-
-
-
Όπως είπε και ο harisma στο ποστ του σιβικ όμορφο αλλά αντί να κάνει ένα βήμα μπροστά στη σχεδίαση κάνει ένα πίσω. Βέβαια να το δούμε πρώτα αλλά από αυτό που βλέπω τώρα μου αρέσει το 10th
-
Όπως είπε και ο harisma στο ποστ του σιβικ όμορφο αλλά αντί να κάνει ένα βήμα μπροστά στη σχεδίαση κάνει ένα πίσω. Βέβαια να το δούμε πρώτα αλλά από αυτό που βλέπω τώρα μου αρέσει το 10th
Αν έκανε κι άλλο βήμα μπροστά θα απευθυνόταν σε ακόμη μικρότερο κοινό. Ενώ τώρα θα απευθύνεται και σε VAG ολατρεις. Σκεφτείτε θα έκανε πωλήσεις ένα ακόμη πιο κραυγαλέο civic;;
-
Η τωρινή γενιά, είναι ότι πιο άσχημο και καγκούρικο έχουν βγάλει.
Ελπίζω το καινούργιο να πατάει σε άλλα σχεδιαστικά μονοπάτια.
-
Η τωρινή γενιά, είναι ότι πιο άσχημο και καγκούρικο έχουν βγάλει.
Ελπίζω το καινούργιο να πατάει σε άλλα σχεδιαστικά μονοπάτια.
Συμφωνώ απόλυτα. Το σενταν μου άρεσε αρκετά μπορώ να πω αλλά το χατς μεγάλο πανηγύρι! Θεωρώ ότι με αυτή την σχεδίαση περισσότερο έχασε σε πωλήσεις παρά κέρδισε. Κάποιοι που λένε ότι τραβάει τα βλέμματα,έχω να πω ότι και κάτι πολύ άσχημο τραβάει τα βλέμματα εξίσου με κάτι πολύ όμορφο.
-
Καγκουρικο ειναι ενα αμαξι που το εχεις φτιαξει εσυ, το εχεις μετατρεψει με διαφορα εξτρα κ το εχεις παραφουσκωσει με πολλα προσθετα..Εξαλου κ η ομορφια ειναι υποκειμενικη..
-
Γιατί ο συντηρητισμός της αυτοκίνησης το επιτάσσει. Δεν αντέχει τη γροθιά στο στομάχι που δίνει η 10η γενιά στο συντηρητισμό με αυτή την αθλητική και δυναμική παρουσία.
-
Εγω χθες ειδα στο δρομο το σημερινο civic 1,5 turbo .... αυτο το αυτοκινητο θα γινει ιστορικο.
Σαν να βγηκε απο το μελλον ειναι.
Κριμα αν γινει και παλι συντηριτικη η honda. Γενικα, παρατηρήστε ενα εμφανές μοτιβο. Παγκοσμια κριση υγειας και οικονομιας, πιο συντηριτικες αποψεις και αντιδράσεις, πιο συντηριτικα σχεδια αυτοκινητων.
-
Δεν είπαμε να γίνει skoda. Ας είναι όπως είναι αφαιρώντας τα στοιχεία που το κάνουν τσίρκο,τουλάχιστον στα δικά μου μάτια έτσι φαίνεται! Αυτά τα μαύρα επίπεδα πλαίσια στους προφυλακτηρες,ας ήταν βαμμένα και ενιαία με τον υπόλοιπο προφυλακτήρα. Θα ήταν συντηρητικό;;;; Όχι βέβαια,αλλά θα είχε βγάλει απο πάνω του μεγάλο μέρος ασχήμιας.
-
Για ποια μαυρα λες;
Για αυτο;
-
Δεν είπαμε να γίνει skoda. Ας είναι όπως είναι αφαιρώντας τα στοιχεία που το κάνουν τσίρκο,τουλάχιστον στα δικά μου μάτια έτσι φαίνεται! Αυτά τα μαύρα επίπεδα πλαίσια στους προφυλακτηρες,ας ήταν βαμμένα και ενιαία με τον υπόλοιπο προφυλακτήρα. Θα ήταν συντηρητικό;;;; Όχι βέβαια,αλλά θα είχε βγάλει απο πάνω του μεγάλο μέρος ασχήμιας.
Κάπως έτσι είναι. Αν θέλετε να δείτε την διαφορά μεταξύ ενός κατασκευαστή που πλησιάζει τα όρια της καγκουριάς για χάρη του εντυπωσιασμού, κι ενός άλλου που απλά ξέρει να σχεδιάζει, δείτε το Mazda 3. Απλό, λιτό, πανέμορφο.
-
Lap: λεω για τα μαυρα τεραστια πλαισια που περιβαλουν τα προβολακια,καθως και τα αντιστοιχα στον πισω προφυλακτηρα!
Τι στον κορακα,μονο τα δικα μου ματια και του Δια πονανε στη θεα τους;;;θα το κοιταξω........χαχαχα!
-
Γιατί αποκλείουμε την πιθανότητα η Honda απλά να φέρθηκε έξυπνα και να βγάλει ένα sedan για συντηρητικό σχεδιαστικά κοινό (καλημέρα, Χρήστος) και ενα warm hatch για την 'βάση' της; Υπομονή. Σημασία θα έχει, όπως πάντα σε ένα Honda που σέβεται τον εαυτό του, να παραμείνει κορυφαίο μηχανολογικά! Άλλωστε δεν νομίζω αν γίνει αυτό που λέω να χαλάει κανέναν να υπάρχει η επιλογή ενός συντηρητικού sedan με Honda 'ψυχή' κάτω απ' το καπό αλλά και σπορ οδηγικά χαρακτηριστικά. Το ότι σε κάποιους μας αρέσει το κλασσικό sedan δεν σημαίνει ότι πεθάναμε μέσα μας και είμαστε για Corolla sedan. Φέρτε πίσω τα sedan μας ρε!!!!
Τέλος πάντα να μην ξεχνάτε ότι η Honda βγάζει παγκόσμια αυτοκίνητα. Θα πρέπει να βγάλει μια ενδέκατη γενεά με παγκόσμια απήχηση. Και μαντέψτε ποια αγορά την ενδιαφέρει λιγότερο;! Ναι σωστά η κομπλεξικη γερμανοκρατούμενη ΕΕ που το πιο extreme που έχει να επιδείξει στην 'post mortem Alfa Romeo' εποχή είναι το i-cockpit της Peugeot και τα hydraulic cousins της Citroen με τα επιεικώς περίεργα σουλούπια μέσα-εξω.....#plz_no
Υπομονή να δούμε το αμάξι. Αυτό που εγώ περιμένω από την Honda είναι να διατηρήσει την μηχανολογική της υπεροχή, το οδηγικό της προφίλ ενώ 'απαιτώ' να πλησιάσει σε ποιότητα αλλά και σχεδιαστική καθαρότητα τα εσωτερικά των Ευρωπαίων κατασκευαστών ώστε να εδραιωθεί στην κορυφή. Φτάνει πλέον με την απάτη του Ράιχ...
ΥΓ: Μήπως να μετονομαστεί το νήμα από τον δημιουργό του σε Civic XI Gen για να είναι πιο προφανές;
-
Τα μαυρα κυψελωτα πλαστικα πισω ψευτικοι αεραγωγοι στην ουσια, κ εμενα με χαλανε λιγο αλλα με αποζημιωνει ολο το υπολοιπο.Κ οι μπροστινοι αντιθετως μου αρεσουν..mazda 3, focus, gulietta, fiat tipo το πισω μερος αντιγραφουν ο ενας τον αλλο, μια κοψια ολα...
-
Τα μαυρα κυψελωτα πλαστικα πισω ψευτικοι αεραγωγοι στην ουσια, κ εμενα με χαλανε λιγο αλλα με αποζημιωνει ολο το υπολοιπο.Κ οι μπροστινοι αντιθετως μου αρεσουν..mazda 3, focus, gulietta, fiat tipo το πισω μερος αντιγραφουν ο ενας τον αλλο, μια κοψια ολα...
Καλά το focus με το Fiat ειδικά σε άσπρο τα έχω μπερδέψει άπειρες φορές από μακρια
-
Εχει δικιο ο sabbas .τα sedan ειναι εκ φυσεως ομορφα συτοκινητα. Εχουν μια πυθαγόρεια ισορροπία στους ογκους τους.
-
Εχει δικιο ο sabbas .τα sedan ειναι εκ φυσεως ομορφα συτοκινητα. Εχουν μια πυθαγόρεια ισορροπία στους ογκους τους.
Έλα ρε Lap σε χάσαμε τόσο καιρό και ανησυχήσαμε.
-
Γι'αυτό νωρίτερα ανέφερα ότι το σενταν μου αρέσει,γιατί λάμπει δια της απουσίας των τσίρκο χαρακτηριστικών. Επίσης τραγική η τοποθέτηση των φλάς μπροστά στον προφυλακτήρα,αλλά αφού είναι παγκόσμια έκδοση οκ.
-
Δε μου αρεσουν τα σενταν αλλα οπως το βλεπω κ με αυτο το χρωμα μου μπαινουν ιδεες..Ωχ αμα δω κ το hatch πιστευω θα παθω πλακα...
Honda Civic