-
Απο περιεργια εσυ τι αμαξι εχεις, κ τι θα επαιρνες αμα αλλαζες τωρα;
-
Ενα mazda 6 του 08' και ενα i10 του 17'. Γιατι ρωτας;;;
Τωρα αν ημουν σε φαση αγορας θα πηγαινα καρφι για i20 N οταν ερθει με το καλο καθως τα παιδια μου μεγαλωσαν και δεν χρειαζομαι 5μ καραβι για καρεκλακια καροτσια κτλ. Το πιθανοτερο σε 2-3 χρονια απο τωρα να ταξιδευω μονο με τη συζυγο!!!!
-
Ναι ετσι ακριβως αφου εισαι σε τετοια φαση...Ρωταω για να δω τη στυλ αυτοκινητων σου αρεσει..Αρα αφου σου αρεσουν τα σενταν, ποιο συντηρητικο στυλ, μπορει να σου αρεσει το σενταν civic..Αν κ προτιμας mazda μαλλον...
-
Το προανέφερα οτι το σενταν σιβικ μου άρεσε,ακριβώς γιατί δεν είχε τίποτα κραυγαλέο,παρά μόνο σύγχρονες αρμονικές γραμμές. Η μαζντα έχει μπερδευτεί με την τιμολόγηση,οπότε μου μένει το i20N που στα 25Κ € θα έχει όλα τα προαπαιτούμενα κριτήρια,μέγεθος,εξοπλισμό,τιμή και κυβισμό!
-
Να παίρνεις (έστω 1000αρι) Civic sedan elegance και να προτιμάς από επιλογή να πας σε i20, αξία ανεκτίμητη...
-
Να παίρνεις (έστω 1000αρι) Civic sedan elegance και να προτιμάς από επιλογή να πας σε i20, αξία ανεκτίμητη...
Δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις;;;;πρόβλημα κατανόησης;;;;
-
1 και σημερα
-
Sabas_Thess wrote:
Δεν ξέρεις ούτε να διαβάζεις;;;;πρόβλημα κατανόησης;;;;
Ναι βρε, ναι!!
-
Lap: λεω για τα μαυρα τεραστια πλαισια που περιβαλουν τα προβολακια,καθως και τα αντιστοιχα στον πισω προφυλακτηρα!
Τι στον κορακα,μονο τα δικα μου ματια και του Δια πονανε στη θεα τους;;;θα το κοιταξω........χαχαχα!
Τώρα η honda σεβόμενη όλα τα παράπονα θα αναπτύξει και ένα κολλυριο για τον GGAB και για όσους έχουν κάτι παρόμοιο χαχαχααχα!!!!!!
-
Αποκλείεται η Honda να μην δώσει δυναμικό hatch στην βάση της. Τώρα αν δώσει και σε εμάς τους συντηρητικούς ένα πιο εύπεπτο sedan δεν καταλαβαίνω που θα είναι το πρόβλημα.
Τεσπά το θέμα με το νέο Civic είναι πάρα πολύ απλό. Made in Japan, αυτή θα είναι Η αλλαγή. Αν έχει και συναρμογή βελτιωμένη σε σχέση με το X gen f/l θα κλείσει σπίτια. Άλλωστε πόσο μακρυά είναι το 2022; 2 lockdown δρόμος...
-
Ετσι sabas σωστα τα λες. Εχει για ολα τα γουστα ο κατασκευαστης που ειναι μπροστα απο την εποχη. Τωρα οσο για τσιρκουλα κ τετοια ειναι για μερικους γραφικους που θελουν να πηγαινουν μονο ευθεια...Δε περιγραφο αλλο...
-
Ετσι sabas σωστα τα λες. Εχει για ολα τα γουστα ο κατασκευαστης που ειναι μπροστα απο την εποχη. Τωρα οσο για τσιρκουλα κ τετοια ειναι για μερικους γραφικους που θελουν να πηγαινουν μονο ευθεια...Δε περιγραφο αλλο...
-
Αποκλείεται η Honda να μην δώσει δυναμικό hatch στην βάση της. Τώρα αν δώσει και σε εμάς τους συντηρητικούς ένα πιο εύπεπτο sedan δεν καταλαβαίνω που θα είναι το πρόβλημα.
Τεσπά το θέμα με το νέο Civic είναι πάρα πολύ απλό. Made in Japan, αυτή θα είναι Η αλλαγή. Αν έχει και συναρμογή βελτιωμένη σε σχέση με το X gen f/l θα κλείσει σπίτια. Άλλωστε πόσο μακρυά είναι το 2022; 2 lockdown δρόμος...
Το Σεντάν είναι τόσο εύπεπτο που θα το αγόραζε και μητροπολιτης.
-
Οκ δεν νομίζω να χαλάει το image της Honda όμως όταν θα έχει και το hatchback της όπως πρέπει. Τι να κάνουμε υπάρχουμε και εμείς που θέλουμε επιτέλους να γλιτώσουμε από την ευρωλαίλαπα του Clopy_paste και της after sales αφαίμαξης αλλά λείπει το ένα κλικ ακόμα για να πάρουμε την απόφαση της μεγάλης αλλαγής!!! Σήμερα πάντως το έψαξα και δεν παίζει πουθενά ακόμα η πλήρης παρουσίαση. Ακόμα μόνο το teaser υπάρχει. Αν το βρει κάποιος ας το δώσει ένα link...
-
Αύριο νομίζω 15:00 ελληνική θα το δειξουν
-
Εγώ, όταν πρωτοείδα το αμάξι μου (civic X) δε μου άρεσε καθόλου. Λέω αμάν, τι είναι αυτό το καραγκιοζιλίκι;
Πλέον, μου αρέσει υπερβολικά πάρα πολύ. Όλα τα υπόλοιπα αυτοκίνητα μου φαίνονται βαρετά, γεροντίστικα και φυσικά ίδια μεταξύ τους καθώς πολλές φορές έχω μπερδέψει και εγώ κάποιο με κάποιο άλλο (από συγκεκριμένες γωνίες). Το civic δε θα το μπερδέψεις ποτέ με κάποιο άλλο. Συμφωνώ και εγώ ότι το mazda 3 (και όλη η γκάμα τους βασικά) είναι ένα κομψοτέχνημα, η Giulietta της δεκαετίας μας.
Ίσως θα ήταν καλό το καινούργιο να το κάνουν ένα κλικ πιο ήπιο. Όταν λέω καλό, εννοώ για την εταιρία ότι ίσως θα μαζέψει ακόμα πιο πολλούς πελάτες. Άλλα όχι πολύ πιο ήπιο, όχι να χάσει αυτόν τον μοναδικό χαρακτήρα του, γιατί μόνο ζημιωμένοι θα βγούν μετά. Η Honda πρέπει να ξεχωρίζει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο!
-
Το Civic δεν έχει ανάγκη τίποτα παραπάνω για να ξεχωρίζει από όλους τους υπόλοιπους όντας άρτιο μηχανικά. Θεωρώ πως η γενεά XI θα έχει ιστορική ευκαιρία να πιάσει κορυφή στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία αν βάλει λίγο νερό στο κρασί της. Τον δρόμο τον έδειξε η Mazda με τα 3/CX30 αν και 'καταδίκασε' εν μέρει την προσπάθειά της με την έλλειψη turbo petrol πρωτίστως και δευτερευόντως με την έλλειψη έστω και ενός συνόλου downsized.
Η συναρμογή με την μεταφορά της γραμμής παραγωγής στην Ιαπωνία είναι βέβαιο ότι θα είναι πολύ καλύτερη. Μηχανολογικά δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα. Μην σας πω ότι εύχομαι και ελπίζω να ΜΗΝ ακολουθήσει την λογική mh ενώ αμφιβάλω ότι θα κάνει η Honda πίσω βήματα σαν άλλους με επαναφορά του ημιακαμπτου πίσω πχ.
Άρα απομένει ο υποκειμενικός παράγοντας σχεδίαση εσωτερικού/εξωτερικού. Θα δείξει αύριο με τι όπλα θα μπει στην μάχη του segment και σε αυτούς τους τομείς...
-
Just boring overall
-
Κοιτώ το βίντεακι και νομίζω ότι έχω να κάνω με ανανεωμένο Accord. Δείχνει πιο mainstream σε σχεδίαση και δεν το λέω απαραίτητα για κακό! Μοιάζει και λίγο με Audi! Αν θέλουν να αυξήσουν τις πωλήσεις σίγουρα θα το πετύχουν μιας και θα έχουν καλούς κινητήρες, ποιότητα και φυσικά χώρους! Το πορτοκαλί με τα μαύρα στοιχεία σε ζάντες και λεπτομέρειες είναι όμορφο! Λιτό και όμορφο εσωτερικό! Αυτά τα πρώτα σχόλια!
-
Μου φαίνεται ότι μου αρέσει!
Για να δούμε όμως και το χατσμπακ. Να το δούμε και σε ένα πιο φυσιολογικό χρωματικό συνδυασμό από αυτό το χάλι.
Honda Civic