-
Ελεος βρε συ Ντάμπλιν . Το 2008 στην Γαλλία είναι πιο ακριβό .
Εγώ όπως έχω πει το 4 θα ξεκινάει από 18000 για λίγους μήνες και μετά θα έχουμε και εκεί την γνωστή έκπτωση που ανάλογα με τις εποχές παίζει από 700 - 1500 ευρώ .
Να πω την αλήθεια δεν είδα αναλυτικά τους εξοπλισμούς , απλά με την σύγκριση με τα 3 και 5 , θα είναι 1000 κάτω από το 2008 , επειδή είναι σιτροέν και 2000 πάνω από το 3 και 3000 κάτω από το 5 .
-
Και για του λόγου το αληθές....
-
Ελεος βρε συ Ντάμπλιν . Το 2008 στην Γαλλία είναι πιο ακριβό .
Εγώ όπως έχω πει το 4 θα ξεκινάει από 18000 για λίγους μήνες και μετά θα έχουμε και εκεί την γνωστή έκπτωση που ανάλογα με τις εποχές παίζει από 700 - 1500 ευρώ .
Να πω την αλήθεια δεν είδα αναλυτικά τους εξοπλισμούς , απλά με την σύγκριση με τα 3 και 5 , θα είναι 1000 κάτω από το 2008 , επειδή είναι σιτροέν και 2000 πάνω από το 3 και 3000 κάτω από το 5 .
Είπα 'αν τις μεταφέραμε ΑΥΤΟΥΣΙΕΣ', ήμουν σαφέστατος νομίζω, και είναι τιμές αυτές που περίμενες να δεις; και ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ, όπως λες, από το link που μας έδωσες,
1η έκδοση diesel C4 = 23.200 και 2008 = 23.350, τεράστια διαφορά..
1η έκδοση 130puretech C4 Feel = 24900 και 2008 Active = 23.750
1η έκδοση 130 ΕΑΤ8 C4 Feel = 26900 kai Active = 25.750
δεν έχω χρόνο να ψάξω για τις τιμές Allure, που με μία πρόχειρη ματιά κολλάνε με τη Feel Plus (παραπάνω έκδοση), αλλά κάντε το εσείς αν έχετε χρόνο. Επίσης έχει μία φθηνή βασική έκδοση μόνο με τους βασικούς κινητήρες το C4.
Όπως και να το κάνεις δεν είναι τιμές που περίμενες από το C4, ποιος θα το προτιμήσει ανάμεσα στο 2008 και το Mokka που έχουν παραπλήσιες, ας βάλω και λίγο ακριβότερες, τιμές;
Επίσης το Mokka πόσο θα κάνει αν κάνει τόσο το C4; Ελάχιστα κάτω; Ελάχιστα πάνω; Περισσότερο από 2008; Λιγότερο από 2008;
Εγώ την βλέπω προβληματική την κοστολόγησή του, αν εσύ νομίζες ότι είναι εντάξει, οκ...
Δηλαδή η Live, αν πεις ότι θα έρθει 1.000 κάτω Ελλάδα, θα κάνει 19.900; (εγώ πιστεύω κάπου εκεί θα πάει, άντε 19.500), και όπως ξέρουμε οι Live εκδόσεις τις Citroen παρα είναι βασικές. Εγώ στο C3 Aircross κοίταγα μόνο Shine για να καταλάβεις, δηλαδή το αντίστοιχο του C4 σε βασικό diesel manual είναι 28.100 Γαλλία, θα είναι Ελλάδα πόσο κάτω; 26.500; είναι ανταγωνιστική αυτή η τιμή; Λιγότερο θα κάνει το Yaris Cross και θα είναι ανταγωνιστής του.
Τέσπα, έχω τρέξιμο, τα λέμε.
-
Είπαμε τιμές Γαλλίας .
Τιμές Ελλάδας θα είναι αλλιώς .
Αλλά να δούμε και το αμάξι από κοντά .
Μην ξεχνάς ότι ούτε το 2008 , ούτε το DS-3 , ούτε προφανώς το ΜΟΚΚΑ , έχουν τους χώρους του 3 αιρκρος , ιδιαίτερα αν είσαι ψηλός όπως εγώ .
Το νέο 4 έχει μεγάλες εσωτερικές διαστάσεις , μεταξόνιο ,μήκος , είναι κροσόβερ , όπως τα 3 παραπάνω και απλά μπορεί να απευθύνεται σε άλλους ανθρώπινους σωματότυπους .
Για να καταλάβεις εμένα μόνο το εσωτερικό πλάτος με ενοχλεί στο 3 σε σχέση με το 5 και κάθομαι πιο άνετα από το 2008 , αλλά και λόγω του ύψους κάθονται πίσω μου άτομα έως 1,80 ύψος .
Πιθανόν η επιλογή να είναι να πάει πάνω στο 2008 , ώστε με άλλο σχήμα και στυλ , να μαζέψει αυτούς που δεν θέλουν τα σουβ.
Μην ξεχνάς ότι εκεί κοντά θα είναι και το νέο 308 .
-
Πάντως από feel pack και πάνω ο εξοπλισμός όπως τον ψιλοκαταλαβαίνω πρέπει να είναι πλήρης για τον ανταγωνισμό .
-
ναι, βρε, τιμές Γαλλίας συνέκρινα και τα 2!
Θα δείξει. Το πρώτο δείγμα είναι ύποπτο.
-
Και οι ισπανικές τιμές θεωρητικά πιο κοντά στις δικές μας .
Citroën C4 PureTech 130 CV Feel: 20.800 euros
Citroën C4 PureTech 130 CV Feel Pack: 22.200 euros
Citroën C4 PureTech 130 CV Shine: 23.300 euros
Citroën C4 PureTech 130 CV EAT8 Feel Pack: 23.800 euros
Citroën C4 PureTech 130 CV EAT8 Shine: 25.100 euros
Citroën C4 BlueHDI 130 CV EAT8 Feel Pack: 25.300 euros
Citroën C4 BlueHDI 130 CV EAT8 Shine: 26.600 euros
Citroën ë-C4 136 CV Feel: 32.400 euros
Citroën ë-C4 136 CV Feel Pack: 33.800 euros
Citroën ë-C4 136 CV Shine: 35.100 euros
100 ίπποι δεν υπάρχουν , όπως και η Λάιβ έκδοση . Η φήλ πάκ έχει αρκετά , αλλά ακόμα και τα 26600 για αυτόματο ντίζελ σάιν νομίζω ότι είναι καλά .
Εδώ πιστεύω ότι θα είμαστε στα χαμηλά γύρω στα 1000 κάτω και στα ψηλά στα ίδια , επειδή πρέπει να είναι ακριβότερο από το 3 αιρκρος .
-
Στα 26.000 ευρω παιρνεις την πλουσια, 130 αλογα , diesel, και αυτοματο 8αρι...
Τα ακους ντουβλη;
-
Να το πούμε και στο θέμα του Λεόν με τον σύγχρονο σχεδιασμό που έχει....
-
Στα 26.000 ευρω παιρνεις την πλουσια, 130 αλογα , diesel, και αυτοματο 8αρι...
Τα ακους ντουβλη;
Γιατί ρε φίλε να πάρω ένα αυτοκίνητο που δεν μου αρέσει; ανώμαλος είμαι;
Ούτε καν στην κατηγορία που κοίταγα δεν ανήκει το αυτοκίνητο.
-
Αν ερθει εδω ιδια καινεστω καπως φθηνοτερα.
Εξαιρετικο οικογενιακο, οπως παντα ηταν η c4 .
Οχι σπορτιφ. Το ξερουμε εξ αρχης αλλα σε ολα τα αλλα φοβερη.
-
Θεωρητικά οι τιμές του Golf και Leon είναι περισσότερο ανταγωνιστικές.
-
Σε αυτές τις τιμές πράγματι θα πουλήσει καλά .
-
Στα 19 με 19500 ευρω με 99!! αλογα ,βασικη εκδοση με εξοπλισμο της πλακας στην εκδοση live ,αν θα ειναι η τιμη που ξεκιναει με βαση τα 20900 που θα εχει στη γαλλια,θα στελνουν 1 νταλικα καθε εξαμηνο,εδω θα παει στον πατο των πωλησεων σε οποια κατηγορια και να το βαλεις..βρε που ξυπνησανε και οι γαλλοι!!
-
Συγνώμη μόνο εγώ είμαι ή πρέπει πρώτα από όλα να έρθει το αυτοκίνητο να δούμε πόσο καλό είναι; Τι συζητάτε φτηνό η ακριβό; Καταρχάς δεν ξέρουμε πως θα το εισάγει ο 'Σ' και δεύτερον μα κυριότερο ακόμα στο αμάξι δεν έχουν επιτρέψει να μπει μέσα μη Γάλλος δημοσιογράφος.
Μάλιστα κάνεις δημοσιογράφος ανεξαρτήτως χώρας δεν έχει επιτραπεί να το οδηγήσει! Το μόνο βίντεο του οχήματος με αυτό σε κίνηση είναι το πρώτο promo πριν από κανένα εξάμηνο! Λες και η Γαλλία είναι η μόνη χώρα με κοροναϊό!
Μισό κύριοι μισό γιατί βρωμάει από κάπου η δουλειά. Υποτίθεται σε 2/3 μήνες θα μπει παραγωγή και ακόμα δεν αφήνουν να το αγγίξει κανείς. Άμα στο εσωτερικό του δεν είναι ποιοτικά αν όχι δίπλα, πολύ κοντά στο 2008 ενώ ταυτόχρονα προσφέρει περίεργη κατανομή χώρων (πολύ μικρός αποσκευών για suv πχ) και τίποτα το ξεχωριστό από τον ανταγωνισμό γιατί να είναι τιμολογημενο υψηλά; Επειδή κράτησε τους φυσικούς διακόπτες; Δεν θα μας κάνουν χάρη πχ αν είναι -1500€ κάτω από το 2008 σε αντίστοιχο κινητήρα/εξοπλισμό καθώς το 2008 είναι ήδη υποκοστολογημένο και πληρώνεις αδρά i-cockpit, ομορφιά αλλά και απτή ποιότητα. Το C4 από πού και ως που; Η εικόνα των πλαστικών του φαίνεται σαν μικρή βελτίωση σε σχέση με το Cactus, δύσκολα να πιάσει επίπεδα 2008. Το εσωτερικό του είναι απλό με έναν μικρό πίνακα οργάνων σαν την DS3 (προφανώς με όχι αντίστοιχη απόδοση γραφικών) και έχει χώρο αποσκευών μόνο για 25αρα που πάει για ψώνια Γλυφάδα εκτός εκπτώσεων. Εγώ στον χώρο αποσκευών 300l έχω μόνιμα μέσα αναλώσιμα και πράγματα της δουλειάς πχ! Ήμαρτον με τις υπεραξίες.
Μην βιαζόμαστε εκ κατακλείδι γιατί μεγάλο πέπλο μυστηρίου υπάρχει γύρω του πολύ κοντά στην ημερομηνία παραγωγής και δεν βλέπω να βγαίνει σε καλό....
-
Και στο sandero μονο γαλλοι, και νομιζω ενας ρουμανος. Κανεις αλλος.
-
Πάντως οι παραγγελίες έχουν αρχίσει στην Γαλλία . Υπάρχουν και αναλύσεις . Ακόμα υπάρχουν και οι τιμές , οπότε σύγκριση με αυτές του 2008 μπορούν να γίνουν .
Τέλος δεν είναι σουβ , αλλά σεντάν με κροσόβερ χαρακτηριστικά .
-
Δεν το σώζουμε αγαπητέ. Πες μου ένα sedan με 380L χώρο αποσκευών. Ένα θέλω. Τεσπά τι να πω μακάρι να βγω ψεύτης. Οι άλλοι δηλαδή κάνανε παραγγελία σε αμάξι που δεν έχει ακουμπήσει/οδηγήσει άνθρωπος; Οκ, έχω κάνει και εγώ μ@λ@κιες στην ζωή μου άπειρες δεν μιλάω...
-
Αν ειναι leasing των 2 ετων....χεστηκαν.
-
Εδώ σχολιάζουν , το αγοράζουν , το κράζουν και το αγαπούν....
CITROEN C4 III mod 2021