-
Αυτό το 1.0 T BoosterJet στα 10.250 (δηλαδη σίγουρα το παίρνεις με 10 χιλιάρικα ή και πιο κάτω) πολύ μου αρέσει. Δεν είναι νοικιάρικο (κατά πάσα πιθανότητα), έχει μόνο 15.000 Km, έχει τον πιο καλό κινητήρα, είναι και GL+, δηλαδή με αξιοπρεπή εξοπλισμό. Έναν έλεγχο θέλει να μην είναι τρακαρισμένο και μετά... καλοτάξιδο!
-
Είναι τρολιά να προτείνετε ινδιάνικο Μπαλένο σε οικογενειάρχη άνθρωπο με τιμή 8-12 χιλιάρικα, όταν με τα ίδια πάνω κάτω λεφτά, μπορεί και λιγότερα, παίρνει Πεζώ 301 ή Τίπο με πορτμπαγκάζ σπηλιά του Νταβέλη.
-
301; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ... Bon pour l' Orient, που έλεγαν και οι Γάλλοι.
Το Tipo βεβαίως μπαίνει στην κουβέντα των έξυπνων αγορών, από την οποία όμως δεν μπορεί να βγει το Baleno.
-
Δεν τα λέει καλά. Στα boosterjet baleno είχε μόνο την GL και την GLX έκδοση. Απλά η GL είχε από τη μάνα της τις 16αρες.
Το 301 σε ποιας γενιάς πεζό στηρίζεται;
-
Παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά δεν με τρελαίνουν και από εμφάνιση.
Συγγνώμη κιόλας, αλλά πρέπει να το πω.
Επίσης, είμαι Καβάλα.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να κοιτάω προς Αθήνα μεριά.
Ίσως μέχρι Θεσσαλονίκη, γιατί λόγω υγείας, βγαίνω από τον νομό.
Πάντως, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο μπλε baleno, θεωρώ το Auris πιο όμορφο από όλα.
Ίσως ανήκω στους λίγους που τους αρέσει ο κωλος του.
-
https://www.car.gr/33586419-honda-civic-1-3-i-vtec-comfort
Δες κανένα τέτοιο χοντάκι. Θα σέρνεται βέβαια σαν 1.4 αλλά οκ
-
Παιδιά καλά όλα αυτά, αλλά δεν με τρελαίνουν και από εμφάνιση.
Συγγνώμη κιόλας, αλλά πρέπει να το πω.
Επίσης, είμαι Καβάλα.
Δεν ξέρω κατά πόσο μπορώ να κοιτάω προς Αθήνα μεριά.
Ίσως μέχρι Θεσσαλονίκη, γιατί λόγω υγείας, βγαίνω από τον νομό.
Πάντως, αν εξαιρέσουμε το τελευταίο μπλε baleno, θεωρώ το Auris πιο όμορφο από όλα.
Ίσως ανήκω στους λίγους που τους αρέσει ο κωλος του.
Αν σε ενδιαφέρει υπάρχει στην Αλεξανδρούπολη citroen c4 μοντέλο 2016 με εξοπλισμό τα πάντα όλα (navigation κλπ), diesel,euro 6, με 88.900 χλμ περασμένο ΚΤΕΟ πριν 1 μήνα, ΑΡΙΣΤΟ μέσα - έξω, από service δεν θέλει ούτε cent!!!Περίπου στα λεφτά που δίνεις!!!!Αν σε ενδιαφέρει πες μου να σου πω τι και πως
-
Πάνο θα το έχω υπόψη.
Προς το παρόν κοιτάω άλλα πράγματα.
Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ.
-
Πάνο θα το έχω υπόψη.
Προς το παρόν κοιτάω άλλα πράγματα.
Εμφανισιακά μου αρέσει πολύ.
Αν αποφασίσεις μου λες.Άλλωστε Καβάλα-Αλεξανδρούπολη είναι 1,5 ώρα δρόμος ευθεία
-
301 ειναι ωραιο με τεραστιοθς χωρους αλλα οταν βλεπεις στα κρας τςστ να ανοίγει το a pillar... Ουτε 1000 ευρω. Αυτοκινητο απο το 1990
-
Να πάρει ο άνθρωπος μεταχειρισμένο 8ετίας ή 10ετίας όταν μπορεί να πάρει με περίπου τα ίδια χρήματα (ίσως και με ευκολίες πληρωμης) κάποια ευρύχωρα αμάξια του κουτιού, απλά γιατί ο καθένας μας έχει τα κολλήματά του; Το καινούριο είναι καινούριο, δεν έχει φάει τα ψωμιά του, έχει εγγύηση, ο παράγοντας ικανοποίηση απ' την αγορά θα είναι 10 φορές πάνω κι ακόμη κι αν είναι μια κατηγορία μικρότερο, τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο από δύο γενιές πριν.
Κι αν ψαχτεί και σε προσφορές λίγων χιλιομέτρων στο έτος ή διετία, μπορεί να του κάτσουν πολύ καλές αγορές.
Παραδείγματα καινούριου (με ψάξιμο δευτερολέπτων):
Car.gr - Fiat Tipo '20 1.4 POP 12.500€ γράφει με ότι περιθώριο για παζάρι έχουν αυτές οι τιμές
Car.gr - Fiat Tipo '20 STATION WAGON
(Στα παραπάνω αν φτάσει κάποιος τα 15 χιλιάρικα παίρνει ευρύχωρο καινούριο ντήζελ με όλα τα κομφόρ, ενδεικτικά το γράφω, ή άλλο παράδειγμα πλήρους οικονομικού ευρύχωρου αυτοκινήτου Car.gr - Skoda Fabia '20 1.0 TSI 95PS STYLE)
Αν ψάξει στις προσφορές εταιρειών αυτοκίνητα ενός έτους τέτοια θα βρει αρκετά εντός προϋπολογισμού.
Εναλλακτικά να του πουλήσει ο Γάτος ένας καλό Auris απ' τον στόλο σε καλή τιμή (με το τιμόνι στα αριστερά, πάντα! )
(Γάτε γυρίζω από μήνα σε μήνα, ο Γενάρης έγινε Μάρτης -δηλαδή Απρίλης- σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά φεύγουμε 27 άτομα τότε, αλλά προχθές ανακοίνωσαν καθυστέρηση στο επίσημο άνοιγμα πτήσεων μέχρι Μάη, οπότε άγνωσται αι βουλαί του Αλλάχ... θα ανοίξουν άραγε και τα ζυθεστιατόρια μέχρι τότες να πιούμε κανα τσίπρο τράγιο οι συμφορουμίτες!?
Αν και όταν αποκατασταθεί η κανονικότης, πρέπει να ορίσουμε μερικάς εκδρομάς 'του νόου ας μπέτερ', να βγάλουν και τα σπασμένα της πανδημίας οι βενζινάδες και τα διόδια, να χορτάσουν και τα ματάκια μας όμορφη Ελλάδα...)
-
Να πάρει ο άνθρωπος μεταχειρισμένο 8ετίας ή 10ετίας όταν μπορεί να πάρει με περίπου τα ίδια χρήματα (ίσως και με ευκολίες πληρωμης) κάποια ευρύχωρα αμάξια του κουτιού, απλά γιατί ο καθένας μας έχει τα κολλήματά του; Το καινούριο είναι καινούριο, δεν έχει φάει τα ψωμιά του, έχει εγγύηση, ο παράγοντας ικανοποίηση απ' την αγορά θα είναι 10 φορές πάνω κι ακόμη κι αν είναι μια κατηγορία μικρότερο, τις περισσότερες φορές είναι καλύτερο από δύο γενιές πριν.
Κι αν ψαχτεί και σε προσφορές λίγων χιλιομέτρων στο έτος ή διετία, μπορεί να του κάτσουν πολύ καλές αγορές.
Παραδείγματα καινούριου (με ψάξιμο δευτερολέπτων):
Car.gr - Fiat Tipo '20 1.4 POP 12.500€ γράφει με ότι περιθώριο για παζάρι έχουν αυτές οι τιμές
Car.gr - Fiat Tipo '20 STATION WAGON
(Στα παραπάνω αν φτάσει κάποιος τα 15 χιλιάρικα παίρνει ευρύχωρο καινούριο ντήζελ με όλα τα κομφόρ, ενδεικτικά το γράφω, ή άλλο παράδειγμα πλήρους οικονομικού ευρύχωρου αυτοκινήτου Car.gr - Skoda Fabia '20 1.0 TSI 95PS STYLE)
Αν ψάξει στις προσφορές εταιρειών αυτοκίνητα ενός έτους τέτοια θα βρει αρκετά εντός προϋπολογισμού.
Εναλλακτικά να του πουλήσει ο Γάτος ένας καλό Auris απ' τον στόλο σε καλή τιμή (με το τιμόνι στα αριστερά, πάντα! )
(Γάτε γυρίζω από μήνα σε μήνα, ο Γενάρης έγινε Μάρτης -δηλαδή Απρίλης- σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά φεύγουμε 27 άτομα τότε, αλλά προχθές ανακοίνωσαν καθυστέρηση στο επίσημο άνοιγμα πτήσεων μέχρι Μάη, οπότε άγνωσται αι βουλαί του Αλλάχ... θα ανοίξουν άραγε και τα ζυθεστιατόρια μέχρι τότες να πιούμε κανα τσίπρο τράγιο οι συμφορουμίτες!?
Αν και όταν αποκατασταθεί η κανονικότης, πρέπει να ορίσουμε μερικάς εκδρομάς 'του νόου ας μπέτερ', να βγάλουν και τα σπασμένα της πανδημίας οι βενζινάδες και τα διόδια, να χορτάσουν και τα ματάκια μας όμορφη Ελλάδα...)
πολύ καλές προτάσεις όντως, αυτό του πρότεινα και εγώ απο την αρχή βάζοντας του στην εξίσωση και τα citroen c-elysse και το peugeot 301 ειδικά το c elysee έμπορος στο car το δίνει ολοκάινουργιο 10990 ίσως με παζάρι πέσει και άλλο.Εγώ πάντως θα τα κοιτούσα πολύ σοβαρά σίγουρα το ενα 1000άρικο παραπάνω αξίζει τον κόπο να πας σε καινούργιο
-
Για καινούργιο, τα είπαμε, παιδιά.
Παίζουν φορολογικά θέματα, εισόδημα κτλ.
Το ψάχνω ακόμα.
Κρατάω όλες τις προτάσεις σας.
Ωστόσο, τα Fiat δεν υποτίθεται ότι είναι σαπακια;
Εννοώ, να πάρω καινούριο Fiat;;;;;;;;
Μια γρήγορη ερώτηση που ξέχασα, να μην ανοίγω νέο θέμα.
Μπορείς να αγοράσεις αυτοκίνητο αν ΔΕΝ έχεις δίπλωμα;
-
Στην τελευταία ερώτησή σου η απάντηση είναι, ναι.
-
μια χαρά τίμια και αξιόπιστα είναι τα φίατ και με καλό vfm.
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Μπήκα στο τρυπακι για καινούργιο τώρα.
Θα το σκεφτώ καλά.
-
Ωστόσο, τα Fiat δεν υποτίθεται ότι είναι σαπακια;
Εννοώ, να πάρω καινούριο Fiat;;;;;;;;
Ποιός τα λέει αυτά!?!?! Ήμαρτον...άκου εκεί σαπάκια. Είχα Fiat Panda μεταχειρισμένα για 3 χρόνια...από τα πιο αξιόπιστα και καλά (για τα λεφτά του) αυτοκίνητα. Πολύ καλύτερο από ότι το περίμενα. Εξαιρετικά τίμια αυτοκίνητα.
-
Μόνο σαπάκια δεν είναι τα fiat.Αξιόπιστα και πρακτικά ναι.
-
Mea culpa, παιδιά.
Μου είπαν Fiat και Alfa μακριά.
Οκ, στα υπόψη και το Tipo.
-
Ευχαριστώ παιδιά.
Μπήκα στο τρυπακι για καινούργιο τώρα.
Θα το σκεφτώ καλά.
επιτέλους μπήκες στον δρόμο της αρετής!Ειμαι περίεργος να δω που θα κάτσει η μπίλια ...
Μεταχειρισμένο 10.000 ευρώ;