-
Τα είχε όλα όσα περιγράφεις. Δεν είναι δώρο του αντιπροσώπου. Κ εγώ το ανακάλυψα όταν παρέλαβα, δεν το γνώριζα. Είχε κ πυροσβεστήρα ειδικού τύπου για υβριδικα-ηλεκτρικα
-
@doncic77 said in Toyota Corolla Cross:
Καλημέρα! Ερώτηση προς όσους παρέλαβαν. Στο φυλλάδιο του αυτοκινήτου αναφέρει ότι από την έκδοση active plus περιλαμβάνονται:
-Μαρσπιε αλουμινίου Corolla Cross
-Προστατευτικό κάλυμμα χώρου αποσμευων
-Κιτ ασφαλείας, φορητή λυχνία έκτακτης ανάγκης
-Μπολόνια ασφαλείας.
1.Τα είχε το όχημα που παραλάβατε;
2. Σας τα έδωσε σαν "δώρα" ο αντιπρόσωπος;Τα είχε όλα μέσα.
-
@izz said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Ωραία αυτά που λες αλλά αμάξια. Στο ένα μπαίνεις βγαίνεις όρθιος στο άλλο σπας την μέση σου. Δλδ το σιβικ αν είσαι ψηλός και έχεις περάσει τα 40-45 δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Ομοίως αν έχεις παιδιά σε καθισματακια.
Δλδ άλλο κοινό κοίτα το cc ,άλλο το σιβικ.Εντάξει είσαι λίγο υπερβολικός μετά τα 65 ίσως...
Στα 40 με 2 καθισματάκια πίσω από Tiguan πήγα σε Corolla sedan..Εξαρτάται και από τον σωματότυπο
@izz said in Toyota Corolla Cross:
@tkin73 said in Toyota Corolla Cross:
Ωραία αυτά που λες αλλά αμάξια. Στο ένα μπαίνεις βγαίνεις όρθιος στο άλλο σπας την μέση σου. Δλδ το σιβικ αν είσαι ψηλός και έχεις περάσει τα 40-45 δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Ομοίως αν έχεις παιδιά σε καθισματακια.
Δλδ άλλο κοινό κοίτα το cc ,άλλο το σιβικ.Εντάξει είσαι λίγο υπερβολικός μετά τα 65 ίσως...
Στα 40 με 2 καθισματάκια πίσω από Tiguan πήγα σε Corolla sedan..Εξαρτάται και από τον σωματότυπο. Αν είσαι μετρίου ύψους και βάρους όλα καλά. Αν είσαι ψηλός και ογκώδης δύσκολα διπλώνεις σε αμάξια 1.40-1.42μ. και μιλάμε για κάθε μέρα. Υπάρχει ζόρι.
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Τα είχε όλα όσα περιγράφεις. Δεν είναι δώρο του αντιπροσώπου. Κ εγώ το ανακάλυψα όταν παρέλαβα, δεν το γνώριζα. Είχε κ πυροσβεστήρα ειδικού τύπου για υβριδικα-ηλεκτρικα
Εμενα πυροσβεστηρα δεν είχε.
-
Ο πυροσβεστήρας που είχε το αυτοκίνητο είναι για μπαταρίες λιθίου λογικά κανένα 50ευρω θα έχει. Καλό είναι όσοι παρέλαβαν κ δεν έχει να αγοράσουν, αχρειαστος να είναι, γιατί ο κανονικός δεν ενδυκνειται για υβριδικα
-
Ενδείκνυται ήθελα να γράψω...
-
Χμμ ωραια ολα αυτα που λετε. Τα περισσοτερα μου εχουν παρουσιαστει ως δωρο απο τον πωλητη. Καλα θα παει αυτο.
Αρα τα δωρα στην ουσια ειναι τα λαστιχενια πατακια και οι λασπωτηρες. Τα υπολοιπα ειναι στανταρ, σωστα? Και πληρωσα και 88€ για το AWD-i σηματακι και τα καλυμματα πλατης των πισω καθισματων.
Θα παει πααααρα πολυ καλα αυτο.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Χμμ ωραια ολα αυτα που λετε. Τα περισσοτερα μου εχουν παρουσιαστει ως δωρο απο τον πωλητη. Καλα θα παει αυτο.
Σε ότι φορα και γκρουπς διαβάζω αυτά οντως τα δίνει πλέον η Τογιότα μέσα στο αμάξι.
Αναμένει να δούμε τι θα βρούμε αν και με αυτά που ακούω ψηνομαι όταν έρθει να πάω να είναι από πάνω.
Πάντως όταν είχα ανοίξει τις προαλλες ένα πορτ μπαγκαζ εκθεσιακού chr αυτά τα είχε μέσα στις ζελατίνες τους. -
Εμένα το δώρο ήταν αισθητήρες πατάκια συναγερμός. Οπότε όλα τα υπόλοιπα (μπουλόνια ασφαλείας, προστατευτικό πατάκι χώρου αποσκευών, φάρο, κατάπιε αλουμινίου κ πυροσβεστηρα είναι δώρο της toyota hellas
-
Τι πατακια? Υφασματινα? Κι αυτα στανταρ ειναι.
-
Τα λαστιχένια θα εννοεί.
Το ότι τα αναφέρει το τιμολόγιο με μηδέν αξία είτε δώρα από τη μαμά είτε από τον έμπορο σωστό είναι.Περιμένω να δω πως θα μου τα πει και εμένα ο πωλητής μας συνονόματε ….
-
Τα λαστιχενια δεν ειναι σιγουρα στανταρ αλλα ερχεται με υφασματινα κανονικα εργοστασιακα.
-
Δώρο είναι τα λαστιχένια τα υφασμάτινα είναι standard.
-
Γενικά, το καλύτερο δώρο είναι μια έκπτωση στην τιμή.Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Σε δεύτερο χρόνο, επιλέγεις τι αξεσουάρ θα βάλεις (με κάποια καλή έκπτωση και σε αυτά εννοείται, εξαιτίας της αγοράς του αυτοκινήτου).
Βέβαια, με τη ζήτηση που υπάρχει για τα Toyota αλλά και γενικότερα, δεν νομίζω να γίνονται πλέον εκπτώσεις στις τιμές καταλόγου, όπως παλιότερα. -
@bill_hsd said in Toyota Corolla Cross:
Γενικά, το καλύτερο δώρο είναι μια έκπτωση στην τιμή.Όλα τα άλλα είναι να είχαμε να λέγαμε...
Σε δεύτερο χρόνο, επιλέγεις τι αξεσουάρ θα βάλεις (με κάποια καλή έκπτωση και σε αυτά εννοείται, εξαιτίας της αγοράς του αυτοκινήτου).
Βέβαια, με τη ζήτηση που υπάρχει για τα Toyota αλλά και γενικότερα, δεν νομίζω να γίνονται πλέον εκπτώσεις στις τιμές καταλόγου, όπως παλιότερα.Γίνονται, αλλά επειδή - κακώς - και η εισαγωγική έχει καταστήματα, αυτά φωνάζουν για τις εκπτώσεις των υπολοίπων του δικτύου και ανα διαστήματα έχουμε τράβηγμα αυτιών.
-
Στο κατάστημα της εισαγωγικής δεν μου έκοψαν ούτε ευρώ κατα τον χρόνο παραγγελίας, οπότε επισκέφθηκα άλλον αντιπρόσωπο κ τσίμπησα ένα 500αρικο έκπτωση στη τιμή αγοράς + δώρα+ μη καταβολή 500 ευρώ από την αύξηση...βέβαια ήταν κατά την έναρξη διάθεσης του cc τώρα πια μπορεί να μην παίζουν αλλά θέλει ψάξιμο παιδια
-
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Στο κατάστημα της εισαγωγικής δεν μου έκοψαν ούτε ευρώ κατα τον χρόνο παραγγελίας, οπότε επισκέφθηκα άλλον αντιπρόσωπο κ τσίμπησα ένα 500αρικο έκπτωση στη τιμή αγοράς + δώρα+ μη καταβολή 500 ευρώ από την αύξηση...βέβαια ήταν κατά την έναρξη διάθεσης του cc τώρα πια μπορεί να μην παίζουν αλλά θέλει ψάξιμο παιδια
Επειδή ακριβώς στο λανσάρισμα έγιναν τέτοια μετά έγινε χαμός και πρέπει να μαζεύτηκαν.
-
Εγώ από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν ιδέα και οι ίδιοι τ περιλαμβάνεται στο αμάξι. Αν κάποιος δεν το τσεκάρει τα πασάρουν σαν δώρο. Για αυτό ρώτησα τι είχε όταν το παραλάβατε για να δω αν ισχύουν αυτά που έχει το φυλλάδιο...
-
Ο καθένας επιλέγει ό,τι τον συμφέρει και καλά κάνει.
-
@doncic77 said in Toyota Corolla Cross:
Εγώ από ότι έχω καταλάβει δεν έχουν ιδέα και οι ίδιοι τ περιλαμβάνεται στο αμάξι. Αν κάποιος δεν το τσεκάρει τα πασάρουν σαν δώρο. Για αυτό ρώτησα τι είχε όταν το παραλάβατε για να δω αν ισχύουν αυτά που έχει το φυλλάδιο...
Αυτο. Κι εγω (θελω να) πιστευω οτι οι περισσοτερες αστοχιες ειναι λογω αγνοιας και κακης επικοινωνιας με την εισαγωγικη παρα λογω κακοβουλης διαθεσης.
Toyota Corolla Cross