-
Χαχα σορρυ αλλά το χα απορροια
-
Ibiza και από εμένα. (Γιατί όμως dsg και όχι χειροκίνητο; τρέχει κάποια προσφορά;)
Φίλε μου σε καταλαβαίνω απόλυτα. Από τη μια είσαι ενθουσιασμένος που θα πάρεις καινούργιο αμάξι και βιάζεσαι, και από την άλλη δε θέλεις να πας κόντρα στο γονιό σου (που μάλλον βάζει και τα λεφτά). Όπως και να έχει, σου προτείνω να τα προσπεράσεις αυτά, και να κινηθείς προς το ibiza. Τα πλεονεκτήματα του πολλά με κυριότερα το δυνατό κινητήρα (είναι πάρα πολύ σβέλτο, ακόμα και με τα 95 άλογα!) και τους τεράστιους χώρους για την κατηγορία του. Και τα 2 αυτά πλεονεκτήματα είναι χαρακτηριστικά που θα τα εκτιμήσεις πολύ και θα απολαμβάνεις κάθε μα κάθε μέρα. Αντίθετα, εάν πάρεις ένα πιο αδύναμο ή πιο στενάχωρο αμάξι, ίσως σιχτιρίζεις κάθε μέρα και μπεις σύντομα σε σκέψεις να το αλλάξεις. Οι περισσότεροι εδώ μέσα έχουμε βρεθεί σε τέτοια κατάσταση και για αυτό προσπαθούμε να σε αποτρέψουμε από το ίδιο λάθος.
Θα σου πρότεινα λοιπόν να το κουβεντιάσεις με τον πατέρα σου και αν είναι αρνητικός, να προσπαθήσεις να τον μεταπείσεις.
Αν πάλι γουστάρεις το C3 χωρίς αύριο, τότε πάρε αυτό (ή όποιο άλλο σου γυαλίσει) αλλά προσπάθησε να είναι τουρμπάκι.
-
Ibiza και από εμένα. (Γιατί όμως dsg και όχι χειροκίνητο; τρέχει κάποια προσφορά;)
Ναι στα 14000€ 1.0 tsi 115hp dsg έκδοση referense
-
Ισχύει ότι corsa c3 και 208 έχουν ίδια υλικά κινητήρα κτλ και αλλάζει μόνο η μάρκα;
-
Ισχύει ότι corsa c3 και 208 έχουν ίδια υλικά κινητήρα κτλ και αλλάζει μόνο η μάρκα;
ειναι το ιδιο βασικα αυτοκινητο αλλα το πουγκ ειναι πιο μπλιμπλικτωτο δηλαδη χτισμενο για ανεση και ισως πιο εμφανισιμο αλλα το κορσα ειναι πιο καλοστημενο στο δρομο. ας πουμε οτι στο πουγκ πανε οι πιο φραγκατοι και στο κορσα οι πιο σπορτιφ. το c3 ειναι παλαιοτερης κοπης αν και της ιδιας οικογενειας.
επειδη σε κοβω για ψιλοασχετο με το σπορ, η psa ειναι η εταιρεια που ειναι ιδιοκτητρια της peugeot, της citroen, της ds, της fiat, της jeep και της opel, οποτε καταλαβαινεις και τον λογο.
αλλα αντι για τοσο ψοφια που κοιτας σε αυτα, παρε ιμπιζα.που ειναι υπερπροσφορα τωρα και ειναι απλα καλυτερο, γρηγοροτερο, ασφαλεστερο αυτοκινητο κλασεις πανω απο τη μικρη διαφορα τιμης.
-
vtsola21 wrote:
ειναι το ιδιο βασικα αυτοκινητο αλλα το πουγκ ειναι πιο μπλιμπλικτωτο δηλαδη χτισμενο για ανεση και ισως πιο εμφανισιμο αλλα το κορσα ειναι πιο καλοστημενο στο δρομο. ας πουμε οτι στο πουγκ πανε οι πιο φραγκατοι και στο κορσα οι πιο σπορτιφ. το c3 ειναι παλαιοτερης κοπης αν και της ιδιας οικογενειας.
επειδη σε κοβω για ψιλοασχετο με το σπορ, η psa ειναι η εταιρεια που ειναι ιδιοκτητρια της peugeot, της citroen, της ds, της fiat, της jeep και της opel, οποτε καταλαβαινεις και τον λογο.
αλλα αντι για τοσο ψοφια που κοιτας σε αυτα, παρε ιμπιζα.που ειναι υπερπροσφορα τωρα και ειναι απλα καλυτερο, γρηγοροτερο, ασφαλεστερο αυτοκινητο κλασεις πανω απο τη μικρη διαφορα τιμης.
Της FIAT και της Jeep δεν είναι ιδιοκτήτρια η PSA, αλλά η FCA (FIAT Chrysler Automobiles, δηλαδή οι FIAT, Chrysler, Dodge, Jeep, Alfa Romeo, Lancia, Maserati). Αν γίνει τελικά η συγχώνευση FCA-PSA, ο νέος όμιλος θα ανήκει 50-50 ανάμεσα στους δύο σημερινούς ομίλους (FCA & PSA).
-
Καλημερα στην παρεα .την παρασκευη εκλεισα το c3 και μου εχουν πει σε 10 μερες το πολυ θα ειναι εδω.εδωσα προκαταβολη 2000ευρω και ολα καλα.Ελα ομως που μετανιωσα.Οι λογοι 2.Προσφορα απο opel corsa στην ιδια τιμη(13000) εκδοση elegance και η seat με προσφορα 13000 με το κλειδι στο χερι το seat ibiza 115hp.τωρα τι γινεται?μπορω να ακυρωσω αυτην την παραγγελια?με εφαγε και η κοπελα μου ακυρωσε την και ακυρωσε την και οι γονεις μου το ιδιο..τι να κανω? πως λεω στον αντιπροσωπο να ακυρωσει?
στοδελτιο παραγγελιας λεει αυτο
Σε περίπτωση που ο αγοραστής ακυρώσει την παρούσα παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο που ανάγεται στο
πρόσωπό του, το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται άτοκα σε αυτόν. -
Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις . Βρες μία πειστική δικαιολογία . Βασικά βάλε αυτούς που σου είπαν να ακυρώσεις να σου την βρούνε ...
Ακόμα να καταλάβω το γιατί να πάρεις το Ιμπιζα που έχει περισσότερα άλογα , αλλά το Κόρσα που έχει λιγότερα και είναι και πιο συντηρητικό , γιατί το προτιμάς ?
Και μια και ακυρώνεις δεν πας να δεις και το 208 , μήπως ησυχάσεις ?
Μια καλή δικαιολογία είναι να πιέσεις τον πωλητή για να πάρεις τα 110 άλογα με μικρή διαφορά στον ίδιο εξοπλισμό .
-
Δεν χάνεις τίποτα να ρωτήσεις . Βρες μία πειστική δικαιολογία . Βασικά βάλε αυτούς που σου είπαν να ακυρώσεις να σου την βρούνε ...
Ακόμα να καταλάβω το γιατί να πάρεις το Ιμπιζα που έχει περισσότερα άλογα , αλλά το Κόρσα που έχει λιγότερα και είναι και πιο συντηρητικό , γιατί το προτιμάς ?
Και μια και ακυρώνεις δεν πας να δεις και το 208 , μήπως ησυχάσεις ?
Μια καλή δικαιολογία είναι να πιέσεις τον πωλητή για να πάρεις τα 110 άλογα με μικρή διαφορά στον ίδιο εξοπλισμό .
Η συμπαθεια μου στο κορσα ειναι λογω του οτι θυμιζει 208 με χαμηλοτερη τιμη.επισης ειδα το 208 αλλα δεν μου αρεσε το τιμονι που καλυπτει το κεντρικο ταμπλο
-
Σε περίπτωση που ο αγοραστής ακυρώσει την παρούσα παραγγελία για οποιονδήποτε λόγο που ανάγεται στο
πρόσωπό του, το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται άτοκα σε αυτόν.Καταρχάς, δεν χρειάζεσαι καμία δικαιολογία αφού το γράφει και στο δελτίο ότι σου επιστρέφεται το ποσό. Επίσης είναι δικαίωμά σου να αλλάξεις γνώμη, δεν μπορεί κανείς να σου πει κάτι και νομικά έχεις αυτό το δικαίωμα.
Τέλος, εαν θες οπωσδήποτε μια δικαιολογία, τότε μπορείς να πεις ότι κάτι έτυχε και πλέον δεν είναι διαθέσιμα τα χρήματα για αφορά αυτοκινήτου.
ΥΓ: Σοφή επιλογή να ακυρώσεις, το Ibiza είναι καλύτερο αυτοκίνητο από το 82αρι C3 και αφού είναι και στα ίδια χρήματα δεν υπάρχει σύγκριση!
-
Καλημερα στην παρεα .την παρασκευη εκλεισα το c3 και μου εχουν πει σε 10 μερες το πολυ θα ειναι εδω.εδωσα προκαταβολη 2000ευρω και ολα καλα.Ελα ομως που μετανιωσα.Οι λογοι 2.Προσφορα απο opel corsa στην ιδια τιμη(13000) εκδοση elegance και η seat με προσφορα 13000 με το κλειδι στο χερι το seat ibiza 115hp.τωρα τι γινεται?μπορω να ακυρωσω αυτην την παραγγελια?με εφαγε και η κοπελα μου ακυρωσε την και ακυρωσε την και οι γονεις μου το ιδιο..τι να κανω? πως λεω στον αντιπροσωπο να ακυρωσει?
πρόσωπό του, το ποσό της προκαταβολής επιστρέφεται άτοκα σε αυτόν.Καλημέρα φίλε μου! Το μετανιωσες γτ όντως το μετανιωσες ή γτ σε πιέζουν οι άλλοι? Γτ απ όσο θυμάμαι είχες ξετρελαθεί με το c3 και ίσα ίσα που οι δικοί σου ήταν αρνητικοί για το Ibiza λόγω προσωπικής παλιότερης εμπειρίας... Επίσης η κοπέλα άμα θέλει να έχει λόγο ας βάλει κάνα φράγκο και αυτή... Στα λέω επδ σε άλλο φόρουμ έχεις αναφέρει ότι το c3 που έκλεισες είναι η φουλ έκδοση και τλκ είναι η έκδοση με τα 110 άλογα και όχι με τα 80, οπότε αλλάζει το πράγμα έτσι... Κάτσε και σκέψου ήρεμα και ώριμα και πάρε αυτό που αρέσει σε σένα και όχι στους άλλους... Επίσης μην κοιτάς μόνο τις προσφορές, σύγκρινε και τους εξοπλισμούς μεταξύ των 3 και τους κινητήρες και μετά αποφάσισε...
Επειδή δεν χρεώνουμε με το γράμμα, παρακαλείστε να γράφετε ολόκληρες τις λέξεις. [Admin]
-
Αν ειναι με τα 110 αλογα, αλλαζει το πραμα.....
-
Οι κινητήρες σε c3 και seat είναι 110 ενώ στο corsa 75 άλογα ..απο εξοπλισμούς το c3 είναι πλήρες έχει τα πάντα,το seat ελλειπες στην βασική έκδοση..ωστόσο πείτε με ανόητο πείτε με οτι θέλετε μου θεωρώ το corsa τελικά πιο κοντά στα γούστα μου..ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλλημα πραγματικά
-
Οι κινητήρες σε c3 και seat είναι 110 ενώ στο corsa 75 άλογα ..απο εξοπλισμούς το c3 είναι πλήρες έχει τα πάντα,το seat ελλειπες στην βασική έκδοση..ωστόσο πείτε με ανόητο πείτε με οτι θέλετε μου θεωρώ το corsa τελικά πιο κοντά στα γούστα μου..ΤΕΡΑΣΤΙΟ δίλλημα πραγματικά
Υπάρχει στην οικογένεια το προηγούμενο μοντέλο corsa με τα 75 άλογα και πραγματικά ήταν ίσως η χειρότερη αγορά που κάναμε ποτέ... Κάθε φορά που πας να το παρκάρεις με όπισθεν και με το Air condition ανοιχτό το αυτοκίνητο μόνο που δεν κατεβαίνω να το σπρωξω. Από δύναμη μηδέν... Προσωπικά αυτοκίνητο με 75 άλογα ούτε σε σούπερ μίνι κατηγορία... Μέχρι και η κοπέλα μου που πήρε το i10 της έβαλα βέτο να πάρει το 1200 με 85 άλογα... Από κει και ύστερα, για μένα δεν έχει λογική να μην πάρεις το c3 που είναι φουλ από εξοπλισμό με τα 110 άλογα και να πάρεις το corsa με τα 75 ή το Ibiza το οποίο θα είναι άδειο κυριολεκτικά από εξοπλισμό και με ένα κιβώτιο ταχυτήτων που μόνο προβλήματα βγάζει... Και στο λέει κάποιος που δεν τα χωνεύει καθόλου τα γαλλικά! Ωστόσο όπως προείπα, επδ εσύ αγοράζεις και είναι και λογικό να θες κάτι το οποίο σε κάνει να χαμογελάς, αν αυτό είναι το corsa τότε go for it! Προτού ακυρώσεις πάντως δες μήπως μπορέσεις να βρεις test drive να το δοκιμάσεις το κορσα με αυτά τα άλογα.
-
Ειναι δωρεαν εδω τα γραμματα.....
-
Μη παρεις corsa με 75 αλογα, θα το μετανιώσεις . Ολοι στο λεμε, αλλά δεν βλεπω να.... νιωθεις . Παρε τουλαχιστον αυτο με τα 100 ή αν θες κοιτα και το Astra , εχει προσφορα χωρις ΦΠΑ. καπου 3,000€ κατω
-
Αμα το C3 είναι με 110 άλογα , δεν υπάρχει καν σύγκριση ούτε με Κόρσα , ούτε με Ιμπιζα .
Αν θέλεις να πας στα 75 άλογα ντε και καλά , πάρε τουλάχιστον το 208 να έχεις εμφάνιση .
Το Κόρσα ήταν πάντα νοικιάρικο και αμάξι πωλητών και αυτά θα έχεις για σύγκριση όταν το πουλήσεις .
Το ίμπιζα θα έχεις το αυτόματο κιβώτιο να σε στενοχωρεί .
-
Αμα το C3 είναι με 110 άλογα , δεν υπάρχει καν σύγκριση ούτε με Κόρσα , ούτε με Ιμπιζα .
Αν θέλεις να πας στα 75 άλογα ντε και καλά , πάρε τουλάχιστον το 208 να έχεις εμφάνιση .
Το Κόρσα ήταν πάντα νοικιάρικο και αμάξι πωλητών και αυτά θα έχεις για σύγκριση όταν το πουλήσεις .
Το ίμπιζα θα έχεις το αυτόματο κιβώτιο να σε στενοχωρεί .
Σε εκδόσεις αντίστοιχης δύναμης και το Corsa (το οποίο είναι ένα πιο καλοστημένο 208) και το Ibiza είναι πολύ καλύτερα στον δρόμο από το C3.
-
Τώρα αλλάζει το πράγμα. Καταρχάς ΔΕΝ υπάρχει δίλλημα, το Κόρσα με τα 75 δεν είναι καν ρεαλιστική επιλογή, δεν έπρεπε καν να το κοιτάς, πόσο μάλλον να το έχεις στα υποψήφια!
Μεταξύ τυ 115 ίμπιζα και του 110 Σε 3, πάρε όποιο σου αρέσει.
-
Θα μείνω τελικά σταθερος στο c3
Θα ήθελα να μάθω όμως σε περίπτωση που seat ibiza ,corsa,Hyundai i20 και c3 προσφερόταν στα ίδια άλογα(75_82) τι θα διαλέγετε εσείς;
Αγορα καινουργιο αυτοκινητο για 23χρονο αγορι