-
Το 215 κάθεται άνετα στην 7άρα, θα στρετσάρει λίγο στην 7,5άρα.
Βάλε 8Χ18 επώνυμη να γουστάρεις.
Νομίζω ότι για την τιμή των καινούριων ΤΟΥΟΤΑ είσαι αρκετά αισιόδοξος. -
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
Νομίζω ότι για την τιμή των καινούριων ΤΟΥΟΤΑ είσαι αρκετά αισιόδοξος.Πληρώνεις εσυ τις 7αρες; Αν είναι οκ σου δίνω τα λεφτά. Αν όχι λυπάμαι…. Κανένας πωλητής δεν μου είπε ΟΚ… όλοι κωλωσαν. Όποτε καταλαβαίνεις ποσό σίγουροι ήταν.
18άρες δεν βάζω. Η τιμή είναι τιμοκαταλόγου προ έκπτωσης όποτε 🛞🛞🛞🛞 -
Αν το έχεις ψάξει πάσο.
Αν δεις τον διαμορφωτή όμως, αν επιλέξεις άλλη 17άρα από αυτή που φοράει, η χρέωση είναι πάνω από 1.000άρικο. Απλά για να αλλάξεις σχέδιο ουσιαστικά.
Το οποίο χιλιάρικο είναι απλά η διαφορά των δύο ζαντών. -
Αν το έχεις ψάξει πάσο.
Αν δεις τον διαμορφωτή όμως, αν επιλέξεις άλλη 17άρα από αυτή που φοράει, η χρέωση είναι πάνω από 1.000άρικο. Απλά για να αλλάξεις σχέδιο ουσιαστικά.
Το οποίο χιλιάρικο είναι απλά η διαφορά των δύο ζαντών.Μα αυτό έγραψα… 1100 ο τιμοκατάλογος τους που μου έδειξαν. Αλλάζω σχέδιο αλλά έχω ορίτζιναλ 6,5 άρα ζάντα και το κεφάλι μου ήσυχο. Για να μην μιλήσω για κάτι ρέπλικα που είδα και ο υπάλληλος φίλος μου είπε άφησέ τες καλύτερα. Πολλές αστοχίες τελευταία. Χάλια κραματα
-
Δε με κατάλαβες.
Το αμάξι ήδη φοράει 17άρα και στον διαμορφωτή σου χρεώνει 1.100 επιπλέον την επίσης 17άρα με άλλο σχέδιο.
Άρα υπολογίζεις τουλάχιστον 2χίλιαρο αν τις αγοράσεις.
-
Σε κατάλαβα αλλά μάλλον εσυ δεν κατάλαβες. Έχω ήδη αυτοκίνητο εδώ και 7 μήνες δεν κάνω διαμόρφωση τώρα. Ούτε είναι σωστό να κοιτάς τις επιλογές και τος τιμές των αξεσουάρ μέσα από την διαμόρφωση, αλλά από τον κατάλογο των αξεσουάρ.
Αυτή είναι η τιμή της τετράδας, χωρίς μπουλόνια, χωρίς καπάκια χωρίς έκπτωση.
-
Κατάλαβα ότι έχεις ήδη αυτοκίνητο.
Τότε είναι μάπα ο διαμορφωτής της ΤΟΥΟΤΑ.
Όταν το αμάξι ήδη φοράει 17άρες και επιλέγεις άλλο σχέδιο θα έπρεπε να έχει μηδενική ή έστω μια μικρή χρέωση όπως κάνουν στους διαμορφωτές άλλων εταιρειών.
Εδώ σε χρεώνει όλο το ποσό.
Συνεχίζουν όμως να μου φαίνονται εξαιρετικά φθηνές. Μόνο Jr βάζεις με αυτά τα λεφτά, τους ρώτησες και από κοντά; -
Κατάλαβα ότι έχεις ήδη αυτοκίνητο.
Τότε είναι μάπα ο διαμορφωτής της ΤΟΥΟΤΑ.
Όταν το αμάξι ήδη φοράει 17άρες και επιλέγεις άλλο σχέδιο θα έπρεπε να έχει μηδενική ή έστω μια μικρή χρέωση όπως κάνουν στους διαμορφωτές άλλων εταιρειών.
Εδώ σε χρεώνει όλο το ποσό.
Συνεχίζουν όμως να μου φαίνονται εξαιρετικά φθηνές. Μόνο Jr βάζεις με αυτά τα λεφτά, τους ρώτησες και από κοντά;Ναι φυσικά.
Οι τιμές είναι ως αξεσουαρ και είναι νορμαλ. αν ζητήσεις ανταλλακτική ίδια από τις μαμά τετράδες είτε 17 είτε 18 θα ψάχνεις μαντήλι να κλάψεις. -
Έτσι και στο panda που κάποτε κοιτούσα. Τις εργοστασιακές ζάντες 16" τις χρέωναν €500 ως έξτρα.
Χαχαχα
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Νομίζω ότι για την τιμή των καινούριων ΤΟΥΟΤΑ είσαι αρκετά αισιόδοξος.Πληρώνεις εσυ τις 7αρες; Αν είναι οκ σου δίνω τα λεφτά. Αν όχι λυπάμαι…. Κανένας πωλητής δεν μου είπε ΟΚ… όλοι κωλωσαν. Όποτε καταλαβαίνεις ποσό σίγουροι ήταν.
18άρες δεν βάζω. Η τιμή είναι τιμοκαταλόγου προ έκπτωσης όποτε 🛞🛞🛞🛞Τώρα το είδα αυτό που έγραψες για τις 7άρες. Αν ρωτήσεις σε σοβαρούς λαστιχάδες δε θα είναι και τόσο δύσκολο να σου απαντήσουν. Αλλά αφού βρίσκεις εργοστασιακές σε τόσο χαμηλή τιμή μη το ψάχνεις άλλο.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
18άρες δεν βάζω. Η τιμή είναι τιμοκαταλόγου προ έκπτωσης όποτε 🛞🛞🛞🛞Τώρα το είδα αυτό που έγραψες για τις 7άρες. Αν ρωτήσεις σε σοβαρούς λαστιχάδες δε θα είναι και τόσο δύσκολο να σου απαντήσουν. Αλλά αφού βρίσκεις εργοστασιακές σε τόσο χαμηλή τιμή μη το ψάχνεις άλλο.
Ρώτησα, μαντράδες με μεταχειρισμένα, ρώτησα λάστιχάδες, ρώτησα φίλους και γνωστούς, θεούς και δαίμονες … για μη αυθεντικές καινούργιες κανένας δεν επαιρνε όρκο ότι θα είναι οκ. Κανένας δεν επαιρνε ρίσκο. Και τα λεφτά περίπου 400 κατω από τις εργοστασιακές Τογιότα
-
Καλησπέρα σας.
Έκανα παραγγελία το CC 1.8 skyview.
Θα ήθελα να μάθω επειδή πρόσθεσα την κεραμική επίστρωση μετά από παρότρυνση του πωλητή, τι γνώμη έχετε.
Αξίζει τα 500€ επιπλέον ή να το ακυρώσω κ να βάλω πχ πλαϊνά σκαλοπάτια;
Το σκέφτηκα καλύτερα και μου φαίνονται κάπως πολλά τα 500€ για μια επίστρωση.
Επίσης η επίστρωση είναι σε όλο το αμάξωμα ή σε κάποια καίρια σημεία;
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. -
Πολύ λίγα είναι, όχι πολλα
-
@lap said in Toyota Corolla Cross:
Πολύ λίγα είναι, όχι πολλα
Τα 500€ εννοείς ότι είναι λίγα; Άρα είναι κάτι που το θεωρείς θα ήταν καλό να το εφαρμόσω;
Απ' ότι διάβασα κρατάει για 5 χρόνια. -
Ναι για κεραμική για όλο το αυτοκίνητο είναι λίγα. Βέβαια το υλικό δεν θα είναι το κορυφαίο της αγοράς αλλά θεωρώ ειναι καλά λεφτά για κεραμική.
-
Τα σκαλοπάτια είναι άχρηστα και προκαλουν και επιπλεον αεροδυναμικό θόρυβο. Μόνο για εμφάνιση.
-
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Θα ήθελα να μάθω επειδή πρόσθεσα την κεραμική επίστρωση μετά από παρότρυνση του πωλητή, τι γνώμη έχετε.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Με το καλό να παραλάβεις. Τί χρόνο παράδοσης σου έδωσαν;
-
@lexota said in Toyota Corolla Cross:
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.Με το καλό να παραλάβεις. Τί χρόνο παράδοσης σου έδωσαν;
Σε ευχαριστώ πολύ. Τον 6/24.
Μειώθηκαν οι χρόνοι αναμονής μου είπε.
Λογικά λόγω έλευσης του νέου c-hr. -
Γενικά έχουν μειωθεί οι χρόνοι αναμονής και έχουν πέσει και οι τιμές σε κάποια αυτοκίνητα και κάποιες εκδόσεις τους.
Όχι στα επίπεδα του 19 αλλά υπάρχουν κάποιες μειώσεις. -
@gchris7 said in Toyota Corolla Cross:
Τα σκαλοπάτια είναι άχρηστα και προκαλουν και επιπλεον αεροδυναμικό θόρυβο. Μόνο για εμφάνιση.
Εγω πιο πολύ το σκεφτόμουν για προστασία περιμετρικά.
Ο συναγερμός αξίζει; ή να βάλω έξω.
+200€ μου είπανε.
Toyota Corolla Cross