-
Μιτο δεν εχεις; προσφατα την αγοραζες νομίζω ή οχι;
-
Όσον αφορά αποκλειστικά την οδηγική συμπεριφορά, δε νομίζω ότι μια Aclass είναι -ή και θα είναι- καλύτερη από ένα 308, ή μια C-class από ένα 508. (εξαιρούμε ειδικές εκδόσεις AMG κ.τ.λ.) Άλλα είναι τα πλεονεκτήματα μιας Merc. Όπως επίσης,έχω ενδοιασμούς πως κι ένα Q2 είναι σαφώς καλύτερο από ένα 2008 ή ένα Α3 από το 308 (πάλι εξαιρουμένων S-Line κ.α.)
-
@gatoz: αστα αυτά τώρα...το ερώτημα είναι να μαζέψω να πάρω Βιτ, τέτρα? Αξίζει? Τόσο καλό είναι? Με έχεις βάλει στην πρίζα τις τελευταίες 48 ώρες...εσύ φταίς! Πές μου ότι το mild hybrid είναι μπούρδα, να ξεμπερδέψω να μην το σκέφτομαι!
ναι, ειναι τοσο καλο. αλλα θα επαιρνα, αν εβρισκα, ες μουτουχου. εχει τοπ εξοπλισμο, τοπ επιδοσεις και εχει αποδειχθει και ασπαστο. για αυτο ακριβως και δεν πουλιουνται!!! ρωτα τον αποστ να σου φερει απο εξω.
-
το μόνο που θα έπρεπε να σκέφτεσαι...είναι ποια θα είναι η...επόμενη alfa!!
Αχαχαχα!! Καμία γιατί πλέον τέλος η Άλφα. Οπότε μέχρι να ξαναβγούν Alfa Romeo, δηλαδή Πεζώ με άλλο σήμα (μπλιάχ!!), δεν προβλέπεται να πάρω Άλφα. Τέλος για εμένα στο εγγύς μέλλον. Είχα καταλήξει για το επόμενο (σε 2), αλλά τώρα με πρίζωσε ο γάτος.
Μιτο δεν εχεις; προσφατα την αγοραζες νομίζω ή οχι;
Καλά θυμάσαι! Αλλά το πρόσφατα είναι σχετικό. Την έχω ήδη 6 μήνες και 5.000χλμ, δλδ για εμένα πολύ...την έχω βαρεθεί ήδη (στο 3μηνο τα βαριέμαι τα αυτοκίνητά μου...αχαχα!!). Οπότε ήδη έχει δρομολογηθεί αντικατάσταση, εφόσον όμως πουληθεί στην τιμή που θέλω. Δεν την σκοτώνω, είμαι πολύ ευχαριστημένος και είναι πολύ καλό αυτοκίνητο για την κατηγορία της...όταν φύγει θα έρθει το επόμενο, αλλά δεν βιάζομαι. Μπορώ να την κρατήσω ακόμα 1 μήνα ή 10 μήνες...την δουλειά μου την κάνω και καίει και λίγο.
ναι, ειναι τοσο καλο. αλλα θα επαιρνα, αν εβρισκα, ες μουτουχου. εχει τοπ εξοπλισμο, τοπ επιδοσεις και εχει αποδειχθει και ασπαστο. για αυτο ακριβως και δεν πουλιουνται!!! ρωτα τον αποστ να σου φερει απο εξω.
Δεν υπάρχει S αυτόματο ούτε για δείγμα! 1 έχω βρεί και είναι πανάκριβο. Όσο για το απέξω με τον κουμπάρο, επίσης δεν παίζει, τα πουλάνε πανάκριβα (γιατί αρχική τιμή είχαν μεγαλύτερη από την δικιά μας!!!) και δεν συμφέρει, θα μου βγει κάνα 22αρι περίπου...με τίποτα!
-
Όσον αφορά αποκλειστικά την οδηγική συμπεριφορά, δε νομίζω ότι μια Aclass είναι -ή και θα είναι- καλύτερη από ένα 308, ή μια C-class από ένα 508. (εξαιρούμε ειδικές εκδόσεις AMG κ.τ.λ.) Άλλα είναι τα πλεονεκτήματα μιας Merc. Όπως επίσης,έχω ενδοιασμούς πως κι ένα Q2 είναι σαφώς καλύτερο από ένα 2008 ή ένα Α3 από το 308 (πάλι εξαιρουμένων S-Line κ.α.)
Ας φτιάξει η πεζώ και γενικά το psa πρώτα κανά αυτοκίνητο που να είναι καλύτερο από αυτά της φορντ και βλέπουμε.
-
ρε συ βλεπω γερμανια 15.5-16.5 χιλιαρικα βρισκεις. και δεν εχεις να ψαξεις τπτ, ενα ιστορικο μονο για τρακαρισματα, ζημιες δεν εχει ακουστει το παραμικρο. ειναι και γιουρο εξι. τοσα πολλα θελει για τελωνεια κλπ? θα παθεις ψυχολογικο μετα απο 1-2 μερες μαζι του...
-
Αχαχαχα!! Καμία γιατί πλέον τέλος η Άλφα. Οπότε μέχρι να ξαναβγούν Alfa Romeo, δηλαδή Πεζώ με άλλο σήμα (μπλιάχ!!), δεν προβλέπεται να πάρω Άλφα. Τέλος για εμένα στο εγγύς μέλλον. Είχα καταλήξει για το επόμενο (σε 2), αλλά τώρα με πρίζωσε ο γάτος.
Κι όμως οι τωρινές Alfa είναι οι 'πραγματικές'. Βγήκε σε πολύ καλή τιμή η Giulia, λέω εγώ τώρα...
Τα επερχόμενα μικρά SUV λένε ότι θα είναι σε πάτωμα της Jeep (δηλαδή Giulietta), όχι PSA.
-
ρε συ βλεπω γερμανια 15.5-16.5 χιλιαρικα βρισκεις. και δεν εχεις να ψαξεις τπτ, ενα ιστορικο μονο για τρακαρισματα, ζημιες δεν εχει ακουστει το παραμικρο. ειναι και γιουρο εξι. τοσα πολλα θελει για τελωνεια κλπ? θα παθεις ψυχολογικο μετα απο 1-2 μερες μαζι του...
Εεε ναι τα 16.5 είναι 17 με πινακίδες, έλγχο κλπ. Για να φτάσει Ελλάδα θα πάει 18.5 περίπου και μετά για τελωνείο δεν έχω μάθει (ακόμα), αλλά λογικά θα είναι 2-3Κ. Οπότε φτάνουμε τις €21.000 για πλάκα. Και λέω εγω, 'αξίζει για 3Κ να πάρω μεταχείρο, 4ετίας και χωρίς το υβριδικό'? Μετά ποιός θα το αγοράσει, που σε 2-3 χρόνια ότι δεν έχει την λέξη Hybrid μπροστά θα είναι για παλιοσίδερα? Θα ρωτήσω όμως να ξέρω ακριβώς το τελωνείο και μετά εαν και όταν πουληθεί ο Μίτος θα δώσω εντολή για ψάξιμο.
Κι όμως οι τωρινές Alfa είναι οι 'πραγματικές'. Βγήκε σε πολύ καλή τιμή η Giulia, λέω εγώ τώρα...
Τα επερχόμενα μικρά SUV λένε ότι θα είναι σε πάτωμα της Jeep (δηλαδή Giulietta), όχι PSA.
Εεε μόνο αυτή έχει μείνει, μαζί με την υπερυψωμένη έκδοση της (Στέλβιο)....αμφότερες πολύ μακριά από εκεί που φτάνουν τα οικονομικά μου. Στην κατηγορία πέριξ των €20Κ δεν έχει τίποτα πια.
Μακάρι να είναι σε πάτωμα Giulietta, αλλά χλωμό το κόβω...δεν θα το αφήσει η PSA, δεν συμφέρει οικονομικά. Άσε που είναι παλιά πλατφόρμα πλέον.
-
φαν, ειναι αμαξαρα παντως. απο τα τελευταια που κυκλοφορουν!
-
διαπιστωσις: σε μερικους αξιζει το καλυτερο. και χαιρομαι οταν το αποκτουν.
-
Γαλλικό αμάξι....
Δεν χρειάζεται να γράψω τίποτα άλλο ...
Τώρα θα περιμένουμε το σεντόνι....
-
...
-
Εχοντας σχετικά μεγάλη εμπειρία (άνω των 50000km με το καθένα) από A180 diesel (2016), 308 1.5 130 ps, και το Audi A3 30 TDI(116 ps) θεωρώ μάλλον το 308 την καλύτερη overall επιλογή. Μπορεί το merc να είναι πιο συμπαγές από τον Γάλλο,(υστερώντας αρκετά βέβαια από το Audi), ομως ήταν ενοχλητικά σκληρό, με μέτριους χώρους και φτωχό εξοπλισμό. Το 308 είναι αλλού από επιδόσεις, ποιότητα κύλισης, άνεση και ομαλότητα λειτουργίας. Το Α3 έχει πραγματικά άριστη ποιότητα, πολύ καλούς χώρους επιβατών, φτωχό εξοπλισμό ( έκδοση business), ok επιδόσεις .Αν λάβουμε υπόψη και τις διάφορες στην τιμή, μάλλον καταλήγουμε άνετα προς Sochaux μεριά . Τώρα βέβαια για να συγκρίνουμε τα νέα μοντέλα θα πρέπει να περιμένουμε το νέο 308 (και τις τιμές του) ώστε να βγάλουμε συμπέρασμα.
Οικογενειακό C-SUV ή B-SUV;