-
Γεια σας. Αναγκαστική απουσία λόγω προβλημάτων υγείας που ακόμη με ταλαιπωρούν και δυστυχώς θα με ταλαιπωρούν. Δεν υπόσχομαι ότι θα γράφω τακτικά στο φόρουμ γιατί προσπαθώ να βρω λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Περισσότερα στα αντίστοιχα θέματα. Καλό φθινόπωρο σε όλους σας.
Περαστικά και κουράγιο, διατήρησε όσο μπορείς καλή διάθεση για να μπορέσεις να αναπεξέλθεις...
-
Storm wrote:
Γεια σας. Αναγκαστική απουσία λόγω προβλημάτων υγείας που ακόμη με ταλαιπωρούν και δυστυχώς θα με ταλαιπωρούν. Δεν υπόσχομαι ότι θα γράφω τακτικά στο φόρουμ γιατί προσπαθώ να βρω λύσεις στα προβλήματα που έχουν προκύψει.
Περισσότερα στα αντίστοιχα θέματα. Καλό φθινόπωρο σε όλους σας.
Περαστικά και κουράγιο, διατήρησε όσο μπορείς καλή διάθεση για να μπορέσεις να αναπεξέλθεις...
Περαστικά, αν χρειαστείς κάτι πες μας, μη διστάσεις
-
Η ψυχική μου υγεία επιβάλει αποχώρηση, ίσως οριστική.
Να είστε καλά.
-
Θα μας λείψεις, αλλά εαν το έχεις πάρει απόφαση, δεν είναι σωστό να προσπαθήσουμε να σου αλλάξουμε γνώμη. Να είσαι καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου και την οικογένειά σου!
-
Να κάτσεις εδώ και να τσακώνεσαι , καθότι είναι ΤΖΑΜΠΑ ψυχοθεραπεία ...
-
Να κάτσεις εδώ και να τσακώνεσαι , καθότι είναι ΤΖΑΜΠΑ ψυχοθεραπεία ...
Έχεις δίκιο!!! Μπες στο θέμα με τα ιατρικά!!!
-
Νick λυπάμαι που θα σε χάσουμε,αλλά αν είναι για καλό σου -ειδικά για την προσωπική σου υγεία κι ηρεμία-, σεβαστή η απόφασή σου.
Υ.Γ. Συμφωνούμε στα περισσότερα αυτοκινητιστικά,λιγότερο στα πολιτικά,αλλά θα ήθελα να διαβάζω τις απόψεις σου.Είμαστε και συνδημότες κι απ'ότι έχω καταλάβει κοντά ο ένας με τον άλλο,οπότε ότι χρειαστείς μου λες.
-
Εγώ τώρα τι να γράψω; Να πω στον nick να μην αποχωρήσει; Δεν νομίζω.
Άλλωστε και εγώ είμαι με το ένα πόδι εκτός. Δεν βλέπω να αντέχω για πολύ ακόμη.
-
επαιξε απαντηση στον κριου αφου μελετησα τα γραφομενα που με οδηγησαν ενα βημα πριν την αποχώρηση.
Ευχαριστώ γιατρε με κρατησες προς το παρον
-
Αντε ρε, σιγα μην σκασουμε για το φορουμ. Εχω τσακωθει κι εγω πολλες φορες, και στην τελικη λεω δεν αξιζει. Και δεν διαβαζω τα πολιτικα κτλ στον Αντίλογο. Εδω ειμαστε να ανταλλάσσουμε πληροφοριες κυριως πανω σε αμαξια (αποψη μου). Αλλά εχω κανει και φιλους απο εδω μεσα και μαλιστα πολυ καλους. Πχ με τον Emperor ειμαστε παρα πολυ καλοι φιλοι . Κι εγω γνωρισει κι άλλα παιδια πολυ αξιολογα επισης. Οπως και να εχει, αν ερθεις προς Γιαννενα ή Αρτα θα μας πεις, οκ? Ισχυει το κερασμα . Θα δεις και το καινουριο μου αμαξι
-
Η ψυχική μου υγεία επιβάλει αποχώρηση, ίσως οριστική.
Να είστε καλά.
ρε συ νικ εδω ειναι ενα καφενειο.
οταν κανονιστει μια συναντησις θα δεις οτι ειμεθα ολοι καποιοι μετριοι γκρινιαρηδες.
-
Attack mode ON.
Δεν είμαι καλά, με έχετε τρελάνει!!!
-
Κανε ενα διάλειμμα και ξαναμπαινεις οταν νιωσεις οκ
-
Αντε ρε, σιγα μην σκασουμε για το φορουμ. Εχω τσακωθει κι εγω πολλες φορες, και στην τελικη λεω δεν αξιζει. Και δεν διαβαζω τα πολιτικα κτλ στον Αντίλογο. Εδω ειμαστε να ανταλλάσσουμε πληροφοριες κυριως πανω σε αμαξια (αποψη μου). Αλλά εχω κανει και φιλους απο εδω μεσα και μαλιστα πολυ καλους. Πχ με τον Emperor ειμαστε παρα πολυ καλοι φιλοι . Κι εγω γνωρισει κι άλλα παιδια πολυ αξιολογα επισης. Οπως και να εχει, αν ερθεις προς Γιαννενα ή Αρτα θα μας πεις, οκ? Ισχυει το κερασμα . Θα δεις και το καινουριο μου αμαξι
Ρε συ alex για θύμισέ μου κάτι. Εσύ δεν είχες έρθει από Ιωάννινα το 2007 και πήρες τις εργοστασιακές ζάντες του 207GT που μόλις είχα αγοράσει τότε ή κάνω λάθος;;;; Μαζί είχαμε βρεθεί κάπου στην Λεωφόρο Καβάλας;
Τα έχω μπερδέψει; Ίσως...
-
Οχι Storm δεν ημουνα εγω. Δεν εχουμε βρεθει, ουτε εχουμε κανει καποια αγοραπωλησια μεταξυ μας ποτέ
Καποτε πουλαγες κατι σιδερενιες ζαντες απο το 207 και ειχα ενδιαφερθει , αλλά δεν τις πηρα εγω τελικα, ισως γι αυτο να μπερδευτηκες
-
Κάποιος από το φόρουμ τις πήρε και νόμιζα ότι ήσουν εσύ φίλε! Πάντως είχε έρθει από Ιωάννινα....!....
-
Επιτέλους αποτελέσματα μαγνητικής στα χέρια μου. Γλιτώσαμε το πολύ δυσάρεστο. Με επιστημονικά δεδομένα έχω 'κάλο στον εγκέφαλο' αλλά δεν είναι καρκίνος και δεν μεγαλώνει. Από ότι φαίνεται απλά πέρσι τέτοια εποχή ήταν η ώρα να δείξει ότι ήταν εκεί και θέλει παρακολούθηση. Την βγάζω με καθημερινό χαπάκωμα, μαγνητικές ανα 6μηνο και συνεχίζουμε κανονικά. Δεν έχω μπει στο φόρουμ γιατί τρέχω παντού σε όλη τη Αττική για αναβαθμίσεις φορολογικών μηχανισμών (μιν 300 χλμ τη μέρα μόνο για δουλειά).
10 ημέρες ακόμα έτσι στην καλύτερη.
-
Κουράγιο αγαπητέ, να προσέχεις τις συνθήκες ζωής και εργασίας όσο γίνεται, και θα βγάλεις πολλές πολλές χιλιάδες χιλιομέτρων ακόμα, άντε και κάνα σέρβις όταν χρειαστεί και συνεχίζεις ακάθεκτος!
-
Περαστικά και χαίρομαι για τα καλά νέα.
Είναι κάτι που χρειάζεται χειρουργείο ή όχι?
-
Nick,good news! Τουλάχιστον είναι κάτι που ελέγχεται κι εύχομαι έστω και με φαρμακευτική αγωγή να μην σε απασχολήσει ποτέ σοβαρά!
Αναφορά αν είμαστε καλά απο υγεία