-
Ήρθε το C4 που στις αντιπροσωπείες ρωτάς και δεν ξέρουν σε πια κατηγορία ανήκει ακόμα!,ταξινομούνται και από τις 20 Γενάρη τα test drive στις εκθέσεις...
-
C crossover είναι σύμφωνα με τις διαστάσεις του είναι στην κατηγορία του xceed του cx30 της Χ2 του focus active.
Βέβαια σε παρουσιάσεις διαβάζω ότι το κατατάσσουν στα compact hatchback.
Πάντως έχει καλό μεταξόνιο 2.67μ που σημαίνει ότι αν δεν έχουν κάνει κάποια λακαμια θα έχει καλό χώρο για τα πόδια των πίσω.
Με χώρο αποσκευών όμως 380 που είναι από τους μικρούς της κατηγορίας. Έχει βρει κανένας το εσωτερικό φάρδος μπροστά και πίσω;
Για πίσω ειναι 1.38 για τους ώμους και 1.44 στους αγκώνες και 198mm για τα πόδια είναι πολυ καλά νούμερα που υπόσχονται ως και 3 άτομα σε ταξίδι. Ειδικά ο χώρος για τα πόδια ίσως είναι καλύτερος και από του c5 aircross!
-
Εχω περιέργεια για τον αεροδυναμικό συντελεστη,δεν το έχω βρει κάπου,αλλά στην παρουσίαση οι Γάλλοι τόνιζαν το αεροδυναμικό σχήμα του αυτοκινήτου...
-
Το σουλουπι του προδιαθέτει για καλό συντελεστή
-
Μάλλον ο Συγγελίδης έχει ρίξει όλες τις ελπίδες του στην Peugeot αν και ως κεντρικός εισαγωγέας της Citroen ξεκίνησε...
-
1 Σιτροέν και 4 πεζω στην 20 αδα όλα. Ουσιαστικά η Σιτροέν αυτή την στιγμή υπάρχει λόγω του c3 τα υπόλοιπα φυτοζωουν.
Ακόμα και το πολλά υποσχόμενο c5 aircross βγήκε πολύ ακριβό σαν το πανάκριβο Κούγκα.
Ας ελπίσουμε το c4 να έχει καλό τιμολογιακο πλασάρισμα με επαρκή εξοπλισμό και όχι να θες 30Κ για να το κάνεις αμάξι. Το παλιό c4 πούλησε πολύ γιατί ήταν ένα ωραίο γερό χωρίς προβλήματα αμάξι και κυρίως γιατί είχε εξαιρετική τιμη.
-
Το έσβησα κατά λάθος...
Που πάει ξυπολητο στα αγκάθια το c4..
-
https://m.youtube.com/watch?v=dTSbP8WKQ54
Κάποιες παρατηρήσεις ερωτήσεις.
Ο τρίτος κάτω προβολέας είναι η μεγάλη σκάλα;
Κεραία παλαιού τύπου μαστίγιο γιατί έβαλαν σε αμάξι του 21?
Τα γραφικά σε όργανα και πολυμέσα δείχνουν πολύ απλοϊκά /παιδικά και μάλλον χαμηλής ανάλυσης.
Ευτυχώς έχουν ξεχωριστούς διακόπτες για κλίμα
Έχουν αεραγωγούς πίσω.
Η κουπέ σχεδίαση της οροφής μάλλον θα κόβει χώρο από τα κεφάλια των πίσω.
Τεράστιο πλαγιαστο πολύ παρμπρίζ μπροστά προδιαθέτει για πολύ φωτεινή καμπίνα
Οι χώροι πίσω προβλέπω να είναι κορυφαίοι και καλύτεροι του μεγαλύτερου c5.
Πολύ στενά λάστιχα δεν έχει το αμάξι του βίντεο;
-
Τα στενά λάστιχα δίνουν λιγότερους ρύπους, χρησιμοποιούν το ίδιο 'τέχνασμα' στο C5 aircross Shine edition.
Η κεραία είναι άθλια πραγματικά.
Τα γραφικά και ειδικά ο μικρούλης πίνακας οργάνων είναι άθλιος.
Το μέλλον του αυτοκινήτου θα καθοριστεί κατά πολύ μεγάλο ποσοστό από το αν θα τιμολογηθεί χαμηλά γιατί έχει πολύ δυνατούς ανταγωνιστές εντός και εκτός ομίλου.
-
Από την στιγμή που έχει πέσει χρήμα στην εξωτερική σχεδίαση και είναι πλήρως νέο μοντέλο με αλλαγμένη κατηγορία από το προηγούμενο μην περιμένεις χαμηλές τιμές.
Κόψαν την φθηνή έκδοση το c5 για να μπει μεταξύ c3 kai c5 θα παίζει από τα +20 ως 30 και μπορεί να βγάλουν για ξεκαρφωμα καμιά τσιπικι έκδοση με 18.900.
Αλλά είναι δύσκολο το πλασάρισμα του στην αγορά. Σίγουρα έλειπε από την άδεια γκάμα της Σιτροέν ίσως αν έχει τον χώρο που φαίνεται πίσω να πάρει κόσμο από το c3 aircross που δεν του χώρα η οικογένεια αλλά αυτός είναι στόχος του;
Μπορεί να χτυπήσει πχ το καμικ το σκάλα chr troc 2008 karoq? Όλα αυτά ξεσκίζουν σε πωλήσεις. Και το c4 έχει και το μικρότερο χώρο αποσκευών μαζί με το chr που μπορεί να το κερδίζει στην ευρυχωρία αλλά χάνει μάλλον σε όλα τα υπόλοιπα και με 25Κ παίρνεις υβριδικό chr μην λέω και πολλά με τις προσφορές που έχει.
-
Μα δεν υπάρχει c5 για να μπει πχ από κατω, με το c5 aircross το αντίστοιχο θα ήταν το c4 aircross,... Τώρα για το c4 , προσπαθώ με όλη την καλή διάθεση να ταιριάξω τα μπροστινά φανάρια με το υπολοιπο σχήμα του αυτοκινήτου και δεν μπορώ ειναι εντελώς ξεκαρφωτα και τόσο χαμηλά απορώ πως εδωσαν το οκ οι υπευθυνοι και η ορατότητα πίσω μου φαίνεται χειρότερη από το chr ..Και από πλάγια που το κοιτας κόβεται κάπως απότομα πίσω,δεεεεν... Τα βλέπεις δίπλα δίπλα με το 2008 και το βλέμμα πάει μόνο στο δευτερο,δίνοντας πολλά μπράβο στο σχεδιαστή...Και ορισμένοι αντιπροσωπείες έχουν αρχίσει επιθετική πολιτική και δίνουν που καλες τιμές στο peugeot..Την feel με τα 130 ps που θα έρθει την βλέπω όπως έχω ξαναγράψει 21 Χιλ και άδεια ,τασια ,απλό air-condition κλπ..μετά την πρώτη φουρια ,τις αντίστοιχες πωλήσεις του cactus θα συνεχίσει..
-
Εγω το βριακω πολυ ωραιο
-
![](https://ibb.co/kmqxwP4 https://ibb.co/19Qhp6T)Διπλα δίπλα με το 2008(ο σχεδιαστής θεουλης) ,περίεργο σχήμα από πλαι δεεν,τις κολώνες στο παμπριζ γιατί τις έχουν άλλο χρώμα?!
-
-
Lap κι εμένα μ'αρέσει το C4.Ωραία γραμμή προφίλ και πίσω εξωτερικά,άνεση σαλονιού του σπιτιού σου εσωτερικά και άνεση κύλισης (απ'όσο λένε).Μου τα χαλάει λίγο το μήκος (κατηγορία C, 4.36μ.) για τα δικά μου θέλω.
Για να δεις πόσο αλλοπρόσαλλος είμαι μου αρέσει το C4, το Puma,το Kona, 500X sport και Jazz hybrid.Για τους δικούς του λόγους/πλεονεκτήματα το καθένα και για τα δικά τους/στα δικά μου μάτια μειονεκτήματά τους.
-
Χαχα οντως σε καθε ενα αλλαζεις στυλ οδήγησης και εχουν ολα τα θετικα τους.
Παντως και για τα λιτρα που λενε... Ολα ειναο σχετικα
Θυμαμαι στπ νεο yaris το πορτπαγκαζ εχει λιγοτερα ονομαστοκα λιτρα πρακτικα ομως χωρα οσες βαλιτσες χωρα το νεο polo.!!!!
Δες το carwow το αναφερει στο ειδικό τεστ.
Εχουμε μπλεξει με τις σακουλες σκουπιδιων....
-
Το μπροστινό μέρος είναι ένα ερωτηματικό από αισθητικής απόψεως .
Θα πρέπει να το δούμε ζωντανό .
-
Το 2008 που πουλάει σαν ζεστό ψωμί ,πλέον ξεκινά σε έκδοση χωρίς ζάντες και clima στα 18500 με τα 100 ps ,οπότε μαλλον θα ξεκινήσει το c4 στην αντίστοιχη βασική έκδοση κάνα 17500+...
-
Το Χ6 του φτωχού που ζορίζεται να ξοφλήσει το στεγαστικό κι έχει κάνει διακανονισμό την εφορία...
Τουλάχιστον μπράβο στην εταιρεία που τολμάει και δεν θα τα πάει κι άσχημα στην Ελλάδα, εκτός κι αν είναι πολύ μπροστά απ' την εποχή του το SUV Coupe, μέχρι να βγάλουν όλοι κάτι αντίστοιχο και να πάρει μπρος...
-
https://m.youtube.com/watch?v=dTSbP8WKQ54
Κάποιες παρατηρήσεις ερωτήσεις.
Ο τρίτος κάτω προβολέας είναι η μεγάλη σκάλα;
Κεραία παλαιού τύπου μαστίγιο γιατί έβαλαν σε αμάξι του 21?
Τα γραφικά σε όργανα και πολυμέσα δείχνουν πολύ απλοϊκά /παιδικά και μάλλον χαμηλής ανάλυσης.
Ευτυχώς έχουν ξεχωριστούς διακόπτες για κλίμα
Έχουν αεραγωγούς πίσω.
Η κουπέ σχεδίαση της οροφής μάλλον θα κόβει χώρο από τα κεφάλια των πίσω.
Τεράστιο πλαγιαστο πολύ παρμπρίζ μπροστά προδιαθέτει για πολύ φωτεινή καμπίνα
Οι χώροι πίσω προβλέπω να είναι κορυφαίοι και καλύτεροι του μεγαλύτερου c5.
Πολύ στενά λάστιχα δεν έχει το αμάξι του βίντεο;
Εγώ πάντα αναρωτιόμουν γιατί τα σύγχρονα αυτοκίνητα έχουν εξωτερικές κεραίες.
Το δικό μου δεν έχει καθόλου κεραία. Τέλος πάντων.
Η κεραία του C4 είναι η τυπική των Citroen που ξεβιδώνει και την χώνεις στο πορτμπαγκάζ από την 1η μέρα γιατί διαφορετικά θα στην κλέψουν αμέσως.
Αυτό που ξεχωρίζω εγώ με το PSA Group είναι ότι κάνει χρήση για πολλά χρόνια των ίδιων υλικών σε διάφορα σημεία των αυτοκινήτων. Π.χ. χειριστήρια, διακόπτες, κεραίες. Αυτό φυσικά δεν είναι κακό γιατί έτσι είναι ποιο γνώριμα τα αυτοκίνητα και φιλικά στη χρήση. Το πρόβλημα είναι ότι κάποια από δαύτα τα υλικά δεν έχουν και μεγάλες αντοχές και η αντικατάστασή τους κοστίζει ιδιαίτερα. Π.χ. ο πολυδιακόπτης φώτων/φλάς είναι μία τέτοια περίπτωση.
Βλέπω ότι έχει και τους ίδιους διακόπτες παραθύρων/καθρεπτών με το C3 Aircross. Θα μπορούσαν να έχουν λίγο μεγαλύτερους διακόπτες. Θεωρώ ότι είναι λίγο μικροί αυτοί οι διακόπτες. Ειδικά των καθρεπτών είναι μία σταλιά διακόπτης.
Εγώ για τα όργανα δεν έχω να γράψω κάτι γιατί είμαι της παλιάς σχολής. Θα σταθώ αλλού όμως. Στην εικόνα και στο πίσω από την εικόνα. Ενώ λοιπόν η εικόνα είναι πολύ όμορφη (μέσα/έξω) το θέμα είναι τι γίνεται με την ποιότητα, τις ηχομονώσεις, την συναρμολόγηση, την γενικότερη μελέτη του αυτοκινήτου, κλπ... Σε αυτά τα θέματα κρατώ επιφυλάξεις.
CITROEN C4 III mod 2021