-
@lap said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Κατάντια είναι τα δωμάτια στις νεότερες ελληνικές οικοδομές. Έχουν τεράστια μπαλκόνια σε όλη την πρόσοψη για να αράζουν τα περιστέρια και μικρά δωμάτια μέσα.
Ο ορισμός της παράνοιας.
Έχει δίκιο ο gatoz για το χειριστήριο της lg. Χωρίς αυτό η χρήση της τηλεόρασης είναι η μέρα με τη νύχτα. Βέβαια εσύ νύχτα θέλεις να παρακολουθείς οπότε ίσως σου ταιριάζει και χωρίς αυτό. Χαχα καλό ε;
Τεσπά, και εγώ έχω αυτό το χειριστήριο και πραγματικά αλλάζει όλη την εμπειρία μεταφοράς στα διάφορα μένου και στο youtube και νετφλιξ.
Όσον αφορά την ανάλυση και αυτό είναι σχετικό.
Εφόσον είναι 32 ιντσες η full hd είναι μια χαρά. Τα ppi μετρούν και μια 32 full hd έχει τα ίδια ppi με μια 65 άρα 4ΚΔηλαδή αρκετά καλη όχι όμως φανταστική, μπορείς όμως να δεις σχετικά καλή εικόνα από την απόσταση που κάθεσε μεσα στα κλουβιά που φτιάχνουν οι φίλοι του ταξιδευτή
Εν ολίγης, πάρε μια με direct led και αν μπορείς με το χειριστήριο......και καλόν ύπνο.
Μάλλον εννοείτε αυτά τα χειριστήρια Magic;
https://www.lg.com/gr/aksesouar-smart-tvΘα πρέπει να βρω ποιο είναι συμβατό.
-
Όι LG (και όχι μόνο) έχουν και δωρεάν app για το smartphone που τις χειρίζεστε εξίσου εύκολα...
-
@dgrgtc said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Όι LG (και όχι μόνο) έχουν και δωρεάν app για το smartphone που τις χειρίζεστε εξίσου εύκολα...
Σωστά, όπως και οι Samsung.
-
Και πάλι δεν συγκρίνεται σε τίποτα το magic control. Διότι προσπαθείς να κινήσεις το ποντίκι με το δαχτυλο στην οθόνη του κινητού και στο τέλος σε εκνευρίζει.
Όποιος το χειριστεί το magic control δεν γυρίζει πίσω -
Με τις 32άρες LG έχω μπλέξει. Όλες μου φαίνονται πανομοιότυπες με ίδια χαρακτηριστικά και σε παρόμοιες τιμές. Προσπαθώ να καταλάβω που διαφέρουν και δεν έχω βγάλει άκρη.
Μάλλον όμως θα καταλήξω σε αυτή.
https://www.skroutz.gr/s/27379900/LG-Smart-Τηλεόραση-LED-Full-HD-32LM631C-HDR-32.htmlΣτο υπνοδωμάτιο έχω τώρα μία παλιά 10ετίας Philips 22 ινστών και θέλω να την βάλω στην κουζίνα (αν τα καταφέρω) γιατί έχω θέμα χώρου. Κλασσική περίπτωση διαμερίσματος πολυκατοικίας. Σφηνόκωλα όλα.
-
https://gangasamazing.com/en/lg-32lm6380plc-2021/
Δέχεται και το τηλεκοντρόλ, αλλά πρέπει μάλλον να το αγοράσεις έξτρα -
Λευκή τηλεόραση; Μπα. Μου θυμίζει οθόνη Turbo X AOC του 1990...
-
@storm said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Κατάντια είναι τα δωμάτια στις νεότερες ελληνικές οικοδομές. Έχουν τεράστια μπαλκόνια σε όλη την πρόσοψη για να αράζουν τα περιστέρια και μικρά δωμάτια μέσα.
Ο ορισμός της παράνοιας.
Έχει δίκιο ο gatoz για το χειριστήριο της lg. Χωρίς αυτό η χρήση της τηλεόρασης είναι η μέρα με τη νύχτα. Βέβαια εσύ νύχτα θέλεις να παρακολουθείς οπότε ίσως σου ταιριάζει και χωρίς αυτό. Χαχα καλό ε;
Τεσπά, και εγώ έχω αυτό το χειριστήριο και πραγματικά αλλάζει όλη την εμπειρία μεταφοράς στα διάφορα μένου και στο youtube και νετφλιξ.
Όσον αφορά την ανάλυση και αυτό είναι σχετικό.
Εφόσον είναι 32 ιντσες η full hd είναι μια χαρά. Τα ppi μετρούν και μια 32 full hd έχει τα ίδια ppi με μια 65 άρα 4ΚΔηλαδή αρκετά καλη όχι όμως φανταστική, μπορείς όμως να δεις σχετικά καλή εικόνα από την απόσταση που κάθεσε μεσα στα κλουβιά που φτιάχνουν οι φίλοι του ταξιδευτή
Εν ολίγης, πάρε μια με direct led και αν μπορείς με το χειριστήριο......και καλόν ύπνο.
Μάλλον εννοείτε αυτά τα χειριστήρια Magic;
https://www.lg.com/gr/aksesouar-smart-tvΘα πρέπει να βρω ποιο είναι συμβατό.
ναι
αλλα και να το εχει στη συσκευασια γιατι αφτερμαρκετ εχει κανενα 100ρικο -
Χλωμό. Πολύ χλωμό. Στο εξωτερικό ίσως να το δίνουν μαζί με την TV. Εδώ δίνουν ένα τυπικό τηλεχειριστήριο.
-
Την τσίμπησα πριν λίγο. 199euro σε 12 άτοκες δόσεις γιατί λεφτά δεν υπάρχουν. Τα 100euro διαφορά από την LG θα πάνε στο συνεργείο...
Toshiba made by Vestel και όσο κρατήσει.Ο Γερμανός πολύ κοντά στο σπίτι μου, οπότε ούτε θα ξενιτευτώ στου διαόλου τα κέρατα για παραλαβή.
Στα θετικά ότι το επίσημο service είναι η Astra Service που είναι στην Μαρίνου Αντύπα στο Ηράκλειο. Οπότε αν σκάσει πρόβλημα θα πάω να τους την φέρω κολάρο.
-
Πάντως είδα προχθές στα media markt (στον Ρέντη) έχουν κάνει μεγάλο τμήμα με Μπαζαρ-στοκ- εκθεσιακά , και απότι κατάλαβα το ποσοστό έκπτωσης παζαρεύεται ! είχε αρκετές τβ και γενικά ηλεκτρονικά !
-
Εγώ πέρασα στη Λάρισα στα Μίντια... ψιλοαπατη. Ανέβασαν πριν τιμές και δίνουν τώρα από 2200 στα 1800κατι 65αρες OLED που πριν μήνες σε προσωπική προσφορά την έδιναν κάτω από 2Κ μαζί με 5ετη επέκταση...
Στα 1400€ λίγα κομμάτια στο ισοπ τις δύο προηγούμενες Κυριακές... -
Καλά Black Friday και κουραφέξαλα , αυτά που είχε δεν ήταν black friday ήταν στοκ - μπαζαρ ελλαττωματική συσκευασία - εκθεσιακά κτλ.
παράδειγμα το hoverboard το είχε προ black friday 264 και το είχε στο κουτί του αλλά το κουτί ήταν λίγο σκισμένο και μου βγάζει μια τιμή στα 198(25%) του λέω πάλι πολλά είναι και βάζει χειροκίνητα -30% και πάει στα 185ε αν ήθελα να το πάρω θα είχε γίνει παζάρι χοντρό.
Έχει πέσει κράξιμο στο Public - Media που δίνει εγγύηση χαμηλότερης τιμής και στα ψιλά γράμματα αναφέρει ότι υπολογίζει μόνο καταστήματα που έχουν τουλάχιστον 20 υποκαταστήματα αποκλείοντας αμέσως όλα τα ιντερνετομάγαζα που βρίσκεις σε skrutz -best price!
Ως «ανταγωνιστικό κατάστημα» νοείται το φυσικό ή νομικό πρόσωπο που εμπορεύεται ίδια προϊόντα με αυτά που βρίσκονται διαθέσιμα στα Καταστήματα της Εταιρείας, εδρεύει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα εντός της ίδιας πόλης που ευρίσκεται το αντίστοιχο Κατάστημα της Εταιρείας και διαθέτει τόσο ηλεκτρονικό (online) κατάστημα όσο και τουλάχιστον 20 φυσικά καταστήματα (ως τέτοια δε, δεν νοούνται τα «pick-up points» τα οποία ρητά εξαιρούνται). Οι παραπάνω προϋποθέσεις θα πρέπει να συντρέχουν σωρευτικά. Προς άρση αμφιβολιών δεν εμπίπτουν στα ανταγωνιστικά καταστήματα της παρούσας παραγράφου, τα καταστήματα της Εταιρείας υπό το εμπορικό σήμα «MediaMarkt». -
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ οι τηλεοράσεις. Εμένα ακόμη και οι 32 ίντσες μου φαίνονται υπερβολική διάσταση. Θα δω αν θα μου κάτσει καλά μέσα στο υπνοδωμάτιο. Αν δεν μου κάτσει καλά στο μάτι θα πάει ... για βρούβες στο σαλόνι ...
-
Τι λες βρε καταιγίδα εγώ είδα τώρα μια 75 άρα με 1000ευρω ...lg black friday.
Την ψήνω στο μυαλό μου. Αλλά είμαι και παράξενος θέλω και άλλα χαρακτηριστικά πέρα από τις ιντσες
-
@storm said in Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους:
Εγώ δεν έχω καταλάβει γιατί έχουν μεγαλώσει τόσο πολύ οι τηλεοράσεις. Εμένα ακόμη και οι 32 ίντσες μου φαίνονται υπερβολική διάσταση. Θα δω αν θα μου κάτσει καλά μέσα στο υπνοδωμάτιο. Αν δεν μου κάτσει καλά στο μάτι θα πάει ... για βρούβες στο σαλόνι ...
Για να μπορούμε να δούμε επιτέλους σαν άνθρωποι! Το μέγεθος έχει απαευθείας σχέση με την απόσταση θέασης και είναι το ύψος της τηλεόρασης (μικρότερο στις 16:9 σχε σχέση με τις 4:3 για τις ίδιες ίντσες διαγωνίου) επί 4. Οπότε μια τηλεόραση 50" είναι για απόσταση θέασης 2.5 μέτρων. Τόσο έχω στο σαλόνι μου. Ο πατέρας μου που έχει 4 μέτρα, θέλει 65αρα. Στο υπνοδωμάτιο έχει σχέση με την απόσταση...εμένα που είναι 4.5 μέτρα η 50αρα είναι σαν μόνιτορ!
Η 32αρα είναι για θέαση από το 1 μέτρο...εδώ μόνιτορ υπολογιστή έχω 27" για να κάνω την δουλειά μου.
-
Eγώ με μια 22" Led LG,μια χαρά βλέπω στην κουζίνα σε απόσταση 1,5 μ.
32" για 1μ. μου φαίνεται υπερβολικά κοντά. -
Έχω 43αρα για monitor στο pc στο ένα μέτρο.
Ντάξει την πήρα και για ταινίες/xbox από τον καναπέ αλλά και πάλι δεν έχεις θέμα όταν δε χρειάζεται να κοιτάς όλη την οθόνη. -
Ρε παιδιά έχετε μείνει πίσω
https://www.techradar.com/reviews/samsung-crg9
Γιατρέ μου νομίζω 29αρα είναι η δικια μου στο γραφείο και θέλω μεγαλύτερη.
Ανοίγεις πολλα παράθυρα μαζί και κανείς τη δουλειά σου.
-
Ρε παιδιά έχετε μείνει πίσω
https://www.techradar.com/reviews/samsung-crg9
Γιατρέ μου νομίζω 29αρα είναι η δικια μου στο γραφείο και θέλω μεγαλύτερη.
Ανοίγεις πολλα παράθυρα μαζί και κανείς τη δουλειά σου.
δεν ειναι ετσι λαπη....
τα μονιτορια μην τα παιρνετε τεραστια αλλα να τα παιρνετε κερβντ.
επισης μην παιρνετε κατι πανω απο fhd.
τα ματια σε τοσο μικρη αποσταση κουραζονται πολυ με υπερβολες να κινουνται για να καλυψουν την επιφανεια ενω θα μπορουσαν να ειναι στο ιδιο πεδιο.
μεχρι 32' κερβτν ειναι οκ, απο εκει και πανω ειναι ο λογος που νοιωθεις κουρασμενος.
και η αναλυση fhd ειναι υπεραρκετη για εργασια, παραπανω αρχιζουν και ή μικραινουν τα πραγματα επικινδυνα ή γινονται άγκλυ με περιεργες επιλογες φοντ.
Τηλεοράσεις και Τεχνολογία τους