-
Αν επιτρέπεται που κατέληξες και για ποιο λόγο?
-
Αν επιτρέπεται που κατέληξες και για ποιο λόγο?
Πηγα σε Cupra Formentor 1.5 DSG
Πιο ολοκληρωμένο για εμένα, πιο άνετο σε χώρους (ιδίως πίσω επιβάτες), μου φάνηκε πιο καλός ο συνδυασμός κινητήρα/αυτόματου (εδώ μπορεί να φταίει και ο πωλητής της DS που δεν ασχολήθηκε πολύ να μου δείξει επιλογές και εναλλαγές profil και δεν ξέρω που ήταν σεταρισμενο)
Σε ομορφιά εξωτερικά και τα 2 μου άρεσαν, αλλά στο δρόμο το Formentor το ένοιωθα καλύτερα στο τιμόνι με πιο σκληρές αναρτήσεις βέβαια. Επίσης μου φάνηκαν πιο ποιοτικά τα πλαστικά μέσα.
Φανταστικό ήταν το head-up display του DS αλλά ακριβό όπως όλα τα εχτρα του.
Αν έβαζα ότι και στο Cupra νομίζω έφτανε πιο πάνω από αυτό σε τελική τιμή, οπότε η χαμηλή αρχική με το αυτόματο στο DS δεν οδηγούσε σε τελικό όφελος (εκτός αν πάρεις τη βασική όπως είναι).Επίσης σε όλη την Αθήνα υπάρχει μια έκθεση/συνεργείο (έτσι μου είπαν), οπότε αν αργότερα δεν σου κάνει το συνεργείο δεν ξέρω τι θα κάνεις. Δεν ξέρω αν μπορείς να πας σε citroen κλασικό, αλλά σε citroen αντιπροσωπίες δεν το βλέπω και μέσα στις εκθέσεις.
-
Πιο ποιοτικό εσωτερικό το Formentor από το DS4 δύσκολο έως απίθανο να έχει. Επίσης τα DS γνωρίζω απο Θεσσαλονίκη ότι κάνουν κανονικά σέρβις μαζί τα Citroen/Peugeot. Και γιατί όχι άλλωστε. Η σχεδιαστική φιλοσοφία αλλά και το επίπεδο των χρησιμοποιούμενων υλικών αλλάζει. Στην ουσία τους (πάτωμα ζ μηχανικά μέρη, ηλεκτρονικά) δεν διαφέρουν.
-
@sabas_thess said in DS4 2021:
Πιο ποιοτικό εσωτερικό το Formentor από το DS4 δύσκολο έως απίθανο να έχει. Επίσης τα DS γνωρίζω απο Θεσσαλονίκη ότι κάνουν κανονικά σέρβις μαζί τα Citroen/Peugeot. Και γιατί όχι άλλωστε. Η σχεδιαστική φιλοσοφία αλλά και το επίπεδο των χρησιμοποιούμενων υλικών αλλάζει. Στην ουσία τους (πάτωμα ζ μηχανικά μέρη, ηλεκτρονικά) δεν διαφέρουν.
το εσωτερικο μονο αν δει καποιος και τα 2 θα καταλαβει τι του αρεσει καλυτερα.
το άλλο για το service Θα συμφωνήσω, άλλα αυτό σημαίνει κακό μαρκετινγ και λάθος πληροφόρηση των πελατών. Στην εκθεση της κηφισίας μου το ειπαν σαν να ειναι μονο αυτοι και κανενας αλλος και οτι εχουν δικη τους μοναδα αποκλειστικά για service ds. Ναι δεν πολυ στέκει γιατί στην επαρχία τι θα κανουν μετα.
-
@sabas_thess said in DS4 2021:
Το DS4 πρέπει να βάλεις δερμάτινα με πολλά €€€ για να πεις ότι γίνεται οκ μέσα.
Ακόμα και η γυναίκα μου που τα είδε το ένα μετά το άλλο, DS4 με Formentor, ενθουσιάστηκε με το 2ο και όχι με το πρώτο.
Έχει κάποια κομμάτια πολύ τσιπικα το DS4. Πρέπει να τα δεις από κοντά για να καταλάβεις.
Τα βίντεο δείχνουν εκδόσεις τοπ με τα ακριβά δερμάτινα και ξεγελάνε.
-
Ίσως με παρεξήγησες. Άλλο σου αρέσει παραπάνω το εσωτερικό του Formentor (σεβαστό και από μια άποψη αν σου αρέσει η καθαρή γραμμή του αποδεκτό) άλλο να πούμε ότι είναι ανώτερο ποιοτικά του DS4. Κατά τα άλλα προφανώς στο DS πουλάνε και καλά ποζερια ότι είναι αποκλειστικό για να "διαχωρίσουν" την θέση τους από την "πλεμπα" των "υπολοίπων" του PSA. Τρίχες κατσαρες αν θες την άποψή μου...
-
Ειδοποιήθηκα για παραλαβή αύριο (με ένα μήνα καθυστέρηση, αρχικά είχανε πει παραλαβή έως τέλος Ιουλ)
-
-
Ειδοποιήθηκα για παραλαβή αύριο (με ένα μήνα καθυστέρηση, αρχικά είχανε πει παραλαβή έως τέλος Ιουλ)
Καλησπέρα,
Καλοτάξιδο! Εγώ παρέλαβα πριν 5 μέρες! Εύχομαι να το χαρείς! Εγώ πολύ το ευχαριστιεμαι!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Το παρέλαβα τελικά και εγώ. -
Καλοτάξιδα να είναι.
Φωτογραφίες και εντυπώσεις καλοδεχούμενα!
-
τελικα ποσο ηταν η συνολικη αναμονη ?
-
Πείτε μας εντυπώσεις να ξέρουμε κι εμείς που περιμένουμε
-
Καλησπέρα,
Καλοτάξιδο! Εγώ παρέλαβα πριν 5 μέρες! Εύχομαι να το χαρείς! Εγώ πολύ το ευχαριστιεμαι!
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Το παρέλαβα τελικά και εγώ.5 ολόκληρες ημέρες και δεν έχεις αφήσει μία παράγραφο;! Για πες!
-
Καλησπέρα,
Καλορίζικο και καλοτάξιδο. Το παρέλαβα τελικά και εγώ.5 ολόκληρες ημέρες και δεν έχεις αφήσει μία παράγραφο;! Για πες!
Το είχα παραγγείλει 7 Απριλίου, ο χρόνος αναμονής 5 μήνες δηλαδή. Τώρα μου είπε ο πωλητής ότι έχει αυξηθεί ο χρόνος αρκετά.
Εγώ το αμάξι το ερωτεύτηκα με την πρώτη φορά που το είδα στο Ιντερνετ. Ακόμα δεν έχω να πω κακό λόγο χαχα. Πάτημα ωραίο, άνεση στην οδήγηση. Είναι και το πρώτο μου αυτόματο, αλλά το συνήθισα. Γενικά μου φαίνεται πλέον τα αυτοκίνητα αυτής της γενιάς έχουν γίνει playstation (ευκολοδήγητα). Έχουν τόσα συστήματα πάνω!
-
Πόσο χρόνο αναμονής σου είπε ότι θέλεις τώρα?
Εμένα μου είπαν 6-7 μήνες. -
-
Πριν κάνα 3ωρο η αντιπροσωπεία στη Βουλιαγμένης παρέδιδε ένα γκρι στο νέο του κάτοχο. Πολύ ωραίο σχήμα! Ξεχωρίζει από οτιδήποτε άλλο!
-
είδα στο Ιντερνετ. Ακόμα δεν έχω να πω κακό λόγο χαχα. Πάτημα ωραίο, άνεση στην οδήγηση. Είναι και το πρώτο μου αυτόματο, αλλά το συνήθισα. Γενικά μου φαίνεται πλέον τα αυτοκίνητα αυτής της γενιάς έχουν γίνει playstation (ευκολοδήγητα). Έχουν τόσα συστήματα πάνω!
ΤΕΛΕΙΟ ΧΡΩΜΑ!!!
-
Εργο τέχνης το αμάξι...
Και σε πολλά χρώματα ωραίο.
Γενικά στα φωτεινά χρώματα.
Για αυτό δίνουν δωρεάν το μαύρο...
Καλοτάξιδα...
-
Καλησπέρα,
Το είχα παραγγείλει 7 Απριλίου, ο χρόνος αναμονής 5 μήνες δηλαδή. Τώρα μου είπε ο πωλητής ότι έχει αυξηθεί ο χρόνος αρκετά.
Εγώ το αμάξι το ερωτεύτηκα με την πρώτη φορά που το είδα στο Ιντερνετ. Ακόμα δεν έχω να πω κακό λόγο χαχα. Πάτημα ωραίο, άνεση στην οδήγηση. Είναι και το πρώτο μου αυτόματο, αλλά το συνήθισα. Γενικά μου φαίνεται πλέον τα αυτοκίνητα αυτής της γενιάς έχουν γίνει playstation (ευκολοδήγητα). Έχουν τόσα συστήματα πάνω!
Καλοταξιδο, είναι υπέροχο αυτοκίνητο! Αναμένουμε οδηγικες ιστορίες.
DS4 2021