-
@mastoras78 said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
@fanis75 said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Κανείς δεν τον ξέρει...δεν θέλει.
Γιατί κανείς δε θέλει να τον ξέρει ?
Σατανάς n2
-
@alex-mix said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Πέραν της πλάκας τώρα μήπως τον ξέρει κανείς εκτός φόρουμ να μας πει αν είναι καλά ο Lap? Τόσα συμβαίνουν κάθε μέρα.
Φανηηηηη που σαι ρε φίλε χαθήκαμε.
-
Γιατί κανείς δε θέλει να τον ξέρει ?
Ο Λαπ δεν θελει ο ίδιος να τον ξέρει κανείς....είναι μάλλον μυστικός πράκτωρ...
-
Αχχ με συγνώμη παρανόησα! Μυστικός πράκτωρ Θου Βου?
-
Δεν ξέρω λέμε...νομίζω της Σούζι...
-
Δεν ξέρω λέμε...νομίζω της Σούζι...
Τι τον τσούζει?
-
@lap εμφανίσου και άσε τις ζουζουνιές.. Αρκετά
-
Λοιπόν ήρθε ο καιρός να το αποκαλύψουμε...
Ο Λαπ ήταν γνωστός οικονομολόγος, με αιρετικές απόψεις, που δουλεύει αυτή την εποχή σε γνωστό κτίριο της κεντρικής μας πλατείας.
Επίσης έχει εξοχικό σε κοντινό νησί και είναι γυμνασμένος με λίγα μαλλιά και αντιπαθεί το γράμμα Ν.
-
@criuser said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Λοιπόν ήρθε ο καιρός να το αποκαλύψουμε...
Ο Λαπ ήταν γνωστός οικονομολόγος, με αιρετικές απόψεις, που δουλεύει αυτή την εποχή σε γνωστό κτίριο της κεντρικής μας πλατείας.
Επίσης έχει εξοχικό σε κοντινό νησί και είναι γυμνασμένος με λίγα μαλλιά και αντιπαθεί το γράμμα Ν.
Ξέχασες το αυτοδημιούργητος /petrolhead
-
Είστε θεόμουρλοι τελικά, όλοι σας.
Ο λαπ ήθελε απλά να ηρεμήσει από το καθημερινό ιντερνετικό κουτσομπολιό και τις ιντερνετικές κόντρες. Δεν μ αρέσουν οι κόντρες. Τόσο απλά και σταράτα.
Ήθελα να κάνω απεξάρτηση από το φόρουμ για 15 μέρες και με γλωσσοφαγατε.Δοκιμάστε το και εσείς και θα δείτε ότι το Ίντερνετ είναι εθιστικό. Και εμένα δεν μ αρέσουν οι εθισμοί.
Ο λαπ (μιλώ στο τρίτο ενικό σαν τους μεγαλομανείς, εκεί με φτασατε) δεν θέλει πολλές ιδιωτικοτητες διότι του αρεσει η ανωνυμία του Ίντερνετ και διότι πολλές φορές στους καυγάδες του φόρουμ χρησιμοποιούνται προσωπικά στοιχεία ως επιχειρήματα. Τόσο απλό. Άλλωστε και εγώ δεν θέλω να μαθαίνω πολλά για τα προσωπικά σας διότι δεν μ αρεσει και δεν έχει νόημα.
Ταξιδευτή, σιγά τις αιρετικές απόψεις. Αυτά που λέω στις συζητήσεις μας δεν θα τα χαρακτήριζα ως αιρετικά. Η μέση λογική είναι. Και σε αρκετά διαφωνώ με το κρυφό σου είδωλο. Άλλωστε είμαι πολύ νέος, δεν έχω σπίτια σε νησιά, δεν έχω καν δικό μου σπίτι, δεν ειμαι καθηγητής, τρέχω για το μεροκάματο και προσπαθώ να αναπτυχθώ έστω και λιγουλάκι με αρκετή προσωπική προσπάθεια.
Ειχα κάνει συζήτηση με τη διαχείρηση και εξέφρασα την επιθυμία μου να χαλαρώσω από το φόρουμ. Ενημέρωσα δηλαδή για την απόφαση μου.
Αυτά.
Θεόμουρλοι....ε θεόμουρλοι.
Μου χαλασατε το Ζέν και την ηρεμία μου.
-
Λαπ μη τα παίρνεις σοβαρά όσα γίνονται εδώ, φυσικά και είναι εθισμός, οι εθισμοί είναι η αντίδραση στα ζόρια και το άγχος που γεννάει η καλοπέραση στον καπιταλισμό.
Επειδή η εποχή που είμασταν όλοι πιτσιρικάδες (εσύ μάλλον είσαι ακόμη στο όριο) και χαιρόμασταν και τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου όσο και τη θέση του οδηγού πέρασε, τί άλλο μένει;
Το κλασικό μπαρμπαδο-καφενείο, όπου και οι θυλικές γάτες είναι σπάνιες, για να τη λέει ο ένας στον άλλο... -
Ο δεξιός μπάρμπας φέρνει στον μητσοτάκη πατέρα και ο αριστερός στον φλωράκη...
-
Λαπ καλώς ήρθες πάλι ...
-
Ταξιδευτή μου να σαι καλά και όλα τα παιδιά να είστε καλά. Απλά σκέφτομαι να το αφήσω το forum, διότι στις 15 μέρες που έκανα δοκιμή μη συμμετοχής σε αυτό ειδα από απόσταση ποσο κρίμα είναι να μαλώνουμε για βλακείες και να χαλάμε άπειρο χρόνο σε αντεγκλήσεις.
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ ακόμα και αν βρεθώ σε κόντρα με ένα άτομο για οποιοδήποτε λόγο με επηρεάζει υποσυνείδητα και σκεφτομαι συνεχώς αν και ποσο τον προσέβαλα και πως δεν πρέπει να τον εκθέτω και αν εκανα καλά κτλ και τελικά χάνω την συγκέντρωση μου από αλλα ουσιαστικά θέματα της εργασίας, καθημερινότητας μου.
Κάντε το τεστ και θα δείτε. Στην αρχή έχεις τα σημάδια εθισμού και θες να μπεις να γράψεις την οποία (χαζομάρα σου) αλλα μετά 3-4 μέρες αρχίζεις και ηρεμείς.
Άρα με βλέπω να απέχω στο μέλλον. Το λέω και σε εσάς να μη μου χαλάσετε το ζεν μου.
Με τα φιλαράκια μου και εγώ σαν αυτούς τους γερους είμαστε....χαχαχα
-
Λαπ τι ομάδα είσαι ?
-
-
Δεν νομίζω.
Αν ήταν άντε γειά θα ήταν μέσα στην κόντρα...
-
Δεν νομίζω.
Δεν κατάλαβες... "αντε γεια" σε σας (και τον Λαπ) που είστε αντι-ολυμπιακοί!
-
Δεν ασχολουμαι.... έχω μια σχετική συμπάθεια διότι η μισή οικογένεια ήταν αυτή η ομάδα αλλά μέχρι εκεί.
Θα πω το κλασικό. Εθνική Ελλάδος.Το δικό μου σπορ και οι ομάδες είναι τα αυτοκίνητα και οι κατασκευαστές.
Βλέπω όμως αγώνες, και σπορ έτσι για χαλάρωση καθώς συζητάω με φίλους. Αλλά να πληρώσω συνδρομητική για να βλέπω ματς., μπα...Υ.γ Ναι μου ειπαν να συμπαθώ την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδος.....χαχαχα.
-
@piliourits said in Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία:
Δεν νομίζω.
Δεν κατάλαβες... "αντε γεια" σε σας (και τον Λαπ) που είστε αντι-ολυμπιακοί!
Δεν είμαστε αντι-ολυμπιακοί...
Δεν έχει νόημα να είσαι αντί- στο τίποτα...
Ανάλογη είναι η σημασία και στο αντι-κομμουνιστής...
Απλά για να συνδέουμε τα θέματα...
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία