-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Στο διλιτρο είναι 1.5 kwh, διπλάσια δηλαδή από το 0.845 kwh του 1.8
Δεν νομίζω. 60 στοιχεία έχει αντί για 56 αυτό βγάζει 0.90 kwh
-
Στο διαδίκτυο αναγράφεται ως χωρητικότητα της μπαταρίας του δίλιτρου 1,5 kwh
-
@pagraf said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Διαβάζω για GPS tracker για κοφα και κλωβούς Φάραντεϊ κλπ... Το ότι υπάρχουν συσκευές που μπαίνουν στον αναπτήρα του αμαξιού και μόλις μπαίνουν στο αμάξι απενεργοποιουν το οποιοδήποτε σύστημα παρακολουθήσης δεν το έχετε διαβάσει;
Ή πάντα ποντάρουμε στον πρεζάκια κλέφτη που ανοίγει αμάξια και κουβαλά ένα κοφτακι μόνο μαζί του;
20 ευρώ έχουν αυτές οι συσκευές και ακριβαινουν ανάλογα με την εμβέλεια τους...
Όταν υπάρχουν GPS tracker με το κιλό λέτε οι κλέφτες να μην παίρνουν αντιμετρα;Jammer; Νομίζω υπάρχουν συναγερμοί που ανιχνεύουν τη χρήση jammer και χτυπάνε/ενημερώνουν... Οχι ;
Ναι τα jammer τα ανιχνευουν και μπλοκάρουν... οι επαγγελματίες δεν κλεβουν αυτοκίνητα. Τα εξαφανίζουν... για αυτό οι κόφες κλπ κλπ...
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Διαβάζω για GPS tracker για κοφα και κλωβούς Φάραντεϊ κλπ... Το ότι υπάρχουν συσκευές που μπαίνουν στον αναπτήρα του αμαξιού και μόλις μπαίνουν στο αμάξι απενεργοποιουν το οποιοδήποτε σύστημα παρακολουθήσης δεν το έχετε διαβάσει;
Ή πάντα ποντάρουμε στον πρεζάκια κλέφτη που ανοίγει αμάξια και κουβαλά ένα κοφτακι μόνο μαζί του;
Όταν υπάρχουν GPS tracker με το κιλό λέτε οι κλέφτες να μην παίρνουν αντιμετρα;Jammer; Νομίζω υπάρχουν συναγερμοί που ανιχνεύουν τη χρήση jammer και χτυπάνε/ενημερώνουν... Οχι ;
Ναι τα jammer τα ανιχνευουν και μπλοκάρουν... οι επαγγελματίες δεν κλεβουν αυτοκίνητα. Τα εξαφανίζουν... για αυτό οι κόφες κλπ κλπ...
Δεδομένης της μπαταρίας που έχει πχ το 1.8, σηκώνει συναγερμό με gps ένα αμάξι που κινείται μια φορά τη βδομάδα ; Ή θα ρουφάει την μπαταρία ;
-
Δεδομένης της μπαταρίας που έχει πχ το 1.8, σηκώνει συναγερμό με gps ένα αμάξι που κινείται μια φορά τη βδομάδα ; Ή θα ρουφάει την μπαταρία ;
Άλλο πράγμα η υβριδική (traction) μπαταρία και άλλο η 12 βολτη που δουλεύουν συναγερμοί, gps, modem κλπ.
Καλό θα είναι να βάζεις μπροστά το σύστημα και μεσοβδόμαδα όπως είναι παρκαρισμένο . -
@pagraf Μπορείς να βάλεις το συναγερμό να τραβάει από δική του μπαταρία.
-
Ομάδα καλησπέρα και καλή εβδομάδα...το 1.8 υπάρχει διαθέσιμο στις εκθέσεις για td;;;
ευχαριστώ -
Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην πλησιέστερη σε εσένα αντιπροσωπεία? Εκτιμώ πάντως οτι δεν θα υπάρχει... Τα lounge 2.0 που έχουν όλες θα κάνουν καμια 25-30k χλμ για να τα αντικαταστήσουν.
-
Δεν κάνεις ένα τηλέφωνο στην πλησιέστερη σε εσένα αντιπροσωπεία? Εκτιμώ πάντως οτι δεν θα υπάρχει... Τα lounge 2.0 που έχουν όλες θα κάνουν καμια 25-30k χλμ για να τα αντικαταστήσουν.
ειχα περάσει πριν 10 ημέρες(ΚΙΦΗΣΟΣ) και δεν ειχαν ιδέα για το πότε θα το παραλάβουν...αναγκαστικά πρέπει να περάσω πάλι απο κοντά...ευχαριστώ
-
@pagraf Μπορείς να βάλεις το συναγερμό να τραβάει από δική του μπαταρία.
Συνεχώς ; Γιατί βλέπω βάζουν μία εφεδρική συνήθως.
-
@nectargeorge said in Toyota Corolla Cross:
Ομάδα καλησπέρα και καλή εβδομάδα...το 1.8 υπάρχει διαθέσιμο στις εκθέσεις για td;;;
ευχαριστώΘεσσαλονίκη πάντως που ρώτησα είπαν τον άλλο μήνα, καλά σιγά μην το φέρουν αυγουστιατικα, Κιλκίς είπαν από Σεπτέμβρη...
Ο 1.8 140 είναι επαρκής για το σκαρί και το βάρος του κκ ή θα πέφτει πολύ μουγκρισμα χωρίς λόγο; -
ευχαριστώΘεσσαλονίκη πάντως που ρώτησα είπαν τον άλλο μήνα, καλά σιγά μην το φέρουν αυγουστιατικα, Κιλκίς είπαν από Σεπτέμβρη...
Ο 1.8 140 είναι επαρκής για το σκαρί και το βάρος του κκ ή θα πέφτει πολύ μουγκρισμα χωρίς λόγο;Αν πας χαλαρά θα ειναι οκ... αν θέλεις γκάζια και τα λιγότερα άλογα και η λιγότερη ροπή είναι θέμα..
-
Ο 1.8 140 είναι επαρκής για το σκαρί και το βάρος του κκ ή θα πέφτει πολύ μουγκρισμα χωρίς λόγο;Δεν ξέρω πως θα είναι το 1.8 140 αλλά θα έλεγα πως το 2.0 197 το πάει πολύ καλά. Νιώθω σαν αίσθηση πως αν είχε λιγότερο δεν θα πήγαινε. Και δεν είμαι πορωμένος με τα γκάζια, απλά θέλω να ανταποκρίνεται το αυτοκίνητο.
-
Πάρε 2000cc. Έτσι και αλλιώς θα καταργηθούν τα τεκμήρια και ο ΦΠ..... όταν καταργηθούν και οι ΚΕΚ
-
ευχαριστώκαλησπέρα σε όλους...σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με κεντρική αντιπροσωπεία στην Αθήνα...
-μήπως ξέρετε πότε θα υπάρχει διαθέσιμο το 1.8 για test drive;;;
-άγνωστο φίλε μου...έλα όμως να κάνεις με το 2.0....ίδιο είναι!!!!
-χαχαχαχαχα.... -
ευχαριστώκαλησπέρα σε όλους...σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με κεντρική αντιπροσωπεία στην Αθήνα...
-χαχαχαχαχα....Ε ναι σιγά, ένας τύπος ανάρτησης αλλάζει. Πως κάνεις έτσι;
-
@lexota said in Toyota Corolla Cross:
-χαχαχαχαχα....Ε ναι σιγά, ένας τύπος ανάρτησης αλλάζει. Πως κάνεις έτσι;
-
Καλησπέρα σας.
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Έχω κλείσει το 2.000cc αλλά με την έλευση του 1.800cc σκέφτομαι να το ακυρώσω και να πάρω τον 1.800cc.
Κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκίνητου θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας.Είναι λίγα τα 1.800cc για το συγκεκριμένο;
Το C-HR με τον 1.800cc δεν είχε κάποιο θέμα τόσα χρόνια.
Μου είχαν πει ότι θα καταργηθεί το καλοκαίρι ο φόρος πολυτέλειας από την Toyota αλλά έπεσαν έξω.
-
@baskovli said in Toyota Corolla Cross:
Καλησπέρα σας.
Επειδή ενδιαφέρομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο αυτοκίνητο.
Έχω κλείσει το 2.000cc αλλά με την έλευση του 1.800cc σκέφτομαι να το ακυρώσω και να πάρω τον 1.800cc.
Κάτοχοι του συγκεκριμένου αυτοκίνητου θα ήθελα να μάθω την γνώμη σας.Είναι λίγα τα 1.800cc για το συγκεκριμένο;
Το C-HR με τον 1.800cc δεν είχε κάποιο θέμα τόσα χρόνια.
Μου είχαν πει ότι θα καταργηθεί το καλοκαίρι ο φόρος πολυτέλειας από την Toyota αλλά έπεσαν έξω.
Φιλε μου εφόσον το ''σηκώνει'' η τσέπη σου, γιατί να το ακυρώσεις με το 1.8;;;;
Αμαξάρα είναι το 2.0...Γνώμη μου ειναι να μην προχωρήσεις σε ακύρωση...
Το CH-R είναι πιο μικρό σε σχέση με την CC... -
Δεν είναι πιο μικρό το CHR. Ίδιο πάτωμα έχουν, ίδιο πάνω κάτω βάρος και η όποια διαφορά στις διαστάσεις (καμιά 10αρια πόντοι εαν δεν απατώμαι) είναι θέμα σχεδίασης.
Κατά τα άλλα κανείς δεν ξέρει ΠΟΤΕ και ΕΑΝ θα καταργηθεί ο φόρος πολυτελείας. Γίνανε κάποιες ανακοινώσεις αλλά αυτές μιλάνε για ΜΕΙΩΣΗ και όχι κατάργηση.
Σε ότι αφορά τις επιδόσεις είναι εντελώς υποκειμενικό. Για κάποιον που προέρχεται από κάνα 1400αρι 20ετίας με 75 άλογα και ελάχιστη σχέση με την αυτοκίνηση, το 1800αρι ΨΨ θα του φανεί αεροπλάνο. Για κάποιον με υψηλότερα στάνταρντς θα είναι οριακό έως και μη αποδεκτό. Η λογική λέει επιλέγουμε το καλύτερο που σηκώνει η τσέπη μας.
Toyota Corolla Cross