-
@a-d-p said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
@criuser said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Έχει έρθει το καινούργιο Γκραντλαντ.
Δες το για να καταλάβεις το μέγεθος.Σαν φτωχός συγγενής είναι σε σχέση με το 3008
https://www.car.gr/s/lj8q6ler/Είναι σε λάθος χρώμα. Ενα ανοικτό καφέ είναι πολύ ωραίο...
-
Ωραίο χρώμα! Το είδα σε lexus!
Εξαιρετικό!
-
To grandland ειναι πιο φθηνό από το C5 aircross?
Πάντως και αυτά ειναι ψηλά σε τιμή. -
Καλημέρα. Αναμένουμε τα c3 aircross και Frontera να δούμε τί λένε. Σημαντικό που θα έχουν 7θεσια διάταξη αλλά χωρίς να είναι πολύ τεράστια όπως τα παλιά. Ανάμεσα σε αυτά και στο bigster θα παίξουμε, αν και αυτό αργεί ακόμη πιο πολύ..
-
@kger said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
@fanis75 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
@savas89 said in Μελλοντικά Β suv Stellantis:
Καλησπέρα. Με το c3 aircross το νέο το γίνεται; Έρχεται;
Σύντομα στο κοντινό σας συνεργείο!
Διαβάζοντας και διπλανά νήμα, ψάχνοντας κτλ, η ερώτηση μου είναι απλή, πως γίνεται τα μοντέλα της Stellantis να ειναι πιο φθηνα από τον ανταγωνισμό (με εξαίρεση τα peugeot); που φτιάχνονται;
Νομίζω μόνο dacia μπορείς να πάρεις φθηνότερο από τις γνωστές εταιρίες (εξαιρώ τους κινέζους).
Θα το έριχνα μια ματιά το C3 aircross ή και στο C4X (αλλά δεν νομίζω ότι έχει τους χώρους που θα ήθελα.) Είναι να βγει και C5 aircross?Πάντως η δική μου αναζήτηση οδηγεί στην απελπισία για αγορά καινούργιου οχήματος. Αν δεν αλλάξει κάτι άρδην, πολλές εταιρίες θεωρώ πως θα οδηγηθούν σε συγχωνεύσεις ή στον φούντο. Εδώ για το Tiguan έγραψε ο συμφορουμίτης 42Κ για οχι πλήρη έκδοση και θα ανέβει κι άλλο, Ω ρε που πάμε...
Δυστυχώς απελπισία μόνο οι έχοντες μπορούν να πλησιάσουν τέτοια οχήματα, για μέσους θνητούς δύσκολα. Xtrail και 5008 ας πούμε ξεκινούν από 35+ τα φθηνότερα και mhev μάλιστα..
-
Ξεκίνησαν τα πρώτα τέστ του νέου Αιρκρος μετά την παρουσίαση του την περασμένη εβδομάδα στην Βαρκελώνη.
Ξένα, γιατί εδώ έχουμε εμπάργκο για λίγο καιρό, μέχρι να ξεκαθαρίσει πότε έρχονται τα εκθεσιακά.
Μελλοντικά Β suv Stellantis