-
Στην Γερμανία πάντως το να κάνεις cruising με 200+ είναι καθημερινότητα στις Autobahns. Δεν λέω ότι πρέπει να το κάνουμε κι εδώ (που απαγορεύεται), αλλά ας μην δαιμονοποιούμε μια τέτοια ταχύτητα. Σιγά τα χλμ δηλαδή, ένα σβέλτο αυτοκίνητο τα έπιανε αυτά πριν 30 χρόνια...
Δεν δαιμονοποιώ κάτι (προσωπικά είπα ότι δεν τρέχω πλέον λόγω παιδιού), απλά δεν καταλαβαίνω τι διφορά μπορεί να κάνουν σε κάποιον τα 9χαω τελικής ταχύτητας.
-
Πάντως το QQ 158hp έχει 205 τελική.
Φάνη το ανέλυσα, δεν ήξερα αν τα 170(171 πήγε για την ακρίβεια και μετά 'κολλησε') ήταν λόγω κόφτη, ή απλά το αυτοκίνητο κρεμάει. Άλλωστε μετά τα 140 φάνηκε να 'καθυστερεί' κάπως, μιλάω για ρεπριζ και ασφάλεια σε εθνική που μπορεί για μερικά δευτερόλεπτα να θέλεις να προσπεράσεις με 160 και μετά να μείνεις στα 140. Δεν εννοούσα 'ωχ, δεν πάει 200 και τι θα κάνουμε τώρα.'
-
Η μετάδοση εχει λογική χρήσης εντός πόλης και σε επαρχιακό δίκτυο με ταχύτητες έως 120Kph, αν βγεις εθνική θα πας χαλαρά και οικονομικά εντος των ορίων ταχύτητας, δεν είναι για την autobahn, και το qq hybrid άντε να φτάνει 180 το πολύ.
Εντος πολης και σε επαρχιακο θα πετάει, έχουν βγάλει τώρα και το note aura με 100kw όσα και το hrv, μέχρι τα 100 πρέπει να ειναι πολύ δυνατό ως ελαφρύτερο.
-
This post is deleted! -
@strom Ολλανδία ξεκινά 3.000 πάνω (34.360 νομίζω)
Edit: Μολις είδα Ισπανία (που είναι καπως πιο κοντινές τιμές για μας),ξεκινά από 30.500, 31.750 η μεσαία και 36.000+ η τελευταία
-
Ο.κ., είναι διαφημιστικό βιντεάκι, αλλά το βάζω έτσι για να κρατήσουμε το νήμα ζωντανό μέχρι να το εισάγει ο Σάρας και να μας κοπεί η όρεξη..
-
This post is deleted! -
Και μένα μου αρέσει πολύ το Η-RV αλλά μόνο 320 λιτ χώρο αποσκευών???
Χάνει από τις μπαταρίες του υβριδικού???
Και 40 λιτ μονο ρεζερβουαρ καυσίμων...
-
@dgrgtc said in Honda HR-V 2021:
800κμ αυτονομία θα σου δώσουν
-
This post is deleted! -
@strom said in Honda HR-V 2021:
Τα 0-100 δε σε προβληματίζουν?
Τα 10,6" δεν είναι και τόσο τραγικό νούμερο για ένα αμάξι με 130 hp και περίπου 150 κιλά βαρύτερο από τα συμβατικά της κατηγορίας του.Πολλές φορές οι Γιαπωνέζοι -δεν ξέρω το λόγο-, αλλά δηλώνουν και λίγο χαμηλότερες επιδόσεις από αυτές που μπορείς να πετύχεις (π.χ. Vitara 10,2" 0-100 δηλωμένο,αλλά πολλοί με όργανα έχουν δει και λίγο κάτω από 9").
Ύστερα το 0-100 είναι μεν μια ενδεικτική τιμή,αλλά δεν είναι η καθημερινότητα του δρόμου.Οι ρεπρίζ θα έχουν πιο ενδιαφέρον. -
This post is deleted! -
To 320 είναι σίγουρο; Εγώ στα βίντεο που είδα μου φαίνεται μεγαλύτερο, ίσως ειναι η οπτική βέβαια μέσα από την κάμερα.
-
This post is deleted! -
@babisstinson said in Honda HR-V 2021:
To 320 είναι σίγουρο; Εγώ στα βίντεο που είδα μου φαίνεται μεγαλύτερο, ίσως ειναι η οπτική βέβαια μέσα από την κάμερα.
320 -319 για την ακρίβεια- είναι σε όλα τα site της Honda στην Ευρώπη που έχω δει και στο αγγλικό site γράφουν συνολικά 335 για +16λίτρα λόγω διπλού πατώματος.
Οπτικά δείχνει μεγαλύτερο κι επίσης η εταζέρα σ'ένα βίντεο δείχνει ότι αποσπάται,τυλίγεται και τη μαζεύεις πλήρως μ'ένα κόλπο, χωρίς να πιάνει χώρο. -
320 λίτρα;
Γελάει ο κόσμος. -
@strom said in Honda HR-V 2021:
Τα 0-100 δε σε προβληματίζουν?
Για το χαρακτήρα του οχήματος όχι δεν με προβληματίζει... ψιλό σβέλτο που φαίνεται κιόλας για τα σχεδόν 1400 κιλά του αμαξώματος του...
-
@ataim said in Honda HR-V 2021:
800κμ αυτονομία θα σου δώσουν
Θεωρητικά ναι...και αφού στραγγίσεις τη ρεζέρβα...
Εγώ πάντως ανάμεσα στο 1/4 με 1/2 του τεποζιτου γεμίζω πάντα... επίσης με 500χλμ τη βδομάδα που κάνω δεν θέλω κάθε τρείς ημέρες να είμαι πρατήριο...
-
Έβγαλαν και εκδόσεις-τεχνικά χαρακτηριστικά (όχι τιμές) στο ελληνικό site.
335 lt ο χώρος αποσκευών με κιτ, το λες και τραγικό...
https://www.honda-cars.gr/range/HR-V-/technical/?gid=78 -
Που πας ρε Honda με 335 λίτρα εν έτη 2021?!!
Honda HR-V 2021