-
Εντάξει γάτε έχεις γρήγορο σουβ. Το καταλάβαμε
-
@lap said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Εντάξει γάτε έχεις γρήγορο σουβ. Το καταλάβαμε
βαρεθηκα τα σουβ ομως.... ενα χατσμπακακι φεβ το εψηνα να δωκω το σουβ σε συναδελφο....
-
Αυτά είναι δώρα, όχι κάλτσες και μποξερακια.
Δεν υπάρχει κάτι σε παραπλήσια δύναμη, phev και σαύρα.
-
ds9 360 atia
-
Το ρολόι όλα τα λεφτά !
.
Youtube Video – [09:08..]Και θα τραγουδά ο γάτος : Θα πουλήσω το ρόλοι και θα πάρω κομπολόι
-
Προτιμότερο το Peugeot 508, που είναι πιο σπορ, για τον σπορτίβικο γάτο. Αλλά πρέπει να είναι και τα δύο πολύ πάνω από το όριο ΛΤΠΦ που υπάρχει για εταιρικά.
-
@realzeus said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
Προτιμότερο το Peugeot 508, που είναι πιο σπορ, για τον σπορτίβικο γάτο. Αλλά πρέπει να είναι και τα δύο πολύ πάνω από το όριο ΛΤΠΦ που υπάρχει για εταιρικά.
ε ναι, η ντι ες ειναι πολυ δηθεν.
η ds ειναι πανω απο 40k, το 508 δεν ειναι. αλλα φερνουν μονο το 225.
πριν παρω το 3008 ειχε τεσταρει την ιδια ds7.
κλασεις πανω το 3008.
δεν ειχε καν εγγριση τυπου η μαλακια με 18αρες ζαντες, μονο 19 και 20.
και δεν παταγε και καθολου καλα
και ηταν σαν χοντρη παρουσιαστρια πρωιναδικου.
μου αρκουν οι μπαστυ.
παραπανω εχω ενα αγχος αν πατωνω.
στο μεταξυ θελω χατςμπακ, δεν θελω λιμουζινε, δεν μου παει στη καθημερινη μου μπρουρναζογυφτια -
@gatoz said in Peugeot 308 P5/Mk3 (2021):
η ds ειναι πανω απο 40k, το 508 δεν ειναι. αλλα φερνουν μονο το 225.
Αναφερόμουν σε αυτό με τα 360, αλλά είναι πολύ ακριβό μάλλον: https://www.peugeot.gr/our-models/508-peugeot-sport-engineered.html
-
@realzeus said in [Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)]
Αναφερόμουν σε αυτό με τα 360, αλλά είναι πολύ ακριβό μάλλον: https://www.peugeot.gr/our-models/508-peugeot-sport-engineered.html
59 λιανικη πφ , 78 τελικη
Tο Cupra Leon PHEV ?
-
-
Έμπαινα άνετα.
Στο ίδιο με σήμα Opel Astra να πω την αμαρτία μου. -
Όμορφο αμάξι, έχω δει τη ντίζελ έκδοση, "στενάχωρο" για τον όγκο του όπως τα περισσότερα της κατηγορίας του, αστεία τιμή όταν αγοράζεις ΚΙΑ & Τέσλα σε αυτά τα λεφτά και το mg5 βαγκον το "καλό" τιμάται 41 χιλιάδες. (Στις ίδιες αντιπροσωπείες τα πουλάνε)
Να ήταν ηλεκτρικό 508 σε αυτά τα χρήματα, με σοβαρή μπαταρία, ίσως... -
Πολλοί δε θέλουν σκουπάκι όμως αλλά αυτοκίνητο. Δεν αναιρεί το θέμα της τιμής αυτό (που γενικότερα στα θερμικά είναι μεγαλύτερη λόγω τελών, υπολογισμού ρύπων, έλλειψη επιδοτήσεων οπως τα τάμπλετ κτλ) αλλά ως γενική παρατήρηση.
Peugeot 308 P5/Mk3 (2021)