-
για να αρχισετε να βαζετε στο μυαλο σας εκδρομουλα μετα γατου στο καταφυγιο της γραμμενης οξυας.
καποιο σουκου του γεναρη....
διαμονη χωρις ρευμα αλλα με τζακια, τσιπουρα και ψησιματα
με ολα τα βασικα, τουαλετες, κρεβατια, κουζινα πληρη κλπ πεντακαθαρα
και προσβασιμο απο ολες τις μεριες της ελλαδας.
και με οτι αμαξι και να εχετε (οκ, οσοι δεν εχετε βιταρα θα περπατησετε 300 μετρα)
αποσταση απο αθηνα, 2.45 ωρες με ρυθμους γιαρι, απο σαλονικα 3.45 ωρες, απο γιαννενα αλλες τοσες.
χωραει μεχρι 40-45 ατομα, νομιζω ομως μεχρι 30 ειναι καλυτερα.
δεν λεω τιποτε αλλο, μονο σκεφτειτε ξυπνημα με θεα κατασπρα βαρδουσια και ντυμενα ολα γυρω στο χιονι, καφε ελληνικο στο τζακι και προμαδες στα καρβουνα
-
Το κλασσικό βραδυνό μενού, καταφυγίων, φασολάδα ή μακαρόνια με τυρί , πιο σπάνιο, δεν παρέχεται από το κατάλυμα;
Υπενθύμιση, κάτι που ξέχασε να αναφέρει ο γάτος. Η διαμονή σε όσους το επιλέξουν θα σας φέρει μνήμες από το στρατό, όπως ομαδικό ροχαλητο κ.λπ.. όσο πιο πολλοί οι άνδρες της παρέας τόσο πιο πολύ θάλαμο μάχιμης μονάδας πεζικού θα θυμίζει ο θάλαμος.
Πέρα από την πλάκα, αξίζει πάρα πολύ η εμπειρία και η όλη βόλτα.
-
@civil357 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Το κλασσικό βραδυνό μενού, καταφυγίων, φασολάδα ή μακαρόνια με τυρί , πιο σπάνιο, δεν παρέχεται από το κατάλυμα;
Υπενθύμιση, κάτι που ξέχασε να αναφέρει ο γάτος. Η διαμονή σε όσους το επιλέξουν θα σας φέρει μνήμες από το στρατό, όπως ομαδικό ροχαλητο κ.λπ.. όσο πιο πολλοί οι άνδρες της παρέας τόσο πιο πολύ θάλαμο μάχιμης μονάδας πεζικού θα θυμίζει ο θάλαμος.
#den_exei_fagito
εχει βεβαια τζακι
και τοπικες λιχουδιες στο χωριο λιγο παρακατω
https://www.google.com/search?q=γραμμενη+οξυα+φαγητο+γευσιγνωσια&tbm=lcl&sxsrf=ALiCzsaGW8eWOsJHyDpRzBxvVOkp_Q6rFQ%3A1669050492447&ei=fLB7Y57oGsK6xc8PvKqDqAw&ved=0ahUKEwieltvN4b_7AhVCXfEDHTzVAMUQ4dUDCAk&oq=γραμμενη+οξυα+φαγητο+γευσιγνωσια&gs_lcp=Cg1nd3Mtd2l6LWxvY2FsEAxQAFgAYABoAHAAeACAAQCIAQCSAQCYAQA&sclient=gws-wiz-local#rlfi=hd:;si:5733422350870939458;mv:[[38.7368629,22.0074056],[38.736295299999995,22.00703]]
α, και εχει 3 δωματια με κουκεται... οι σνορκελιζοντες να φυγουν να παν αλλου -
Το έκανα στα 18 μου για διακοπές (4T Adventure Games)....στα 47 μου με τίποτα....ούτε απέξω δεν περνάω!
-
@fanis75 said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Το έκανα στα 18 μου για διακοπές (4T Adventure Games)....στα 47 μου με τίποτα....ούτε απέξω δεν περνάω!
το πήρες από το στόμα μου , παλιά που είμασταν πελούσιοι κάναμε κάτι τέτοια , κουβαλάγαμε μπουκάλες για βράσιμο /κατσαρόλες /μακαρόνια / φασολάδες , χειμώνα με χιόνια έξω και εμείς και άλλοι 25-30 γύρο από την πετρελαίου στο Μπάφι (και αλλού) να στεγνώνουμε βρώμικες κάλτσες ... τώρα που είμαστε πτωχοί / χονδροί και ροχαλητοί να μας λείπει Πατέρα , τώρα θέλουμε λούσα γιατί ως γνωστόν η πτώχια θέλει καλοπέραση .
Πέστε που θα είσαστε και θα έρθω με τον άσωτο την Κυριακή κατευθείαν στην ταβέρνα για πρατίνα -
https://vitaraclub.gr/viewtopic.php?f=111&t=36132&start=0
αυστηρα κατοχοι βιταρα οποιας γενιας και να ειναι
και μελη του vitaraclub.gr
αν δεν ειναι καποιος μελος και θελει να ερθει, απλα γραφεται.
τα δωματια στο ξενοδοχειο που θα γινει η εκδηλωση ειναι περιορισμενα, οι βιταραίοι πολλοι και παντου, οποτε τρεξτε... -
#mono_vitara
-
Γάτε έβαλα σήμερα την ρεζέρβα στο Land Rover και σε σκέφτηκα. Δες μπουλόνια. Φορτηγίσια, όχι γκέικα... Γομάρι 100+ κιλά και χοροπηδούσα πάνω στο κλειδί και δεν έβγαιναν... Εσύ θα γούσταρες όμως, ο γρύλος πιάνει στον άξονα και έχει προέκταση. Κατάσταση Β' ΠΠ!!!
ΥΓ: Ή αυτά βάρυναν ή εγώ γέρασα. Ασήκωτη ρε η ατσάλινη ρεζέρβα... Η αλουμινένια μετά (με το φούιτ) μου φάνηκε αέρας. Αν ξαναπάω στα άρματα, θα χρειαστώ 1 χρόνο βάρη για να την παλέψω...
-
Αλέξανδρε δεν ανοίγει η φωτό
-
Τώρα;
-
-
Γύρισα πριν λίγο από το βουλκανιζατέρ, όπου μου έφτιαξε το λάστιχο που έπαθε φούιτ (Αθηναίοι, ψάξτε το γιατί το λέμε έτσι...) και μου λέει: "καρντάσι, έχω δει μικρότερα μπουλόνια σε 10τονο φορτηγό..."
-
#andrika
οχι σαν τα αδερφιστικα τα τωρινα που προσπαθεις να μου τα περασεις για σοβαρα
σκεψουν να ειχες πανω και αναγομωση.... -
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ένα καινούριο Discovery πάει εκεί που ούτε θα φανταζόμουν εγώ με το παλιό μου, και ας είχα και air lockers. Αναγόμωση δεν βάζω, γατί θέλω να πηγαίνει λίγο και στην άσφαλτο. Από του χρόνου που θα αλλάξω λάστιχα, θα σε συμβουλευτώ. Θέλω κατι σε 80 εκτός, 20 εντός και φυσικά M&S και μάλλον με 3 κορυφές και νιφάδα, αλλά all seasons, όχι χειμερινό.
-
@realzeus said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ένα καινούριο Discovery πάει εκεί που ούτε θα φανταζόμουν εγώ με το παλιό μου, και ας είχα και air lockers. Αναγόμωση δεν βάζω, γατί θέλω να πηγαίνει λίγο και στην άσφαλτο. Από του χρόνου που θα αλλάξω λάστιχα, θα σε συμβουλευτώ. Θέλω κατι σε 80 εκτός, 20 εντός και φυσικά M&S και μ;aλλον με 3 κορυφές και νυφάδα, αλλά all seasons, όχι χειμερινό.
3 κορυφες και εκτος δεν.
εμ και ες εχουν μονο
απο τωρα, malatesta kobra nt (οχι τα καιμάν που ειναι 100% οφ)
ξεκινα γυμναστηριο..... -
Μωρέ έχω τα Firestone με 3 κορυφές που είναι και αρκετά χωμάτινα, αλλά σίγουρα όχι τόσο όσο λες εσύ. Θα πρέπει να συμβιβαστώ κάπου. Πάντως τα M&S Goodyear Wrangler δεν με πούλησαν ποτέ σε χιόνι και πάγο, οπότε ίσως πάω κατά εκεί. Το θέλω και ως όχημα επιφυλακής, όταν πιάνει χιονιάς εδώ. Μένω εκτός πόλης και αν συμβεί κάτι, πρέπει να ανοίξει δρόμο, όπως τότε που δεν μπορούσαν να έρθουν ασθενοφόρα στο χωριό μας και βγήκα για να ανοίξω ροδιές.:
-
δεν εχει να κανει που δεν εχει τις κορφες....
προφανως και στο χιονι τα μαλατεστα ειναι καλυτερα απο καθε ειδους πρωτογενες.
φυσικα εχει θεμα στο βαρος του ελαστικου και στον θορυβο.
τωρα αυτο που εβαλες, το ξερεις οτι δεν ειναι χιονι, ειναι μαλακο απατητο - φρεσκο και λιγο. ειναι χιονακι να παιξουν τα παιδακια.... -
Όπως ξέρεις, τόσο extreme υπάρχουν και σε ΟΕΜ. Αλλα δεν θέλω τόσο extreme. Πρέπει να μπορεί να πηγαίνει αξιοπρεπώς και στην άσφαλτο. Ναι μεν μας ενδιαφέρει κυρίως το χώμα, αλλά αν είναι να βάλω και στρατιωτικά λάστιχα, χάνει το νόημα του και γίνεται χωματουργικό εργαλείο... Ένας φίλος (παλιός συνάδελφος) έχει αποστρατικοποιημένο Μ38 Α1. Ε δεν θέλω και τέτοια λάστιχα.
-
@realzeus said in εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα:
Όπως ξέρεις, τόσο extreme υπάρχουν και σε ΟΕΜ. Αλλα δεν θέλω τόσο extreme. Πρέπει να μπορεί να πηγαίνει αξιοπρεπώς και στην άσφαλτο. Ναι μεν μας ενδιαφέρει κυρίως το χώμα, αλλά αν είναι να βάλω και στρατιωτικά λάστιχα, χάνει το νόημα του και γίνεται χωματουργικό εργαλείο... Ένας φίλος (παλιός συνάδελφος) έχει αποστρατικοποιημένο Μ38 Α1. Ε δεν θέλω και τέτοια λάστιχα.
μα δεν ειναι τοσο extreme!
εγω τα εχω για την ασφαλτο στο τζιβι!
και κρατανε και καλα
δεν σου λεω τα kaiman που εχω για εκτος αγριαδες -
Με ενδιαφέρει η άποψη σου. Για βάλε κανένα για να δω.
εκδρομουλα, βαλε τη μασκα σου και ελα