-
Μου το είχαν πει στα ίσια στο Σφακιανάκη,όσα περισσότερα αυτοκίνητα δώσουν με χρηματοδότηση,τόσο μεγαλύτερο το μπόνους απο την τράπεζα στο τέλος της χρονιάς. Κοινώς δεν τους συμφέρει να πουλάνε μετρητής!
-
Μου το είχαν πει στα ίσια στο Σφακιανάκη,όσα περισσότερα αυτοκίνητα δώσουν με χρηματοδότηση,τόσο μεγαλύτερο το μπόνους απο την τράπεζα στο τέλος της χρονιάς. Κοινώς δεν τους συμφέρει να πουλάνε μετρητής!
Ισχύει αυτό, αλλά για Σφακιανάκη (όπως και Σαρακάκη) ένα παραπάνω...είναι υπο είδικό καθεστώς και υπάρχουν άλλοι λόγοι από πίσω.
-
καλημέρα σε όλους,
επανέρχομαι σε παλιότερο ερώτημά μου, σχετικά με το τι βενζίνη απαιτείται για το 1,6 180 ΗΡ. Στην αντιπροσωπεία που έκανα την παραγγελία ήταν κατηγορηματικοί στο να μην βάζω 100άρα. 'Εχει κάποιος από εσάς παραλάβει αυτοκίνητο με τέτοιο κινητήρα ώστε να μας το επιβεβαιώσει ?
ευχαριστώ
-
Ότι λέει το manual d_m.. Το θεωρώ απίθανο να ζητάει 100άρα πάντως.
-
Ότι λέει το manual d_m.. Το θεωρώ απίθανο να ζητάει 100άρα πάντως.
Προφανώς ο, τι λέει το manual, ευχαριστώ!
-
Υπάρχει σε κάποια έκδοση στάνταρ το acc ή μόνο με παραγγελία;
-
Μόνο με παραγγελία. Οι κορεατες πάντως δεν έχουν πρόβλημα με τα τσιπάκια οπότε σε 3 μήνες περίπου θα σου έρθει αν το κλείσεις τώρα.
-
regresso wrote:
Μόνο με παραγγελία. Οι κορεατες πάντως δεν έχουν πρόβλημα με τα τσιπάκια οπότε σε 3 μήνες περίπου θα σου έρθει αν το κλείσεις τώρα.
καλημέρα σας,
παραθέτω μια σύντομη εξήγηση του ACC από τη VOLVO...πιστεύετε ότι αξίσει το πρόσθετο κόστος (που λογικά λίγο θα μετρήσει και στη μεταπωλητική αξία του αυτοκινήτου), σε μια χώρα που δεν έχει τους ατέλειωτους αυτοκινητοδρόμους σαν την Ελλάδα? Εξαιρούνται βέβαια όσοι οδηγούν συχνά στις Ε.Ο. για επαγγελματικούς λόγους... ευχαριστώ
-
Έχω το απλό cc στα αυτοκίνητα μου. Δεν μπορώ να ταξιδέψω χωρίς αυτό. Δεν χρειάζονται ατελείωτες Ε.Ο για να είναι χρήσιμο. Δεν με νοιάζει το acc αλλά cc οπωσδήποτε.
-
Η επιλογή του ACC είναι νομίζω κυρίως συνάρτηση του που ζει και κινείται ο καθένας. Αν δεν υπάρχουν αυτοκινητόδρομοι η χρησιμότητά του είναι από εξαιρετικά μικρή ως μηδενική. Σαφώς αν κάποιος θέλει και μπορεί να πληρώσει το παραπάνω κόστος, μπορεί να το βάλει και απλά να το χρησιμοποιεί πολύ περιστασιακά. Προσωπικά δεν το έβαλα κατόπιν πολύς σκέψης και συζήτησης με τον dealer, καθώς οι συνθήκες χρήσης τους στην Κρήτη που ζω είναι εξαιρετικά περιορισμένες.
-
Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί και μέσα στη πόλη το acc ή σε επαρχιακούς δρόμους; Δεν μιλάω σε συνθήκες κυκλοφοριακής συμφόρησης , αλλά σε ήπια κυκλοφορία. Προορίζεται μόνο για αυτοκινητόδρομο;
-
Μπορεί αλλά για μένα είναι ρισκο τα σταμάτα ξεκίνα.
-
το σαφως νεατερνταλ σε τεχνολογια acc του βιταρα του 15 παντως, ακομη και σε manual που το ειχα, ειναι λογος αγορας αυτοκινητου. σχεδον παντου πλην πολυ σφιχτης κινησης. και απολυτα αξιοπιστο σε καθε περιπτωση και οτι περιεργο ετυχε στα 5 χρονια που τα ειχα. βασικα μπηκα στην ουρα για το τριοχτω το χιμπριντο μονο και μονο για αυτο τον λογο, υπηρχαν ετοιμοπαραδοτα gt line που δεν το ειχαν ενω τα gt σκετα που βγαινουν απο 1/1/21 το εχουν. και ακομη περιμενω.
-
Προσωπικα μονο στη ΕΟ. Ουτε καν στην ΑΟ δε βλεπω το λογο να το χρησιμοποιησω. Καλο να υπαρχει αλλα μου φτανει που θα ταξιδευω γκέικα διχως λεβιε ταχυτητων και με αχρηστο το αριστερο ποδι. Αν αχρηστευσω και το δεξι αυτο δεν θα ειναι οδηγηση. Ας κανω το συνοδηγο παιζοντας με το μηδια. Παντως νομιζω ολοι οι κατασκευαστες προτεινουν το ACC για χρηση σε αυτοκινητοδρομους. Επουδενι εντος αστικου ιστου.
-
ειναι να σου κατσει, εμενα πχ μου αρεσε πολυ συνολικα. Αυτο που δεν μου αρεσε καθολου ητανε το 3008 που κυκλοφορει και πολυ στους δρομους.
Κυκλοφορει πολυ, και θα συνεχισει καθως ειναι πανεμορφο, φορτωμενο με μπολικη τεχνολογια, ποιοτικοτατο και πρακτικο και με οδικη συμπεριφορα που θα συγχωρησει και καποιες μπαστουνιες του χειριστη. Το σεταπ της αναρτησης ειναι επισης υποδειγματικο και ακομη και με τον ημιακαμπτο βγαζει συμπεριφορες που θα ζηλευαν πολλα συγχρονα χατσμπακ. Τεσπα γουστα ειναι αυτα. Παντως για το 3008 μιλαμε. Οχι για αμαξακι του συρμου.
-
Παιδια το ειδα το βράδυ με τα full led του κτλ. Χάζεψα.... Μ αρεσε τρελα.... Και από πίσω με την ενιαία γραμμή στα πίσω φώτα.
Ετσι καγκουρια.... Ωριαι όμως καγκουρια
-
Καλησπερα στην παρεα κανουν καμια εκπτωση ? αν δωσουμε μετρητα?? εχει κανεις κανενα παραδειγμα απο καπου
θα σκασω 34 Κ λεω να παρω το DISTINCTIVE 1.6T 180hp 7-DCT 48V 4X4
-
Καλησπερα στην παρεα κανουν καμια εκπτωση ? αν δωσουμε μετρητα?? εχει κανεις κανενα παραδειγμα απο καπου
Καλησπέρα,
Είναι απλό, πηγαίνετε σε 2-3 αντιπροσωπείες, ακόμα και της ίδιας εταιρείας (π. χ. Βελμαρ) και ζητείστε εν ψυχρώ έκπτωση - όποιος κάνει τη μεγαλύτερη σάς έκανε πελάτη! Μη διστάσετε να ζητήσετε εσείς έκπτωση, μην περιμένετε από τους πωλητές, φιλική συμβουλή!
-
Προσωπικα μονο στη ΕΟ. Ουτε καν στην ΑΟ δε βλεπω το λογο να το χρησιμοποιησω. Καλο να υπαρχει αλλα μου φτανει που θα ταξιδευω γκέικα διχως λεβιε ταχυτητων και με αχρηστο το αριστερο ποδι. Αν αχρηστευσω και το δεξι αυτο δεν θα ειναι οδηγηση. Ας κανω το συνοδηγο παιζοντας με το μηδια. Παντως νομιζω ολοι οι κατασκευαστες προτεινουν το ACC για χρηση σε αυτοκινητοδρομους. Επουδενι εντος αστικου ιστου.
Κι όμως, λένε ότι εξαιρετικά ξεκούραστο μέσα στην πόλη, κυρίως στο μποτιλιάρισμα. Εφόσον βέβαια συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο. Σταμάτα-ξεκίνα, τα κάνει όλα μόνο του.
-
asos105 wrote:
ησπερα στην παρεα κανουν καμια εκπτωση ? αν δωσουμε μετρητα?? εχει κανεις κανενα παραδειγμα απο καπου
Καλησπέρα,
Είναι απλό, πηγαίνετε σε 2-3 αντιπροσωπείες, ακόμα και της ίδιας εταιρείας (π. χ. Βελμαρ) και ζητείστε εν ψυχρώ έκπτωση - όποιος κάνει τη μεγαλύτερη σάς έκανε πελάτη! Μη διστάσετε να ζητήσετε εσείς έκπτωση, μην περιμένετε από τους πωλητές, φιλική συμβουλή!
Βέβαια, 34.000 είναι, δυσεύρετα αυτή την εποχή!
Ωραία επιλογή και, 4Χ4.
Hyundai Tucson NX4 (2020)