-
Μπα δεν ειναι ξεστοκαρισμα. Καπου εκει γυρω στο 6μηνο ειναι συνηθως ο χρονος παραμονης των εκθεσιακων. Μετα απο τη χρηση κινδυνευουν να χαρακτηριστουν μεταχειρισμενα. Λογικα θα περιμενει κι ο αντιπροσωπος νεα φουρνια εκθεσιακων.
Σε αλλα νεα, μπορει τα λοτζιστικς να σερνονται με 5 νιφαδες χιονι και αμαξι ακομα να μην εχω, εχω ομως φωτιζομενους διακοπτες.
-
Αθηναίοι ... δεν θέλετε αυτοκίνητα Νοε Δεκ για να μην φαίνονται μοντέλα ΄22
Μετα σας έρχονται μέσα στις γιορτές ,τις αργίες και τις κακοκαιρίες γκρινιάζετε για καθυστερήσεις ... τέτοιοι είστε -
Stefan, το ανταλλακτικό που κρατάς στα χέρια σου είναι OEM;
-
@sraf said in Toyota Corolla Cross:
Stefan, το ανταλλακτικό που κρατάς στα χέρια σου είναι OEM;
Σύμφωνα με το φίλο Κινέζο εδώ, ναι. Έχει κανονικά πάνω logo, part numbers κτλ. Υπάρχουν και ακριβώς τα ίδια στη μισή τιμή σε ιμιτασιόν. Εύκολα θα τα έπαιρνα αλλά επειδή είναι ολοκαίνουριο το αμάξι λέω πάει στο διάλο, ας πάρω οεμ.
Μέχρι να τα κουμπώσω και να δω ότι όντως παίζουν όπως πρέπει, θα πρότεινα να μην ψωνίσει κανείς. Να κάνω πρώτα beta testing και θα ενημερώσω.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Μπα δεν ειναι ξεστοκαρισμα. Καπου εκει γυρω στο 6μηνο ειναι συνηθως ο χρονος παραμονης των εκθεσιακων. Μετα απο τη χρηση κινδυνευουν να χαρακτηριστουν μεταχειρισμενα.
Δεν ειναι test drive, δεν ειναι μεταχειρισμένα ούτε μετα από 6 μήνες χαρακτηρίζονται έτσι.
-
Μέχρι να τα κουμπώσω και να δω ότι όντως παίζουν όπως πρέπει, θα πρότεινα να μην ψωνίσει κανείς. Να κάνω πρώτα beta testing και θα ενημερώσω.
Έλα ρε συ.. Stefan takes one for the team.. ήρωας
-
Ένα άγαλμα με ένα δάκτυλο να πατάει το κουμπάκι παραθύρων του αξίζει πιστεύω
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Μπα δεν ειναι ξεστοκαρισμα. Καπου εκει γυρω στο 6μηνο ειναι συνηθως ο χρονος παραμονης των εκθεσιακων. Μετα απο τη χρηση κινδυνευουν να χαρακτηριστουν μεταχειρισμενα.
Δεν ειναι test drive, δεν ειναι μεταχειρισμένα ούτε μετα από 6 μήνες χαρακτηρίζονται έτσι.
Ναι το κατάλαβα, απλά σκέψου πόσοι κωλοι έχουν κατσει και πόσα χέρια έχουν τρίψει τιμόνι. Εγώ προσωπικά μόνο με γενναία έκπτωση θα έπαιρνα εκθεσιακό. Επίσης είναι τίγκα στην αράχνη. Πάει η καθαρίστρια ή όποιος άλλος και τα ξεσκονίζει, "καθαρίζει" κάθε μέρα.
-
Ναι το κατάλαβα, απλά σκέψου πόσοι κωλοι έχουν κατσει και πόσα χέρια έχουν τρίψει τιμόνι. Εγώ προσωπικά μόνο με γενναία έκπτωση θα έπαιρνα εκθεσιακό. Επίσης είναι τίγκα στην αράχνη. Πάει η καθαρίστρια ή όποιος άλλος και τα ξεσκονίζει, "καθαρίζει" κάθε μέρα.
Ειδικά οι κώλοι είναι θέμα!
Οταν είχα παρει εκθεσιακό (ουτε μηνα τσεκαρισμένο με τα τιμολόγια) ειχα βαλει conolly και δεν καθισα ποτέ στο κλασμένο καθισμα... ασε που ειχα παρει και εκπτωση
Αλλά ειχα 2-3 μικρες γρατσουνιές σε κονσόλα κλπ -
Το CMAX το είχα πάρει εκθεσιακό, μοντέλο του 11 το πήρα το 2014. Ηταν τουλάχιστον 1 χρόνο στην έκθεση...πολύ φυσικό αέριο. Δεν νομίζω να πείραζε κανέναν η πορδή όταν η τιμή από 21000 πήγε στα 16000
-
Έγω έχω πάρει test drive 6 μηνών με 5500 χλμ. Το αυτοκίνητο μύρίζε καινούριο, και με 6000 ευρώ έκπτωση οι δαχτυλιές και οι κώλοι που κάθισαν εξαφανίζονται ως θάυμα.
-
Επειδή ψάχτηκα για τα συγκεκριμένα εκθεσιακά CC, ούτε έκπτωση, ούτε δώρα ούτε τίποτα. Αμεσα διαθεσιμο η απάντηση (υπονοώντας θες και δώρα;)
Ερώτηση σε όσους παρέλαβαν. Τα μπουλόνιοα ασφαλείας και οι μαρσπιεδες αλουμινίου είναι standard δώρα ή όχι; Κάθε αντιπροσωπεία που πάω λέειο τα δικά της
-
https://drive.google.com/file/d/1hY-H7s71nEPyLTavyQu2e9520pGbNCRr/view?usp=sharing
Εδώ έχω το pdf με τα αξεσουάρ και δείχνει ποια είναι στανταρ εξοπλισμός. Εμένα είχε και τον πυροσβεστήρα που είναι υποχρεωτικός στην Ιαπωνία από όπου ήρθε το αυτοκίνητο.
Τα μπουλόνια ασφαλείας και οι μαρσπιέδες αλουμινίου περιλαμβάνονται στον στάνταρ εξοπλισμό.
-
@superfast5 said in Toyota Corolla Cross:
Επειδή ψάχτηκα για τα συγκεκριμένα εκθεσιακά CC, ούτε έκπτωση, ούτε δώρα ούτε τίποτα. Αμεσα διαθεσιμο η απάντηση (υπονοώντας θες και δώρα;)
To ένα έφυγε κι ολας
-
To ένα έφυγε κι ολας
To ένα έφυγε κι ολας
Εννοείται..τι περιμένατε;! Το ΤΩΡΑ έχει άλλη χάρη από κάποιο αβέβαιο μελλοντικό χρονοδιάγραμμα και τιμή που παίζει..
Ποτέ δεν περίμενα πάνω από μήνα για αυτοκίνητο, μόνο καράβι που ήταν στον δρόμο μου έχει τύχει, αλλά σε 3 εβδομάδες είχα αυτοκίνητο, και μου φάνηκαν και πολύ! Σιγά μην κλάψω κιόλας..
-
Μάλλον τσάμπα το πήρα το hood insulation.
-
-
Μόλις είδα ένα κόκκινο κεραμίδι Lounge στην Ποσειδώνος στο ύψος του συμμαχικου νεκροταφείου. Ωραίο χρώμα
-
Μόλις είδα ένα κόκκινο κεραμίδι Lounge στην Ποσειδώνος στο ύψος του συμμαχικου νεκροταφείου. Ωραίο χρώμα
Αν ήταν πάνω σε νταλίκα όλα καλά! Αν ήταν αυτοκινούμενο τότε έχουμε θέμα! Πρώτον γιατί αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορεί κι άλλο ίδιο ή δεύτερον γιατί κάποιος κάνει βόλτες με το αμάξι μου που υποτίθεται ξεφορτώθηκε πριν κάνα 2ωρο στην αντιπροσωπεία.
-
Αν ήταν πάνω σε νταλίκα όλα καλά! Αν ήταν αυτοκινούμενο τότε έχουμε θέμα! Πρώτον γιατί αυτό σημαίνει ότι κυκλοφορεί κι άλλο ίδιο ή δεύτερον γιατί κάποιος κάνει βόλτες με το αμάξι μου που υποτίθεται ξεφορτώθηκε πριν κάνα 2ωρο στην αντιπροσωπεία.
Λευκό πέρλα δεν πήρες;
Toyota Corolla Cross