-
Εμένα 10/10 παραγγελία μου είπαν ότι μέχρι 15/1 θα έχει έρθει στην Ελλάδα το αυτοκίνητο.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Εμένα 10/10 παραγγελία μου είπαν ότι μέχρι 15/1 θα έχει έρθει στην Ελλάδα το αυτοκίνητο.
@nmsm2 Σου έχει ερθει το πλαίσιο;
-
Ποιο πλαίσιο;
-
@pgp737ng said in Toyota Corolla Cross:
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Ιδια μέρα παραγγελία και πριν από λίγες μέρες η εξυπηρέτηση πελατών μου είπε ότι θα είναι κατασκευή Ιανουάριος και παράδοση Φεβρουάριος.
Πλαίσιο θα ξέρουν Ιανουάριο όταν μπει στη γραμμή παραγωγής.@PGP737ng Εμένα με παραγγελία 18/10 μου είπανε ότι η κατασκευή έχει ολοκληρωθεί, άρα θα έπρεπε να έχω λαβει το πλαίσιο;
Ποιά έκδοση εχεις παρει και σου είπαν παραγωγή Ιανουάριο;
-
Αριθμό πλαισίου δεν έχω αλλά μου έχουν πει (πριν από 10 ημέρες περίπου) ότι Ιανουάριο θα είναι στην Ελλάδα. Λογικά δεν έχει αλλάξει κάτι γιατί για να προβλέπουν τον Ιανούαριο ως μήνα άφιξης το αυτοκίνητο είναι εν πλω λόγω διάρκειας ταξιδιού
-
Αυτό πάντως που η Τουοτα δε δίνει αρ. πλαισίου παρά μόνο όταν σχεδόν το αμάξι πατήσει Ελλάδα, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Όλοι οι κατασκευαστές κοινοποιούν αυτή την πληροφορία με το που βγει το αμάξι από τη γραμμή παραγωγής.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Αυτό πάντως που η Τουοτα δε δίνει αρ. πλαισίου παρά μόνο όταν σχεδόν το αμάξι πατήσει Ελλάδα, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία. Όλοι οι κατασκευαστές κοινοποιούν αυτή την πληροφορία με το που βγει το αμάξι από τη γραμμή παραγωγής.
Kαι η Honda. Ή μάλλον και όλα τα εξ'ανατολών (τουλάχιστον για τους έλληνες αντιπροσώπους,δεν γνωρίζω για υπόλοιπο κόσμο).
-
Επιβεβαιώνω και για το δικό μου Μαζντα!
-
Τα προβλήματα σύνδεσης του bluetooth που είχα (για την αναπαραγωγή μουσικής) λύθηκαν όταν επέλεξα από τις ρυθμίσεις του κινητού HD audio για το bluetooth.
Επίσης αν βάλω να παίζει μουσική από το Bluetooth μέσω της εφαρμογής samsung music μου βγάζει ολόκληρο μενού με επιλογές για να διαλέξω καλλιτέχνες, φακέλους, αγαπημένα κλπ.
Αν χρησιμοποιήσω άλλη εφαρμογή δεν μου βγάζει τέτοιες επιλογές, απλά παίζει ότι παίζει το κινητό. (Έχω samsung S20FE).
-
Ξέρει κανείς τί είναι οι "Ευφυείς εμπρός αισθητήρες παρκαρίσματος (για ανίχνευση αντικειμένων & οχημάτων)" στη lounge έκδοση σε σχέση με την style;
Στη lounge το αμάξι φρενάρει μόνο του αν πλησιάσεις πολύ το μπροστινό/πίσω αμάξι ή κάνει μόνο μπιπ; Στην style δεν κάνει ούτε μπίπ; -
Στη style δεν έχει αισθητήρες παρκαρίσματος καθόλου. Μόνο κάμερα οπισθοπορείας διαθέτει. Η lounge έχει "έξυπνους αισθητήρες" που ακινητοποιούν το αυτοκίνητο όταν εντοπίσουν εμπόδιο και περιμετρική 360 κάμερα κλπ.
-
Δεν έχει 360 κάμερα η Lounge. Γενικά ακόμα δεν προσφέρεται στην Ελληνική αγορά η 360.
-
Καλησπερες και Χρόνια Πολλά σε όλους.
Ρωτάω εδώ, αλλά αφορά όλους τους κατόχους υβριδικών Toyota. Τι βενζίνη προτιμάτε στα υβριδικά σας, απλή 95 ή 98αρα; Κάπου είχα διαβάσει οτι η 98αρα δεν προσφέρει τιποτα παραπάνω στους κινητήρες Atkinson (μέχρι και μπορεί να επιβαρύνει την κατανάλωση) -
Απλή 95αρα. Δεν έχει κανένα νόημα σ' αυτά τα μοτέρ κάτι παραπάνω. Ειδικά όσα είναι με έμμεσο και άμεσο ψεκασμό όπως το ΨΨ.
-
Απλή 95αρα. Δεν έχει κανένα νόημα σ' αυτά τα μοτέρ κάτι παραπάνω. Ειδικά όσα είναι με έμμεσο και άμεσο ψεκασμό όπως το ΨΨ.
παίζει ρόλο η συμπίεση?
-
Δικίνητη CC στα χιόνια. Φοράει goodyear ultragrip στην μαμα ζάντα/διάσταση.
Kάπου στο 6:18 οταν πιάνει 100+ ακούγεται και ο αεροδυναμικός θόρυβος από τους καθρέπτες. -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
παίζει ρόλο η συμπίεση?
Δε νομίζω.
-
Ας ελπίσουμε να μην ψάχνω πάλι να τα πουλήσω όπως με τα αξεσουάρ που είχα πάρει για το Ψ4 γιατί χθες μου τα μάσαγε λίγο ο πωλητής...από 5/1 έχουμε πάει τέλη Γενάρη λέει...
-
Ας ελπίσουμε να μην ψάχνω πάλι να τα πουλήσω όπως με τα αξεσουάρ που είχα πάρει για το Ψ4 γιατί χθες μου τα μάσαγε λίγο ο πωλητής...από 5/1 έχουμε πάει τέλη Γενάρη λέει...
Το slots gaskets τι είναι?
-
Λαστιχένια καλύμματα για τις διάφορες θήκες. Αφού δεν είναι ντυμένες με κάτι τουλάχιστον θα βάλω αυτά για να μην κουδουνάνε κλειδιά, φορτιστές κτλ. Θα εξαρτηθεί από την εφαρμογή και την ποιότητα τους βέβαια το εάν θα τα βάλω. Τα πήρα και βλέπουμε...
Toyota Corolla Cross