-
Ευτυχώς δεν είναι ακριβώς κόκκινο , οπότε και εμείς οι βάζελοι , δεν θα είχαμε πρόβλημα να το πάρουμε....
-
Ε αλλαξτε ομαδα....σιγα το προβλημα.
-
Οταν έχεις ζήσει αυτά που έχουμε ζήσει , εμείς οι κάποιας ηλικίας βάζελοι , απλά δεν υπάρχει αυτη η επιλογή που αναφέρεις ...
Στο γαλλικό φόρουμ , διαβάζω κάποια σχόλια αρνητικά για το αμάξι , ως προς τα αμορτισέρ , το βύθισμα στο φρενάρισμα και διάφορα άλλα .
Εδώ να πω ότι τα αμάξια με υδροπνευματική , είχαν το χάρισμα όταν φρέναραν να παραμένουν οριζόντια , οπότε για τους κατόχους , οι νέες λογικές τους ξενίζουν .
Αλλά ακόμα και η λογική ότι το γκρούπ τοποθετεί τα σήματα σε συγκεκριμένες θέσεις της αγοράς , πολλούς τους δυσαρεστεί .
Ομως έτσι είναι το μάρκετινγκ . Υπάρχει πάντα η δυνατότητα της διαφορετικής επιλογής .
-
Θέλω να το δω από κοντά, γιατι σε φωτό και βίντεο εμένα μου αρέσει περισσότερο από τα αδελφάκια του και αρκετά μάλιστα!
-
Με το σχετικά μικρό χώρο αποσκευών που έχει και με τις χαμηλές τιμές που θα έρθει το Mokka Ελλάδα το βλέπω να μην κάνει πολύ καλές πωλήσεις, ειδικά με τα καινούργια C που περιμένουμε από Peugeot/Opel.
Μέσα θα είναι μισή κατηγορία τουλάχιστον από όλα αυτά και οδηγικά μέτριο διαβάζουμε ότι είναι. Άνεση και χαλαρότητα, που είναι καλά για Β και B suv (εξ' ού και η επιτυχία των C3), αλλά σε μεγαλύτερες κατηγορίες ανεβαίνουν και οι απαιτήσεις.
-
Σωστο αυτο, αν και το c4 επλαιε και βυθιζοταν κσι παρολα αυτα πουλησε τρελα,
Ο χωρος αποσκευων τωρα.
Τα 380λιτρα δεν τα βρισκω κακα. Τοσα εχει και το c4 προηγουμενων γεναιων και μια χαρα εκανες ταξιδια οικογενειακως. Αν ειναι να παρεθς πολλα βαζεις thule απο πανω για ενα ταξιδι και τελειωνει το θεμα.
Το θεμα μου ειναι η μεθοδος μετρησης . Διοτι οι γαλλοι χρησιμοποιουν αλλη μεθοδο για τα λιτρα που ανακοινωνουν απο τους γερμανους, δηλαδη με την μεθοδο των γερμανων μην ειναι ακομα λιωοτερα.
-
Με την μέθοδο των Γερμανών θα είχε πάνω από 500 λίτρα .....
Εδώ έβγαλαν το Πόλο με 391 αν θυμάμαι καλά.... η τελευταία c4 είχε 400 πάντως.
-
Οχι ρε συ, 351 λιτρα το polo.
Το clio μας κουφανε με κατι 400 λιτρα.
Τωρα το sander λενε 410
-
Dublin τι περιμένουμε από Peugeot/Opel στην C εκτός των νέων 308 που έρχεται 2021 (https://www.motor1.com/news/452720/2021-peugeot-308-spy-photos/) και το Astra με αγνωστη ημερομηνία άφιξης; Θέλω να πω περιμένουμε νέο crossover ή/και SUV; Το Crossland μόλις το έκανε f/l οπότε αργεί, άσε που είναι b_suv (αφού ως c έχουν το Grandland). Το 308 ενώ αρχικά έταζαν ότι θα έρθει και ως crossover το 2022 τελικά είπαν άκυρο προφανώς για να μην κανιβαλισουν αλλά οχήματα του ομίλου...
-
Το 308 κανονικο χατς....υπαρχει ηδη σε μουλαρι.
-
@Sabas_Thess το 308 εννοούσα, και μόλις βγει στις αγορές έχω διαβάσει ότι θα ανακοινώσουν το Astra. Θα είναι 2 πολύ σημαντικές αφίξεις για Ευρώπη, 2 αυτοκίνητα που σχεδόν σίγουρα θα είναι στο τοπ 5 της κατηγορίας για την επόμενη 5ετια τουλάχιστον.
Επίσης η τιμή του Grandland θα πέφτει συνέχεια από εδώ και πέρα, είναι ήδη φθηνό, και οριακά κάποιοι που κοιτάνε στη C κατηγορία να το προτιμήσουν από νεώτερα, αλλά ακριβότερα hatch.
Τελικά πότε έρχεται Ελλάδα; Από βίντεο δεν μπορώ να καταλάβω το εσωτερικό αλλά δεν περιμένω και πολλά.
-
Άνοιξη 2021 αν δεν μας πάει και άλλο πίσω η πανδημία. Το θετικό είναι ότι θα πατάει στην 'μεγάλη' πλατφόρμα. Βέβαια οι πληροφορίες είναι ότι ναναι. Κάποια στιγμή διάβασα ότι θα διατηρήσουν το ίδιο μεταξόνιο με το παρόν μοντέλο (τραγικό) και θα δώσουν το έξτρα μήκος στο καπό για λόγους εντυπωσιασμού/εμφάνισης. Θα δώσουν τάχα το μεγάλο μεταξόνιο μόνο στο sw. Τεσπά θα δούμε γιατί οι Γάλλοι είναι ικανοί για τέτοια κουλά.
Για να επανέλθω on-topic δεν μπορώ ειλικρινά να βρω ένα ολοκληρωμένο suv με αυτόματο t/c σε νορμάλ μέγεθος έως 4,40. Στα hatchback λύσεις θα υπάρχουν πολλές. Νέο 308, Focus, νέο Civic. Τεσπά θα δείξει περιμένουμε QQ/Kadjar/C4/Arkana (αν και το Arkana μάλλον θα είναι 4,50+).
Το C4 παρά τις πληροφορίες που παίζουν ευελπιστώ να μην είναι τόσο βάρκα όσο το C5 aircross λόγω διαφοράς βάρους/μεγέθους. Πολύ πιο εύπεπτο από το Cactus και με ικανοποιητικούς χώρους. Λογικά και 2/3κ φτηνότερο του 2008.
-
Άνοιξη 2021 αν δεν μας πάει και άλλο πίσω η πανδημία. Το θετικό είναι ότι θα πατάει στην 'μεγάλη' πλατφόρμα. Βέβαια οι πληροφορίες είναι ότι ναναι. Κάποια στιγμή διάβασα ότι θα διατηρήσουν το ίδιο μεταξόνιο με το παρόν μοντέλο (τραγικό) και θα δώσουν το έξτρα μήκος στο καπό για λόγους εντυπωσιασμού/εμφάνισης. Θα δώσουν τάχα το μεγάλο μεταξόνιο μόνο στο sw. Τεσπά θα δούμε γιατί οι Γάλλοι είναι ικανοί για τέτοια κουλά.
Για να επανέλθω on-topic δεν μπορώ ειλικρινά να βρω ένα ολοκληρωμένο suv με αυτόματο t/c σε νορμάλ μέγεθος έως 4,40. Στα hatchback λύσεις θα υπάρχουν πολλές. Νέο 308, Focus, νέο Civic. Τεσπά θα δείξει περιμένουμε QQ/Kadjar/C4/Arkana (αν και το Arkana μάλλον θα είναι 4,50+).
Το C4 παρά τις πληροφορίες που παίζουν ευελπιστώ να μην είναι τόσο βάρκα όσο το C5 aircross λόγω διαφοράς βάρους/μεγέθους. Πολύ πιο εύπεπτο από το Cactus και με ικανοποιητικούς χώρους. Λογικά και 2/3κ φτηνότερο του 2008.
Κάπου είχα διαβάσει απόσταση από το έδαφος 15cm νομίζω. Είναι μεταξύ hatch και crossover.
Καλή λύση θα είναι για φθηνά και για τους φίλους των Γάλλων.
Τα Aircross όντως είναι πολύ πλευστά, ένας από τους λόγους που δεν μετάνιωσα το Peugeot με τίποτα, η διαφορά είναι κολοσσιαία, απλά και το C4 αν το βάλεις με Focus και Civic θα έχει τρομερή απόκλιση και μπορεί πάλι να ξενερώσεις.
Θα δούμε, αργεί ακόμη και είναι όλα θεωρητικά που λέμε. Το περιμένει και ένας κολλητός Citroen-ακιας, αν και αυτός γλυκαθηκε με το Mokka αλλά θέλει να πάει Citroen. Είχε και το προ-προηγουμενο C4.
-
Αυτό με τον σταθερό κορμό τιμονιού που ήταν όμως πολύ όμορφο κατάλαβα. Το Mokka εξωτερικά δεν μου αρέσει σε σχέση με το κουκλάκι νέο C4 πλην όμως μέσα μου δίνει την εντύπωση ότι είναι αρκετά καλύτερο ποιοτικά και σίγουρα είναι πιο όμορφο. Βέβαια είναι πολύ μικρό σε χώρους όποτε δεν το κοιτάω κάν. Αν φύγει το C4 από την εξίσωση νομίζω ότι θα βγούν όλα τα suv καθώς τα άλλα γαλλικά QQ/Kadjar/Captur/Arkana έχουν DCT το οποίο δεν εμπιστεύομαι και δεν θα ήθελα SUV με μηχανικό κιβώτιο. Μετά θα πάω για καλό hatchback/SW...
-
Εγώ χάτς και σεντάν τέλος . Για να μπαινοβγαίνω σαν άνθρωπος και όχι σαν φίδι...
Στο νέο 508 και στο ινσίνια , απλά δεν χωράω . Και στην C5 είχα σχεδόν καταργήσει την πίσω από μένα θέση , ενώ στο μικρό αιρκρος κάθονται άνετα πίσω μέχρι και άνω του μετρίου ύψους ...
Το Μόκκα μου αρέσει και μένα , το 4 έτσι και έτσι , αλλά και τα δύο θα πρέπει να τα δω από κοντά , ενώ η επόμενη αγορά προγραμματίζεται για 2 χρόνια μετά , οπότε η αγορά θα είναι άλλη .
-
Παρε καμπριο ανθρωπε μου. Να πατας πανω στο πορτπαγκαζ και να κανεις βούτα στο καθισμα το οδηγου.
-
Τώρα που το λες , είχαμε πλάκα με τα κάμπριο ...
Εχω ένα φίλο που είναι λίγο νεώτερος από μένα και είναι 2.02 ύψος ...
Παλιά που μιλάγαμε για κάμπριο , άλλοι έλεγαν για ΜΧ-5 και μπόξτερ και εμείς για Σέμπρινγκ και σαν κυριλέ τις πανέμορφες 6άρες κάμπριο ...
-
Ενδιαφέρον και κατατοπιστικό...
https://video.wixstatic.com/video/3d5fff_e89392f2ad5848ebb1528a3b372f023e/1080p/mp4/file.mp4
-
Πρώτο review στα αγγλικά για το 'e':
Θετικά σχόλια για την αναβαθμισμένη ποιότητα βέβαια σε σχέση με το προηγούμενο που ήταν λίγο τάπερ.
-
Και θα έρθει με ημιακαμπτο άξονα?
CITROEN C4 III mod 2021