμφανίζει αράβικους και αλλού δεν εμφανίζει καν.
-
Εγκατέστησε το γνήσιο stremio απ το store πλέον΄στην τηλεόραση, και κάνε και μια καθαρή εγκατάσταση στη συσκευή που συγχρονίζει τα πρόσθετα, ενεργοποιώντας μόνο torrentio & rarbg & opensubtitles, ρύθμισε ελληνικά και λογικά δεν θα ξανασχοληθείς.
Γι αυτό λέμε να έχει android η τηλεόραση, να είναι όλα απλά.
Το οποίο μόνο σε ακριβούτσικες Sony το βρίσκεις αν θες oled.Οι Panasonic δεν είναι πλέον αυτό που ήταν, τούρκικη κατασκευή κυρίως, πιο πολύ σαν τα φασόν των παλιών γιαπωνέζικων μπραντ που πλέον είναι όλα κινεζιές, με μηδαμινές πιθανότητες επισκευής.
Κάπως σοβαρά σέρβις (εφόσον πλέον είναι ακριβές συσκευές και χρειάζονται πολυετείς εγγυήσεις) έχουν η LG, ίσως η Sony κι αν είσαι τυχερός και η Samsung. -
Κινεζιες και πιο πολύ Vestel.
-
Στα windows έχω το Stremio και νομίζω το χα κατεβάσει από το site τους, άλλωστε το pc είναι συνδεμένο στην TV. Τώρα βέβαια αν δουλεύει καλύτερα στο android θα το κατεβάσω εκεί.
-
@nasosto said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Ξέρει κανείς αν παίζει με Samsung? (tizen λειτουργικό)
Να το δοκίμαζα δλδ χωρίς box
Βεβαίως παίζει.
ότι ο φίλος @nasosto είχε δίκιο !
-
Η αμήχανη στιγμή που καταλαβαινεισ έχεις πληρώσει 2 boxakia 250 ευρώ τσαμπα!χαχαχαχ
Μακάρι να βρείτε άκρη τσαμπα πάντως παιδιά ,ειλικρινά. -
Εγώ αυτή τη στιγμή το δουλεύω με μια εφαρμογή που κατέβασα από το store της Samsung(tizen λειτουργικό 2ετιας τι βι). Κοστίζει 15 ευρώ να αγοράσεις την εφαρμογή αφού λήξει το επταήμερο trial. Δεν γνωρίζω φυσικά αν ένα tv box θα είχε επιπλέον οφέλη σε ταχύτητα, σταθερότητα ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό. Είμαι noob
Το ότι παίζει, παίζει πάντως
-
@pgp737ng said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
@antonmone said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Επειδη το έχω ψάξει αρκετά το θέμα, πριν το αγοράσω...για να γλυτώσω τα χρήματα του box, είναι σχεδόν 99% αδύνατο, για να μην πω 100% αδυνατο να παίξουν χωρίς το box.
Μονο και μόνο η διαδικασία handshake μεταξύ box και server είναι συγκεκριμένη. Πρεπει να είναι με λινουξ για να διαβαζει HEVC. Αν η τηλεόραση σας μπορεί να μπαίνει και να κάνει ότι το μποξακι δεν το γνωρίζω αλλά το θεωρώ δυσκολο. Αν θέλετε τις επόμενες ημέρες να επικοινωνήσω με τον άνθρωπο και να σας ενημερώσω αν γίνεται.Ίσως ο δικός σου σέρβερ να παίζει μόνο σε MAG. Υπάρχουν και άλλοι σέρβερς όμως που παίζουν και σε άλλα λειτουργικά.
-
@pgp737ng said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Εγώ αυτή τη στιγμή το δουλεύω με μια εφαρμογή που κατέβασα από το store της Samsung(tizen λειτουργικό 2ετιας τι βι). Κοστίζει 15 ευρώ να αγοράσεις την εφαρμογή αφού λήξει το επταήμερο trial. Δεν γνωρίζω φυσικά αν ένα tv box θα είχε επιπλέον οφέλη σε ταχύτητα, σταθερότητα ή κάποιο άλλο χαρακτηριστικό. Είμαι noob
Το ότι παίζει, παίζει πάντως
Ποια εφαρμογή?
Smart STB, που στην ουσία είναι ένας MAG emulator.
-
Η τσιγκουνιά<<κομψά>> τών εταιρειών έχει πάει σε άλλο επίπεδο,ακόμα και με το μεγάλο περιθώριο κέρδους που έχουν.
Αγορά 55αρα Panasonic το 2014,κατασκευή προσεγμενη σε ολα της ακόμα και στον τρόπο που ήταν συσκευασμένη.Ερχόταν με 2 χειριστήρια,ένα με όλες τις λειτουργίες,στιβαρό και λειτουργικό και ένα ακόμα μικρότερο με κέρσορα για μεγαλύτερη ευχρηστία.Φυσικά δουλεύει ακόμα με άπειρες ώρες λειτουργίας!Αγορά 2022 75αρα και 2023 65 άρα Samsung,φανερές εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής ειδικά η 65,με το ίδιο ακριβώς χειριστήριο πλην μιας λειτουργίας που είχε έξτρα η μεγάλη να φορτίζεται με το φως,στο πίσω μέρος.Η 75 που κόστιζε παραπάνω από τα δίπλα χρήματα είχε το ιδιο ψεύτικο χειριστήριο που μάλλον δεν θα βγάλει πολυ καιρό ήδη με το πρώτο πέσιμο ψιλό σκόρπισε.
Προχτές παρέλαβα μετά από χρόνια αναμονής λόγω παιδιών και των ιδιαιτεροτήτων που απαιτούν οι Oled οθόνες,μια Panasonic με μεγάλες προσδοκίες.
Δεν θα αναφερθώ σε ποιότητα θέασης ,είναι γνωστό ότι οι Oled είναι ασύγκριτα καλύτερες,απλά μου έκανε εντυπωση η φτήνια της συσκευασίας και φυσικά η κακή ποιότητα του τραγικού σε χρηστικότητα τηλεχειριστηρίου που ήταν φυσικά ένα.
Το panel ήταν προστατευμένο μόνο με ένα πλαστικό φιλμ της πλάκας και το χειριστήριο είχε περισσότερα κουμπιά από f16 και την ποιότητα των παιχνιδιών από τα Jumbo.Αδιανόητη βλακεία να κανείς ξεχωριστό κουμπι για 6 εφαρμογές ,αλλά 6 για play,pause κτλ με αποτέλεσμα το χειριστήριο να είναι μισό μέτρο!
Ελπίζω η φτήνια να είναι μόνο στα περιφερειακά και την συσκευασία! -
xiaomi tv 43" πριν μερικούς μήνες σε πολύ καλή τιμή , τεράστια έκπληξη με την ποιότητα κατασκευής , συσκευασίας , design και απίστευτη ταχύτητα λειτουργίας και μετακίνησης στα διάφορα μενού σε σχέση με 65αρα samsung του 2019.
Χθές το μεσημέρι αγόρασα με μια επιδότηση 200€ περίπου που είχα απο την Wind ένα Xiaomi Redmi Note 12 Pro 8/256 5G , μετά απο έναμίση σχεδόν χρόνο χρήσης του galaxy A53 8/256.
Στο κουτί του είχε φορτιστή 67W και μια basic θηκούλα , όταν το Α53 αν θυμάμαι καλά δεν είχε ούτε καλώδιο μέσα , ούτε καν αυτό το κλειδάκι για να ανοίγεις το πορτάκι της sim.
Καλά για ταχύτητα , smoothness , το περιβάλλον του Miui που προσωπικά μετά το ios το βρίσκω ως την καλύτερη υλοποίηση , ακόμη και κάμερα δεν το συζητώ, πολύ ανώτερο.
-
Η τσιγκουνιά<<κομψά>> τών εταιρειών έχει πάει σε άλλο επίπεδο,ακόμα και με το μεγάλο περιθώριο κέρδους που έχουν.
Αγορά 55αρα Panasonic το 2014,κατασκευή προσεγμενη σε ολα της ακόμα και στον τρόπο που ήταν συσκευασμένη.Ερχόταν με 2 χειριστήρια,ένα με όλες τις λειτουργίες,στιβαρό και λειτουργικό και ένα ακόμα μικρότερο με κέρσορα για μεγαλύτερη ευχρηστία.Φυσικά δουλεύει ακόμα με άπειρες ώρες λειτουργίας!Αγορά 2022 75αρα και 2023 65 άρα Samsung,φανερές εκπτώσεις στην ποιότητα κατασκευής ειδικά η 65,με το ίδιο ακριβώς χειριστήριο πλην μιας λειτουργίας που είχε έξτρα η μεγάλη να φορτίζεται με το φως,στο πίσω μέρος.Η 75 που κόστιζε παραπάνω από τα δίπλα χρήματα είχε το ιδιο ψεύτικο χειριστήριο που μάλλον δεν θα βγάλει πολυ καιρό ήδη με το πρώτο πέσιμο ψιλό σκόρπισε.
Προχτές παρέλαβα μετά από χρόνια αναμονής λόγω παιδιών και των ιδιαιτεροτήτων που απαιτούν οι Oled οθόνες,μια Panasonic με μεγάλες προσδοκίες.
Δεν θα αναφερθώ σε ποιότητα θέασης ,είναι γνωστό ότι οι Oled είναι ασύγκριτα καλύτερες,απλά μου έκανε εντυπωση η φτήνια της συσκευασίας και φυσικά η κακή ποιότητα του τραγικού σε χρηστικότητα τηλεχειριστηρίου που ήταν φυσικά ένα.
Το panel ήταν προστατευμένο μόνο με ένα πλαστικό φιλμ της πλάκας και το χειριστήριο είχε περισσότερα κουμπιά από f16 και την ποιότητα των παιχνιδιών από τα Jumbo.Αδιανόητη βλακεία να κανείς ξεχωριστό κουμπι για 6 εφαρμογές ,αλλά 6 για play,pause κτλ με αποτέλεσμα το χειριστήριο να είναι μισό μέτρο!
Ελπίζω η φτήνια να είναι μόνο στα περιφερειακά και την συσκευασία!δεν αρκει το "75αρα samsung", πρεπει να αναφερεις το συγκεκριμενο μοντελο, διοτι υπαρχει τεραστια διακυμανση τιμων-ποιοτητας αναλογα με το μοντελο
-
Αν θυμάμαι καλά 75 q 70,η 65 άρα δεν θυμάμαι καθόλου αλλά ηταν φθηνή λιγότερο από τα μισά χρήματα.
-
Αν θυμάμαι καλά 75 q 70,η 65 άρα δεν θυμάμαι καθόλου αλλά ηταν φθηνή λιγότερο από τα μισά χρήματα.
η 75q70 ηταν απο τα καλα μοντελα, οποτε μου κανει εντυπωση οντως αυτο που αναφερεις. Απο την αλλη, η samsung δεν ειχε ποτε ιδιαιτερα ποιοτικα τηλεκοντρολ.
Νομιζω παντως οτι επειδη οι τηλεορασεις εχουν γινει πιο λεπτες και ελαφριες, δινουν την εικονα φτηνοκατασκευης, ενω δεν ισχυει απαραιτητα αυτο. Εχουν μικρυνει τα bezels και οι βασεις στηριξης.
Παντως τηλεκοντρολ σονυ που εχω ειναι πραγματικα πολυ ωραιο σε κατασκευη και αισθηση, αν και ειμαι σιγουρος οτι θα φθαρουν τα κουμπια με την παροδο του χρονου. -
Μια χαρα είναι για lcd η q 70,ιδανική για τηλεόραση σαλονιού να παίζει όλη μέρα και αξιόλογο va panel.
Η δίκη μου έχει μόνο ένα ελαφρύ dse που δεν ενοχλει.
Η ένσταση μου είναι ότι είναι φτήνια και τσιγκουνιά να έχουν το ίδιο φτηνιάρικο χειριστήριο δυο τηλεοράσεις με τεραστια διαφορά στην τιμη.Η ποιότητα στην εικόνα είναι αναμένομενη υπέρ της ακριβής φυσικά.Κατά τη γνωμη μου υπάρχει πτώση στην ποιότητα των υλικών τουλάχιστον σε αυτά που φαίνονται εξωτερικά αλλά και στον ποιοτικο έλεγχο,πέρναει πολύ σαβούρα στη κατανάλωση.Φασόν γραμμές παραγωγής,ειδικά στις χαμηλές τιμές και μάρκες φαντάσματα του παρελθόντος.Ακόμα και η Panasonic βγάζει τις φθηνές στην Vestel ενώ έχει εργοστάσιο στην Πολωνία.
Η Pany που έχει βάλει 254.000 κουμπιά στο χειριστηριο ,ενώ δεν το έκανε τουλάχιστον φωτιζόμενο η να δίνει ένα μικρό πιο εύχρηστο και ας ήταν με χρέωση όπως έκανε όχι και τόσο παλιά.
Συσκευασία με απλό φιλμ στο panel,ενώ παλιά έπρεπε να κανείς μισή ώρα για να βγάλεις την συσκευασία.
Λεπτομέρειες όλα αυτά βέβαια,μακάρι να είναι ποιοτικά τα ουσιώδη.
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους