-
@alejandro said in Toyota Corolla Cross:
Το τι μαυρίλα, καρβουνιλα ανεπνευσα δεν περιγράφεται... Αργά ή γρήγορα ολος αυτός ο καρκίνος γυρίζει πίσω σε εμας, οπότε οτιδήποτε (είτε hybrid, είτε mild, είτε ηλεκτρικά) βοηθήσει να ξεβρωμισει ο αέρας που αναπνέουμε, από εμένα είναι ευπρόσδεκτο. Ακόμα και να χαλάει τη βολή καποιων.
Και γιατί φιλοι μου να μην κοιτάξω σοβαρά το Mazda CX30/186/AWD ? Και mild είναι και όμορφο είναι και δυνατο είναι και ευχάριστο να το οδηγείς και παραδοτέο γρηγορότερα και made in Japan...Μονο θετικά σχολια διαβάζω....
-
Μήπως γιατί το mild δεν ειναι άρκετό.. μήπως η εργοστασιακή κατανάλωση είναι 1 λίτρο επάνω απο αυτή της cc..... και απο τιμή?
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
Μήπως γιατί το mild δεν ειναι άρκετό.. μήπως η εργοστασιακή κατανάλωση είναι 1 λίτρο επάνω απο αυτή της cc..... και απο τιμή?
το μαζντα ειναι ενα καλυτερο αυτοκινητο.
ενα πολυ καλυτερο αυτοκινητο. -
@gatoz said in Toyota Corolla Cross:
ενα πολυ καλυτερο αυτοκινητο.οχι και οχι. μιας και μιλάμε με επιχειρήματα δλδ.
-
ενα πολυ καλυτερο αυτοκινητο.οχι και οχι. μιας και μιλάμε με επιχειρήματα δλδ.
δεν υπαρχει λογος για επιχειρημα. για κορολα μιλαμε. την αγοραζετε οσοι το κανετε γιατι εχει καλη τιμη και δεν χαλαει. μονο.
-
Μιεχ...το εξέτασα αλλά εκτός του ότι ήταν αισθητά πιο ακριβό (τότε) μου δίνει την εντύπωση ενός προϊόντος που προσπαθεί πολύ. Επιτηδευμένη σχεδίαση που δε μου λέει τίποτα, ινφοτέιμεντ που δεν κάναμε χωριό, πολύ μέτριο αυτόματο και το βασικότερο...έχει ημιάκαμπτο. Οπότε στο δρόμο έχει καλύτερο τιμόνι μεν απ' το Τουοτα αλλά γενικότερα χάνει σε άνεση.
Υπερτερεί μόνο σε υλικά καμπίνας και ηχομόνωση σε σχέση με το ψψ.
-
Η Mazda μπορεί να έχει πολύ καλά μοντέλα, αλλά Toyota δεν είναι.
Και αυτό το αποδεικνύουν και οι πωλήσει που κάνει η κάθε εταιρία.
Το λέω αυτό διότι αυτή η διαφορά που υπάρχει στις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων, υπάρχει και στα μεταχειρισμένα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μεταπωλητική αξία ενός Mazda να είναι μικρότερη από αυτή της Toyota.
Με άλλα λόγια αν είναι να δώσεις 30.000 στην Toyota και 30.000 στην Mazda, μετά από 10 χρόνια, πόσα χρήματα πιστεύεις ότι θα πάρεις πίσω.
Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρίες και όχι μόνο για τη Mazda.
Θα πρέπει λοιπον να βάλουμε και αυτόν τον παράγοντα στη ζυγαριά πριν την αγορά -
ενα πολυ καλυτερο αυτοκινητο.Ίσως , αλλά δεν είναι Toyota .&-
-
@takis-0 said in Toyota Corolla Cross:
Η Mazda μπορεί να έχει πολύ καλά μοντέλα, αλλά Toyota δεν είναι.
Και αυτό το αποδεικνύουν και οι πωλήσει που κάνει η κάθε εταιρία.
Το λέω αυτό διότι αυτή η διαφορά που υπάρχει στις πωλήσεις καινούριων αυτοκινήτων, υπάρχει και στα μεταχειρισμένα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα η μεταπωλητική αξία ενός Mazda να είναι μικρότερη από αυτή της Toyota.
Με άλλα λόγια αν είναι να δώσεις 30.000 στην Toyota και 30.000 στην Mazda, μετά από 10 χρόνια, πόσα χρήματα πιστεύεις ότι θα πάρεις πίσω.
Το ίδιο ισχύει και για άλλες εταιρίες και όχι μόνο για τη Mazda.
Θα πρέπει λοιπον να βάλουμε και αυτόν τον παράγοντα στη ζυγαριά πριν την αγοράμα ναι, ισχυει. ειπαμε, φτηνα και δεν χαλανε. οποτε κρατανε και μεταπωλητικη αξια.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ. ΜΟΝΟ. -
Μεταξύ των αυτοκινήτων που είχα δει κατά την έρευνα πριν καταλήξω στο cc ήταν φυσικά και το mazda cx30, όταν κάθισα πίσω έπαθα πλάκα, ο χώρος είναι ασφυκτικά μικρός, δεν είναι για τετραμελή οικογένεια με τίποτα. Για ζευγαράκι οκ.
-
This post is deleted! -
@nmsm2 said in Toyota Corolla Cross:
Μεταξύ των αυτοκινήτων που είχα δει κατά την έρευνα πριν καταλήξω στο cc ήταν φυσικά και το mazda cx30, όταν κάθισα πίσω έπαθα πλάκα, ο χώρος είναι ασφυκτικά μικρός, δεν είναι για τετραμελή οικογένεια με τίποτα. Για ζευγαράκι οκ.
Εγω είμαι 183 το βρήκα πολύ κλειστοφοβικό μπροστά και πίσω οταν μπήκα... στεναχωρήθηκα ακόμα πιο πολύ....
-
το mazda cx30 θα το χαρακτήριζα διθέσιο με δυνατότητα ασφυκτικής αποθήκευσης ... δύο ενηλίκων στα πίσω καθίσματα
-
εμείς το έχουμε τετραμελής οικογένεια, χωρίς πρόβλημα. Και τα ταξίδια μας έχουμε κάνει.
-
Η αλήθεια είναι ότι και με τον πατέρα μου στα 80s κάναμε άπειρα ταξίδια, πενταμελής οικογένεια με βαλίτσες δεμένες στη σχάρα της οροφής (διότι το πορτ μπαγκάζ ήταν για τσαντα ώμου μπροστά, ο κινητήρας ήταν πίσω), χωρίς να ανοίγουν τα πίσω παράθυρα. Ευχαριστημένοι ήμαστασν
-
το mazda cx30 θα το χαρακτήριζα διθέσιο με δυνατότητα ασφυκτικής αποθήκευσης ... δύο ενηλίκων στα πίσω καθίσματα
Αν είναι όλοι μπασκετμπολίστες μπορεί να ισχύει αυτό που γράφεις .
-
Παιδιά την γνώμη μου λέω. Εσωτερικά και εξωτερικά είναι όμορφο, αλλά τα πίσω καθίσματα επειδή κάθισα και είμαι 1.80, αισθάνθηκα πολύ στριμωγμένος και είναι ένας από τους λόγους που το απέκλεισα.
-
ο άλλος λόγος ήταν ότι όταν το είχα δει (πέρυσι τον Απρίλιο) δεν υπήρχε υβριδική έκδοση
-
ο άλλος λόγος ήταν ότι όταν το είχα δει (πέρυσι τον Απρίλιο) δεν υπήρχε υβριδική έκδοση
θεώρείς το μαιλντ χαιμπριντ που έχει ερπαρκές?
-
το mild hybrid προσομοιάζει στο 12βολτο του nissan qq (όχι το epower) το οποίο όταν το έκανα test drive εντός πόλης μου έβγαλε κατανάλωση γύρω στο 9...οπότε φορτίζει μόνο κινητό δεν κινεί αμάξι.
Toyota Corolla Cross