-
Ναι έχω πάρει και τετοιο και άλλα που ντύνουν το θόλο από τη μέσα μεριά.
-
@gdelio said in Toyota Corolla Cross:
οι πίσω θόλοι είναι σκληρό πλαστικό, όπως φαίνεται στις εικόνες εδω
Αναφέρομαι στην εσωτερική επένδυση στους πισω θόλους. Αυτο που βρίσκεται δηλαδή πάνω από τις πισω ρόδες.
-
καλημέρα και από μένα... μήπως έχουμε ιδέα πότε θα δούμε το cc1.8 στην Ελλάδα.
-
@dant14 said in Toyota Corolla Cross:
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, προς το τέλος του έτους.
-
ξερεί κανείς οι ανακλήσεις που ήρθαν τι αφορούν?
-
@dant14 said in Toyota Corolla Cross:
Προς τέλος του 2024 θα το έχεις στα χέρια σου αν αργήσεις να παραγγείλεις ένα μήνα από την επίσημη κυκλοφορία του στο τέλος του 2023. Δλδ πρακτικά κοίτα για κάτι άλλο.
-
Παιδιά αυτοί που σας είχαν πει για 19/1 είχατε κάτι νεότερο;
-
Που το βρήκες αυτό;
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Που το βρήκες αυτό;
μαλλον εχει να κανει με την απομακρυσμενη επικοινωνια του αμαξιου μεσω εφαρμογής για την προετοιμασια της καμπίνας...θα είδαν οτι δεν δουλευει όπως πρέπει αφορα διαφορα μοντελα...
-
@kgian76 said in Toyota Corolla Cross:
Που το βρήκες αυτό;
έχει αρκετές τετοιες αναφορές στο fb group.. -
Το 1ο κάτι λέει για parking sensors, Roll Sensing Side Curtain Airbags, csc με κάμερα μάλλον έχει να κάνει, Data Communications Module το τελευταίο..
-
Το αυτοκίνητο είναι στο λιμάνι από 21.1. , ήλθε από Βέλγιο, όπως όλα τα toyota που έρχονται από Ιαπωνία, με το πλοίο vikink amber, οπότε είχε δίκιο ο stef! Εξόφλησα και περιμένω να ολοκληρωθεί ο εκτελωνισμός...λογικά την επόμενη εβδομάδα θα είναι στον αντιπρόσωπο. Η toyota ενημέρωσε αμέσως τον αντιπρόσωπο ότι το αυτοκίνητο είναι στο λιμάνι, την επόμενη μέρα από τότε που το ξεφόρτωσε, οπότε όσοι αναμένετε αυτοκίνητο αυτές μέσα στον Ιανουάριο πάρτε τον πωλητή σας. Τελικά από 5.1. που είχαν υπολογίσει ήρθε 21.1., πάλι καλά...Όσο για την ανάκληση πάλι στο fb στο αντίστοιχο forum νομίζω ότι έγραφαν ότι αφορά ενημέρωση λογισμικού για καλύτερη λειτουργία της πλοήγησης.
-
Οπότε μέσα πέσαμε. Ωραία! Και οι διαδικασίες κινήθηκαν σβέλτα καταλαβαίνω οπότε και πάλι μπραβο.
Η ανάκληση δεν πρέπει να ναι για την πλοήγηση γιατί τα updates λογικά είναι ota οπόε κάτι άλλο είναι. Γενικά από τα λίγα που έχω δει το γκρουπ του φβ παίζει σοβαρή άγνοια. ΟΚ τυπικοί αγοραστές τουότα προφανώς οπότε δικαιολογούνται.
-
style skyview λευκό πέρλα
-
fwd
-
Εμένα είναι Lounge AWD και δεν έχει έρθει ακόμα. Αν τα χω λογαριάσει καλά είναι μέσα στο Emerald Leader που τώρα ξεφορτώνει στο Sagunto της Ισπανίας και μετά από μία στάση στο Λιβόρνο, θα είναι 29/1 Πειραιά.
-
4/10 με τότε το σύστημα να δίνει 5/1 άφιξη Πειραιά. Πριν κάνα 2βδομάδο το σύστημα έδειχνε ότι το αμάξι είναι σε μεταφορά με εκτιμώμενη 31/1 Πειραιά. Ίδωμεν.
-
Από την εμπειρία μου όσοι έχουν παραγγείλει μέχρι μέσα Οκτωβρίου θα παραλάβουν με μικρή απόκλιση 15-20 ημερών.
-
@stefan147 said in Toyota Corolla Cross:
Εμένα είναι Lounge AWD και δεν έχει έρθει ακόμα. Αν τα χω λογαριάσει καλά είναι μέσα στο Emerald Leader που τώρα ξεφορτώνει στο Sagunto της Ισπανίας και μετά από μία στάση στο Λιβόρνο, θα είναι 29/1 Πειραιά.
είχα μείνει στο Ζ4 σου ή σε μπερδεύω με άλλον?
-
Ζ4 οχι, δεν είχα ποτε αλλά ζαχαρώνω εδώ και καιρό αυτό. Επίσης το ΨΨ είναι για τη σύζυγο και όχι για μένα.
Toyota Corolla Cross