-
@elteo said in Toyota Corolla Cross:
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Η Τουότα Χελλάς θεώρησε ότι δεν το χρειάζεται το αμάξι και το έκοψε απ' τον εξοπλισμό. Σε άλλες αγορές το έχει κανονικά.
Προσωπικά δεν ψήνομαι να αντικρίζω αυτό τις όσες φορές θα ανοίγω καπώ.
Ρε φίλε τόσα ευρώ αυτοκίνητο είναι πολύ κάπως να λείπουν τέτοια. Λες και αγοράζεις aygo βασική έκδοση. Το λες και κατάντια ειδικά για αυτά που φαίνονται και χτυπάνε στο μάτι του αγοραστή.
Έχεις δει πόσο ξεκινάει το νέο Aygo;!!
Εν το μεταξύ, κατοσταρικα από εδώ, κατοσταρικα από εκεί, σκέψου πόσα κατοσταρικα που δεν φαίνονται έχει κόψει..
-
Αυτο με το "εύκολο" νούμερο τι ματαιοδοξία δλδ... εμένα μου ήρθε 7773 και με έχουν ρωτήσει τουλάχιστον 5-6 απίθανοι τύποι πόσο το πηρα.. που παίζω φρουτάκια και τζογο και τριμπαρα και οτι ειναι τα τρία 7άρια στους κουλοχέρηδες και τέτοια... Είστε τελείως μ@@%κες?
Πραγματικά στα @@ τι νούμερο θα έρθει.. -
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Αυτο με το "εύκολο" νούμερο τι ματαιοδοξία δλδ... εμένα μου ήρθε 7773 και με έχουν ρωτήσει τουλάχιστον 5-6 απίθανοι τύποι πόσο το πηρα.. που παίζω φρουτάκια και τζογο και τριμπαρα και 7άρια στους κουλοχέρηδες και τέτοια... Είστε τελείως μ@@%κες?
Πραγματικά στα @@ τι νούμερο θα έρθει..Μονίμως εύκολα νούμερα είχα χωρίς να το ζητήσω.
3663, 5626, 6595 κτλ -
Αν εξαιρέσεις το 1ο τα υπολοιπα δεν ηταν και τοσο ευκολα.
-
Εύκολα είναι. Εντάξει δεν είναι 7777 αλλά δεν είναι 4761. Καταλαβαίνεις τι εννοώ....
-
Όλα τα νούμερα εύκολα είναι εάν δεν έχεις αλτσχάιμερ ή στόλο αυτοκινήτων. Εγώ προσωπικά επειδή έχω και διάφορα ocd το κάνω για τη συμμετρία περισσότερο παρά οτιδήποτε άλλο!
-
@elteo Της σειρας ειναι, πολυ πιθανο να σου τυχουν.
Κι εγω εννοειται δε πληρωνω ουτε 10ευρο για νουμερο, αλλα θα μου αρεσε ενα ευκολο. Μου ειχε πει ο αντιπροσωπος οτι εχει γνωστό γι αυτό και το ζητησα. Αλλα λεφτα για το 8330; ήμαρτον.
-
@georgemit said in Toyota Corolla Cross:
@elteo Της σειρας ειναι, πολυ πιθανο να σου τυχουν.
Κι εγω εννοειται δε πληρωνω ουτε 10ευρο για νουμερο, αλλα θα μου αρεσε ενα ευκολο. Μου ειχε πει ο αντιπροσωπος οτι εχει γνωστό γι αυτό και το ζητησα. Αλλα λεφτα για το 8330; ήμαρτον.
Μα δεν είπα ότι πήρα δωρεάν αυτά που κρατούνται για "πώληση". Είπα ότι πήρα σχετικά εύκολα νούμερα. Ο πωλητής στην Χιουντάι μάλιστα μου το επισήμανε για κάποιο λόγο όταν είδε την πινακίδα μου στο τωρινό μου.
-
Χθες μου ήρθε αυτό.
Οκ δεν ενθουσιάστηκα με την ποιότητα αλλά από την άλλη είναι στο 1/5 του κόστους του οεμ. Επίσης έρχεται χωρίς κλιπς οπότε χρειάζονται 6 κλιπς με κωδ. 9046709050 που είναι πολύ εύκολο να βρεθούν αλλά εγώ γενικά ψωνίζω από εδώ.
Στο to-do. Διάβασα ότι έχει διαφορά στον ήχο και ας είναι υποδεέστερο.
-
Χθες μου ήρθε αυτό.
Οκ δεν ενθουσιάστηκα με την ποιότητα αλλά από την άλλη είναι στο 1/5 του κόστους του οεμ. Επίσης έρχεται χωρίς κλιπς οπότε χρειάζονται 6 κλιπς με κωδ. 9046709050 που είναι πολύ εύκολο να βρεθούν αλλά εγώ γενικά ψωνίζω από εδώ.
Στο to-do. Διάβασα ότι έχει διαφορά στον ήχο και ας είναι υποδεέστερο.
Το κάτι είναι πάντα καλύτερο από το τίποτα..
-
Παράλληλα κοιτάω να δω τι θα κάνω με τον ήχο. Έχω βάλει το μάτι αυτά που είναι plug n play ώστε σε πρώτη φάση να αλλάξω μόνο τα ηχεία που είναι και εύκολο και θα το κάνω μόνος μου και μετά να προσθέσω και ενισχυτή κι ένα subακι. Εκεί θα χρειαστώ επαγγελματία σίγουρα.
Στην τιμή των Focal και γενικά των plug n play λύσεων σίγουρα πιστεύω θα υπάρχουν καλύτερες επιλογές αλλά ψιλοβαριέμαι να ψάχνω. Ούτως ή άλλως από τα εργοστασιακά των 2εκ διαμέτρου μαγνήτες, η διαφορά θα είναι χαώδης ότι κι αν επιλέξει κανείς σε aftermarket.
-
@elteo said in Toyota Corolla Cross:
Η Τουότα Χελλάς θεώρησε ότι δεν το χρειάζεται το αμάξι και το έκοψε απ' τον εξοπλισμό. Σε άλλες αγορές το έχει κανονικά.
Προσωπικά δεν ψήνομαι να αντικρίζω αυτό τις όσες φορές θα ανοίγω καπώ.
Ρε φίλε τόσα ευρώ αυτοκίνητο είναι πολύ κάπως να λείπουν τέτοια. Λες και αγοράζεις aygo βασική έκδοση. Το λες και κατάντια ειδικά για αυτά που φαίνονται και χτυπάνε στο μάτι του αγοραστή.
Απαράδεκτη εικόνα, θα τη δικαιολογούσα μόνο σε matiz, μετά απορούμε γιατί "ξεχνούν" τις συγκολλήσεις...
-
CC AWD στα χιόνια με χιονολάστιχα.. στο 4 λεπτό το ζόρικο
Στο τέλος του βίντεο.. αυτή η μπαταρία που δείχνει τι είναι?
-
Με την κωλοεξάτμιση να κρέμεται σα τσαμπί με σταφύλια ρε γμτ!
Η μπαταρία πίσω είναι η 12V η κανονική. Δεν την έχει μπροστά.
-
Ωπ... αυτό δεν το ήξερα με την μπαταρία πίσω... οκ...
Αυτό το σχεδιαστικό φάουλ με την εξάτμιση.. ειναι σε όλες τις εκδόσεις ή μονο στην τετρακίνητη..??
-
Δεν εχω καταλάβει. Πιθανολογώ σε όλες τις εκδόσεις για οικονομία κλίμακας. Σιγά μην έκατσαν να σχεδιάσουν και εκτελέσουν 2 διαφορετικές εκδόσεις.
Εν τω μεταξύ έχει τόσο μεγάλη απόσταση από μηχανικά μέρη ή το πίσω μοτέρ που πραγματικά δε δικαιολογείται. Εκτός πια κι αν είναι θέμα απόστασης από τη μπαταρία που και πάλι δε δικαιολείται γιατί σε Corolla (σκέτο) ή CHR δε νομίζω ότι είναι έτσι.
Από περιέργεια και μόνο θα πάω σ' έναν εξατμισά να ρωτήσω αν μπορεί να κάνει κάτι. Αυτός που πούλησα το Τζαζ είναι εξατμισάς. Δε χάνω κάτι να ρωτήσω.
-
Όντως σαν να έσπασε είναι. Τι προχειρότητα ειναι αυτή;
Ίσως είναι στο awd λόγω πίσω μοτερ
-
Ωπ... αυτό δεν το ήξερα με την μπαταρία πίσω... οκ...
Αυτό το σχεδιαστικό φάουλ με την εξάτμιση.. ειναι σε όλες τις εκδόσεις ή μονο στην τετρακίνητη..??
Σε όλες!
-
Εν τω μεταξύ τα αστεία (νο παν ιντεντεντ) 16εκ απόστασης από το έδαφος, νομίζω είναι λόγω της εξάρτμισης. Δε φαίνεται να υπάρχει χαμηλότερο σημείο στο πάτωμα. Που σημαίνει ότι εάν ο εξατμισάς μου κόψει το χαζό κομμάτι και κάνει άλλο routing, κερδίζεις εύκολα 3-4εκ σε ύψος που είναι πολύ οκ για σοφτ suv σαν αυτό.
Δεν πειράζει ότι δεν έφτιαξε η Τουότα, θα το φτιάξουμε εμείς. Χρόνο και όρεξη να έχει κανείς και όλα γίνονται...
-
Τροχάκι κόψιμο και κολλημα καινούργιο ίσιο.
Παρεμπιπτόντως η τετρακίνηση με απογοήτευσε. Την βρίσκω ανεπαρκή ...πολύ χλιαρή η συμμετοχή του πίσω ηλ. κινητήρα. Με το 4x2 μου, με τα χιονολάστιχα μου και με φόρα, όπως στο βιντεο, το ανέβαινα και εγώ.
Toyota Corolla Cross