-
Παιδιά είστε απλώς τραγικοί.
Προς ενημέρωση οι καταναλωτές μπαίνουν από Ιρλανδία μέχρι Καμερούν.
-
Tωρα αυτό τι σχόλιο είναι; Θα μπούμε στο Καμερούν για να δούμε το αμάξι που πουλιέται στην Ελλάδα; Μήπως να πάρουμε για εκπτώσεις και στην Ζιμπάμπουε μήπως παίζει καμιά προσφορουλα;
-
Καποιος ειχε πει στο νημα οτι απο 15/1 και μετα θα υπηρχαν τιμοκαταλογοι με εξτρα. Εχει μιλησει κανενας με αντιπροσωπεια τις τελευταιες μερες να μας πει αν βγηκε ο πολυποθητος τιμοκαταλογος;
-
Σε δευτερη συναντηση που ειχα με την αντιπροσωπεια ΛΑΜΔΑ για να δουμε ξανα το αυτοκίνητο, να το δει και η σύζυγος (γιατι δεν μπορει ευκολα να χωνεψει δυστυχως το brand Hyundai) οπου και πηρα μια προσφορα και μιλησαμε για τα εξτρα να σας πω οτι το surround view 360 για το ΜΤ ειναι στην τιμη που ανέφερε και o Tkin και περιλαμβανει οπως ειπαμε το BCW blnd spot (monitoring) να φαινεται δλδ στο πινακα οργανων με τα φλας , το RCCW το rear alert δλδ και το SEW για το ανοιγμα των θυρων μαζι με το ηχοσυστημα KREL στα €1840, για το αυτοματο ειναι στα €2050 γιατι στο blind spot / rear alert ερχεται με αυτοματη πεδηση. Το auto tail ειναι στα €610 , και το smart cruise που ειναι start & go στο ΑΤ ειναι στα 540. Για δερματινα αν ενδιαφερεται καποιος τιμη στα €1365 και αν τα θελεις και αεριζομενα για το καλοκαιρι η τιμη παει στα €1.630 (θερμαινομενα ειναι μονο στην Distinctive.Οι τιμες αυτες ειναι τελικες με φορους κ τελος δλδ στην τελικη τιμη που θα παρεις απλα προσθετεις οτι εξτρα θελεις και ειναι επιβεβαιωμενα με την αντιπροσωπεια της Hyundai γιατι με πηρε χθες τηλ για να μου επιβεβαιωσει τις τιμες γι αυτα , τωρα αλλα εξτρα δεν νομιζω οτι θα εχει . Εκπτωση στην τιμη δεν μου ειπε αλλα αν ερθει η στιγμη θα βοηθησει οπως ειπε
Αυτην την βδομαδα λεει οτι θα το κανουν TD ολοι οι δημοσιογραφοι οποτε θα εχουμε τα Ελληνικα reviews και απο αρχες πλεον Φεβ και ο απλος λαος συγκεκριμενα στην ΑΤ εκδοση.
-
σου ανεφεραν καθολου τιμες ρυπων wltp για τις διαφορες εκδοσεις; Επισης, μηπως γνωριζεις ποιοι κινητηρες εχουν ερθει (ή εστω περιμενουν αν ερθουν αμεσα); ο mild hybrid; ο full hybrid (1.6 230ιπποι);
-
Να πω την αληθεια δεν ρωτησα , απλα να αναφερω οτι τα τελη για το 180 ΑΤ 4*4 που ρωτησα ειναι €111 , σε ερωτηση που εκανε η συζυγος μου αν κυκλοφορει ελευθερα στο κεντρο μιας και μενουμε κεντρο ειπε ο πωλητης οτι αν αλλαξει ο τροπος με βαση τους νεους ρυπους θα πρεπει να γινει αναπροσαρμογη προς τα πανω νομιζω οτι ανεφερε οτι αυτο ειναι περι τους 150-160CO2 μπορει να κανω και λαθος μην λεω ανακριβειες . τωρα για κινητηρες πιστευω ετοιμοπαραδοτα θα φερουν και τον 150 και τον 180 , εγω αν παω τελικα για παραγγελια λεω να παω για τον 180 , να δουμε και με ποιον θα κανουμε τελικα TD για να κρινουμε καλυτερα
-
Αν δεν κάνω λάθος, το όριο για ελεύθερη κυκλοφορία στο κέντρο της όλης είναι τα 140 gr CO2.
-
Αν δεν κάνω λάθος, το όριο για ελεύθερη κυκλοφορία στο κέντρο της όλης είναι τα 140 gr CO2.
Δεν κάνεις λάθος, απλά ισχύει και το μονά ζυγά για τους πριν τον 11/2010 και αυτούς που βγάζουν παραπάνω
-
Τα ποιο πολλα που εχουν ερθει ειναι 48V 150 & 180 τα τελη ειναι στα 105 ευρω (δλδ πληρως ανταγωνιστικά με τα suv του psa παρότι εχουν περισσότερα αλογα τα χιουνται και χαμηλοτερα απο το τιγκουαν 130-150 ιππων που εχουν τελη 150-160) .
Εκει για εμενα ειναι και το μεγαλυτερο αλμα του τουσον απο την προηγουμενη γενια περα απο το σχεδιαστικο κομματι που φαινεται από μακρια. Το προηγουμενο μοντελο των 177 ιππων πληρωνε κατι 450 αρια τελη και οι νεοι κινητηρες πεσαν στα 100 ευρώ τρομερή βελτίωση να δουμε αν εχει πεσει και η καταναλωση. Από ότι διαβάζω στην πολη βγαζει 8.5λτ τα οποια αν μιλάμε για αρκετη κινηση ειναι λογικη νουμερο στην πορεία στα 120-130 να δουμε αν πεφτει στο 7.
-
harisma23 wrote:
Δεν κάνεις λάθος, απλά ισχύει και το μονά ζυγά για τους πριν τον 11/2010 και αυτούς που βγάζουν παραπάνω
Εντάξει γνωστό αυτό, αλλά εγώ απάντησα στον άνθρωπο που πρόκειται να αγοράσει καινούριο αυτοκίνητο και θέλει να μάθει αν θα κυκλοφορεί καθημερινά στο κέντρο.
-
Ναι γι αυτο ειπε ο πωλητης οτι θα πρεπει να γινει αναπροσαρμογη προς τα πανω κατι τετοιο με βαση τους νεους ρυπους αν το οριο ειναι 140 αυτο βγαζει παραπανω αλλα οκ δεν με απασχολει και τοσο αυτο αλλωστε δεν κινουμαι καθολου με το αυτοκινητο καθημερινα στο κεντρο εγω το θελω για καμια ανετη εξορμηση, με τα διδυμα , ταξιδια κλπ οταν μας αφησουν ελευθερους . Αυτο που με απασχολει ειναι οτι θελω να ειναι ησυχο δλδ ηχομόνωση και φυσικα η κυλιση γιατι μεσα σαν αυτοκινητο ειναι μια χαρα , γι αυτο ειμαι μεταξυ του Tiguan και αυτου , στα λεφτα ετσι οπως τα θιελω ερχονται στα ιδια πανω κατω, βεβαια στο Tucson παιρνω περισσοτερα απο τεχνολογικα features υποδυναμη , ΑΤ, και μαλλον 4*4 και δερματινο σαλονι συν τα 5 χρονια , το Tiguan θα το προτιμησω και παλι με πολυ σκεψη μονο αν μου δωσουν δωρεαν τα 4 χρονια και ειναι αυτα τα led matrix που με τρελαίνουν να πω την αληθεια αρκετα.
-
Καλα πλακα κανεις;
Παιρνεις, ιπποδύναμη, 4χ4, αυτοματο και εγγύηση και σκέφτεσαι τα 1-2 db. ( τοσο θα ναι, αν οντως υπαρχει διαφορα)
-
Ναι βρε το ξερω αλλωστε και με το προηγουμενο απο ενα τεστ που ειχα διαβασει στο Autotriti εκει ηταν η διαφορα αλλα να μη το οδηγησω πρωτα, να δω πως ειναι τι μονο απο το POV Drive test στο U Tube ?, κατσε δινω ενα αρκετα σεβαστο για την εποχη μας ποσο , γουρουνι στο σακι να παρω , μπορει να το οδηγησω και να με χαλασει κατι , μπορει..., δεν νομιζω αλλα παντα υπαρχει και ενα αλλα, σωστα ? δεν παω προκατειλημμένος, μπορει να ειμαι VAGFunboy αλλα το συγκεκριμενο αυτοκινητο το περιμενα και παρακολουθουσα το ποτε θα βγει εδω και χρονο γι αυτο αλλωστε ανεβασα και το σχετικο thread μολις αποκαλυφθηκε.
Ασε που εχω και την συζυγο να λεει καλα θα δωσεις τοσα λεφτα για Hyundai ? το ξερω ρεντικολο που το λεω αλλα τι να κανουμε εχουμε και αυτα ,βλεπεις θα ειναι και δικο της καθως ειμαστε οικογενεια με ενα αποκλειστικο οχημα.
-
Αν ειναι και δικο της εχει δικιο. Καλα ξεμπερδέματα.....
Καλα ναι να το οδηγήσεις αλλα και να βρεις κατι βαζεις στην ζυγαριά ολα τα αλλα.
-
Μα να δώσεις τόσα λεφτά για Hyundai .... ?
-
-
Γνωρίζουμε αν παίρνει ρεζέρβα και τι κόστος έχει; Αυτό ήταν μεγάλο μειονέκτημα στο προηγούμενο μοντέλο. Υποθέτω πως έχει στάνταρ κιτ επισκευής.
-
Γνωρίζουμε αν παίρνει ρεζέρβα και τι κόστος έχει; Αυτό ήταν μεγάλο μειονέκτημα στο προηγούμενο μοντέλο. Υποθέτω πως έχει στάνταρ κιτ επισκευής.
Όλα τα 48V δεν έχουν ρεζέρβα μια και χρησιμοποιούν το χώρο για την μπαταρία. Το κιτ επισκευής υπάρχει.
-
Μα να δώσεις τόσα λεφτά για Hyundai .... ?
Η απάντησή μου εδώ είναι όπως πήραμε το πρώτο Samsung S & S2, που πάλι σύγκρινες κορεάτικα με γιαπωνέζικα και φιλανδικά έτσι και τώρα. Άσε που μιλάμε για την 4η μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο.
-
Παντως ενα c suv full hybrid 4x4 με ολα μεσα και αυτοματο με μετατροπεα ροπης στα 41.000 δεν βρισκεις.
Πας να δεις gla και στα 41. 000 ειναι σαν την Κουλα
Hyundai Tucson NX4 (2020)