-
Το καμικ δεν νομίζω να το ανταγωνίζεται σε χώρους αυτό ακουμπά την επόμενη κατηγορία ειδικά σε πόδια για τους πίσω όπως και από τα captur/2008. Tα υπολοιπα ναι.
Επίσης ισχύει ότι πΛεον ο κοσμος αγοραζει τα χιουνται με κλειστα ματιά έχει φύγει η απαξιωση και ο σνομπισμός στην μαρκα που υπήρχε ως πριν μια δεκαετία. Φυσικα πλεον και η μαρκα πουλά σε τιμες του ανταγωνισμού και οχι αισθητα χαμηλότερα όπως παλιότερα.
Για να αρχίζει να suvΙζει ενα αμάξι πρέπει να έχει τουλάχιστον 1.55-56μ ύψος αυτό εχει 1.49μ οπότε να όπως το βλεπεις δεν το περνάς με τπτ για suv.
-
Είναι μικρο οικογενειακο που με μια μπαγκαζιερα καλύπτει τις ανάγκες ακόμα και 4 μελούς οικογένειας. Είναι συγχρονο με
οθονες ασυρματες συνδεσιμότητες την καλή πλατφόρμα ασφαλείας της χιουνται εχει τα πάντα εκτός κλασικα για χιουνται acc.
Mε 22000 το παίρνεις στην πλουσια εκδοση με αυτοματο έστω διπλου συμπλέκτη ενα αξιοπιστο αμάξι βασει μάρκας.
Έχει ανταγωνισμό το c3 aircross,
φιεστα ακτιβτην νεα σκοντα φαμπια, το στονικ , μοκα, πουμα. t cross, vitara ,Δλδ εχει πολυ πραγμα να ανταγωνιστει αλλα υπάρχει και πολυ υποψηφια πελατεία.
Και εγω εχω δει στον δρομο ήδη αμαξια που σημαίνει οτι ξεκινησε μαλλον καλα. Ενας που κοιτάζει αμάξια ως τα 4.20μ νομίζω
πρέπει οπωσδήποτε να το βάλει στην λιστα του.
To fiesta active δεν το βλεπω στον τιμοκαταλογο της φορντ μαλλον το εφαγε η μαρμαγκα ελεω πουμα...
-
Συμφωνώ, απλά οι μεγαλύτεροι ειδικά έχουν συνδυάσει Kia-Hyundai με 'φτηνά κορεάτικα'. Αν τους πεις ότι σκέφτεσαι να δώσεις 25-30Κ για Kia-Hyundai σε κοιτάνε σαν εξωγήινο. Κι ας τους λες πόσο αξιόπιστα είναι, πόσο καλά στην οδήγηση (Ν μοντέλα πχ). Αλλά γενικά πουλάνε. Εδώ Σπάρτη που βρίσκομαι αυτές τις μέρες τίγκα στα i20/i30, Sportage και XCeed..!
-
Συμφωνώ, απλά οι μεγαλύτεροι ειδικά έχουν συνδυάσει Kia-Hyundai με 'φτηνά κορεάτικα'. Αν τους πεις ότι σκέφτεσαι να δώσεις 25-30Κ για Kia-Hyundai σε κοιτάνε σαν εξωγήινο.
Και τι σε νοιάζει τι λένε; Επίσης ποιος ο λόγος να συζητάς αυτοκινητιστικά θέματα με άσχετους;
-
Κουβέντα να γίνεται ρε Δία, εκεί στα τσίπουρα..!
-
Καπου πρεπει να καταληγουν με την ευχη μου αν και στην κατηγορια παιζει δυνατα παντα το 2008.
-
Απλά περίπου εκεί που τελειώνει το μπεγιον τιμολογιακα ξεκινά το 2008 , το οποίο όμως συνολικά είναι στο άνω άκρο της ενώ το άλλο στην καρδιά.
-
Θα εχει εναν εν πολλοις ισχυροτατο κινητηρα με το 2008, μεγαλυτερους επι της ουσιας χωρους και εργονομια ανω του μετριου, αρκει να πινει εσπρεσσο και οχι φρεντο.
-
Τσούχτραααα....
-
Μανιτου σου λεω γιε μου.
-
Οδήγησα το ατμοσφαιρικό. Δεν έχει τη τυπική αίσθηση ενός SUV/CROSS OVER. Συμπεριφέρεται πιο πολύ ως κλασσικό supermini. Ακόμη και ως θέση οδήγησης, δεν αισθάνεσαι ότι κάθεσαι ιδιαίτερα ψηλά. Άνετη ανάρτηση(αλλά όχι... κρέμα), καλά φρένα, ακριβής επιλογέας(αν και με περισσότερη αίσθηση διακόπτη). Συμπαθητικό τιμόνι. Κινητήρας επαρκής για πόλη. Νομίζω πως δεν ενδείκνυται για ταξίδι με φορτωμένο αυτοκίνητο. Αναφέρω φορτωμένο, γιατί δεν βρίσκω σημαντικούς λόγους πέραν του χώρου αποσκευών(άρα και της χρησιμοποίησης αυτού), ώστε να προτιμήσει κανείς αυτό από το i20. Προσοχή, όσοι κοιτούν το χώρο αποσκευών, αυτός μειώνεται(νομίζω στα 334) αν πάρετε αυτό με το ήπιο υβριδικό σύστημα. Εμφανισιακά, νομίζω ότι είναι ομορφότερο από κοντά, σε σχέση με τις φωτογραφίες.
-
Ο Marek ανέβασε φώτο στο instagram με lpg Bayon είναι ιδική εγκατάσταση μόνο για Πολωνία...
-
Το έχω δει και σε έναν Τούρκο, πρέπει να είναι κιτ που το τοποθετούν στις κατά τόπους αντιπροσωπείες.
marek_drives I've never driven a car with LPG. This is a dedicated installation for the Polish market. It doesn't void the warranty.
. -
Το έχω δει και σε έναν Τούρκο, πρέπει να είναι κιτ που το τοποθετούν στις κατά τόπους αντιπροσωπείες.
marek_drives I've never driven a car with LPG. This is a dedicated installation for the Polish market. It doesn't void the warranty.
. -
Εμ αυτοί έχουν βρει το κενό που υπάρχει στην αγορά για μια μερίδα αγοραστών, ενώ εμείς εδώ ακόμα μας τρέχουν από τα μπατζάκια.
Πάντα κορόιδα μας έπιαναν... Παντα.
Και στην Ασία και στη Κορέα κτλ τα αυτοκινητα τους βγαίνουν και σε lpg
-
Αδιάφορο θα έλεγα. Απλά ok... Σούπερ μίνι με 'κουστούμι crossover'.
-
Στην εκτέλεση κινητήρα του τεστ έχει 80-120 18 δευτερόλεπτα! Στα όρια του επικίνδυνου να επιχειρηθεί προσπέραση με αυτον τον κινητήρα.
Για αμάξι πόλης καλό είναι.
Τώρα αν πας στα 48v τούρμπο εκεί θα είσαι πιο σβέλτος για ταξίδια αλλάε 334λτ θέλει μπαγαζιερα ακόμα και για 3 μέλη οικογένεια.
Μέσα καλό είναι.
-
-
@liakoni said in Hyundai Bayon 2021:
Hyundai Bayon με LPG.
Brc μετατροπή από την Hyundai Πολωνίας και μόνο στο ατμοσφαιρικό 1,2 - 85hp. Η Hyundai Ελλάδας δεν έκανε παλιά και αυτή μετατροπές ?
-
Ενω το ι20 που βασίζεται σχεδιαστικά μου αρέσει πολύ εξωτερικά (εσωτερικά δυστηχώς όχι) αυτο το bayon δεν..... δεν είναι χάλια, αλλά το kona εμφανισιακά με αρέσει περισσότερο
Hyundai Bayon 2021